canim ben olsam arada yani özellikle kaka saatleri civarında oyun gibi bağlardım hem gönlü olsun hircinlasmasin hem de temizlemesi kolay olsun. umutu öv duruya anlat tesvik et. ya can sıkici ama sakin kal inada binmesin.İnşallah hayallerin gerceklesir. Seninde küçükte demek sese duyarlı. Benim oglumun uykusu agarda, küçük bizdede hassas. Areli ben bizim umuttan dolayı sordum. Ben bir yerde birşeyi yanlış yapıyorum ama neyi. Hamileyken ogretmistim, bu birkac gun kız sıkıntılı diye cok ilgilendim, hep kucagimdaydi. Oğlum kıskançlıktan mi neyden bilmiyorum. Altına yapmaya başladı 2 gündür. ve bile isteye yapıyor. Zorla bez takmami istiyor. Kaka benim diye agliyor. Taksam mı sence ne yapayım şaşırdım. Takmaktanda korkuyorum, en başa doneriz diye. Gece kalkıyor tuvalete, gündüz anne bak diyor. Yapma oglum gel tuvalete diyorum. Kaka benim no no diye ağlıyor. Ortalığı yıkıyor dinlemiyor beni. Batırıyor kendini hadi bıcı bıcı diyor. Sürekli yıkanmak icinmi, kızımı kıskandı hep kucakta diye çözemedim.
Teşekkür ederim canım.
Helinede yazdım guzel annenin canını, sadece dis jeli sıkmadı. Bu ara sanırım bir cok şeyi yanlış yapıyorum.
Umut'u sana yolliyim sorunu neymiş, çözde yolla bana ne olur. Sanırım bana gıcık oluyor. Sana anlatır belki.
Sağol canım benim. Geçer gider bu günler unutulur. Bi bakmışız 2 yasindalar.
Sen ne yaptin ptt ye gittinmi.
masallah naifligi fotodan bile belli oluyor
bizde çıktık ama geç çıktık havada sogukmus azcik durabildik artık yarınaBugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
valla b3n bizim ailenin uykucusuyum zaten. işte hep doğrusu kavramı beni dürtüyor yoksa 10ndan once kaldirmazdim cocuklarinYok canim aramadim bile vakit yok, birde yakinda ptt yok araba olmasi lazim. Esimde çalışıyor ya baska zaman aliriz. Kizi az disari cikardim geldim bende hava iyiydi.
Unut kiskanclik yapiyor olabilir bence bezlemede tuvaletini yaparsan sana sunu alicam flan deyip kandirsan yapar mi acaba
Iyi yapmissiniz harika vallahi
Benimki de ilk uykusunda 15 dk sonra hemen uyandi ama devam ettirdim salladim flan simdi 2.uykusunda aksamda 10 bucukta yatırmayı planliyorum sabah 9 da kalkiyoruz artik :) 10 bucukta gec ama bende erken kalkamıyorumHelinnnnn cim biz neden erken kalkamıyoruz gecede kiz yatti uyudu 11 de ben 1 e kadar yatamadim yatakta. Benimde egitilmem lazim
canim düzene giriyor bizde 1 haftadır iyi artık. stres yapmaBenim kiz 2 gunu gecti yine kaka yok az once kendini sıktı 1 parca cikti devamini bekliyorum. Birde birseyde vermiyorum kabak karnabahar yogurt balkabagi dun kayısı ve dut verdiblm ama bir tek kahvaltida 3 4 tane bebe bsikuvisi veriyorum o mu yapiyor diyicem de daha once olmadi 1 hafta 10 gundur boyle tuhaflasti. Yarin bebe bsokuviside vermeyeyim. Oyke huzursuzda degil ama canim sıkılıyor kizlar. Acaba bagirsaklar degisiyor ondan mi tepki veriyor. Cunki bir donem 3 aylikken flan olmustu boyle sonra duzeldi tabi o zaman kati yapamyordu sonra 6. Ayinda oldu. Simdide 9.ay. vallahi kizlar cok kafama takiyorum bazen normal degil boyle olmam ama elimde degil.
Birde su sma li cocuklari gordukce psikolojim bozuldu resmen.
