2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Daha ayılmamıştır canim o yüzden çıkmamıştır.
Bir de giciksa nöbetçi doktor.

Erken alistirmak hem.iyi hem kotu ya. Bez daha kolayima geliyor

Ama o da her cocuk da farkli iste.

Biz de uyumadik sekerparem.
Sallamiyorum daemzirdim indi yine atto kendini.
Oynuyor aimdi yerlerde
Babasini yoldu sacbas o yuzden oduk verdim ona oynasin uyumasa da olur

Yağmur hanım merhaba konunuzu araştırıken gördüm bebeğiniz kaç aylıkken uyku eğitimi aldırdınız. Benim bebeğim 6 aylık ve destekli uyutmaya çalışıyorum tanıttığınız kişi destegide biraktirmaya yardımcı oluyor mu

Allah seni napmasin e mi..kızı mı salıyorsun adamcagzın üstüne
Bak su an da bile sallıyorum çok korktu dün ya.oyle agladi ya besikte 30 dk..beşikten ayrı soğudu uykudan ayrı soğudu basaramadigim gibi elime yuzume bulastirdim.uyku eğitimi verebilenlere tebrikler biz de durum biraz farkli oldu.egitimi kızım veriyor

Haklisin canim.valla dusununce buz gibi oldum
Bosver bez iyidir iyi

Salliyorum ayagimda yanima aliyorum bana donup sarılıyor yada yastiga yada sacimi yoluyor oyle uyuyoruz bazende uyaniyor tabi ama su sira daha iyi cnm. Besikte kiyafetleri duruyor. Yikadiklarim katlamaya bile firsatim olmuyor ordan alip giydiriyorum baska bir ise yaramiyor suam
Insallah canim ya.hemem stres oluyorum uzuluyorumda zorlanirken. Insallah gecicidir.
Cok duzenliydi canim. 1 haftadir bu sekilde umarim oyle birsey degildir.
Geçecek baharcım hataketlendiğinde rahatlıycak büyük ihtimalle kaka meselesi bende saçlarımı kestirmek istiyorum boyatmak istiyorum sonra diyorum ki aman şimdi evdeyim dursun hele
Aynen evdeyiz zaten
Gece ruyamda beyaz.bir elbise giymisim oyle zayifimki saclarada fon cektirmisim simdiki ben ile alakasi yok
Aynrn bencee sesini.bir gun kayit yapicam neler neler söylüyor cok fena birde komik
Insallah gecer canm.
Benim kizda bazen gece yapmiyor. Annem.oyle olunca sabah altini ac alistir dedi ama bence cok erken. Birde annemler eskiden 1yastan sonra alistiklarini soyledi

Zaten bu uyku eğitimde kesin kararlıysanız başlayın diyorlar. O hatayı ben de yaptım. Şimdi yatağa koyup oynamayı ayağa kalkmayı geri yatmayı uyku rutininden sayıyor. Kucakta uyuyan bebe yatağı görünce kudurmaya başlıyor. İlla orda bir kuduracak sonra kucağa gelecek sonra memeye gelecek. Desteklere baksana uyku eğitimi vereceğim diye desteğin sayısını artırdım. Uykuya geçiş sürem uzadı. Tek iyi yanı yatağı bilmeye yatakta dönmeye alıştı gece uyanırsa kendi dalabiliyor o da bazen bazen ağlıyor.

Hep öyle değildi geçecek bu dönemde salla duru denerim bi arada demekki tuttuğunu koparan bi kız olacak deyip kendimi avutayım

Bende çok inatçıyım biraz da ondan dayandım ama yok boynuz kulağı geçiyor

Denemedim demek istemedim canım aslında aklımda kalmamış oldu kendimden beklenmeyecek çaba ile bekledim neyse uyur elbet kendisi sağlık olsun

Evet bize ne kadar iyi geliyorsa çocuklara bebeklere de öyle iyi geliyor doğa inşallah bol güneşler bol temiz havalı mükemmel günlerimiz olur

Evet oyle diyorlar.ama o zaman tam kas kontrolu saglanamadigi icin alt kacirnalar sık oluyor.komsum 1.5 yasta altta bez yoktu ama boyuna kaciriyordu. sorarsa bez yok.ama cocugun psikoloji alt ust
Ya ben uyur sandım çunku 3 aylıkken vermiştim egitimi.4 ay uyku gerilemesinde herseyi mahfettim.dayanamadim salladım.yine yaparim sandim ama akillandi artik.sabah anne diye bile aglamadi..abi diye agladi daha dogrusu adi diye herhalde abi diyor bana küs gibi..osmangonulal 9. Ayda artik bebeginizin gelecekete nasil bir karakterde olacagini az cok anlarsiniz belli eder diyor.oğlan 9. Ayda asiri agliyordu hatirliyorum.kizim da cok sinirli...
Su an oglum tamam bebi sakin sakin diyor yani dusunun çığlıkları
Kalppare kuzeninden haber var mı canım?
Yok canım..eşini de aramaya çekindim gece.haber alinca haber et dedim ama aramadı.simdi yine mesaj attım

