- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Uzulme jademValla şuan için pes ettim helincim çok kötü bi deneyimdi benim için sema hanıma yazdım ne diyecek bakalım ama 40 45 dk olsa dayanırım hatta 1 saat 15 dk dayandım ama yok hatta yatakta düştü müdahale etmedim bile bunu yaşamak istemiyorum tekrar,
Evet canım kendimi cır alaya cırmalaya oturdum geçecek uyuyacak diye ama yok asla uyumadı bir daha aynı yöntemi denemem asla sanmıyorum varsın sallayım derim çok ağladım sonra bendeAynen dun aglattiigm icin bugun sürekli ciglik atti..bana sinirini anlatamam..annneeğğg diye bagiriyor
Jadesi tebrik ederim cok iyi dayanmişin
Yine de bir Sema hanimla gorus belki metod degistirir.
Iyi dayanmissin canim. Neyse icinde kalmadi denedin en azindan benim denemeye cesaretim bile yok malesefKızlar çok moralim bozuk uyku eğitimini bilin bakalım kim veremedi umut olmak isterdim size ama olamıycam malesef1.15 dk sabrettim ağladı ama ne ağlamak öyle böyle değil veren arkadaşları tebrik ediyorum 40 45 dk olsa dayanırım ama 1.15 dk bile dayandığı için tebrik ediyorum kendimi. Napayım birevladım var sallarım dedim. Yüzümü kara çıkardı cadı ömrümden ömür gitti gözünüzü korkutmak istemem ama benimki de çok ağladı be
Ohhhh gözünüz AydinArkadaslar haber geldi..kuzumuz dogmusayy cok agladim..bi hoş oldum
Karin üstü yatiyor mu baharimKalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Aynen benim de.Iyi dayanmissin canim. Neyse icinde kalmadi denedin en azindan benim denemeye cesaretim bile yok malesef
Trip atmayi da mi ogrenmis ya göktuğ bey yerim onuuYaaa kıyamam kuzum benim. Valla iyi dayanmışsın. yavaştan farklı metotlarla ilerleriz biz de canım. Olur hemen umudunu yitirme bence. Ben mayıştırıp yatağına bırakma yöntemini uyguluyorum şimdi iyi gibi. Memede sakinleşiyor uyuyacak gibi olunca beşiğe bırakıyorum bazen dalıyor kendi bazen de ağlıyor o zaman alıp sallıyorum yine. Bir de o ağlattığım akşamın ertesi günü çok gergin ve mutsuzdu yada ben öyle yorumladım.
Hehehheeh bahat yaa.Yok canim aramadim bile vakit yok, birde yakinda ptt yok araba olmasi lazim. Esimde çalışıyor ya baska zaman aliriz. Kizi az disari cikardim geldim bende hava iyiydi.
Unut kiskanclik yapiyor olabilir bence bezlemede tuvaletini yaparsan sana sunu alicam flan deyip kandirsan yapar mi acaba
Iyi yapmissiniz harika vallahi
Benimki de ilk uykusunda 15 dk sonra hemen uyandi ama devam ettirdim salladim flan simdi 2.uykusunda aksamda 10 bucukta yatırmayı planliyorum sabah 9 da kalkiyoruz artik :) 10 bucukta gec ama bende erken kalkamıyorum @Helinnnnn cim biz neden erken kalkamıyoruz gecede kiz yatti uyudu 11 de ben 1 e kadar yatamadim yatakta. Benimde egitilmem lazim
Ya jadem ne tatlisinnn.Salonda anne, mutfakta aşçı, iş yerinde çalışan, yatakofasında uyumayan bebeğin deli annesiyim yardımcı şart
Evet biz de böyleyiz ya neden acabaAyşe çok cızırtılı ya sürekli bir memnuniyetsizlik herşeye Bi ağlama hep Bi kucak isteme kucakta da dursa kucağa gelmek için ağlıyor gelince de ağlıyor yere inmek istiyor yere inince de ağlıyor
Bana da biri gelse de şu tatilde kv ye gidelim muhabbeti olmasaEşim de öyle dedi ya doğru diyorsun hamam olaydı
Perşembe ankaraya gidecez sanırım kızkardeşimin yanına. Kocası annesigile gidelim dıyormuş siz gelin de beraber geçirelim tatili dedi. O hacamat yapıyor. Bir hacamat yaptırırsam geçer inşallah
Yok be canim yuzustu cok az duruyor donuyor istemiyor oyle durmak suyuda bol bol iciriyorum mama da her zaman verdigim mama hemde azalttim yani ek gidadan sonra. Neyse saglik olsunda duzelir insallahKarin üstü yatiyor mu baharim
Mamadan da olabilir sekerparenin dedigi gibi
SSuyuaz.iciyor bence sert yapiorsa
Kaka da bekledikce bagirsak suyu iyice emiyor
Buskuviden olmaz sanirim yani
Duzelor allahin iznoyle çanim
Benim.kizim da her gun yapmıyor bazem her gun yapiyor
Mercimekicti bugun o yaptirdi galiba
Gece gec yatip sabah gec kalkmayi seviyorHehehheeh bahat yaa.
Kiz sana çekmiş o zaman uykuyu seviyorsan oh ne güzel
Tek Cocuk keyfisiiii
Benimkiler de keşke uyku konusunda babalarina cekselerdi ayakta bile uyurlardi off
E bebekten aldım ben canım diytoyunSen nerden aldın canım? Yarın bakayım ben de. Yemeğini hazırlarken oyalansa yeter bana
Çocuuumu oyuncak etme aslıııı yazıkkk kız
Kızzz benimki uzaktan öpücük atmayı öğrendi yaaabu sabah ben ona yapıyorum bi baktım bu da yapıyor ay bir gülmüşüm ev ahalisi toplandı. Onlara da yaptı sonra öpüşgen oğlum yapar yapar merak etme sen. Bakıyorlar bakıyorlar bir bakmışsın yapıveriyorlar şıp diye. Bay bay çalışıyoruz bir şimdi daha yok bir yapma teşebbüsü bakalım
Yok be canim yuzustu cok az duruyor donuyor istemiyor oyle durmak suyuda bol bol iciriyorum mama da her zaman verdigim mama hemde azalttim yani ek gidadan sonra. Neyse saglik olsunda duzelir insallah
Bu arada resimdede cok hossun. Saclarimi kestirdin. Bende gidemiyorim kuafore kaldim boyle valla. Esimde tutturmus sacini.kisacik keselim cok yakisir diyor birde beni gaza getirmeye calisiyor cok hos olursun herkes kiskanir. Ben cok seviyorum kisa sac cok rahatlarsin aay susmuyor ya
Hadi yaa o kadar çok mu ağladı kıyamam onaKızlar çok moralim bozuk uyku eğitimini bilin bakalım kim veremedi umut olmak isterdim size ama olamıycam malesef1.15 dk sabrettim ağladı ama ne ağlamak öyle böyle değil veren arkadaşları tebrik ediyorum 40 45 dk olsa dayanırım ama 1.15 dk bile dayandığı için tebrik ediyorum kendimi. Napayım birevladım var sallarım dedim. Yüzümü kara çıkardı cadı ömrümden ömür gitti gözünüzü korkutmak istemem ama benimki de çok ağladı be
Ohh masallah nazar değmesinGece gec yatip sabah gec kalkmayi seviyorcok şükür saatleri ayarladim duzene sokuyorum insallah uykulari guzel gdiiyor su sira canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?