- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Oo 5 kiloo nedir 1 ayda verilir oO kadar haklısın kiama ben menü küçülmeye gidiyorum yeni yılda inşallah 5 kilo versem kafi
Çocuk için çiğ tavuk yenir deyip bekliycen napacanYooook daha burdayiz
Çocuklarla oynuyor
Geleyim bari ev sahibi daveti beklemeden peşine takılmamOnun adresi istedim zaten jadem
Gel katil diyorum
Aynen öyle jadem ne yazik kiÇocuk için çiğ tavuk yenir deyip bekliycen napacan
Evet bizim bu senede elimizde tutunacak çok güzel şeyimiz var bebeklerimizBen olsam anneme giderdim herhalde bizim olduğumuz şehirde hiç akraba yok evde yalnız oluruz
Biliyor musun bugün eşimle konuluyorduk işteyorgunlık evin dağınıklığı ses falan doğru düzgün salonda bile oturmuyorduk falan sonra dedik ki kızımız olmazsa ne yapacaktık hele şu pandemI de varsın bağırıp çağırıp yorsun dedik
bu zorlu sene de ki bizler daha pandemi başında anne olduk aslın da ne kadar şanslıymışız Aman gürültü patırtı sevdiklerimizle çok güzel bir yıla girelim İnş
çok seviyor zaten dışarıyı ama ilk defa avmyr girdi tabi etraf Işıl Işıl yağmurluğu indirmek isteyip durdu ama iyice sabitlemiştim o muşambanın altından izledi garibim çok dikkatini çekti
Herkes pek hamarat maşallah kızlar sizeAfiyet olsun yaparsın canım bazı seyleri bugunden ayarlarsin. Bende bugün
Sarma yaptım, biber dolması,kabak dolması. Ama pişirmedim. Yarinda
Ispanaklı börek, kıymalı borek,
Tremisu, magnolya. Et sote, patates köftesi, salata, ezogelin. Bunlarıda yarın yapıcam. Aksamdan hazırlık yapar sabah hallederim.
Sağol canım
Yaaamisskokulumm cok tatli ya masallah masallah masallah ❤
Yaaaa Maşşallah nasıl yakışmış bence çok gğzel olmuş bahar bu oğlan. Senin oğlanın fotosunu atmıştın hamileyken hatırladın mı gruba. Ben bir ara ekran fotosu yapıp bakıyordum bebeğim benzesin diyeSağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.Eki Görüntüle 2750418
Vayyy hele heleeee bahar ne ettin afiyet olsun daha ne olsun. Bugün sinangilin hazır profiterol kutusunu aldım çok iyi ya 10 dk da yaptık profiterol. Aklında bulunsunSelam kizlar yarin icin birsuru sey yapmak istiyorum ama bıyıklarım bile duruyor
Menuyu su sekilde istiyorum tabi becerebilirsem.
Dana tranc var fırına vereyim diyorum orada pissin dursun yanina herhangi bir pilav
Hazir manti
Sarimsakli yogurtlu patlıcan
Amerikan salatasi
Hazir olarak az sarma ve icli kofte alayim diyorum.
Mantar
Birde pacanga yapayim diyorum yetisirmi
Kek ve puding
Suan cok acim gozum dönmüş durumda
Ohhh afiyet şeker olsun hani fotosu ama görelim birKizlar hani bisküvili puding yaptık dedim ya
O artik yok
Güneş elinj kolunu dirseğine kafar soktu sagolsun
Suan koca borcam sanki gunesin yuzunxe
Yemis bi de e ben size yazarken uyanikspoorr
Yavaaaşşşşş bahar bu neeee sarma mı yaptın iki küçük bebeyle Maşşallah sanaAfiyet olsun yaparsın canım bazı seyleri bugunden ayarlarsin. Bende bugün
Sarma yaptım, biber dolması,kabak dolması. Ama pişirmedim. Yarinda
Ispanaklı börek, kıymalı borek,
Tremisu, magnolya. Et sote, patates köftesi, salata, ezogelin. Bunlarıda yarın yapıcam. Aksamdan hazırlık yapar sabah hallederim.
