2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben ruh Halime bağlı belki özenir birleyler yaparım belki de hiç bir şey yapmam
Ben de evde mi olvam annemde mi o bile belli degil
Ne yapicam bilmiyorum ama
Gürültüsüz sakin bir kafayka girmeyeceğim belli
Sagolsun oglum kizim orduya bedel
Hayir ikiisi ayni anda bikerek mi aglior yermere yatiyor acaba

Neler yaptınız zara izledi mi yollariii

Jadeden sonra sen de yakacan beniiii
Yapmaaaaa
Siz yiyemeizsiniz iki kiso valla bak adresi ver sen ben yardimci olurim maksat israf olmasinnnn
Kizz gel bursa yakin bize

Yaa kizlar kadinlar kulubunde bir yarismaya katildim ve urun kazandim ilk defa bisey kazandim ya cok mutlu oldum hemde zayiflama ile ilgili yulbasi sonrasi diyete baslayacam ya ( diger hafta pazartesi ) optifast diye nestlenin bir ürünüymüş

Yerim ya boncuk valla boncuk

Ne diyeti baharim yaa
Inceciksin zen
Ben napicam asil bakalimm
Evde eliptik bisikletim varbi koysam kafaya olacak daa
Kucagimda güneşle yaparim uyumuor malum

Sağol kuzum üzülme geçti gitti denedik olmadı ata kuzum nasıl napıyor

Ooo baharcım desene coşacaksınvalla benim hala belim ağrıyor öyle hazırlık yapamam puding yaptım bugünden yanına tatlı bişey yaparım yine fındıkpare olabilir yemekte balık düşünüyoruz salata ile falan akşama bol atıştırmalık sohbetli olur umarım

Ben olsam anneme giderdim herhalde bizim olduğumuz şehirde hiç akraba yok evde yalnız oluruz
Biliyor musun bugün eşimle konuluyorduk işteyorgunlık evin dağınıklığı ses falan doğru düzgün salonda bile oturmuyorduk falan sonra dedik ki kızımız olmazsa ne yapacaktık hele şu pandemI de varsın bağırıp çağırıp yorsun dedik

bu zorlu sene de ki bizler daha pandemi başında anne olduk aslın da ne kadar şanslıymışız Aman gürültü patırtı sevdiklerimizle çok güzel bir yıla girelim İnş

çok seviyor zaten dışarıyı ama ilk defa avmyr girdi tabi etraf Işıl Işıl yağmurluğu indirmek isteyip durdu ama iyice sabitlemiştim o muşambanın altından izledi garibim çok dikkatini çekti

Evet canim çok doğru soyledin.
Yeteer ki sağlık olsun sağlıklı beraber olalim gürültüsüz olmaz zaten çocuk varsa.
Amma bu benim kuzenleri oglumu görsen haftads 1 gelsen yeterdi

Biz de konuşuruz hep eşimle ben uyuyunca bile ozlerim o gurultulerini bakma sitem ediyor insan ama evlat bambasska.
Sagliklikar ki canavarkar.
Ogkum en basit bi bogaz enfeksiyinu olsa yatak dosek yatar yemez içmez.

Rabbim korusun naddi manevi her türlü kötülükten evlatlarımızı bizleriii.

Azıcık delik acaydin yavruma ya goz hisasindaa yerim ben onu
Sokup atmaya calismistir eksin dimi zara o bakislarinda var onun fenalikkk boncugumunnn

Afiyet olsun yaparsın canım bazı seyleri bugunden ayarlarsin. Bende bugün
Sarma yaptım, biber dolması,kabak dolması. Ama pişirmedim. Yarinda
Ispanaklı börek, kıymalı borek,
Tremisu, magnolya. Et sote, patates köftesi, salata, ezogelin. Bunlarıda yarın yapıcam. Aksamdan hazırlık yapar sabah hallederim.

Ooo maşallah
Ben hic bir sey yapmam herhalde
Yapan olursa yerim ama affetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…