- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Daha ayılmamıştır canim o yüzden çıkmamıştır.Acil sezeryana alındı canım.donmedi bi de suyu azalmış.
Canım kendimi üzme..olmasi gerekeni denedin oyle düşün.ben de atlattım dün diye üzülüyorum.zor bela kurduğum düzen alt üst oldu.uykuya direniyorsabah erken kaldirdim.saati saatine uyuttum gunduz.ama gece gene direniyor
Bence gun icinde gobek usti debelenmesi icin biraz oyala canım.bagirmasina aldırma.karya da Elif gibi biraz sinirli bir tabiatta.ellerinden tut yuruyun hareket olsun biraz.yulaflı biseyler ver birsure biskuvi yerine.belki de biskuvi dokunuyordur.icindeki bir katki maddesi dokunuyordur belki.yulaf ezmesi kaynat icine pekmez atbiraz lifli gidalardan gidin bir süre.benim kiz da kabiz oldu galiba.şu saat
Oldu uyumuyor ıkınıyor.zeytinyagi da verdim.ayak bilegim agridi sallamaktan
BKGK S Sonsuzsukurler @asli emre
@Umudum-Jadesi S Susam_tanesi
@Zeyay1420
Tesekkur ederim kizlar❣ ama kızimizdan hala haber yok.açıkçası endiseliyim biraz.sadece ekrana yansitmışlar dogdu diye.baska da bilgi yok.insAllah iyilerdir.kötü bir durum olsa esi muhakkak bilgilendirirlirdi diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canim.
Annem de tutturdu kizi oturtmaya basla diye bana.Duru ne tepki veriyor.acaba denesem mi? Oglan cok zorladi beni.inat evresindeydi.kiz daha kolay our diyorlar.doktorlar 2 yas öncesi önermiyorlar bir yandan
Yağmur hanım merhaba konunuzu araştırıken gördüm bebeğiniz kaç aylıkken uyku eğitimi aldırdınız. Benim bebeğim 6 aylık ve destekli uyutmaya çalışıyorum tanıttığınız kişi destegide biraktirmaya yardımcı oluyor muBen düzeni oturttuktan sonra anneme devrettim mecbur o da eğitim aşamasında yanımıZdaydı Ama aklına yatmıyordu mesela, sürekli uyuyan çocuk uyandırılır mı, bırak uyusun vs diyordu çünkü 2 saatten fazla gündüz uykus yokya da uykusu geliyordu saat gelmediği için uyutmuyorduk bu nasıl eğitim çocuğun uykusu var diyordu. Ama şimdi ben işe gidiyorum yatağa bırakıyor pıt diye iyi ki yapmışsınız diyor En çok ona yaradı
Allah seni napmasin e mi..kızı mı salıyorsun adamcagzın üstüneDaha ayılmamıştır canim o yüzden çıkmamıştır.
Bir de giciksa nöbetçi doktor.
Erken alistirmak hem.iyi hem kotu ya. Bez daha kolayima geliyor
Ama o da her cocuk da farkli iste.
Biz de uyumadik sekerparem.
Sallamiyorum daemzirdim indi yine atto kendini.
Oynuyor aimdi yerlerde
Babasini yoldu sacbas o yuzden oduk verdim ona oynasin uyumasa da olur
Haklisin canim.valla dusununce buz gibi oldumDuru oyun sanıyor banyoda oturmayı birşey sanıyor. Ben umut'u halledeyimde kızı düşünmüyorum. 1 sene daha yapsin beze. Şuan ortalığı bk götürüyor ken, aynı sıkıntıları onda yaşamayı gözüm hiç kesmiyor. Dene bir iki istersen ama anlamıyorlar.
Salliyorum ayagimda yanima aliyorum bana donup sarılıyor yada yastiga yada sacimi yoluyor oyle uyuyoruz bazende uyaniyor tabi ama su sira daha iyi cnm. Besikte kiyafetleri duruyor. Yikadiklarim katlamaya bile firsatim olmuyor ordan alip giydiriyorum baska bir ise yaramiyor suamOhh masallah nazar değmesin
Biz uyumuştuk yanindan.kalktim uyandi simdi babasinin sesini duydu uyandi.
Bnmki de gec uyuyor cok
9 da kalkiyor ya10
Bazen diyom az daha uyuyun
Birbirkeerini uyandiriyorlat.