Hem gerilim hem komedi filmi tadknda geciroyorum burda saatleri
Ooooo neler neler olmuş neler yapmissinn yine miss bugün.Vayy çok koşturtmalı bir gündü bugün de şükür kisabah Göktuğ dan önce uyandım ilk kez 8 e çeyrek vardı. Boynumla cebelleşe cebelleşe 5 dk da kalkabildim yataktan. Kahvaltıları hazırlayıp doğru canlı derse. Ders çıkışı oğlanı uyutup okula gittim. Öncesinde ne zamandır sırma gibin uzattığım kaşlarımı aldırdım şükür yarın Ankara ya yola çıkacaz nasipse yeğenlere hediye baktım bulamadım çarşıda. Gel eve. Ev dandini çamaşır, oyuncak, kitap yığını her yer banyo yaptırdım oğlanı yatırdım tam motoryçu turboya alıp eve girişecem yengem geldi çocuklarla vuuuu bu evin hali neee diye bir girdi. Ben başladım artık topladım o da kahve yaptı kendine içti kalktılar oğlanı sevecektik biz deyip kaçtılar daha doğrusu yemekler yapıldı. Akşam yemek yerken eşimden bir ses ben ne yiycem 4 gün yemek yapmadım mı bana hee dedim yaptım çok beklersin ben yerinde olsam 4 gün hiç kalkmadan uyurum yatar gözümü bile açmam dedim. Ben çocukları başından götürüyorum daha ne istersin be adam bana yemek yapıp vermen üstüne de dualar etmen lazım
Neyse işte şimdi oğlanı uyutup valiz hazırlayacam. Hazırlayacaktım 2 dk bakmadı sağolsuntüm gün bakmışmış da artık bakamazmış uyuyunca hazırlarmışım odun oldu adam tam. Akşam üzeri de gittim aşağıda oyuncak mağazası var aldım bebelere oyuncak hediyelerini.
Valiz hazırlayıp biraz da evrak işi var pc de onunla uğraşacam valla tükendim ya Allah güç kuvvet versin
İşim şaka miss elbette sevsin sevilsin güzel ömürlü mutlu olsunSağol canımAkıllı fikirli olsun oğlum yakmasın canlar sevsin sevilsin inşallah kuzum ya
Bir erkeğe göre çok cilveli bence benim bu oğlan
Yaaaa Maşşallah nasıl yakışmış bence çok gğzel olmuş bahar bu oğlan. Senin oğlanın fotosunu atmıştın hamileyken hatırladın mı gruba. Ben bir ara ekran fotosu yapıp bakıyordum bebeğim benzesin diyehakkını helal et emi
Vayyy hele heleeee bahar ne ettin afiyet olsun daha ne olsun. Bugün sinangilin hazır profiterol kutusunu aldım çok iyi ya 10 dk da yaptık profiterol. Aklında bulunsun
Ohhh afiyet şeker olsun hani fotosu ama görelim bir
Yavaaaşşşşş bahar bu neeee sarma mı yaptın iki küçük bebeyle Maşşallah sanaağız tadıyla yeyin inşallah
Öyle valla o yüzden kendimi şanslı hissediyorum yerim ben nisan bebeleriniEvet bizim bu senede elimizde tutunacak çok güzel şeyimiz var bebeklerimizoda olmasa sil at kafadan seneyi
Bence yaramaz çoçuk sessiz çoçuktan iyidir en azından kendini daha rahat ifade ediyor diye düşünüyorumEvet canim çok doğru soyledin.
Yeteer ki sağlık olsun sağlıklı beraber olalim gürültüsüz olmaz zaten çocuk varsa.
Amma bu benim kuzenleri oglumu görsen haftads 1 gelsen yeterdi
Biz de konuşuruz hep eşimle ben uyuyunca bile ozlerim o gurultulerini bakma sitem ediyor insan ama evlat bambasska.
Sagliklikar ki canavarkar.
Ogkum en basit bi bogaz enfeksiyinu olsa yatak dosek yatar yemez içmez.
Rabbim korusun naddi manevi her türlü kötülükten evlatlarımızı bizleriii.
