2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Magnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorum Günaydın herkese
Sen nerden aldın canım? Yarın bakayım ben de. Yemeğini hazırlarken oyalansa yeter bana
Çocuuumu oyuncak etme aslıııı yazıkkk kız
Kızzz benimki uzaktan öpücük atmayı öğrendi yaaa bu sabah ben ona yapıyorum bi baktım bu da yapıyor ay bir gülmüşüm ev ahalisi toplandı. Onlara da yaptı sonra öpüşgen oğlum yapar yapar merak etme sen. Bakıyorlar bakıyorlar bir bakmışsın yapıveriyorlar şıp diye. Bay bay çalışıyoruz bir şimdi daha yok bir yapma teşebbüsü bakalım

Oynak bu kızlar zaten geçmiş olsun bu arada hamam iyi gelirdi firüs olmayaydı
Eşim de öyle dedi ya doğru diyorsun hamam olaydı
Perşembe ankaraya gidecez sanırım kızkardeşimin yanına. Kocası annesigile gidelim dıyormuş siz gelin de beraber geçirelim tatili dedi. O hacamat yapıyor. Bir hacamat yaptırırsam geçer inşallah

Kızlar çok moralim bozuk uyku eğitimini bilin bakalım kim veremedi umut olmak isterdim size ama olamıycam malesef 1.15 dk sabrettim ağladı ama ne ağlamak öyle böyle değil veren arkadaşları tebrik ediyorum 40 45 dk olsa dayanırım ama 1.15 dk bile dayandığı için tebrik ediyorum kendimi. Napayım birevladım var sallarım dedim. Yüzümü kara çıkardı cadı ömrümden ömür gitti gözünüzü korkutmak istemem ama benimki de çok ağladı be

hacamat iyi gelebilir canim ama kuru ığneleme ve bantlama yaptırmayı da deneyebilirsin aklında bulunsun geçmiş olsun. manüel terapi de iyi gelir aslında ama kuru iğne tavsiyemdir

Yaaa kıyamam kuzum benim. Valla iyi dayanmışsın. yavaştan farklı metotlarla ilerleriz biz de canım. Olur hemen umudunu yitirme bence. Ben mayıştırıp yatağına bırakma yöntemini uyguluyorum şimdi iyi gibi. Memede sakinleşiyor uyuyacak gibi olunca beşiğe bırakıyorum bazen dalıyor kendi bazen de ağlıyor o zaman alıp sallıyorum yine. Bir de o ağlattığım akşamın ertesi günü çok gergin ve mutsuzdu yada ben öyle yorumladım.

pes mi ettin jadem ? belki bir yerde yanlış yaptığın birşey vardır. sema hanımla görüştün mu ? müsait bir anda konuşalım istersen. 15 dk da uyudu şimdi civan. 4 saat uyanıklık süresinin sonunda. bugün 4 gün doldu başlayalı.

Canım yapilacaklari yapmışsin..sakin kalmaya çalış..karyanin bünyesi de böyle demek ki.huzursuz da degilmiş hem.kendini hırpalama bos yere. Ek gıdaya ara verme.belki de mama yapıyor.az az da olsa ek gıdaya devam et.bunyesi alışsin.damak tanısın yiyecekleri
Aahh ahh analık..bi yandan yedir bir yandan temizle hep maraton
Asimin iyi olmasina sevindim canim.❣❣❣
Bir oglum bir bebegim var diye soyluyordum sorana. Sanırım benim 2 bebegim var. Ustelik bir tanesi baş edilemez adi bir bebek
Canim ikisi de bebek ❣❣
Canim ben de yasadım o dönemi kardesi dogdugu zaman altına yapiyordu.gozume baka baka..ben de bebegim diye aglayarak hırsla yapıyordu.gecici bir donem korkma. Acaba Duru yu lazimliga oturtsan aa Duru bile ogrendi ama Umut hala ısrar ediyor falan mi desen.kiskaniyor ya belki hayır lazimlik benim der belki. Bi bakiyormussun Duru tuvalet egitimi alıyormuş Umutu kiskandiralim derken
Ay şekerpare maşallah bunlara ya aynı bunlar Ali beyin yüzünde var o naiflik Rabbim güzel ömür versin ikisine de hepimizin evlatlarına
amin canimm tesekkur ederim
Eşimin acemilikte ankarada olmuştu ay her haftasonu gitmiştim ankarada yaşamama rağmen donardım çok haklı,
Anam tertip çıkıyorlarmış

Aynen dun aglattiigm icin bugun sürekli ciglik atti..bana sinirini anlatamam..annneeğğg diye bagiriyor

Jadesi tebrik ederim cok iyi dayanmişin
Yine de bir Sema hanimla gorus belki metod degistirir.

Çok zor dayandım miss ömrümden ömür gitti resmen kollarımı parçaladım ve bıraksam daha ağlardı ayaktaydı asla oturmadı yani başka yöntem denerim olmazsa kısmet der geçerim elbet uyuyacak zamanı gelince

Kizlar Ankara sehir hastanesinde doguran ya da bilgisi olan var mi? Kizimiz doguma girdi ama hala bilgi verilmiyor.cildircam aaaaayyy fenalardayim.bakmayin buraya emoji attigima..sabah beri doksandokuz dogurdum
mart annelerinden orda doğuran vardi sekerparem.Bir ayazda kurtulsun insallah. dönmüş mu bebek?

Valla şuan için pes ettim helincim çok kötü bi deneyimdi benim için sema hanıma yazdım ne diyecek bakalım ama 40 45 dk olsa dayanırım hatta 1 saat 15 dk dayandım ama yok hatta yatakta düştü müdahale etmedim bile bunu yaşamak istemiyorum tekrar,

Benim oğlum da çok çok zor bahar.
Ben de senle ayni durumdayim.
Eğer isterse dunyanjn en iyi çocuğu ama icinden giciklik gelirse de cok fena oluyor

Umut da bana gicikligina hep yapardı
Bana kızsa kiza saldırıyor mesela

Canlari sağolsun da bakalim insallah düzelirler

Rabbim.sabir ve dayanma gucu versin canim

La havke cek bol.bol
Kizma sakinlestirmeye calis kızdıkça daha cok yapar bunlar
Ilgi cekmek icin sanirim
Cok da yuz verdik heralde
Ama olsun bu gunler bir daha gelmeyecek yeterki saglikli olsunlar
Bazi cocuk cok zor oluyor
Hemen dusurme kendini
Ben cok delirirdim umut küçükken
Ise basliycaktim artik bunaldigima
Vurma huyu altina yapma kosma kacma
Guzelce soyle boyle yaparak beni uzuyorsun sen akillisin abisin ben bunlarla ugrasmazsam eger vaktim olur ve seninle oyun oynayabilirim de sonra da tepkisiz kal ben cok uzuluorum simdi kizdiklarima

Duzelicek canim neler duzrlmiyor ki
Zaten dedigin gibi onkar sanki anne yönetiyorlar

Belki de 2015te gitmişti oraya ama kısa kaldo sonra Kırklareli e gitti

Kizlar Ankara sehir hastanesinde doguran ya da bilgisi olan var mi? Kizimiz doguma girdi ama hala bilgi verilmiyor.cildircam aaaaayyy fenalardayim.bakmayin buraya emoji attigima..sabah beri doksandokuz dogurdum
Ay sağlıkla doğursun iyidir inşallah kuzum merak etme döndü mü bebek peki normal mi doğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…