2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet denemedim dememek için sabrettim ama olmadı ya kıyamam bu dersler çok fena oluyor sizde çalışınca

Ahhh deme ya çok zor umarım ikna olur gitmezsiniz zorda kalacaksın çünkü
Yok kız zorda kalmam da huzursuz olurum işte . Gitmeyeceğim yoksa sonuç olarak . Çok kırıldım ben daha gitmem . Aslında eşim de artık götürmez beni oraya ama işte torun görsünler diye gitmek istiyor . Kusura bakmasın ama el kadar çocuğu da gönderemem de . Kapım herkese açık buyursun gelsinler , başımın üstünde ağırlarım . Torunlarını da görürler .

Kuzum ben bıraksam daha ağlardı Çok belliydi inan yoksa o kadar dayanmışım alır mıyım hiç neyse siz başarmışsınızdır dediğin gibi hazır değiliz sanırım sonra başka yöntemlerle deneriz olmadı

Belk de uykusu gelmiyordur jadem
Bazi cocuga az uyku yetiyor cidden bak
Benim.oglum oylehizina kimse yetisemez
Olsun sen kendini germe
Hicbirkmiz germeyelimmm
Yerim brn onlari cok kucukler daha ana kuzulariii
Baya bekledik aslında normalde 8 de yatarız 9 u bekledik ama neyse geçti gitti sarılıp uyuruz biraz daha

Heh ben d eoni diyecektim sen o u gezdir
Evdeenerji atamior diye guzel dusunmussun
ben de yumusak uoluyormusim guluyormusum esim diyor.
Cok.komik oluyor ama umut kriz anlarinda hele bazi laflari oluyor
Ondan takmazmis
Kiz da takmiyor zaten hep kizacagim.seyleri yapior gozume bakip caktirmadan
Napayim gekecekse evlattan gelsin diyorum

İnşallah canım benim teşekkür ederim bana zaman ayırıp uzun uzun anlattın. Tavsiyelerini uygulayacağım.
Teşekkür ederim canım ilgisini arttirdim inşallah düzelir.
Abovv ben hic yakinmiyim ozaman. Kardeşinde az çekmemiş. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız eşimle birlikte. Bakalım hayırlısı olsun. Bende komik bir anım olarak anlatırım inşallah. Teşekkür ederim tavsiyelerini uygulayacağım.
Sağol canım benim duruyu oturtuyorum surekli. 2 defa hatta duru çiş yaptı. Kiza öğretmeye erken başlamış oldum. Bakarsın bir taşla iki kuş. Aslında içim rahatladı sizlere yazınca. Bilen çocuk başa sarınca açıkçası korkmuştum. Bir cogunuz başına gelmiş ve geçmiş. Bu bana guç verdi.
canim ben olsam arada yani özellikle kaka saatleri civarında oyun gibi bağlardım hem gönlü olsun hircinlasmasin hem de temizlemesi kolay olsun. umutu öv duruya anlat tesvik et. ya can sıkici ama sakin kal inada binmesin.
Takmaktan korkuyorum ya hep takmami isterse. Bir iki hafta uğrasiyim bakalım. En son çare takarım. Gece yapmıyor çünkü, inatlaştini unuyor uykusunda galiba. Dışarı cikaricam yarın bakalım disardada yapacakmi.

Evet canım sordum eşime orasıymış denizle arasında bir yol var dedi hatta beraber gelicektik ama benim hamileliğim riskliydi uzun yolu göze alamadık inş kesişir yollarımız
Arkadaslar haber geldi..kuzumuz dogmus ayy cok agladim..bi hoş oldum
Hadi gözünüz aydın sağlıkla gelmiş bebiş dünyaya sağlıkla büyüsün
Kalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Bizde ara ara yaşıyorduk ama bu aralar iyi çok şükür bol bol yoğurt yiyor iki gündür de Trabzon hurması veriyorum oda iyi geldi
Evet biz de böyleyiz ya neden acaba
Ne yapsan olmuyor
Çok zorladı bugün ya Bi günleri Bi günlerini tutmuyor ne yazık ki. Bu arada profil foto. süper
Evet denemedim dememek için sabrettim ama olmadı ya kıyamam bu dersler çok fena oluyor sizde çalışınca
En azından denemedim demezsin zor bir süreç ama yazık yavrulara ya benim de içim gider dayanamam onca ağlamaya iyş bile dayanmışsın daha sonra yine denersin ya da başka bir yöntem önerir

Canım bozma moralini senin verememenle alakalı oldunu düşünmüyorum. Her çocuk farkı kendi belirliyor zamanla. Valla iki çocuğum var ikisinede uyku eğitimi vermedim. Akisina göre hareket ettim. Umut 2 yastan sonra odayı ayırdı. Kız onun sayesine erken ayırdı. Umut sallanmaktan hoslanmaz, duruyuda salla sabaha kadar banamisin demez. Sen bosuna üzüyorsun kendini. Ben 10 dk ka bile dayanamam. O yuzden hic aklimin ucundan geçmedi uyku egitimi almak. Ben yemek yaparken bile gık dese işimi bırakıyorum. Oyle ağlarken yanında almadan duramam. Eğitim verenlere sözüm yok ama herkes te bir olmuyor, cocuklar belirliyor. Bence ne kendini ne Asya'yı strese sokma derim. Zamanla kendi uyuyacağı zamanda gelecek.