Ogluma daha eeken uyu diyunce bazdn uyuyor da kiz hemen ayakklaniyoe
Sanirim o yataktaki 15 dakikalik oynasmam evlatlarimla en en güzel seylerden biri hayatimda
Koyunca yatagina nasil uyuyor karya uyanmiyor mu ben mi cok hizli yatırıyorum acaba annemdeydim ya annem diyor boyle bebek gormedim bebek dedigin uyur
Insallah canim ya.hemem stres oluyorum uzuluyorumda zorlanirken. Insallah gecicidir.canim ben olsam arada yani özellikle kaka saatleri civarında oyun gibi bağlardım hem gönlü olsun hircinlasmasin hem de temizlemesi kolay olsun. umutu öv duruya anlat tesvik et. ya can sıkici ama sakin kal inada binmesin.
masallah naifligi fotodan bile belli oluyor
bizde çıktık ama geç çıktık havada sogukmus azcik durabildik artık yarına
valla b3n bizim ailenin uykucusuyum zaten. işte hep doğrusu kavramı beni dürtüyor yoksa 10ndan once kaldirmazdim cocuklarin
canim düzene giriyor bizde 1 haftadır iyi artık. stres yapma
Cok duzenliydi canim. 1 haftadir bu sekilde umarim oyle birsey degildir.Canım bı arkadasimin çocuğu da kakayi zor yapiyodu kronik kabızlık var demişti doktoru ilaç olarak probiyotik kullanıp bol sıvı iciriyodu ve hep çorba yediriyodu geçmiş zaman şimdi çok hatırlamıyorum da iki mi üç mu yaşında düzelir demişti
Aynen evdeyiz zatenGeçecek baharcım hataketlendiğinde rahatlıycak büyük ihtimalle kaka meselesibende saçlarımı kestirmek istiyorum boyatmak istiyorum sonra diyorum ki aman şimdi evdeyim dursun hele
Aynrn bencee sesini.bir gun kayit yapicam neler neler söylüyor cok fena birde komikBence kocan sana strateji yapıyor kestirirsen kıskanmaz. değilse bu kadar kıskanç adam başkalarının çok beğeneceği şeyi niye illa ısrar etsin ki
Acaba uyku saatleri mi doğru değil?
Bizim bir kaç gündür değişti mesela iki uykusu da ileri attı. Ama akşam aynı saatte uykuya dalıyor
Insallah gecer canm.Acil sezeryana alındı canım.donmedi bi de suyu azalmış.
Canım kendimi üzme..olmasi gerekeni denedin oyle düşün.ben de atlattım dün diye üzülüyorum.zor bela kurduğum düzen alt üst oldu.uykuya direniyorsabah erken kaldirdim.saati saatine uyuttum gunduz.ama gece gene direniyor
Bence gun icinde gobek usti debelenmesi icin biraz oyala canım.bagirmasina aldırma.karya da Elif gibi biraz sinirli bir tabiatta.ellerinden tut yuruyun hareket olsun biraz.yulaflı biseyler ver birsure biskuvi yerine.belki de biskuvi dokunuyordur.icindeki bir katki maddesi dokunuyordur belki.yulaf ezmesi kaynat icine pekmez atbiraz lifli gidalardan gidin bir süre.benim kiz da kabiz oldu galiba.şu saat
@Zeyay1420
Tesekkur ederim kizlar❣ ama kızimizdan hala haber yok.açıkçası endiseliyim biraz.sadece ekrana yansitmışlar dogdu diye.baska da bilgi yok.insAllah iyilerdir.kötü bir durum olsa esi muhakkak bilgilendirirlirdi diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim canim.
Annem de tutturdu kizi oturtmaya basla diye bana.Duru ne tepki veriyor.acaba denesem mi? Oglan cok zorladi beni.inat evresindeydi.kiz daha kolay our diyorlar.doktorlar 2 yas öncesi önermiyorlar bir yandan
Bakalım ne diycek merakla bekliyoruzVideoda gece uykusunda başlayın demiştievet canım çok fazla ağladı bu yöntem bizde işe yaramadı başka yöntemler deneriz bakalım sema hanıma yazdım dönüş yapmadı henüz
Zaten bu uyku eğitimde kesin kararlıysanız başlayın diyorlar. O hatayı ben de yaptım. Şimdi yatağa koyup oynamayı ayağa kalkmayı geri yatmayı uyku rutininden sayıyor. Kucakta uyuyan bebe yatağı görünce kudurmaya başlıyor. İlla orda bir kuduracak sonra kucağa gelecek sonra memeye gelecek. Desteklere baksana uyku eğitimi vereceğim diye desteğin sayısını artırdım. Uykuya geçiş sürem uzadı. Tek iyi yanı yatağı bilmeye yatakta dönmeye alıştı gece uyanırsa kendi dalabiliyor o da bazen bazen ağlıyor.Allah seni napmasin e mi..kızı mı salıyorsun adamcagzın üstüne
