Oynak bu kızlar zatenYaaa yerim çok tatlıydı izledim Maşşallah bir de oynuyor ritm tutuyor
Sen nerden aldın canım? Yarın bakayım ben de. Yemeğini hazırlarken oyalansa yeter banaMagnetler iyi fikirmiş tavsiye ediyorumGünaydın herkese
Çocuuumu oyuncak etme aslıııı yazıkkk kızHaydoma Alo yapmayı öğrettim biseyle uğraşıyor diyelim Aloo diyorum o an eline ne geçerse terlik ıslak mendil kumanda ne varsa alıp kulağına götürüyo sıpa bir de anında yapmak için cirpiniyo kaç defa ayaktayken düştü alo sevdasına
Kızzz benimki uzaktan öpücük atmayı öğrendi yaaaAh yerim ben onubizde çak yapmayı öğrendik ama her seferinde yapmıyor her şeyi öğreniyor sevme şekli yoköp diyorum asla cici yaptırıyorum yok misskokulumm bu kız öğreniyor nasıl yaptır caz
Eşim de öyle dedi ya doğru diyorsun hamam olaydıOynak bu kızlar zatengeçmiş olsun bu arada hamam iyi gelirdi firüs olmayaydı
hacamat iyi gelebilir canim ama kuru ığneleme ve bantlama yaptırmayı da deneyebilirsin aklında bulunsunEşim de öyle dedi ya doğru diyorsun hamam olaydı
Perşembe ankaraya gidecez sanırım kızkardeşimin yanına. Kocası annesigile gidelim dıyormuş siz gelin de beraber geçirelim tatili dedi. O hacamat yapıyor. Bir hacamat yaptırırsam geçer inşallah
Yaaa kıyamam kuzum benim. Valla iyi dayanmışsın. yavaştan farklı metotlarla ilerleriz biz de canım. Olur hemen umudunu yitirme bence. Ben mayıştırıp yatağına bırakma yöntemini uyguluyorum şimdi iyi gibi. Memede sakinleşiyor uyuyacak gibi olunca beşiğe bırakıyorum bazen dalıyor kendi bazen de ağlıyor o zaman alıp sallıyorum yine. Bir de o ağlattığım akşamın ertesi günü çok gergin ve mutsuzdu yada ben öyle yorumladım.Kızlar çok moralim bozuk uyku eğitimini bilin bakalım kim veremedi umut olmak isterdim size ama olamıycam malesef1.15 dk sabrettim ağladı ama ne ağlamak öyle böyle değil veren arkadaşları tebrik ediyorum 40 45 dk olsa dayanırım ama 1.15 dk bile dayandığı için tebrik ediyorum kendimi. Napayım birevladım var sallarım dedim. Yüzümü kara çıkardı cadı ömrümden ömür gitti gözünüzü korkutmak istemem ama benimki de çok ağladı be
pes mi ettin jadem ? belki bir yerde yanlış yaptığın birşey vardır. sema hanımla görüştün mu ? müsait bir anda konuşalım istersen. 15 dk da uyudu şimdi civan. 4 saat uyanıklık süresinin sonunda. bugün 4 gün doldu başlayalı.Kızlar çok moralim bozuk uyku eğitimini bilin bakalım kim veremedi umut olmak isterdim size ama olamıycam malesef1.15 dk sabrettim ağladı ama ne ağlamak öyle böyle değil veren arkadaşları tebrik ediyorum 40 45 dk olsa dayanırım ama 1.15 dk bile dayandığı için tebrik ediyorum kendimi. Napayım birevladım var sallarım dedim. Yüzümü kara çıkardı cadı ömrümden ömür gitti gözünüzü korkutmak istemem ama benimki de çok ağladı be
Canım yapilacaklari yapmışsin..sakin kalmaya çalış..karyanin bünyesi de böyle demek ki.huzursuz da degilmiş hem.kendini hırpalama bos yere. Ek gıdaya ara verme.belki de mama yapıyor.az az da olsa ek gıdaya devam et.bunyesi alışsin.damak tanısın yiyecekleriBenim kiz 2 gunu gecti yine kaka yok az once kendini sıktı 1 parca cikti devamini bekliyorum. Birde birseyde vermiyorum kabak karnabahar yogurt balkabagi dun kayısı ve dut verdiblm ama bir tek kahvaltida 3 4 tane bebe bsikuvisi veriyorum o mu yapiyor diyicem de daha once olmadi 1 hafta 10 gundur boyle tuhaflasti. Yarin bebe bsokuviside vermeyeyim. Oyke huzursuzda degil ama canim sıkılıyor kizlar. Acaba bagirsaklar degisiyor ondan mi tepki veriyor. Cunki bir donem 3 aylikken flan olmustu boyle sonra duzeldi tabi o zaman kati yapamyordu sonra 6. Ayinda oldu. Simdide 9.ay. vallahi kizlar cok kafama takiyorum bazen normal degil boyle olmam ama elimde degil.
