Yok canim aramadim bile vakit yok, birde yakinda ptt yok araba olmasi lazim. Esimde çalışıyor ya baska zaman aliriz. Kizi az disari cikardim geldim bende hava iyiydi.İnşallah hayallerin gerceklesir. Seninde küçükte demek sese duyarlı. Benim oglumun uykusu agarda, küçük bizdede hassas. Areli ben bizim umuttan dolayı sordum. Ben bir yerde birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi. Hamileyken ogretmistim, bu birkac gun kız sıkıntılı diye cok ilgilendim, hep kucagimdaydi. Oğlum kıskançlıktan mi neyden bilmiyorum. Altına yapmaya başladı 2 gündür. ve bile isteye yapıyor. Zorla bez takmami istiyor. Kaka benim diye agliyor. Taksam mı sence ne yapayım şaşırdım. Takmaktanda korkuyorum, en başa doneriz diye. Gece kalkıyor tuvalete, gündüz anne bak diyor. Yapma oglum gel tuvalete diyorum. Kaka benim no no diye ağlıyor. Ortalığı yıkıyor dinlemiyor beni. Batırıyor kendini hadi bıcı bıcı diyor. Sürekli yıkanmak icinmi, kızımı kıskandı hep kucakta diye çözemedim.
Teşekkür ederim canım.
Helinede yazdım guzel annenin canını, sadece dis jeli sıkmadı. Bu ara sanırım bir cok şeyi yanlış yapıyorum.
Umut'u sana yolliyim sorunu neymiş, çözde yolla bana ne olur. Sanırım bana gıcık oluyor. Sana anlatır belki.
Sağol canım benim. Geçer gider bu günler unutulur. Bi bakmışız 2 yasindalar.
Sen ne yaptin ptt ye gittinmi.
Iyi yapmissiniz harika vallahiBugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
Benimki de ilk uykusunda 15 dk sonra hemen uyandi ama devam ettirdim salladim flan simdi 2.uykusunda aksamda 10 bucukta yatırmayı planliyorum sabah 9 da kalkiyoruz artik :) 10 bucukta gec ama bende erken kalkamıyorumBiz de bugün hava güneşli diye ana kız çıktık dolaşa dolaşa kasaptan ipektoşa kıyma ve kemikli et aldım. Atm ye uğradım parkta oynayan çocukları izlettim 45 dk falan kalmışızZaten eve girer girmez uykusu geldiği ve acıktığı için ağladı. Hemen meme + mama yaptım uyuyakaldı saniyesinde geri uyandı ve tamı tamına 1,5 saat odada pır döndükten sonra emerek uyudu. Ben bu işten hiç bişey anlamadım
Ben de hiç-bir sey yapamadim dahaTesekkur ederim canim.o senin guzel gönlünun bakışı
Daha corba yapmam lazim
alıntı yapıp unutmuşum iyi mi? şükür bir sey yapmadi. bugün aylar sonra doktora gittik, sağ yanağı kızarıkti, kulak arkası da kuru gibi gitmişken alerji mi vs dedim. yok yok o kadar her bebekte az çok olur. ev kurudur, giydiği dokunmustur, bebekler için olan nemlendiricilerden kullan dedi. tedavilkk bir şey yok dedi. ama ne kurulduydum içime içime yaktım seni brokoli diye.Canim benim de sag tarafim uyuşuyor artik ya.koca gece besige uzanmaktan
Asıma brokoli dokunmadi di mi canim bir daha? Kac gündür aklimda sorucam unutuyorum.
ayy baharcigim benim iki kizim da 3 yas civarlarında kaka problemi yaşadılar. bir ay belki daha fazla sürdü. Bana yillar gibi geldiydi. Allahim bu bir süreç geçecek diyordum ama sac bas yolasım geliyordu. gözüme baka baka yapıyorlardı. büyük bir de tutuyordu, kakasi gelince yere oturup yapmamak icin sallanıyordu.2 gundur boyle ilk gün hadi dedim oyuna dalmıştır, dikkat çekmeye çalışıyor diye düşündüm. Ama 2. Gün çatır çatır kavgasını ediyor. Bile isteye yapıyor. Kazayla yapsa gene sorun etmicem. Yapmadan önce haber veriyor. Uğrasayim istiyor, onuda yapıyorum. Ama genede yapiyor. dayak felammi istiyor yoksa. Yoksa niye haber versin gizli gizli yapar.