Bak su an da bile sallıyorum çok korktu dün ya.oyle agladi ya besikte 30 dk..beşikten ayrı soğudu uykudan ayrı soğudubasaramadigim gibi elime yuzume bulastirdim.uyku eğitimi verebilenlere tebrikler biz de durum biraz farkli oldu.egitimi kızım veriyor
Hep öyle değildi geçecek bu dönemde salla duru denerim bi arada demekki tuttuğunu koparan bi kız olacak deyip kendimi avutayım
Bende çok inatçıyım biraz da ondan dayandım ama yok boynuz kulağı geçiyorEvet canım sordum eşime orasıymış denizle arasında bir yol var dedi hatta beraber gelicektik ama benim hamileliğim riskliydi uzun yolu göze alamadık inş kesişir yollarımız
Hadi gözünüz aydın sağlıkla gelmiş bebiş dünyaya sağlıkla büyüsün
Bizde ara ara yaşıyorduk ama bu aralar iyi çok şükür bol bol yoğurt yiyor iki gündür de Trabzon hurması veriyorum oda iyi geldi
Çok zorladı bugün ya Bi günleri Bi günlerini tutmuyor ne yazık ki. Bu arada profil foto. süper
En azından denemedim demezsin zor bir süreç ama yazık yavrulara ya benim de içim gider dayanamam onca ağlamaya iyş bile dayanmışsın daha sonra yine denersin ya da başka bir yöntem önerir
Denemedim demek istemedim canım aslında aklımda kalmamış oldu kendimden beklenmeyecek çaba ile bekledim neyse uyur elbet kendisi sağlık olsunCanım bozma moralini senin verememenle alakalı oldunu düşünmüyorum. Her çocuk farkı kendi belirliyor zamanla. Valla iki çocuğum var ikisinede uyku eğitimi vermedim. Akisina göre hareket ettim. Umut 2 yastan sonra odayı ayırdı. Kız onun sayesine erken ayırdı. Umut sallanmaktan hoslanmaz, duruyuda salla sabaha kadar banamisin demez. Sen bosuna üzüyorsun kendini. Ben 10 dk ka bile dayanamam. O yuzden hic aklimin ucundan geçmedi uyku egitimi almak. Ben yemek yaparken bile gık dese işimi bırakıyorum. Oyle ağlarken yanında almadan duramam. Eğitim verenlere sözüm yok ama herkes te bir olmuyor, cocuklar belirliyor. Bence ne kendini ne Asya'yı strese sokma derim. Zamanla kendi uyuyacağı zamanda gelecek.
Evet bize ne kadar iyi geliyorsa çocuklara bebeklere de öyle iyi geliyor doğaBKGK , Jadesi , @Helinnnnn @asliemre öyle iyi geldi bu birkaç saat bile. bu sene öyle zorlu geçti ki riskli bir hamilelik pandemi doğum annem uzaktan eğitim kısıtlamalar derken hepimizin nevri döndü oysaki sürekli kendimizi doğaya bırakır enerjimizi atardık. Bugün zeynebim öyle mutluydu ki ağaçlara sarıldı derede karşıdan karşıya geçti ağaç kabuğu ve taş topladı ben derste öğrencilerime söylemiştim onu duymuş bende yapıcam sizinle diyor.. Eve gelincede o yorgunlukla erkenden mis gibi uyudu. Bir an önce normalleşeceğimiz günler gelsin inş
Evet oyle diyorlar.ama o zaman tam kas kontrolu saglanamadigi icin alt kacirnalar sık oluyor.komsum 1.5 yasta altta bez yoktu ama boyuna kaciriyordu. sorarsa bez yok.ama cocugun psikoloji alt ustSalliyorum ayagimda yanima aliyorum bana donup sarılıyor yada yastiga yada sacimi yoluyor oyle uyuyoruz bazende uyaniyor tabi ama su sira daha iyi cnm. Besikte kiyafetleri duruyor. Yikadiklarim katlamaya bile firsatim olmuyor ordan alip giydiriyorum baska bir ise yaramiyor suam
Insallah canim ya.hemem stres oluyorum uzuluyorumda zorlanirken. Insallah gecicidir.
Cok duzenliydi canim. 1 haftadir bu sekilde umarim oyle birsey degildir.
Aynen evdeyiz zaten
Gece ruyamda beyaz.bir elbise giymisim oyle zayifimki saclarada fon cektirmisim simdiki ben ile alakasi yok
Aynrn bencee sesini.bir gun kayit yapicam neler neler söylüyor cok fena birde komik
Insallah gecer canm.