Birde su sma li cocuklari gordukce psikolojim bozuldu resmen.
Allahim hastalıklari uzak etsin yavrularimizdan
Aahh ahh analık..bi yandan yedir bir yandan temizlealıntı yapıp unutmuşum iyi mi? şükür bir sey yapmadi. bugün aylar sonra doktora gittik, sağ yanağı kızarıkti, kulak arkası da kuru gibi gitmişken alerji mi vs dedim. yok yok o kadar her bebekte az çok olur. ev kurudur, giydiği dokunmustur, bebekler için olan nemlendiricilerden kullan dedi. tedavilkk bir şey yok dedi. ama ne kurulduydum içime içime yaktım seni brokoli diye.
ayy baharcigim benim iki kizim da 3 yas civarlarında kaka problemi yaşadılar. bir ay belki daha fazla sürdü. Bana yillar gibi geldiydi. Allahim bu bir süreç geçecek diyordum ama sac bas yolasım geliyordu. gözüme baka baka yapıyorlardı. büyük bir de tutuyordu, kakasi gelince yere oturup yapmamak icin sallanıyordu.
küçük kizimda da tatilde başlamıştı. Tatil ama ne tatil olmustu. dönüş yolunda her çöpe poşetle çamaşır attıydik. Afyon Ankara Çorum arasındaki tüm temizlik görevlilerini saygıyla selamlıyorum
demem o ki analikla babalıkla ilgisi yok. Umut'ta belki kıskançlık da olabilir ama benim çocuklardaki gibi kaka fobisi de olabilir. kimi cocukta yaşanıyor. büyük kizim da psikoloğa bile gittik de küçük de amaaan yine aynısı diye kendi yöntemlerinizle asmaya çalıştık. Allah yardimcin olsun
Canim ikisi de bebek ❣❣Bir oglum bir bebegim var diye soyluyordum sorana. Sanırım benim 2 bebegim var. Ustelik bir tanesi baş edilemez adi bir bebek
Canim ben de yasadım o dönemiŞekerparemmm ne etkinliği ne olur gel gor bizi. Adi zevk alıyor bu yakinda tepeme mıçar az kaldı. Kız durmuyoki inadina geliyor, oynuyorum umutla hersey iyi hoş, tuvaleti gelince gene aynı şeyler. artık büyümüş, kakasida kaka degil. Aşkım yani kısacası yeni yıla b..ka dalarak giriyorum.
Ay şekerpare maşallah bunlara ya aynı bunlarAli beyin yüzünde var o naiflik Rabbim güzel ömür versin ikisine de hepimizin evlatlarına
Anam tertip çıkıyorlarmışEşimin acemilikte ankarada olmuştu ay her haftasonu gitmiştim ankarada yaşamama rağmen donardım çok haklı,
Aynen dun aglattiigm icin bugun sürekli ciglik atti..bana sinirini anlatamam..annneeğğg diye bagiriyorYaaa kıyamam kuzum benim. Valla iyi dayanmışsın. yavaştan farklı metotlarla ilerleriz biz de canım. Olur hemen umudunu yitirme bence. Ben mayıştırıp yatağına bırakma yöntemini uyguluyorum şimdi iyi gibi. Memede sakinleşiyor uyuyacak gibi olunca beşiğe bırakıyorum bazen dalıyor kendi bazen de ağlıyor o zaman alıp sallıyorum yine. Bir de o ağlattığım akşamın ertesi günü çok gergin ve mutsuzdu yada ben öyle yorumladım.
