2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bizim bu senede elimizde tutunacak çok güzel şeyimiz var bebeklerimiz oda olmasa sil at kafadan seneyi

Herkes pek hamarat maşallah kızlar size

misskokulumm yerim ben o çapkın oğlunun öpücüğünü. Çok canlar yakar bu oğlan miss işiniz var
Sağol canımAkıllı fikirli olsun oğlum yakmasın canlar sevsin sevilsin inşallah kuzum ya
Yaaa misskokulumm cok tatli ya masallah masallah masallah ❤
Bir erkeğe göre çok cilveli bence benim bu oğlan
Yaaaa Maşşallah nasıl yakışmış bence çok gğzel olmuş bahar bu oğlan. Senin oğlanın fotosunu atmıştın hamileyken hatırladın mı gruba. Ben bir ara ekran fotosu yapıp bakıyordum bebeğim benzesin diye hakkını helal et emi
Vayyy hele heleeee bahar ne ettin afiyet olsun daha ne olsun. Bugün sinangilin hazır profiterol kutusunu aldım çok iyi ya 10 dk da yaptık profiterol. Aklında bulunsun
Kizlar hani bisküvili puding yaptık dedim ya

O artik yok
Güneş elinj kolunu dirseğine kafar soktu sagolsun
Suan koca borcam sanki gunesin yuzunxe
Yemis bi de e ben size yazarken uyanikspoorr
Ohhh afiyet şeker olsun hani fotosu ama görelim bir
Yavaaaşşşşş bahar bu neeee sarma mı yaptın iki küçük bebeyle Maşşallah sana ağız tadıyla yeyin inşallah

Vayy çok koşturtmalı bir gündü bugün de şükür ki sabah Göktuğ dan önce uyandım ilk kez 8 e çeyrek vardı. Boynumla cebelleşe cebelleşe 5 dk da kalkabildim yataktan. Kahvaltıları hazırlayıp doğru canlı derse. Ders çıkışı oğlanı uyutup okula gittim. Öncesinde ne zamandır sırma gibin uzattığım kaşlarımı aldırdım şükür yarın Ankara ya yola çıkacaz nasipse yeğenlere hediye baktım bulamadım çarşıda. Gel eve. Ev dandini çamaşır, oyuncak, kitap yığını her yerbanyo yaptırdım oğlanı yatırdım tam motoryçu turboya alıp eve girişecem yengem geldi çocuklarla vuuuu bu evin hali neee diye bir girdi. Ben başladım artık topladım o da kahve yaptı kendine içti kalktılar oğlanı sevecektik biz deyip kaçtılar daha doğrusu yemekler yapıldı. Akşam yemek yerken eşimden bir ses ben ne yiycem 4 gün yemek yapmadım mı bana hee dedim yaptım çok beklersin ben yerinde olsam 4 gün hiç kalkmadan uyurum yatar gözümü bile açmam dedim. Ben çocukları başından götürüyorum daha ne istersin be adam bana yemek yapıp vermen üstüne de dualar etmen lazım
Neyse işte şimdi oğlanı uyutup valiz hazırlayacam. Hazırlayacaktım 2 dk bakmadı sağolsuntüm gün bakmışmış da artık bakamazmış uyuyunca hazırlarmışım odun oldu adam tam. Akşam üzeri de gittim aşağıda oyuncak mağazası var aldım bebelere oyuncak hediyelerini.
Valiz hazırlayıp biraz da evrak işi var pc de onunla uğraşacam valla tükendim ya Allah güç kuvvet versin

Ooooo neler neler olmuş neler yapmissinn yine miss bugün.
Eline sağlık
Rabbim güç kuvvet versin insallah.
Aynen dışardan yesin ya her gun kac çeşit yapıyorsun zaten.
Inşallah sag salim gider gelirsiniz canim.

BKGK N Nehir8077 kız maşallah size o kadar yemeği bizim bütün mahalle yer valla ama baharlarda var bir marifet belli oldu şimdi. Aa bu arada yeri gelmişken ben kızıma bahar ismini koymayı da düşünmüştüm çok severim içim açılır zaten Nisanda da doğdu ama daha sonra ipek e karar verdik

Bu arada ben ne zaman yılbaşında böyle sofra kursam sonradan çerez mısır kestane falan onlara yerim kalmıyor. Ben de onları yemeyi çok severim tv karşısında o yüzden bu sefer hafif geçireceğim yer bırakacağım

Ama sizler yapın şimdiden çok güzel olacağı belli

İşim şaka miss elbette sevsin sevilsin güzel ömürlü mutlu olsun

Bence yaramaz çoçuk sessiz çoçuktan iyidir en azından kendini daha rahat ifade ediyor diye düşünüyorum
Oğlun için çok iyi aslında kuzenleriyle bir arada olması artık o gürültüye yaramazlığa yapacak bir şey yok çok güzel arkadaşları olur kardeş gibi büyürler
Amin allahım korusun
Sorma ya o kadar sabitlememe rağmen bir ara allttan elini çıkartmıştı cadı keşke o halini çekseydim bugün aklıma gelmedi hiç

Hehehhe aman diyim aşırı kuralcı buyutmeyelim kuzuları.bu sefer de kurallardan nefret ederler
Sagol yeşim
MasAllah Umutuma..Allah askerligini de göstersin inşAllah aman diyim simdilik bu kural kelimesini sadece tuvalette kullan ki kurallardan büsbütün bıkmasın çok küçük
Ben ruh Halime bağlı belki özenir birleyler yaparım belki de hiç bir şey yapmam
ben de sadece bir çay sofrasi kurmak niyetindeyim.oyle cam agaci noel baba falan yapmam. Hatta noel olarak da bahsetmem evde.yemegimizi yer çayımızı iceriz.yeni bir yila girerken duamızı ederiz.bakalım insAllah 2021 2020 den daha guzel olur

Aynn Zamanında arkadaşlarla canlı müziklerde falan çok kutladık artık evde film keyfi modu bizimde
Bu arada kuzenin Ve bebeği nasıl ayy insanın içi kıpır kıpır oluyor

Aynn Zamanında arkadaşlarla canlı müziklerde falan çok kutladık artık evde film keyfi modu bizimde
Bu arada kuzenin Ve bebeği nasıl ayy insanın içi kıpır kıpır oluyor
Ya bebek de kuzenim de iyi ama olumsuzluklar olmuş.neyse ki iyiler ama kafa da takiyorum. 6 7 defa falan anestezi vermis uyusmamış.sonra baska doktoru cagirmis.kuzenimin bel kayikligi varmış.ikinci gelen doktor bu kadinda bel kayik gornuyor musin surdan yap demis hemen olmuş.ama canim sıkıldı.abla cok ugrastilar artik tir tir titredim diyor canim..bebege giden yanlış anestezi de cabası
Hadi olmadi ne diye 7 defa denersin be adam belli beceremedin bastan neden yardim istemedin.bir de kadin dogumcu gelip karnin cok yunusak bu benim icime suphe dusurdu kendi kendine 1 saatte bie kuvvetlice bastir karnina demis.ben boyle uygulama duymadim.dahaai varis corabi giydirmisler 10 gun giyeceksin demisler dahasi 5 gun boyunca kan sulandirici igne vermisler.bu neden peki

Ote yandan pamuk prenses masAllah her bebek gibi masum minicik

Yaa benim nasıl midem var ki her şeye ayrı ayrı yer kalıyor iyice büyüdü midem Maşşallah doydum diyorum bir saat sonra başka şeylere de yer açılıyor bugün kuaför bile dedi kilo almışsın abla diye. Sağol cicim dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…