Azıcık delik acaydin yavruma ya goz hisasindaa yerim ben onu
Sokup atmaya calismistir eksin dimi zara o bakislarinda var onun fenalikkk boncugumunnn
HehehheAy yavrum ya güldürdün yine benigeçecek tabi dün o kadar ağladı ya ona etlikelendim yok kendi uyumuyor diye değil bütün derdim oydu ana yüreği diyorlarişte dayanmıyor iyi bile dayandım ben elbet yapacağız bi yolu var büyüyüncede böyle gitmeyecek yenileri gelecek hepsinde dirayetli olmak lazım
Şimdi hemen asyanın gözlerine bakıp bu evin kuralları var diye başlarmışım
Sagol yeşimJadesi kıyamam Asya ma da sana da canım adaşım. Çok üzüldüm. İnşallah kendiliğinden üzülmeden yorulmadan uyur. Rabbim bebelerimizi de bizleri de ağlatmasın. N Nehir8077 baharım umut’un durumuna üzüldüm. İnşallah geçici bir süreçtir. Allah sabır versin yardımcın olsun. misskokulumm maaşallah Göktuğ’umuza. Kameraya almış almış toplu gösterime geçmiş. Bu arada yazamadım Betüş’e De maaşallah. Annesi gibi hamarat olacak. @Zeyay1420 kuzum inşallah kesişir yollarımız mutlu olurum. Kalppare m gözünüz aydın anneli babalı sağlıkla huzurla mutlulukla şansla büyüsün. @minikbebegim9640 nerelerdesin. BKGK bsharım Karyam nasıl biraz daha düzene girdi mi.
MasAllah Umutuma..Allah askerligini de göstersin inşAllahSağol canım benim uzun uzunda yazmışsın canımsın. Evet ben uzun uzun anlatıyor dum, sıkılıyor dinlemiyor. Yasak kelimesini biliyor aslında. Söylediklerini yapıcam. Sanki bu gün biraz daha ılımlı. Sabah dışarı çıktık ikimiz. Kayinvalideye kahvaltıya gittik.duru'yu evde bırakıp. Dönüşte de berbere getirdim. Saçların ı kestirelim duru cekmesin dedim. Berberde yanlış kesti ama olsun. Her zaman yanları 0 teoesini 5 yapıyordu. Her yeri 0 yaptı girmiş bulundu ne yapalım kismet. Bak oğlum askere gidecek.Eki Görüntüle 2750418
ben de sadece bir çay sofrasi kurmak niyetindeyim.oyle cam agaci noel baba falan yapmam. Hatta noel olarak da bahsetmem evde.yemegimizi yer çayımızı iceriz.yeni bir yila girerken duamızı ederiz.bakalım insAllah 2021 2020 den daha guzel olurBen ruh Halime bağlı belki özenir birleyler yaparım belki de hiç bir şey yapmam
Aynn Zamanında arkadaşlarla canlı müziklerde falan çok kutladık artık evde film keyfi modu bizimdeHehehheaman diyim aşırı kuralcı buyutmeyelim kuzuları.bu sefer de kurallardan nefret ederler
Sagol yeşim
MasAllah Umutuma..Allah askerligini de göstersin inşAllahaman diyim simdilik bu kural kelimesini sadece tuvalette kullan ki kurallardan büsbütün bıkmasın çok küçük
ben de sadece bir çay sofrasi kurmak niyetindeyim.oyle cam agaci noel baba falan yapmam. Hatta noel olarak da bahsetmem evde.yemegimizi yer çayımızı iceriz.yeni bir yila girerken duamızı ederiz.bakalım insAllah 2021 2020 den daha guzel olur
Ya bebek de kuzenim de iyi ama olumsuzluklar olmuş.neyse ki iyiler ama kafa da takiyorum. 6 7 defa falan anestezi vermis uyusmamış.sonra baska doktoru cagirmis.kuzenimin bel kayikligi varmış.ikinci gelen doktor bu kadinda bel kayik gornuyor musin surdan yap demis hemen olmuş.ama canim sıkıldı.abla cok ugrastilar artik tir tir titredim diyor canim..bebege giden yanlış anestezi de cabasıAynn Zamanında arkadaşlarla canlı müziklerde falan çok kutladık artık evde film keyfi modu bizimde
Bu arada kuzenin Ve bebeği nasıl ayy insanın içi kıpır kıpır oluyor
Yaa benim nasıl midem var ki her şeye ayrı ayrı yer kalıyorBKGK N Nehir8077 kız maşallah size o kadar yemeği bizim bütün mahalle yer valla ama baharlarda var bir marifet belli oldu şimdi. Aa bu arada yeri gelmişken ben kızıma bahar ismini koymayı da düşünmüştüm çok severim içim açılır zaten Nisanda da doğdu ama daha sonra ipek e karar verdik
Bu arada ben ne zaman yılbaşında böyle sofra kursam sonradan çerez mısır kestane falan onlara yerim kalmıyor. Ben de onları yemeyi çok severim tv karşısında o yüzden bu sefer hafif geçireceğim yer bırakacağım
Ama sizler yapın şimdiden çok güzel olacağı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?