2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uzulme jadem
Nen bu yuzden karsiyim egitime
Sen elinden geleni yaptun cok da iyi sabretmissin
Canindan can gitti eminim
Uyur bir şekilde
Oluruna burakmak lazim bazen
Denemedim demezsin hic yoksa
Bazi cocuklar ne yazik ki kurala planlara gore büyümüyorlar ikisinde de gozlemliyorum delirmek uzereyim
Bazi cocuga hic soz gecmez inatlasma sokmez benm oglum oyle ne yazik ki cok hurpalaniorum

Simsiki sariklasya hanima unutur o da sokulsun koynunda uyut derim canim

Bozma moralini ddigin gibi bir sekilde ogrenecekle4 buyuyecekler
sen elinden gelenin en iyisini yapoorsun onun iyiligi icin
Hepimiz oyle

Uyufu mu simdi nasilsiniz

Aynen dun aglattiigm icin bugun sürekli ciglik atti..bana sinirini anlatamam..annneeğğg diye bagiriyor

Jadesi tebrik ederim cok iyi dayanmişin
Yine de bir Sema hanimla gorus belki metod degistirir.
Evet canım kendimi cır alaya cırmalaya oturdum geçecek uyuyacak diye ama yok asla uyumadı bir daha aynı yöntemi denemem asla sanmıyorum varsın sallayım derim çok ağladım sonra bende

Uyku egitimi icin ogrenillmis caresizlik diyenlerk de okuyunca iyice soğudum
Simdi uyuduk biz de memede
Bugun uyumadi hic
Ama abisinin gürültüsü etkili
Kucaktan inince yataga yatirinca uyaniuor bir sure sonra alismis sanirim
Alisson napalim ne kadar daha boyle olacak ki
Bir sure sonra takmayacatir beni
Oglumla da ilgilemmem gerekmeae hic sorun degil de
Ooglum zaten hırçın kıskanıyor sanirim
2. Cocuk yas kac olursa olsun kiskanir bunu gozlemledim.hem.sizden hem çevremden

Nasil bir yontemo var bilmiorum
Biri sana muhtaç biri desen kendi halledebilse bile yine muhtac

Ikinci cocuktan cok korkardim ama nasipmis
Iyki dr olmus sonsuzsukurler olsun
Rabbim evlatlarimiza saglik huzur versin
Onlari korusun

Iyi dayanmissin canim. Neyse icinde kalmadi denedin en azindan benim denemeye cesaretim bile yok malesef

Kalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Karin üstü yatiyor mu baharim
Mamadan da olabilir sekerparenin dedigi gibi

SSuyuaz.iciyor bence sert yapiorsa
Kaka da bekledikce bagirsak suyu iyice emiyor

Buskuviden olmaz sanirim yani

Duzelor allahin iznoyle çanim
Benim.kizim da her gun yapmıyor bazem her gun yapiyor
Mercimekicti bugun o yaptirdi galiba

Iyi dayanmissin canim. Neyse icinde kalmadi denedin en azindan benim denemeye cesaretim bile yok malesef
Aynen benim de.
Istediği olmayinca oyle bir agliyorki
Olmuucak dedigin diorum ama 10 saniye yoksa catĺar o aglamaya abisi gibi.

Ben de düşünmemeye calisiýorum akisina biraktim yoksa.cozum bulamiorum iyce tirLaticam

Trip atmayi da mi ogrenmis ya göktuğ bey yerim onuu
3 tane kadinla ayni evde yavrum öğrenmiş tabi simďidenn

Hehehheeh bahat yaa.
Kiz sana çekmiş o zaman uykuyu seviyorsan oh ne güzel
Tek Cocuk keyfisiiii

Benimkiler de keşke uyku konusunda babalarina cekselerdi ayakta bile uyurlardi off

Salonda anne, mutfakta aşçı, iş yerinde çalışan, yatakofasında uyumayan bebeğin deli annesiyim yardımcı şart
Ya jadem ne tatlisinnn.
Aynen yardımcı şart
Çok zor ya bu bebek Cocuk isleri.
Peki asya uyumuyor diyorsun ya yeMek yiyor mu meme mi istiyor yapisik mi sana
Acaba dişle mi ilgili ya da hani ayrilma kaygisi mi var siz nasilsiniz gun icinde mesela kizlar

Bana da biri gelse de şu tatilde kv ye gidelim muhabbeti olmasa yaz dan bu yana küsüştük konuşmuyoruz , eşim gidelim diyor . Bakalım tatilde ne olacak

Yok be canim yuzustu cok az duruyor donuyor istemiyor oyle durmak suyuda bol bol iciriyorum mama da her zaman verdigim mama hemde azalttim yani ek gidadan sonra. Neyse saglik olsunda duzelir insallah
Bu arada resimdede cok hossun. Saclarimi kestirdin. Bende gidemiyorim kuafore kaldim boyle valla. Esimde tutturmus sacini.kisacik keselim cok yakisir diyor birde beni gaza getirmeye calisiyor cok hos olursun herkes kiskanir. Ben cok seviyorum kisa sac cok rahatlarsin aay susmuyor ya

Hehehheeh bahat yaa.
Kiz sana çekmiş o zaman uykuyu seviyorsan oh ne güzel
Tek Cocuk keyfisiiii

Benimkiler de keşke uyku konusunda babalarina cekselerdi ayakta bile uyurlardi off
Gece gec yatip sabah gec kalkmayi seviyor cok şükür saatleri ayarladim duzene sokuyorum insallah uykulari guzel gdiiyor su sira canim

E bebekten aldım ben canım diytoyun ya kaç gündir bay bay yaptırmaya çalışıyorum alkış yapıyo yine benimki de hatlar karışıyo heraldr

Karin üstü yatsa hareket olurdu baharim.
emeklemiyor da diyorsun ya ondandir.
bir de tabi yava syavas alisacak bagirsaklari.eskiden de oldu demistin ya
Insallah düzelecek
Sen egzersiz yaptır arada
Zeytinyağ icebilir acimasin cani da her gun yapmiyorlar zaten kuzum

Goto eski baharim hamileik öncesi ah ah
Boyle rahat oluyordu cidden. Kisa sac simdi de kesesim var ama toplanacak kadar olmasi lazim
Kendim kesmistim diye hatirliorum sacimi

Eşini boşver sen nasil istiyorsan öyle olsun saçın o seni her halinle cok begenior kıskanıyor ya hatta

Hadi yaa o kadar çok mu ağladı kıyamam ona gündüz uykusunda başlasan daha iyi olurdu belkide canım sema hanım gece başlamayın demişti diye hatırlıyorum ama yanılıyo da olabilirim görüştünmi onunla tekrardan

Gece gec yatip sabah gec kalkmayi seviyor cok şükür saatleri ayarladim duzene sokuyorum insallah uykulari guzel gdiiyor su sira canim
Ohh masallah nazar değmesin
Biz uyumuştuk yanindan.kalktim uyandi simdi babasinin sesini duydu uyandi.
Bnmki de gec uyuyor cok
9 da kalkiyor ya10
Bazen diyom az daha uyuyun
Birbirkeerini uyandiriyorlat.
Ogluma daha eeken uyu diyunce bazdn uyuyor da kiz hemen ayakklaniyoe
Sanirim o yataktaki 15 dakikalik oynasmam evlatlarimla en en güzel seylerden biri hayatimda

Koyunca yatagina nasil uyuyor karya uyanmiyor mu ben mi cok hizli yatırıyorum acaba annemdeydim ya annem diyor boyle bebek gormedim bebek dedigin uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…