2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canim aramadim bile vakit yok, birde yakinda ptt yok araba olmasi lazim. Esimde çalışıyor ya baska zaman aliriz. Kizi az disari cikardim geldim bende hava iyiydi.
Unut kiskanclik yapiyor olabilir bence bezlemede tuvaletini yaparsan sana sunu alicam flan deyip kandirsan yapar mi acaba
Bugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
Iyi yapmissiniz harika vallahi
Benimki de ilk uykusunda 15 dk sonra hemen uyandi ama devam ettirdim salladim flan simdi 2.uykusunda aksamda 10 bucukta yatırmayı planliyorum sabah 9 da kalkiyoruz artik :) 10 bucukta gec ama bende erken kalkamıyorum Helinnnnn cim biz neden erken kalkamıyoruz gecede kiz yatti uyudu 11 de ben 1 e kadar yatamadim yatakta. Benimde egitilmem lazim

Benim kiz 2 gunu gecti yine kaka yok az once kendini sıktı 1 parca cikti devamini bekliyorum. Birde birseyde vermiyorum kabak karnabahar yogurt balkabagi dun kayısı ve dut verdiblm ama bir tek kahvaltida 3 4 tane bebe bsikuvisi veriyorum o mu yapiyor diyicem de daha once olmadi 1 hafta 10 gundur boyle tuhaflasti. Yarin bebe bsokuviside vermeyeyim. Oyke huzursuzda degil ama canim sıkılıyor kizlar. Acaba bagirsaklar degisiyor ondan mi tepki veriyor. Cunki bir donem 3 aylikken flan olmustu boyle sonra duzeldi tabi o zaman kati yapamyordu sonra 6. Ayinda oldu. Simdide 9.ay. vallahi kizlar cok kafama takiyorum bazen normal degil boyle olmam ama elimde degil.
Birde su sma li cocuklari gordukce psikolojim bozuldu resmen.
Allahim hastalıklari uzak etsin yavrularimizdan

Canim benim de sag tarafim uyuşuyor artik ya.koca gece besige uzanmaktan
Asıma brokoli dokunmadi di mi canim bir daha? Kac gündür aklimda sorucam unutuyorum.
alıntı yapıp unutmuşum iyi mi? şükür bir sey yapmadi. bugün aylar sonra doktora gittik, sağ yanağı kızarıkti, kulak arkası da kuru gibi gitmişken alerji mi vs dedim. yok yok o kadar her bebekte az çok olur. ev kurudur, giydiği dokunmustur, bebekler için olan nemlendiricilerden kullan dedi. tedavilkk bir şey yok dedi. ama ne kurulduydum içime içime yaktım seni brokoli diye.
ayy baharcigim benim iki kizim da 3 yas civarlarında kaka problemi yaşadılar. bir ay belki daha fazla sürdü. Bana yillar gibi geldiydi. Allahim bu bir süreç geçecek diyordum ama sac bas yolasım geliyordu. gözüme baka baka yapıyorlardı. büyük bir de tutuyordu, kakasi gelince yere oturup yapmamak icin sallanıyordu.

küçük kizimda da tatilde başlamıştı. Tatil ama ne tatil olmustu. dönüş yolunda her çöpe poşetle çamaşır attıydik. Afyon Ankara Çorum arasındaki tüm temizlik görevlilerini saygıyla selamlıyorum

demem o ki analikla babalıkla ilgisi yok. Umut'ta belki kıskançlık da olabilir ama benim çocuklardaki gibi kaka fobisi de olabilir. kimi cocukta yaşanıyor. büyük kizim da psikoloğa bile gittik de küçük de amaaan yine aynısı diye kendi yöntemlerinizle asmaya çalıştık. Allah yardimcin olsun

teşekkür ederim canım. Deme öyle 1 ay çok uzun zaman. Niye böyle yapıyor bu cocuklar. Yazdıklarından sonra çöktüm. Bi kaç günlük birsey olarak düşünüyordum. İki cocugundada bunu yaśaman büyük talihsizlik. Seni cok iyi anlıyorum. Ben 2 günde çöktüm, bütün enerjimi kaybettim. Yaptığı pisliğe mi yanayım, bağırıp çağırması namı, yada benle dalga gecmesinemi. Dilzarcım çok çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok. Öğrendikten sonra hersey daha kolay oluyor sanıyordum. Neredeyse 1 yil olacak öğrenmişti. Başa sardık oysaki ne guzel gidiyordu. Bir oglum bir bebegim var diye soyluyordum sorana. Sanırım benim 2 bebegim var. Ustelik bir tanesi baş edilemez adi bir bebek. Peki birsey soracağım bez takmalı mıyım, yoksa takmasammi

N Nehir8077
Bilerek yapiyor gibi sanki.

Sana sarmış bence de bahar.

Çözüm bulursan bana da söyler misin
Bebemmm sanırım ben çözüm bulamıyorum. İyice çirkef lesti sanki ben değil, o beni doğurmuş. Hakimiyet onda daha yeni cok titiz oğlum var diye anlattım. Al açtım şom azimi, amannn cok sıkıldım aşkımya. Allah dermansız dert vermesin, diyerek avutuyorum kendimi.

Şekerparemmm ne etkinliği ne olur gel gor bizi. Adi zevk alıyor bu yakinda tepeme mıçar az kaldı. Kız durmuyoki inadina geliyor, oynuyorum umutla hersey iyi hoş, tuvaleti gelince gene aynı şeyler. artık büyümüş, kakasida kaka degil. Aşkım yani kısacası yeni yıla b..ka dalarak giriyorum.