Biz 8 gibi kalkıyoruz 11 gibi ilk uyku 3 gibi ikinci uyku 8 gibi akşam uykusu oluyor genelde bugüne kadar pek sorun olmamıştı ama olmadı akşam uykusunu 8.30 yaparım bi

Benimkinin inadı işte ta dönmediği zamandan belliydi ne doğacağı şeklekarar verdirdi ne de saatine kızı boşu boşuna zorladılar bu kadar zamandır yazık ya kıyamam iyidir merak etme haberi alırsın bugün

Evet oyle diyorlar.ama o zaman tam kas kontrolu saglanamadigi icin alt kacirnalar sık oluyor.komsum 1.5 yasta altta bez yoktu ama boyuna kaciriyordu. sorarsa bez yok.ama cocugun psikoloji alt ust
Bizim umut'ta bezi 1.5 da bıraktı. Ama bu benim isteğim değildi. Hatırliyormusun bilmiyorum, duru'ya hamileyken bezi hep kendi çıkarıyor tuvalete gitmek istiyordu. Taktırmıyor du bezi. Adi o kadar acele etmeseydi de şimdi düzgün olsaydı keşke. Yani benim oğlanın ayarı kaçık, beze yap dersin yapmaz yapma dersin yapar. Aslında bir buçukta öğrendikten sonra altını hiç yapmamıştı biliyor musun. Gece bile tuvalete kalkıyordu.

O zamandan belliymis cocugun sana bagliligi.karnindan disari cikmak istememis bir cocugu sensiz uyumayacagini hesaba katmadın

Bi de ustune o sanciyla aksam 9 a kadar tuttular..aç kalmak gerekiyor ya ameliyat icin muhtemelen ondandır. 10 dk da 3 sancı olmadan almayız demislerdi.neredeyse normal dogurcak kadar sancı çektirildi.simdi de sezaryen sancısı.benim aklım almıyor gerçekten

Bende yarın süslencem püslencem foto çekince çekirdek ailemle

Şu an yapma dersin yapar yap dersin yapmaz modu inat evresi ve bizde bile devam ediyor canım
Ben anaokulunda calistim kucuk yas grubunda sadece bir dönem.ben o yılı hic unutamıyorum.9 senelik meslegimde en cok o zaman zorlandım.çok zor gercekten.
Oglimin grubunda iki pdr mezunu arkadaş var. Onlarla dertlestim geçen gun
Dedim benim mesleğim oldugu halde bazen tikaniyorum sanki nefesim.kesiliyor kendimi yetersiz caresiz hissediyorum.onlar da sagolsunlar destek oldular.biz pdr ci oldugumuz halde bazen patliyoruz.herseyin nedenini bildigimiz halde dayanamayabiliyoruz diyorlar.cocuklara zarar vermedigimiz müddetçe kucuk patlamalar normal diyorlar.evde inatlaşmalar duygular hersey farkli diyorlar.

Bana soylediig guzel bir tavsiyeyi sana soyleyeyim
Onlar Almanya da yasiyorlarmis.o da Almanlardan öğrenmiş.
Cocuk yanlış bir davranışta bulundugunda
Bizim evde bu sekilde davranmak yasak.mesela bu evde altına tuvalet yapmak yasak.ben de baban da bu kurala uyuyoruz.Duru da öğrenecek.ama sen biliyorsun ve bu kurala uyman gerek seklinde.hayir hayir diye diretirse gözlerine bak kararli bir sekilde Umut anne böyle istiyor de ve kalk yanından.yani bak oglum soyle boyle diye cok uzun uzadiya anlatiyoruz biz nazlaniyorlar Almanlar kestirip atiyorlarmis.oglum kizima artik cok siddet uyguluyordu. Ben de bu evde birbirimize vurmak yasak dedim.gercekten etkili oldu.ama iste Umut cok küçük.yasak kavrami çok soyut bir kavram.anlar mı? Denemekten bisey kaybetmezsin.
Kendini hırpalama geçici bir süreç sabret..Allah yardımcın olsun insAllah canim❣
Bu arada bu gece seni ve Jadesi sayikliyordum uyandim gececek kizlar üzülmeyin.duru da Asya da Elif de uyuyacak iyilesek bahar sen de uzulme Umut da duzelecek diyordum rüyamda.uyandim gececek gececk diyorum kiz agliyormus o uyandirmis minik çalar saatim

Bende yarın süslencem püslencem foto çekince çekirdek ailemle
O zamaaan gelsin yılbaşı menuleri
Bana sormayın fikrim yok..eşim bosver zorlama kendini dedi.zaten yılbaşina da cok takılmaz ama oglumun yeni bir yila girdigmizi anlamasini istiyorum biraz.zaman kavramı icin.hem de biraz eglenir yavrusko ❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…