2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah kıyamam vebaldir ama bu ya yazım günah değil mi neyse sağlıkla kavulsunlar unutur annesi elbet ağrı acı

Ay yavrum ya güldürdün yine beni geçecek tabi dün o kadar ağladı ya ona etlikelendim yok kendi uyumuyor diye değil bütün derdim oydu ana yüreği diyorlarişte dayanmıyor iyi bile dayandım ben elbet yapacağız bi yolu var büyüyüncede böyle gitmeyecek yenileri gelecek hepsinde dirayetli olmak lazım
Şimdi hemen asyanın gözlerine bakıp bu evin kuralları var diye başlarmışım

Valla kendi süsü den menü düşünemedim ne gitcem diye düşünüyorum

Jadesi kıyamam Asya ma da sana da canım adaşım. Çok üzüldüm. İnşallah kendiliğinden üzülmeden yorulmadan uyur. Rabbim bebelerimizi de bizleri de ağlatmasın. N Nehir8077 baharım umut’un durumuna üzüldüm. İnşallah geçici bir süreçtir. Allah sabır versin yardımcın olsun. misskokulumm maaşallah Göktuğ’umuza. Kameraya almış almış toplu gösterime geçmiş. Bu arada yazamadım Betüş’e De maaşallah. Annesi gibi hamarat olacak. Zeyay1420 kuzum inşallah kesişir yollarımız mutlu olurum. Kalppare m gözünüz aydın anneli babalı sağlıkla huzurla mutlulukla şansla büyüsün. minikbebegim9640 nerelerdesin. BKGK bsharım Karyam nasıl biraz daha düzene girdi mi.

nzh99 canim aksam yapti 2 gunun sonunda yapiyor ama sert yapiyor zorlaniyor. Daha dikkat edicem bir sure bakayim cevizde iyi geliyor diyorlar armut ceviz kayisi pekmez gun icinde mutlaka vericem. Bir yerde okudu. Yogurt ve havuc da kabiz yapar diyor dogru mu acaba ben yediriyorum sureklide

Sağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.

Üzülme canımın içi üzülme. Ben rahatlattım kendimi. O bana yeni yıla kakayla gir dedi. Bende ona kel gir dedim ödeştik. Saçı uzayana kadar bizim de kaka olayımız düzelir herhalde. Ata nasıl sen nasılsın, iyisinizdir inşallah

Evet kizlar
Yine bir çılgınlık yaptim
Ve annemlere indim
Gercekten sınırlarımı zorluyorumm dimi

Disarida yuruyus diye niyetlendik ama evden cikamadik aksam oldu oglan da kuzenler diyince geldik

Bir seyden huy kapmadan eve cikabilirim insallah

Siz hangi cilginliklardasiniz hic ses yok

Heyoooooo

Maşallah maşallah çok güzel
Erkek güzeli
Doğuştan nazar boncuklu
Nasil bugün inat durumları

Masallah

Aaakimsecikler yok
Nerekerdesiniz kizlat
Her sey iyidir yolundadir insallah
Biz oglum kizim bisküvili pudingi pasta yaptık belim koptu kucakta amabi tasla 3 kuşu vurduk cok sukur

Sizler nasilsiniz

Maşallah maşallah çok güzel
Erkek güzeli
Doğuştan nazar boncuklu
Nasil bugün inat durumları
İnat durumunda bir değişiklik yok, ama biraz daha sakin. Yapma etme desem devam ediyor. Cok duymuyorum lafı değiştiriyorum. Ara ara oda unutuyor, dikkati dağılıyor. Bu gun bir kere gitti tuvalete, 2 kerede yaptı altına. Aman koyversin ne yapam işim ne. Bütün gün evdeyim bu ara zaten.

bizde çift maske takıp bebek arabasının yağmurluğunu takıp avm gittik bugün

Ben ruh Halime bağlı belki özenir birleyler yaparım belki de hiç bir şey yapmam

Selam kizlar yarin icin birsuru sey yapmak istiyorum ama bıyıklarım bile duruyor

Menuyu su sekilde istiyorum tabi becerebilirsem.
Dana tranc var fırına vereyim diyorum orada pissin dursun yanina herhangi bir pilav
Hazir manti
Sarimsakli yogurtlu patlıcan
Amerikan salatasi
Hazir olarak az sarma ve icli kofte alayim diyorum.
Mantar
Birde pacanga yapayim diyorum yetisirmi
Kek ve puding

Suan cok acim gozum dönmüş durumda

Adres versene bahar

Jadeden sonra sen de yakacan beniiii
Yapmaaaaa
Siz yiyemeizsiniz iki kiso valla bak adresi ver sen ben yardimci olurim maksat israf olmasinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…