Baharcım gerçekten çok talihsiz olmuş bu durum. Büyük çocuğun kakası da gerçekten iyice fena. Kolaylıklar diliyorum inşallah en kısa sürede biter bu inadı. Seninki 2 yaş sendromuna erken girdi galiba. Diğer yandan son cümlene de gülmeden edemedim kusura bakma alemsin

Jadesi Helinnnnn forumda birsuru kisi gormesin diye kapamistim.ekrann yakinlastirma ile net gorunuyor ama sizin icin actim hesabi kizlar
Ay şekerpare maşallah bunlara ya aynı bunlar Ali beyin yüzünde var o naiflik Rabbim güzel ömür versin ikisine de hepimizin evlatlarına

Ah ne yapılır hiö bilmiyorum ki akıl vereyim sana sabır diliyorum kuzum ya

belki kisa sürer baharcigim. ben gibi olmazsın.

ben takmamistim. takmamami tavsiye etmişti psikolog. aslında takmak anne için daha kolay. bez almak daha rahat cunku. diğer türlü diski sert bile olsa çamaşırı çıkarırken tüm bacakları da pislik oluyor.

2 , 2. 5 gibi tuvalet eğitimi verdim. gayet iyi hersey bitmişti, birden bu başladi. bazi cocuklar kakalarini kendilerinin bir parçası sanarmis. o yüzden tuvalete yapmayı reddedermis. ayak gibi el gibi bir parçaları olduğunu zannettikleri için onu kaybetmek istemezlermis. psikolog daha cok beni telkin etmişti. sinirlenme, kızma, seni kızdırmak için yapmıyor vs vs. ileride travma olur. tabi hic kızmamayi ben beceremedim. hele küçük kizim bıcır bıcır bilmiş bilmiş konuşur,altına yapar. etraftan gelen sözler de cabası. şükür gecti gitti be bahar, hikaye gibi anlatıyorum bak simdi. geçecek. Allah yardımcın olsun.

Aşk olsun ne kusuru gül hayatım ne olacak. Bende pes ettim inan bende gülüyorum. Yapacak birşey yok hep boyle kalacak degil ya elbet duzelecek. Valla artık hazırlıyorum kendimi, tahminimce umut askere gidene kadar her sendroma bir el atar Kabullendim. Anın tadını çıkarmayı deniyeceğim. 2 saat onu duymama kararı aldım bakalim ne yapacak.

Baharcım kuzenimin kızlarının arası 13 ay büyük kızı şimdi 4 yaşında küçüğü bezleniyor diye oda tuvalet eğitimini tamamladığı halde bile isteye bulduğu yere yapıyordu tuvaletini ki kuzenim çok titizdir mahvolmuştu bana da bez tak diyordu ilgi çekmeye çalışıyordu demem o ki zor bir durum ama geçecek inş. Öncelikle sebebini Bi anlamak lazım kıskançlıktan mı ilgi çekmek için mi ya da başka bir neden mi kolaylıklar diliyorum ve tek tesellim geçecek diyebilmek ama öyle ama böyle

Ayşe çok cızırtılı ya sürekli bir memnuniyetsizlik herşeye Bi ağlama hep Bi kucak isteme kucakta da dursa kucağa gelmek için ağlıyor gelince de ağlıyor yere inmek istiyor yere inince de ağlıyor
Sena da öyleydi bugun. Daraldım en son dikkatini dağıtmaya çalışıyordum video çekerek daha yeni uyudu . Diş sanırım eli ağzında deli dana gibi ne yapacağını şaşırdı. Dolaptan soğuk havuç verdim de ağzında oynaya oynaya uyudu şükür .

Selam kızlar okuya okuya geldim naparsınız bakem?
Ben çok vahim durumdayım 2 gündür sakat kaldım resmen. Yine boynum tutuldu bu kez uykudan uyandıran bir acı veriyor sağolsun. Dün ısı bandı aldık Helinnnnn in tavsiyesiyle. Biraz iyi geldi ama nafile tülbentler yelekler. Gece alamadım Göktuğ u bıçak saplanır gibi oluyor ya dayanamadım eşim kremle masaj yaptı bastır biraz dedim hırt hırt ediyor elinin altında kaslar hafifler inşallah ya Allah sağlık versin vallahi gerisi boş kızlar.
Kalppare Maşşallah yavrularına pırlanta gibiler
N Nehir8077 panik yapma canım geçer bu dönem wc eğitiminde geeri dönüşler olabiliyor. Sabırlı ol beze tekrar dönme.duru uyurken yada babası ilgilenirken sen umutla vakit geçirmeye çalış. O da bebek henüz ana kuzusu. Hırçınlığı hep kıskançlıktan. Elbet bu günler de geçecek sabır sadece.sana kızkardeşimin kızının b.k macerelarını anlatayım da biraz şükür et soyunur bezini açar kaka yapmadan. Sonra sağa sola yapardı. Yada kakasını beze yapıp annesi özelllikle namaza durunca her yere sürerdi. 2 yaşını doldurmamıştı. İkizi var birbirlerini çok sever ve kıskanırlar aynı zamanda. Bir gün kız gene yapmış marifetini evi temizlemiş annesi yemek yapmaya girmiş arkasından oğlan gelmiş anneeeee eeeeggggg diye ağzında kızın marifeti. Napacak öyle böyle alıştı eğitim verdi ödül verdi derken geçti gitti o günler de. Çok kişi yaşıyor bu tür sıkıntıları.

Yaaa yerim çok tatlıydı izledim Maşşallah bir de oynuyor ritm tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…