2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benimde kontrolüm olacaktı devlet hastanesine gittim ikili tarama için delirdim resmen sabah 6 da gel sıra al 15 kişi anca alınıyor oda yetişirsen dedi doktor. Böyle saçma şey duymadım ya özeller olmasa halimiz harap. Ultrasondan karnıma baktı ve bebeğe dair tek tepkisi canlı bir gebeliğin var oldu. Ölür müsün öldürür müsün yarın özele gideceğim tekrar

ya bak sen şimdiden haraketli de neler yapıyor afacan sıkıntı olmamasına sevindim canim ya insan nede olsa kan görünce gözü çok korkuyor

Ben de hep ekşi ve acı yiyorum ve de tuzlu şeyler. Tabi iştahım elverdikçetatlı istemiyo canım. Ama doktor muhtemelen erkek dedi

Sorma ben de hiçbir şeyden zevk almaz oldum. İlk hamileligimde bu kadar mutsuz değildim sanki. Çok kusmuyorum ama yatıyorum bulantı kalkıyorum bulantı , evde işte her yerde hayatımı zorlaştırdı. Ağzımın hiç tadı yok dediğin gibi sanki zehir var içinde yine de böyle düşündüğüm için çok nankorsun diyorum kendi kendime. Hamile kalabilmek için bekleyen binlerce kadın varken Allah bana nasip etmiş kiymetini bilmiyormusum gibi geliyor. Ama engel olamıyorum kendime , hiç tadım yok senle günlerimiz de yakın daha en azından bir ay var bu belirtilerin geçmesine. Geçerse tabii inşallah bazen sonsuza kadar sürecek gibi geliyor yaaa. Kusura bakma kendim gibi birini bulunca uzun yazdım umarım daha da uzmedim seni

bu kadar umursamaz bir doktorla devam etmemeyi tavsiye ediyorum bence sıkıntı teşkil eden bir durum değil-dir bir kontrole git göster için rahat etsin ama doktorunu değiştir bence

Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falan diğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu ev toplanmıyo heryer heryerde artık çıldırmak üzereyim bitmiyo iş ooof oof ooof
Alışamadım eve yabancı geliyor yan komşumu sevmedim bi süpürgesi kaybolmuş kapının önündeki on kere sordu.
Napıcam ben geçecekmi alışacak mıyım.
Taşınmak ne zormuş
Kendi evim olsun iki göz olsun yeter

Yaaa çok üzüldüm Rabbim diğer bebeğine sağlık versin canım dicek birşey yok şu saatten sonra üzülme sende nasip kısmet hersey

Al benden de o kadar kızlar bulantı çok fazla . Bugün geceden ilacı içmeyi de unuttum en yoğun günümdü. Misafir de vardı. Herkes gitti bir istifra ki mahvoldum resmen yıldızlar uçuştu gözlerimden başım çatlıyor şuan. Bir daha ilacı unutmam en azından hafifletiyor

Acilde de yazarlar aslında Perşembe’ye çok var. Bugün yemek yedim ilk defa ama ölüyorum yemez olaydım. Açlıktan da ölüyorum resmen bıktım tost makarnadan ya
Bende canım bende bugün ilk kez et yedim şuan bi tuhaflık yok şükürallahım olmasın da normale dönmek istiyorum eskisi gibi et obur olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…