Benim kizda bazen gece yapmiyor. Annem.oyle olunca sabah altini ac alistir dedi ama bence cok erken. Birde annemler eskiden 1yastan sonra alistiklarini soyledi
Ya ben uyur sandım çunku 3 aylıkken vermiştim egitimi.4 ay uyku gerilemesinde herseyi mahfettim.dayanamadim salladım.yine yaparim sandim ama akillandi artik.sabah anne diye bile aglamadi..abi diye agladi daha dogrusu adi diye herhalde abi diyorZaten bu uyku eğitimde kesin kararlıysanız başlayın diyorlar. O hatayı ben de yaptım. Şimdi yatağa koyup oynamayı ayağa kalkmayı geri yatmayı uyku rutininden sayıyor. Kucakta uyuyan bebe yatağı görünce kudurmaya başlıyor. İlla orda bir kuduracak sonra kucağa gelecek sonra memeye gelecek. Desteklere baksana uyku eğitimi vereceğim diye desteğin sayısını artırdım. Uykuya geçiş sürem uzadı. Tek iyi yanı yatağı bilmeye yatakta dönmeye alıştı gece uyanırsa kendi dalabiliyor o da bazen bazen ağlıyor.
Yok canım..eşini de aramaya çekindim gece.haber alinca haber et dedim ama aramadı.simdi yine mesaj attımKalppare kuzeninden haber var mı canım?
Biz 8 gibi kalkıyoruz 11 gibi ilk uyku 3 gibi ikinci uyku 8 gibi akşam uykusu oluyor genelde bugüne kadar pek sorun olmamıştı ama olmadı akşam uykusunu 8.30 yaparım biBence kocan sana strateji yapıyor kestirirsen kıskanmaz. değilse bu kadar kıskanç adam başkalarının çok beğeneceği şeyi niye illa ısrar etsin ki
Acaba uyku saatleri mi doğru değil?
Bizim bir kaç gündür değişti mesela iki uykusu da ileri attı. Ama akşam aynı saatte uykuya dalıyor
Benimkinin inadı işte ta dönmediği zamandan belliydiAcil sezeryana alındı canım.donmedi bi de suyu azalmış.
@Zeyay1420
Tesekkur ederim canim.
Bizim umut'ta bezi 1.5 da bıraktı. Ama bu benim isteğim değildi. Hatırliyormusun bilmiyorum, duru'ya hamileyken bezi hep kendi çıkarıyor tuvalete gitmek istiyordu. Taktırmıyor du bezi. Adi o kadar acele etmeseydi de şimdi düzgün olsaydı keşke. Yani benim oğlanın ayarı kaçık, beze yap dersin yapmaz yapma dersin yapar. Aslında bir buçukta öğrendikten sonra altını hiç yapmamıştı biliyor musun. Gece bile tuvalete kalkıyordu.Evet oyle diyorlar.ama o zaman tam kas kontrolu saglanamadigi icin alt kacirnalar sık oluyor.komsum 1.5 yasta altta bez yoktu ama boyuna kaciriyordu. sorarsa bez yok.ama cocugun psikoloji alt ust
O zamandan belliymis cocugun sana bagliligiBenimkinin inadı işte ta dönmediği zamandan belliydine doğacağı şeklekarar verdirdi ne de saatine kızı boşu boşuna zorladılar bu kadar zamandır yazık ya kıyamam iyidir merak etme haberi alırsın bugün
Bende yarın süslencem püslencem foto çekince çekirdek ailemleSalliyorum ayagimda yanima aliyorum bana donup sarılıyor yada yastiga yada sacimi yoluyor oyle uyuyoruz bazende uyaniyor tabi ama su sira daha iyi cnm. Besikte kiyafetleri duruyor. Yikadiklarim katlamaya bile firsatim olmuyor ordan alip giydiriyorum baska bir ise yaramiyor suam
Insallah canim ya.hemem stres oluyorum uzuluyorumda zorlanirken. Insallah gecicidir.
Cok duzenliydi canim. 1 haftadir bu sekilde umarim oyle birsey degildir.
Aynen evdeyiz zaten
Gece ruyamda beyaz.bir elbise giymisim oyle zayifimki saclarada fon cektirmisim simdiki ben ile alakasi yok
Aynrn bencee sesini.bir gun kayit yapicam neler neler söylüyor cok fena birde komik
Insallah gecer canm.
Benim kizda bazen gece yapmiyor. Annem.oyle olunca sabah altini ac alistir dedi ama bence cok erken. Birde annemler eskiden 1yastan sonra alistiklarini soyledi
Şu an yapma dersin yapar yap dersin yapmaz modu inat evresi ve bizde bile devam ediyor canımBizim umut'ta bezi 1.5 da bıraktı. Ama bu benim isteğim değildi. Hatırliyormusun bilmiyorum, duru'ya hamileyken bezi hep kendi çıkarıyor tuvalete gitmek istiyordu. Taktırmıyor du bezi. Adi o kadar acele etmeseydi de şimdi düzgün olsaydı keşke. Yani benim oğlanın ayarı kaçık, beze yap dersin yapmaz yapma dersin yapar. Aslında bir buçukta öğrendikten sonra altını hiç yapmamıştı biliyor musun. Gece bile tuvalete kalkıyordu.
O zamaaan gelsin yılbaşı menuleriBende yarın süslencem püslencem foto çekince çekirdek ailemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?