Allahim hastalıklari uzak etsin
Canım bı arkadasimin çocuğu da kakayi zor yapiyodu kronik kabızlık var demişti doktoru ilaç olarak probiyotik kullanıp bol sıvı iciriyodu ve hep çorba yediriyodu geçmiş zaman şimdi çok hatırlamıyorum da iki mi üç mu yaşında düzelir demiştiKalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Öpüşgen yağusuklu aferin sevgi dolu bebe maşallahSen nerden aldın canım? Yarın bakayım ben de. Yemeğini hazırlarken oyalansa yeter bana
Çocuuumu oyuncak etme aslıııı yazıkkk kız
Kızzz benimki uzaktan öpücük atmayı öğrendi yaaabu sabah ben ona yapıyorum bi baktım bu da yapıyor ay bir gülmüşüm ev ahalisi toplandı. Onlara da yaptı sonra öpüşgen oğlum yapar yapar merak etme sen. Bakıyorlar bakıyorlar bir bakmışsın yapıveriyorlar şıp diye. Bay bay çalışıyoruz bir şimdi daha yok bir yapma teşebbüsü bakalım
Nasıl guzelllBugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
Anlayabilmek imkansiz canım hani anlayan varsa bize de anlatsınBiz de bugün hava güneşli diye ana kız çıktık dolaşa dolaşa kasaptan ipektoşa kıyma ve kemikli et aldım. Atm ye uğradım parkta oynayan çocukları izlettim 45 dk falan kalmışızZaten eve girer girmez uykusu geldiği ve acıktığı için ağladı. Hemen meme + mama yaptım uyuyakaldı saniyesinde geri uyandı ve tamı tamına 1,5 saat odada pır döndükten sonra emerek uyudu. Ben bu işten hiç bişey anlamadım
Danıştım canım ama çok dirayatim kırıldıJadesi iyi dayanmissin yine kuzum. arkadaşlara katılıyorum, eğitimciye bir danis. belki farklı yöntemler vardir, Asya kuzuya özel
Ay çok şükür yaArkadaslar haber geldi..kuzumuz dogmusayy cok agladim..bi hoş oldum
Sarıldım öptüm emzirdim geçti diye düşünüyorum gülüyordu kavuştu memeye diyeUzulme jadem
Nen bu yuzden karsiyim egitime
Sen elinden geleni yaptun cok da iyi sabretmissin
Canindan can gitti eminim
Uyur bir şekilde
Oluruna burakmak lazim bazen
Denemedim demezsin hic yoksa
Bazi cocuklar ne yazik ki kurala planlara gore büyümüyorlar ikisinde de gozlemliyorum delirmek uzereyim
Bazi cocuga hic soz gecmez inatlasma sokmez benm oglum oyle ne yazik ki cok hurpalaniorum
Simsiki sariklasya hanima unutur o da sokulsun koynunda uyut derim canim
Bozma moralini ddigin gibi bir sekilde ogrenecekle4 buyuyecekler
sen elinden gelenin en iyisini yapoorsun onun iyiligi icin
Hepimiz oyle
Uyufu mu simdi nasilsiniz
Evet en azından denedim derim çok inat çıktı benimkiIyi dayanmissin canim. Neyse icinde kalmadi denedin en azindan benim denemeye cesaretim bile yok malesef
Yok canım kızmıyorum birseyde demiyorum, bi kac kez küstüm sana eh yaptın dedim. Sarılıyor öpüyor sonra tekrarlıyor. Kızın her altını temizledigimde, umuta duyuruyorum. Duru kakamı geldi gel gidelim diyorum. Kızı oturtuyorum koşarak geliyor. Ikınma sesi yapıyor geçiyor kızın karşısına ona öğretiyor. Hadi sıra sende diyorum, no no diyor. No no da yeni çıktı. eşimde çok gülüyorsun, biraz ciddi ol seni mutlu sanıyor diyor. Yani anlayamadım kaka benim diye bağırınca ister istemez gülüyorum. Karşılık veriyor çatır çatır komik oluyor. Bu gün kizla pek ilgilenmedim, oda garibim bi tuvalete gittiginde gününden keyif aldı. Bakalım yarin gorumcemi çağırdım, kıza baksın bir saat ben umut'u dışarı cikaricam.Benim oğlum da çok çok zor bahar.
Ben de senle ayni durumdayim.
Eğer isterse dunyanjn en iyi çocuğu ama icinden giciklik gelirse de cok fena oluyor
Umut da bana gicikligina hep yapardı
Bana kızsa kiza saldırıyor mesela
Canlari sağolsun da bakalim insallah düzelirler
Rabbim.sabir ve dayanma gucu versin canim
La havke cek bol.bol
Kizma sakinlestirmeye calis kızdıkça daha cok yapar bunlar
Ilgi cekmek icin sanirim
Cok da yuz verdik heralde
Ama olsun bu gunler bir daha gelmeyecek yeterki saglikli olsunlar
Bazi cocuk cok zor oluyor
Hemen dusurme kendini
Ben cok delirirdim umut küçükken
Ise basliycaktim artik bunaldigima
Vurma huyu altina yapma kosma kacma
Guzelce soyle boyle yaparak beni uzuyorsun sen akillisin abisin ben bunlarla ugrasmazsam eger vaktim olur ve seninle oyun oynayabilirim de sonra da tepkisiz kal ben cok uzuluorum simdi kizdiklarima
Duzelicek canim neler duzrlmiyor ki
Zaten dedigin gibi onkar sanki anne yönetiyorlar
Aslında ıararrım bundandı canım gün içinde hiç problemi yok uykuya gidince deliriyor yemesi iyi şükür oynuyoruz da tek sorun uykuYa jadem ne tatlisinnn.