teşekkür ederim canım. Deme öyle 1 ay çok uzun zaman. Niye böyle yapıyor bu cocuklar. Yazdıklarından sonra çöktüm. Bi kaç günlük birsey olarak düşünüyordum. İki cocugundada bunu yaśaman büyük talihsizlik. Seni cok iyi anlıyorum. Ben 2 günde çöktüm, bütün enerjimi kaybettim. Yaptığı pisliğe mi yanayım, bağırıp çağırması namı, yada benle dalga gecmesinemi. Dilzarcım çok çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Öğrendikten sonra hersey daha kolay oluyor sanıyordum. Neredeyse 1 yil olacak öğrenmişti. Başa sardık oysaki ne guzel gidiyordu. Bir oglum bir bebegim var diye soyluyordum sorana. Sanırım benim 2 bebegim var. Ustelik bir tanesi baş edilemez adi bir bebek. Peki birsey soracağım bez takmalı mıyım, yoksa takmasammialıntı yapıp unutmuşum iyi mi? şükür bir sey yapmadi. bugün aylar sonra doktora gittik, sağ yanağı kızarıkti, kulak arkası da kuru gibi gitmişken alerji mi vs dedim. yok yok o kadar her bebekte az çok olur. ev kurudur, giydiği dokunmustur, bebekler için olan nemlendiricilerden kullan dedi. tedavilkk bir şey yok dedi. ama ne kurulduydum içime içime yaktım seni brokoli diye.
ayy baharcigim benim iki kizim da 3 yas civarlarında kaka problemi yaşadılar. bir ay belki daha fazla sürdü. Bana yillar gibi geldiydi. Allahim bu bir süreç geçecek diyordum ama sac bas yolasım geliyordu. gözüme baka baka yapıyorlardı. büyük bir de tutuyordu, kakasi gelince yere oturup yapmamak icin sallanıyordu.
küçük kizimda da tatilde başlamıştı. Tatil ama ne tatil olmustu. dönüş yolunda her çöpe poşetle çamaşır attıydik. Afyon Ankara Çorum arasındaki tüm temizlik görevlilerini saygıyla selamlıyorum
demem o ki analikla babalıkla ilgisi yok. Umut'ta belki kıskançlık da olabilir ama benim çocuklardaki gibi kaka fobisi de olabilir. kimi cocukta yaşanıyor. büyük kizim da psikoloğa bile gittik de küçük de amaaan yine aynısı diye kendi yöntemlerinizle asmaya çalıştık. Allah yardimcin olsun
Bebemmm sanırım ben çözüm bulamıyorum. İyice çirkef lesti sanki ben değil, o beni doğurmuş. Hakimiyet onda daha yeni cok titiz oğlum var diye anlattım. Al açtım şom azimi, amannn cok sıkıldım aşkımya. Allah dermansız dert vermesin, diyerek avutuyorum kendimi.
Şekerparemmm ne etkinliği ne olur gel gor bizi. Adi zevk alıyor bu yakinda tepeme mıçar az kaldı. Kız durmuyoki inadina geliyor, oynuyorum umutla hersey iyi hoş, tuvaleti gelince gene aynı şeyler. artık büyümüş, kakasida kaka degil. Aşkım yani kısacası yeni yıla b..ka dalarak giriyorum.N Nehir8077 bahar canım umut duruyu kıskanmış belli ki.beze geri dönme dönersen tuvalet egitimi çok zora binecek.
Bu ara Umuta özel etkinlikler yapin Duruyu kendine kendine oynayabilecegi bir şekilde bir oyun kur.siz de odanın diger kosesinde Umutla oynayın.seni Duru ile paylasmak istemiyor.senin kendine cekmek icin bile bile tuvaletini yapıyor.
Baharcım gerçekten çok talihsiz olmuş bu durum. Büyük çocuğun kakası da gerçekten iyice fena. Kolaylıklar diliyorum inşallah en kısa sürede biter bu inadı. Seninki 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. Diğer yandan son cümlene de gülmeden edemedim kusura bakmaŞekerparemmm ne etkinliği ne olur gel gor bizi. Adi zevk alıyor bu yakinda tepeme mıçar az kaldı. Kız durmuyoki inadina geliyor, oynuyorum umutla hersey iyi hoş, tuvaleti gelince gene aynı şeyler. artık büyümüş, kakasida kaka degil. Aşkım yani kısacası yeni yıla b..ka dalarak giriyorum.
