Ah kıyamam vebaldir ama bu ya yazım günah değil miO zamandan belliymis cocugun sana bagliligi.karnindan disari cikmak istememis bir cocugu sensiz uyumayacagini hesaba katmadın
Bi de ustune o sanciyla aksam 9 a kadar tuttular..aç kalmak gerekiyor ya ameliyat icin muhtemelen ondandır. 10 dk da 3 sancı olmadan almayız demislerdi.neredeyse normal dogurcak kadar sancı çektirildi.simdi de sezaryen sancısı.benim aklım almıyor gerçekten
Ay yavrum ya güldürdün yine beniŞu an yapma dersin yapar yap dersin yapmaz modu inat evresi ve bizde bile devam ediyor canım
Ben anaokulunda calistim kucuk yas grubunda sadece bir dönem.ben o yılı hic unutamıyorum.9 senelik meslegimde en cok o zaman zorlandım.çok zor gercekten.
Oglimin grubunda iki pdr mezunu arkadaş var. Onlarla dertlestim geçen gun
Dedim benim mesleğim oldugu halde bazen tikaniyorum sanki nefesim.kesiliyor kendimi yetersiz caresiz hissediyorum.onlar da sagolsunlar destek oldular.biz pdr ci oldugumuz halde bazen patliyoruz.herseyin nedenini bildigimiz halde dayanamayabiliyoruz diyorlar.cocuklara zarar vermedigimiz müddetçe kucuk patlamalar normal diyorlar.evde inatlaşmalar duygular hersey farkli diyorlar.
Bana soylediig guzel bir tavsiyeyi sana soyleyeyim
Onlar Almanya da yasiyorlarmis.o da Almanlardan öğrenmiş.
Cocuk yanlış bir davranışta bulundugunda
Bizim evde bu sekilde davranmak yasak.mesela bu evde altına tuvalet yapmak yasak.ben de baban da bu kurala uyuyoruz.Duru da öğrenecek.ama sen biliyorsun ve bu kurala uyman gerek seklinde.hayir hayir diye diretirse gözlerine bak kararli bir sekilde Umut anne böyle istiyor de ve kalk yanından.yani bak oglum soyle boyle diye cok uzun uzadiya anlatiyoruz biz nazlaniyorlar Almanlar kestirip atiyorlarmis.oglum kizima artik cok siddet uyguluyordu. Ben de bu evde birbirimize vurmak yasak dedim.gercekten etkili oldu.ama iste Umut cok küçük.yasak kavrami çok soyut bir kavram.anlar mı? Denemekten bisey kaybetmezsin.
Kendini hırpalama geçici bir süreç sabret..Allah yardımcın olsun insAllah canim❣❣
Bu arada bu gece seni veJadesi sayikliyordum uyandim gececek kizlar üzülmeyin.duru da Asya da Elif de uyuyacak iyilesek bahar sen de uzulme Umut da duzelecek diyordum rüyamda.uyandim gececek gececk diyorum kiz agliyormus o uyandirmis minik çalar saatim
Valla kendi süsü den menü düşünemedim ne gitcem diye düşünüyorumO zamaaan gelsin yılbaşı menuleri
Bana sormayın fikrim yok..eşim bosver zorlama kendini dedi.zaten yılbaşina da cok takılmaz ama oglumun yeni bir yila girdigmizi anlamasini istiyorum biraz.zaman kavramı icin.hem de biraz eglenir yavrusko ❣❣
Sağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.Şu an yapma dersin yapar yap dersin yapmaz modu inat evresi ve bizde bile devam ediyor canım
Ben anaokulunda calistim kucuk yas grubunda sadece bir dönem.ben o yılı hic unutamıyorum.9 senelik meslegimde en cok o zaman zorlandım.çok zor gercekten.
Oglimin grubunda iki pdr mezunu arkadaş var. Onlarla dertlestim geçen gun
Dedim benim mesleğim oldugu halde bazen tikaniyorum sanki nefesim.kesiliyor kendimi yetersiz caresiz hissediyorum.onlar da sagolsunlar destek oldular.biz pdr ci oldugumuz halde bazen patliyoruz.herseyin nedenini bildigimiz halde dayanamayabiliyoruz diyorlar.cocuklara zarar vermedigimiz müddetçe kucuk patlamalar normal diyorlar.evde inatlaşmalar duygular hersey farkli diyorlar.
Bana soylediig guzel bir tavsiyeyi sana soyleyeyim
Onlar Almanya da yasiyorlarmis.o da Almanlardan öğrenmiş.
