ya çok seviniyorum böyle haberler alınca gözünüz aydın darisi bize olsun insallahKızlar günaydın kan sonucunuz geldi bebek sağlıklıymış şükür cinsiyetini de öğrendik bir oğlumuz olacakmış❤ ❤
ya bak sen şimdiden haraketli de neler yapıyor afacanGünaydın, sabah sabah doktor yollarına düştüm.
Cumartesi hafif kanamam olmuştu doktor kontrol etti çok şükür endişe edecek bir şey yokmuş. Plesanta henüz aşağıdaymış bebekte çok hareket ediyor orayı burayı tekmeledikçe aradan kan sızıntısı olmuş. Progestan iğne verdi yine onu vurdurucam bu hafta. İkili test için kan verdim haftaya sonuç alıcam. Ölçümler yapıldı her şey yolunda çok şükür. Doktor kız tahmin etti bir sonraki kontrolde kesinleşecekmiş.
sesli güldüm ya ilahiBen geçen gece eşimi horlaman midemi bulandırıyor diye uyandırdım azarladım sonra gidip bi şeyler yedim
Ben de hep ekşi ve acı yiyorum ve de tuzlu şeyler. Tabi iştahım elverdikçeBende 2 oglumda ilk aylarda hep eksi yedim son aylarda tatliya döndüm
Onlarda radyasyon yok cantalarin koyuldugu yerde bir de havaalanindakiler de var rahat olabilirsin
Ilk zamanlar icin kiz anneleri hep tatli yediklerini soyluyorlar bende bu ara cok seker yiyorum tatliyla hala cok aram yok normalde de oyle aman aman sevmem su cinsiyetleri bir ogrensekte rahatlasak
Sorma ben de hiçbir şeyden zevk almaz oldum. İlk hamileligimde bu kadar mutsuz değildim sanki. Çok kusmuyorum ama yatıyorum bulantı kalkıyorum bulantı , evde işte her yerde hayatımı zorlaştırdı. Ağzımın hiç tadı yok dediğin gibi sanki zehir var içindeYa canım çekip turşu yiyorm afedersiniz olduğu gibi çıkıyor yaa . Sabahları ayrı kusuyorm açken ayrı tokken ayrı . Çok şükür tabi ama ben artk tad alarak bşeyler yemek istiyorum. Hiç ağzımın tadı yok hiçbir yediğimden zevk alamıyorumm
gözün aydın erkek annelerimiz artmaya başladı gruptaArkadaşlar benimde genetik raporum için doktorum şimdi aradı. Şükür temiz çıktı. Oğluşum olacakmış :)
bu kadar umursamaz bir doktorla devam etmemeyi tavsiye ediyorum bence sıkıntı teşkil eden bir durum değil-dir bir kontrole git göster için rahat etsin ama doktorunu değiştir benceKızlar bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olcakmış gibi ağrım var. Sadece 1 damla da kahverengi akıntı gelmiş. Doktoruma yazdım ama bana dediği şey bu haftalarda kanama normal değil malesef. Ee burda daha çok kanamayla acile gidip sağ salim olduğunu öğrenenler oldu. 1 damla kahverengi akıntıya normal değil dedi doktorum bana başka hiç bir açıklama yapmadan ve rahatlatıcı bir cümle söylemeden. Ne yapayım dedim cevapta vermedi. Çok moralim bozuldu.
Evet erkek oyle oluyor demek geneldeBen de hep ekşi ve acı yiyorum ve de tuzlu şeyler. Tabi iştahım elverdikçetatlı istemiyo canım. Ama doktor muhtemelen erkek dedi
kiyamamm ya dur degistireyim hadi senimi kircam
Ay dursun kız ben espri olsun diye. Muhallebi sanki zor bişeymi kalkar yapar yerim.kiyamamm ya dur degistireyim hadi senimi kircam
valla seni bilmem ama benimde canim cekiyodu ve beceremiyorum nanelimon yaptim bunu canimiz cekmez bence kuşlarimin adiAy dursun kız ben espri olsun diye. Muhallebi sanki zor bişeymi kalkar yapar yerim.
Yaaa çok üzüldümKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende canım bende bugün ilk kez et yedim şuan bi tuhaflık yok şükürAcilde de yazarlar aslında Perşembe’ye çok var. Bugün yemek yedim ilk defa ama ölüyorum yemez olaydım. Açlıktan da ölüyorum resmen bıktım tost makarnadan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?