Ah ne yapılır hiö bilmiyorum ki akıl vereyim sana2 gundur boyle ilk gün hadi dedim oyuna dalmıştır, dikkat çekmeye çalışıyor diye düşündüm. Ama 2. Gün çatır çatır kavgasını ediyor. Bile isteye yapıyor. Kazayla yapsa gene sorun etmicem. Yapmadan önce haber veriyor. Uğrasayim istiyor, onuda yapıyorum. Ama genede yapiyor. dayak felammi istiyor yoksa. Yoksa niye haber versin gizli gizli yapar.
Eşimin acemilikte ankarada olmuştu ay her haftasonu gitmiştim ankarada yaşamama rağmen donardım çok haklı,Benim esim de Angara da yaptiydi o da orayi sevemedicok sogukmus ben bu yaz en fazla anneme gidebilirim gibi cesaretim yok iki çocukla bi yere cikmam
Tesekkur ederim canim
Ah kalbimBugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
belki kisa sürer baharcigim. ben gibi olmazsın.teşekkür ederim canım. Deme öyle 1 ay çok uzun zaman. Niye böyle yapıyor bu cocuklar. Yazdıklarından sonra çöktüm. Bi kaç günlük birsey olarak düşünüyordum. İki cocugundada bunu yaśaman büyük talihsizlik. Seni cok iyi anlıyorum. Ben 2 günde çöktüm, bütün enerjimi kaybettim. Yaptığı pisliğe mi yanayım, bağırıp çağırması namı, yada benle dalga gecmesinemi. Dilzarcım çok çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Öğrendikten sonra hersey daha kolay oluyor sanıyordum. Neredeyse 1 yil olacak öğrenmişti. Başa sardık oysaki ne guzel gidiyordu. Bir oglum bir bebegim var diye soyluyordum sorana. Sanırım benim 2 bebegim var. Ustelik bir tanesi baş edilemez adi bir bebek. Peki birsey soracağım bez takmalı mıyım, yoksa takmasammi
Aşk olsun ne kusuru gül hayatım ne olacak. Bende pes ettim inan bende gülüyorum. Yapacak birşey yok hep boyle kalacak degil ya elbet duzelecek. Valla artık hazırlıyorum kendimi, tahminimce umut askere gidene kadar her sendroma bir el atar Kabullendim. Anın tadını çıkarmayı deniyeceğim. 2 saat onu duymama kararı aldım bakalim ne yapacak.Baharcım gerçekten çok talihsiz olmuş bu durum. Büyük çocuğun kakası da gerçekten iyice fena. Kolaylıklar diliyorum inşallah en kısa sürede biter bu inadı. Seninki 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. Diğer yandan son cümlene de gülmeden edemedim kusura bakmaalemsin
Baharcım kuzenimin kızlarının arası 13 ay büyük kızı şimdi 4 yaşında küçüğü bezleniyor diye oda tuvalet eğitimini tamamladığı halde bile isteye bulduğu yere yapıyordu tuvaletini ki kuzenim çok titizdir mahvolmuştu bana da bez tak diyordu ilgi çekmeye çalışıyordu demem o ki zor bir durum ama geçecek inş. Öncelikle sebebini Bi anlamak lazım kıskançlıktan mı ilgi çekmek için mi ya da başka bir neden mi kolaylıklar diliyorum ve tek tesellim geçecek diyebilmek ama öyle ama böyleAşk olsun ne kusuru gül hayatım ne olacak. Bende pes ettim inan bende gülüyorum. Yapacak birşey yok hep boyle kalacak degil ya elbet duzelecek. Valla artık hazırlıyorum kendimi, tahminimce umut askere gidene kadar her sendroma bir el atar Kabullendim. Anın tadını çıkarmayı deniyeceğim. 2 saat onu duymama kararı aldım bakalim ne yapacak.
Sena da öyleydi bugun. Daraldım en son dikkatini dağıtmaya çalışıyordum video çekerekAyşe çok cızırtılı ya sürekli bir memnuniyetsizlik herşeye Bi ağlama hep Bi kucak isteme kucakta da dursa kucağa gelmek için ağlıyor gelince de ağlıyor yere inmek istiyor yere inince de ağlıyor
Yaaa yerim çok tatlıydı izledim Maşşallah bir de oynuyor ritm tutuyorSena da öyleydi bugun. Daraldım en son dikkatini dağıtmaya çalışıyordum video çekerekdaha yeni uyudu . Diş sanırım eli ağzında deli dana gibi ne yapacağını şaşırdı. Dolaptan soğuk havuç verdim de ağzında oynaya oynaya uyudu şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?