Cocuk yanlış bir davranışta bulundugunda
Bizim evde bu sekilde davranmak yasak.mesela bu evde altına tuvalet yapmak yasak.ben de baban da bu kurala uyuyoruz.Duru da öğrenecek.ama sen biliyorsun ve bu kurala uyman gerek seklinde.hayir hayir diye diretirse gözlerine bak kararli bir sekilde Umut anne böyle istiyor de ve kalk yanından.yani bak oglum soyle boyle diye cok uzun uzadiya anlatiyoruz biz nazlaniyorlar Almanlar kestirip atiyorlarmis.oglum kizima artik cok siddet uyguluyordu. Ben de bu evde birbirimize vurmak yasak dedim.gercekten etkili oldu.ama iste Umut cok küçük.yasak kavrami çok soyut bir kavram.anlar mı? Denemekten bisey kaybetmezsin.
Kendini hırpalama geçici bir süreç sabret..Allah yardımcın olsun insAllah canim❣❣
Bu arada bu gece seni veJadesi sayikliyordum uyandim gececek kizlar üzülmeyin.duru da Asya da Elif de uyuyacak iyilesek bahar sen de uzulme Umut da duzelecek diyordum rüyamda.uyandim gececek gececk diyorum kiz agliyormus o uyandirmis minik çalar saatim
Üzülme canımın içi üzülme. Ben rahatlattım kendimi. O bana yeni yıla kakayla gir dedi. Bende ona kel gir dedim ödeştik. Saçı uzayana kadar bizim de kaka olayımız düzelir herhalde. Ata nasıl sen nasılsın, iyisinizdir inşallahJadesi kıyamam Asya ma da sana da canım adaşım. Çok üzüldüm. İnşallah kendiliğinden üzülmeden yorulmadan uyur. Rabbim bebelerimizi de bizleri de ağlatmasın. N Nehir8077 baharım umut’un durumuna üzüldüm. İnşallah geçici bir süreçtir. Allah sabır versin yardımcın olsun. misskokulumm maaşallah Göktuğ’umuza. Kameraya almış almış toplu gösterime geçmiş. Bu arada yazamadım Betüş’e De maaşallah. Annesi gibi hamarat olacak. Zeyay1420 kuzum inşallah kesişir yollarımız mutlu olurum. Kalppare m gözünüz aydın anneli babalı sağlıkla huzurla mutlulukla şansla büyüsün. minikbebegim9640 nerelerdesin. BKGK bsharım Karyam nasıl biraz daha düzene girdi mi.
Maşallah maşallah çok güzelSağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.Eki Görüntüle 2750418
MasallahSağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.Eki Görüntüle 2750418
İnat durumunda bir değişiklik yok, ama biraz daha sakin. Yapma etme desem devam ediyor. Cok duymuyorum lafı değiştiriyorum. Ara ara oda unutuyor, dikkati dağılıyor. Bu gun bir kere gitti tuvalete, 2 kerede yaptı altına. Aman koyversin ne yapam işim ne. Bütün gün evdeyim bu ara zaten.Maşallah maşallah çok güzel
Erkek güzeli
Doğuştan nazar boncuklu
Nasil bugün inat durumları
bizde çift maske takıp bebek arabasının yağmurluğunu takıp avm gittik bugünEvet kizlar
Yine bir çılgınlık yaptim
Ve annemlere indim
Gercekten sınırlarımı zorluyorumm dimi
Disarida yuruyus diye niyetlendik ama evden cikamadik aksam oldu oglan da kuzenler diyince geldik
Bir seyden huy kapmadan eve cikabilirim insallah
Siz hangi cilginliklardasiniz hic ses yok
Heyoooooo
Ben ruh Halime bağlı belki özenir birleyler yaparım belki de hiç bir şey yapmamO zamaaan gelsin yılbaşı menuleri
Bana sormayın fikrim yok..eşim bosver zorlama kendini dedi.zaten yılbaşina da cok takılmaz ama oglumun yeni bir yila girdigmizi anlamasini istiyorum biraz.zaman kavramı icin.hem de biraz eglenir yavrusko ❣❣
Adres versene baharSelam kizlar yarin icin birsuru sey yapmak istiyorum ama bıyıklarım bile duruyor
Menuyu su sekilde istiyorum tabi becerebilirsem.
Dana tranc var fırına vereyim diyorum orada pissin dursun yanina herhangi bir pilav
Hazir manti
Sarimsakli yogurtlu patlıcan
Amerikan salatasi
Hazir olarak az sarma ve icli kofte alayim diyorum.
Mantar
Birde pacanga yapayim diyorum yetisirmi
Kek ve puding
Suan cok acim gozum dönmüş durumda
Jadeden sonra sen de yakacan beniiiiSelam kizlar yarin icin birsuru sey yapmak istiyorum ama bıyıklarım bile duruyor
Menuyu su sekilde istiyorum tabi becerebilirsem.
Dana tranc var fırına vereyim diyorum orada pissin dursun yanina herhangi bir pilav
Hazir manti
Sarimsakli yogurtlu patlıcan
Amerikan salatasi
Hazir olarak az sarma ve icli kofte alayim diyorum.
Mantar
Birde pacanga yapayim diyorum yetisirmi
Kek ve puding
Suan cok acim gozum dönmüş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?