BKGK , Jadesi , Helinnnnn @asliemre öyle iyi geldi bu birkaç saat bile. bu sene öyle zorlu geçti ki riskli bir hamilelik pandemi doğum annem uzaktan eğitim kısıtlamalar derken hepimizin nevri döndü oysaki sürekli kendimizi doğaya bırakır enerjimizi atardık. Bugün zeynebim öyle mutluydu ki ağaçlara sarıldı derede karşıdan karşıya geçti ağaç kabuğu ve taş topladı ben derste öğrencilerime söylemiştim onu duymuş bende yapıcam sizinle diyor.. Eve gelincede o yorgunlukla erkenden mis gibi uyudu. Bir an önce normalleşeceğimiz günler gelsin inş

Bence kocan sana strateji yapıyor kestirirsen kıskanmaz. değilse bu kadar kıskanç adam başkalarının çok beğeneceği şeyi niye illa ısrar etsin ki

Aslında ıararrım bundandı canım gün içinde hiç problemi yok uykuya gidince deliriyor yemesi iyi şükür oynuyoruz da tek sorun uyku
Acaba uyku saatleri mi doğru değil?

Bizim bir kaç gündür değişti mesela iki uykusu da ileri attı. Ama akşam aynı saatte uykuya dalıyor

Evet ya ne çıkmaz dişmiş çok zorladı bu sefer ilk dişler öyle değildi. Senacık tam sevmeli ya maşallah kuzuma nasılda tatlı havuç ve pırasa veriyorum bende r an önce rahatlar lar inş

Ay sağlıkla doğursun iyidir inşallah kuzum merak etme döndü mü bebek peki normal mi doğuruyor
Acil sezeryana alındı canım.donmedi bi de suyu azalmış.
Canım kendimi üzme..olmasi gerekeni denedin oyle düşün.ben de atlattım dün diye üzülüyorum.zor bela kurduğum düzen alt üst oldu.uykuya direniyor sabah erken kaldirdim.saati saatine uyuttum gunduz.ama gece gene direniyor
Kalppare canim yapti kakasini Karya ama kizara kizara bagira bagira yapti neyse saglik olsunda yarin bsikuvi vermiycem bakalim 1 gunden birsey olmaz biraz bagrsaklari dinlensin
Bence gun icinde gobek usti debelenmesi icin biraz oyala canım.bagirmasina aldırma.karya da Elif gibi biraz sinirli bir tabiatta.ellerinden tut yuruyun hareket olsun biraz.yulaflı biseyler ver birsure biskuvi yerine.belki de biskuvi dokunuyordur.icindeki bir katki maddesi dokunuyordur belki.yulaf ezmesi kaynat icine pekmez at biraz lifli gidalardan gidin bir süre.benim kiz da kabiz oldu galiba.şu saat
Oldu uyumuyor ıkınıyor.zeytinyagi da verdim.ayak bilegim agridi sallamaktan

BKGK S Sonsuzsukurler Aslihaydo
Umudum- Jadesi S Susam_tanesi
Zeyay1420
Tesekkur ederim kizlar❣ ama kızimizdan hala haber yok.açıkçası endiseliyim biraz.sadece ekrana yansitmışlar dogdu diye.baska da bilgi yok.insAllah iyilerdir.kötü bir durum olsa esi muhakkak bilgilendirirlirdi diye düşünüyorum.
masallah naifligi fotodan bile belli oluyor
Tesekkur ederim canim.

Annem de tutturdu kizi oturtmaya basla diye bana.Duru ne tepki veriyor.acaba denesem mi? Oglan cok zorladi beni.inat evresindeydi.kiz daha kolay our diyorlar.doktorlar 2 yas öncesi önermiyorlar bir yandan

Duru oyun sanıyor banyoda oturmayı birşey sanıyor. Ben umut'u halledeyimde kızı düşünmüyorum. 1 sene daha yapsin beze. Şuan ortalığı bk götürüyor ken, aynı sıkıntıları onda yaşamayı gözüm hiç kesmiyor. Dene bir iki istersen ama anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…