Aynen yardımcı şart
Çok zor ya bu bebek Cocuk isleri.
Peki asya uyumuyor diyorsun ya yeMek yiyor mu meme mi istiyor yapisik mi sana
Acaba dişle mi ilgili ya da hani ayrilma kaygisi mi var siz nasilsiniz gun icinde mesela kizlar
jade sallamanın aslında yararı bile var diyebilirim ama hafif ritmik ve uzun süreli olmayacak. ama işte kilo aldıkça zorluyor. ben arelden ötürü ayakbilegimde ağrı hissediyorum 2 aydır da sallamıyorum gecmedi agri. civan değil de arel 70 dk da uyumuştu ve ağlamıştı oy ne zordu pes edecekken uyumuştu. öyle yağmurun dedigi gibi değiliz ne yazik ki yani birazda ben tam uygulamadım kıyamadım. en azından sallamıyorum. yanında oturuyorum o da uyumaya caliaiyor. civan ne yapacak bakalim. sen de simdi ustelwme istersen az daha buyusun yine denersin.yegenim.cok kolay alistinmisal oda 17 aylik.Evet canım kendimi cır alaya cırmalaya oturdum geçecek uyuyacak diye ama yok asla uyumadı bir daha aynı yöntemi denemem asla sanmıyorum varsın sallayım derim çok ağladım sonra bende
ogrenilmis çaresizlik diye okumus hemen vazgecmistim zaten areln2 yasindayken verdim ama belki de bemimkiler zorlamadi yoksa insan zor dayaniyor. o gun 20 dk agladi tüm vücudum yandı valla. ama inan 2 çocukla yorulup stres olup sinirli birine dönüşüp bağırıp korkutmaktansa diye giriyorsun bi yola. kar zara hesabı yani. her türlü bi vicdan azabimiz var yaninJadesi oy yavruuum kıyamam kizz içim parçalandı şu an egitcez diye zarar mı veriyoruz acaba ya ben zaten ağlamaya dayanamayan bı yapidayim benlik bı eğitim değil yapanları tebrik ediyorum büyük rahata kavusuyolar ne güzel çok aglamis ya sesi bile değişmiştir bas bağrına uyusun bugün
Ahhh deme ya çok zor umarım ikna olur gitmezsiniz zorda kalacaksın çünküBana da biri gelse de şu tatilde kv ye gidelim muhabbeti olmasayaz dan bu yana küsüştük konuşmuyoruz , eşim gidelim diyor . Bakalım tatilde ne olacak
Geçecek baharcım hataketlendiğinde rahatlıycak büyük ihtimalle kaka meselesiYok be canim yuzustu cok az duruyor donuyor istemiyor oyle durmak suyuda bol bol iciriyorum mama da her zaman verdigim mama hemde azalttim yani ek gidadan sonra. Neyse saglik olsunda duzelir insallah
Bu arada resimdede cok hossun. Saclarimi kestirdin. Bende gidemiyorim kuafore kaldim boyle valla. Esimde tutturmus sacini.kisacik keselim cok yakisir diyor birde beni gaza getirmeye calisiyor cok hos olursun herkes kiskanir. Ben cok seviyorum kisa sac cok rahatlarsin aay susmuyor ya
Videoda gece uykusunda başlayın demiştiHadi yaa o kadar çok mu ağladı kıyamam onagündüz uykusunda başlasan daha iyi olurdu belkide canım sema hanım gece başlamayın demişti diye hatırlıyorum ama yanılıyo da olabilirim görüştünmi onunla tekrardan
Ah sorma İçim gitti dedim Yeşim en zoru bugün geçecek dayan ama yok anam anası kılıklı istemedi mi yapmıyor. Gözünüz korkmasın yapanlar örnek önünüzde ben beceremedim belki de ya da benim kızın yapısı çok ters bu yöntemi yemedi.Jadesi oy yavruuum kıyamam kizz içim parçalandı şu an egitcez diye zarar mı veriyoruz acaba ya ben zaten ağlamaya dayanamayan bı yapidayim benlik bı eğitim değil yapanları tebrik ediyorum büyük rahata kavusuyolar ne güzel çok aglamis ya sesi bile değişmiştir bas bağrına uyusun bugün
Belk de uykusu gelmiyordur jademAslında ıararrım bundandı canım gün içinde hiç problemi yok uykuya gidince deliriyor yemesi iyi şükür oynuyoruz da tek sorun uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?