2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim ben olsam arada yani özellikle kaka saatleri civarında oyun gibi bağlardım hem gönlü olsun hircinlasmasin hem de temizlemesi kolay olsun. umutu öv duruya anlat tesvik et. ya can sıkici ama sakin kal inada binmesin.
Jadesi Helinnnnn forumda birsuru kisi gormesin diye kapamistim.ekrann yakinlastirma ile net gorunuyor ama sizin icin actim hesabi kizlar
masallah naifligi fotodan bile belli oluyor
Bugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
bizde çıktık ama geç çıktık havada sogukmus azcik durabildik artık yarına
valla b3n bizim ailenin uykucusuyum zaten. işte hep doğrusu kavramı beni dürtüyor yoksa 10ndan once kaldirmazdim cocuklarin
canim düzene giriyor bizde 1 haftadır iyi artık. stres yapma

Jadesi oy yavruuum kıyamam kizz içim parçalandı şu an egitcez diye zarar mı veriyoruz acaba ya ben zaten ağlamaya dayanamayan bı yapidayim benlik bı eğitim değil yapanları tebrik ediyorum büyük rahata kavusuyolar ne güzel çok aglamis ya sesi bile değişmiştir bas bağrına uyusun bugün

Jadesi 1 saat 15 dk mı iyi dayanmışsın . Bugun bizim eşimle dersler çakıştı yine . 30 dk ders . Sena çıldırdı. Hep de aynı sınıfa denk geliyor . Ne yaptımsa olmadı sakinlemedi, dersi de bitiremedim . Son 15 dk hep ağladı odadan çıkmak zorunda kaldım onu beşiğine koyup ama ne kötü oldum anlatamam . Uyku saatiydi ondan çıldırdı çocuk . Dersi anlatırken bütün konsantrasyonum yerle bir oldu . Ne anlattım çocuklara bilmiyorum en son türev işliyordum ama

Kalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Canım bı arkadasimin çocuğu da kakayi zor yapiyodu kronik kabızlık var demişti doktoru ilaç olarak probiyotik kullanıp bol sıvı iciriyodu ve hep çorba yediriyodu geçmiş zaman şimdi çok hatırlamıyorum da iki mi üç mu yaşında düzelir demişti

Öpüşgen yağusuklu aferin sevgi dolu bebe maşallah

Bugün hepimizin dersi erken bitiyor havada çok güzeldi attık kendimizi doğaya öyle iyi geldiki çok özlemişiz normalleşmeyi
Nasıl guzelll
Anlayabilmek imkansiz canım hani anlayan varsa bize de anlatsın

Sarıldım öptüm emzirdim geçti diye düşünüyorum gülüyordu kavuştu memeye diye
Ah gitmez mi valla her yerim cırmık izi
Uyudu sallayınca babası 6 dkda uyudu elalem yetenekli

Yok canım kızmıyorum birseyde demiyorum, bi kac kez küstüm sana eh yaptın dedim. Sarılıyor öpüyor sonra tekrarlıyor. Kızın her altını temizledigimde, umuta duyuruyorum. Duru kakamı geldi gel gidelim diyorum. Kızı oturtuyorum koşarak geliyor. Ikınma sesi yapıyor geçiyor kızın karşısına ona öğretiyor. Hadi sıra sende diyorum, no no diyor. No no da yeni çıktı. eşimde çok gülüyorsun, biraz ciddi ol seni mutlu sanıyor diyor. Yani anlayamadım kaka benim diye bağırınca ister istemez gülüyorum. Karşılık veriyor çatır çatır komik oluyor. Bu gün kizla pek ilgilenmedim, oda garibim bi tuvalete gittiginde gününden keyif aldı. Bakalım yarin gorumcemi çağırdım, kıza baksın bir saat ben umut'u dışarı cikaricam.

Aslında ıararrım bundandı canım gün içinde hiç problemi yok uykuya gidince deliriyor yemesi iyi şükür oynuyoruz da tek sorun uyku

Evet canım kendimi cır alaya cırmalaya oturdum geçecek uyuyacak diye ama yok asla uyumadı bir daha aynı yöntemi denemem asla sanmıyorum varsın sallayım derim çok ağladım sonra bende
jade sallamanın aslında yararı bile var diyebilirim ama hafif ritmik ve uzun süreli olmayacak. ama işte kilo aldıkça zorluyor. ben arelden ötürü ayakbilegimde ağrı hissediyorum 2 aydır da sallamıyorum gecmedi agri. civan değil de arel 70 dk da uyumuştu ve ağlamıştı oy ne zordu pes edecekken uyumuştu. öyle yağmurun dedigi gibi değiliz ne yazik ki yani birazda ben tam uygulamadım kıyamadım. en azından sallamıyorum. yanında oturuyorum o da uyumaya caliaiyor. civan ne yapacak bakalim. sen de simdi ustelwme istersen az daha buyusun yine denersin.yegenim.cok kolay alistinmisal oda 17 aylik.
ogrenilmis çaresizlik diye okumus hemen vazgecmistim zaten areln2 yasindayken verdim ama belki de bemimkiler zorlamadi yoksa insan zor dayaniyor. o gun 20 dk agladi tüm vücudum yandı valla. ama inan 2 çocukla yorulup stres olup sinirli birine dönüşüp bağırıp korkutmaktansa diye giriyorsun bi yola. kar zara hesabı yani. her türlü bi vicdan azabimiz var yanin

Geçecek baharcım hataketlendiğinde rahatlıycak büyük ihtimalle kaka meselesi bende saçlarımı kestirmek istiyorum boyatmak istiyorum sonra diyorum ki aman şimdi evdeyim dursun hele

Videoda gece uykusunda başlayın demişti evet canım çok fazla ağladı bu yöntem bizde işe yaramadı başka yöntemler deneriz bakalım sema hanıma yazdım dönüş yapmadı henüz

Ah sorma İçim gitti dedim Yeşim en zoru bugün geçecek dayan ama yok anam anası kılıklı istemedi mi yapmıyor. Gözünüz korkmasın yapanlar örnek önünüzde ben beceremedim belki de ya da benim kızın yapısı çok ters bu yöntemi yemedi.

Aslında ıararrım bundandı canım gün içinde hiç problemi yok uykuya gidince deliriyor yemesi iyi şükür oynuyoruz da tek sorun uyku
Belk de uykusu gelmiyordur jadem
Bazi cocuga az uyku yetiyor cidden bak
Benim.oglum oylehizina kimse yetisemez
Olsun sen kendini germe
Hicbirkmiz germeyelimmm
Yerim brn onlari cok kucukler daha ana kuzulariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…