Çok zor dayandım miss ömrümden ömür gitti resmen kollarımı parçaladım ve bıraksam daha ağlardı ayaktaydı asla oturmadı yaniYaaa kıyamam kuzum benim. Valla iyi dayanmışsın. yavaştan farklı metotlarla ilerleriz biz de canım. Olur hemen umudunu yitirme bence. Ben mayıştırıp yatağına bırakma yöntemini uyguluyorum şimdi iyi gibi. Memede sakinleşiyor uyuyacak gibi olunca beşiğe bırakıyorum bazen dalıyor kendi bazen de ağlıyor o zaman alıp sallıyorum yine. Bir de o ağlattığım akşamın ertesi günü çok gergin ve mutsuzdu yada ben öyle yorumladım.
mart annelerinden orda doğuran vardi sekerparem.Bir ayazda kurtulsun insallah. dönmüş mu bebek?Kizlar Ankara sehir hastanesinde doguran ya da bilgisi olan var mi? Kizimiz doguma girdi ama hala bilgi verilmiyor.cildircam aaaaayyy fenalardayim.bakmayin buraya emoji attigima..sabah beri doksandokuz dogurdum
Valla şuan için pes ettim helincim çok kötü bi deneyimdi benim için sema hanıma yazdım ne diyecek bakalım ama 40 45 dk olsa dayanırım hatta 1 saat 15 dk dayandım ama yok hatta yatakta düştü müdahale etmedim bile bunu yaşamak istemiyorum tekrar,pes mi ettin jadem ? belki bir yerde yanlış yaptığın birşey vardır. sema hanımla görüştün mu ? müsait bir anda konuşalım istersen. 15 dk da uyudu şimdi civan. 4 saat uyanıklık süresinin sonunda. bugün 4 gün doldu başlayalı.
Donmemis.bosuna beklettilermart annelerinden orda doğuran vardi sekerparem.Bir ayazda kurtulsun insallah. dönmüş mu bebek?
Benim oğlum da çok çok zor bahar.Bebemmm sanırım ben çözüm bulamıyorum. İyice çirkef lesti sanki ben değil, o beni doğurmuş. Hakimiyet onda daha yeni cok titiz oğlum var diye anlattım. Al açtım şom azimi, amannn cok sıkıldım aşkımya. Allah dermansız dert vermesin, diyerek avutuyorum kendimi.
Arkadaslar haber geldi..kuzumuz dogmusayy cok agladim..bi hoş oldum
Belki deCanım yapilacaklari yapmışsin..sakin kalmaya çalış..karyanin bünyesi de böyle demek ki.huzursuz da degilmiş hem.kendini hırpalama bos yere. Ek gıdaya ara verme.belki de mama yapıyor.az az da olsa ek gıdaya devam et.bunyesi alışsin.damak tanısın yiyecekleri
Aahh ahh analık..bi yandan yedir bir yandan temizlehep maraton
Asimin iyi olmasina sevindim canim.❣❣❣
Canim ikisi de bebek ❣❣
Canim ben de yasadım o dönemikardesi dogdugu zaman altına yapiyordu.gozume baka baka..ben de bebegim diye aglayarak hırsla yapıyordu.gecici bir donem korkma. Acaba Duru yu lazimliga oturtsan aa Duru bile ogrendi ama Umut hala ısrar ediyor falan mi desen.kiskaniyor ya belki hayır lazimlik benim der belki. Bi bakiyormussun Duru tuvalet egitimi alıyormuş Umutu kiskandiralim derken
amin canimm tesekkur ederim
Anam tertip çıkıyorlarmış
Ay sağlıkla doğursun iyidir inşallah kuzum merak etme döndü mü bebek peki normal mi doğuruyorKizlar Ankara sehir hastanesinde doguran ya da bilgisi olan var mi? Kizimiz doguma girdi ama hala bilgi verilmiyor.cildircam aaaaayyy fenalardayim.bakmayin buraya emoji attigima..sabah beri doksandokuz dogurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?