Oyy yavrum derdi var belli..kiyamam guzel gözlerine.Yemeyen çocuk ne zor ☹ bugun iyice daraldım , ağzına lokma koyamadım. İyi ki bir dişi varmış kaşığı koyar koymaz ısırıyor kaşığı ,yemek ağzına değil üstüne dökülüyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oldu ağzını saklamak için . Sinir boğdu iyice attım kendimi dışarı ben de bugun. Dişten olduğunu düşünmek istiyorum . İnşallah diştendir bu iştahsızlık .
Ayy maşşallah prenseseYa bebek de kuzenim de iyi ama olumsuzluklar olmuş.neyse ki iyiler ama kafa da takiyorum. 6 7 defa falan anestezi vermis uyusmamış.sonra baska doktoru cagirmis.kuzenimin bel kayikligi varmış.ikinci gelen doktor bu kadinda bel kayik gornuyor musin surdan yap demis hemen olmuş.ama canim sıkıldı.abla cok ugrastilar artik tir tir titredim diyor canim..bebege giden yanlış anestezi de cabası
Hadi olmadi ne diye 7 defa denersin be adam belli beceremedin bastan neden yardim istemedin.bir de kadin dogumcu gelip karnin cok yunusak bu benim icime suphe dusurdu kendi kendine 1 saatte bie kuvvetlice bastir karnina demis.ben boyle uygulama duymadim.dahaai varis corabi giydirmisler 10 gun giyeceksin demislerdahasi 5 gun boyunca kan sulandirici igne vermisler.bu neden peki
Ote yandan pamuk prenses masAllah her bebek gibi masum minicik
Canımdan can çıktı olacak o kadar deseydinYaa benim nasıl midem var ki her şeye ayrı ayrı yer kalıyoriyice büyüdü midem Maşşallah doydum diyorum bir saat sonra başka şeylere de yer açılıyor bugün kuaför bile dedi kilo almışsın abla diye. Sağol cicim dedim ben de
Kan sulandırıcı artık herkese veriyorlar sanırım canım. Ben de on gün vurdum doğumdan sonra. Hiç öyle bir sorunum olmamasına rağmen. Varis çorabı da normal bacaktaki kan akışı için. Rahimin içinde kanama vs birikinti olursa çıksın diye bastır demiştir doktor da yapmasın bişey olmaz. Anestezist şans işi maalesef en iyi hastane de olsa olabiliyor aksilikler. Kızkardeşimin sırtına çıkmışlar vurabilmek için karnı ikiz olduğundan çok büyüktü eğilememiş yeteince en son hemşire sırtına çıkmış oturmuş 10 dk ağladım artık diyordu genel yapın eziyet etmeyin bebeklere de diye. Ama yapmamışlar kendi kocası da doktor. O da girdi doğuma ama öyle olabilmiş işte. Bununla geçmiş olsun sağsağlim çıktılsr ya gerisi hiç önemli değil gerçektenYa bebek de kuzenim de iyi ama olumsuzluklar olmuş.neyse ki iyiler ama kafa da takiyorum. 6 7 defa falan anestezi vermis uyusmamış.sonra baska doktoru cagirmis.kuzenimin bel kayikligi varmış.ikinci gelen doktor bu kadinda bel kayik gornuyor musin surdan yap demis hemen olmuş.ama canim sıkıldı.abla cok ugrastilar artik tir tir titredim diyor canim..bebege giden yanlış anestezi de cabası
Hadi olmadi ne diye 7 defa denersin be adam belli beceremedin bastan neden yardim istemedin.bir de kadin dogumcu gelip karnin cok yunusak bu benim icime suphe dusurdu kendi kendine 1 saatte bie kuvvetlice bastir karnina demis.ben boyle uygulama duymadim.dahaai varis corabi giydirmisler 10 gun giyeceksin demislerdahasi 5 gun boyunca kan sulandirici igne vermisler.bu neden peki
Cok şükür sagolasin canim.aa demek boyle uygulama baslamis.belki de covid tedbiridir.Ayy maşşallah prensese
Üzüldüm ya kötü olmuş doğum olumsuz tramva bırakabiliyor İnş hemen atlatır kuzenin kan sulandırıcı son dönemlerde verenleri duydum hamilelikte kullanmamış olsalar bile
Öyle yada böyle iyileşmiş ya çok şükür Rabbim korusun
Ayyyu AllahiiiiimmmKan sulandırıcı artık herkese veriyorlar sanırım canım. Ben de on gün vurdum doğumdan sonra. Hiç öyle bir sorunum olmamasına rağmen. Varis çorabı da normal bacaktaki kan akışı için. Rahimin içinde kanama vs birikinti olursa çıksın diye bastır demiştir doktor da yapmasın bişey olmaz. Anestezist şans işi maalesef en iyi hastane de olsa olabiliyor aksilikler. Kızkardeşimin sırtına çıkmışlar vurabilmek için karnı ikiz olduğundan çok büyüktü eğilememiş yeteince en son hemşire sırtına çıkmış oturmuş 10 dk ağladım artık diyordu genel yapın eziyet etmeyin bebeklere de diye. Ama yapmamışlar kendi kocası da doktor. O da girdi doğuma ama öyle olabilmiş işte. Bununla geçmiş olsun sağsağlim çıktılsr ya gerisi hiç önemli değil gerçekten
Corbami bugünden yaptim canimAfiyet olsun yaparsın canım bazı seyleri bugunden ayarlarsin. Bende bugün
Sarma yaptım, biber dolması,kabak dolması. Ama pişirmedim. Yarinda
Ispanaklı börek, kıymalı borek,
Tremisu, magnolya. Et sote, patates köftesi, salata, ezogelin. Bunlarıda yarın yapıcam. Aksamdan hazırlık yapar sabah hallederim.
Bende bu sıralar boyleyim su 1 hafta gecsin evdeki abur cuburlar bitsin siki diyete baslayacagimYaa benim nasıl midem var ki her şeye ayrı ayrı yer kalıyoriyice büyüdü midem Maşşallah doydum diyorum bir saat sonra başka şeylere de yer açılıyor bugün kuaför bile dedi kilo almışsın abla diye. Sağol cicim dedim ben de
Sen ne tatlisin kuzum nazar degmesin. Diştendir duzelir insallah bizdede var bu ara biberonu disliyor zor iciriyorum mamasiniYemeyen çocuk ne zor ☹ bugun iyice daraldım , ağzına lokma koyamadım. İyi ki bir dişi varmış kaşığı koyar koymaz ısırıyor kaşığı ,yemek ağzına değil üstüne dökülüyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oldu ağzını saklamak için . Sinir boğdu iyice attım kendimi dışarı ben de bugun. Dişten olduğunu düşünmek istiyorum . İnşallah diştendir bu iştahsızlık .
Aman boşver ya sinir olmadım ben hiç he valla abla iyice yiyorm ki nasıl olacak hiç bilmiyorum bu boğaz dedimCanımdan can çıktı olacak o kadar deseydinsinir oldum şimdi
Aaa sirta cikmakta nedir yaKan sulandırıcı artık herkese veriyorlar sanırım canım. Ben de on gün vurdum doğumdan sonra. Hiç öyle bir sorunum olmamasına rağmen. Varis çorabı da normal bacaktaki kan akışı için. Rahimin içinde kanama vs birikinti olursa çıksın diye bastır demiştir doktor da yapmasın bişey olmaz. Anestezist şans işi maalesef en iyi hastane de olsa olabiliyor aksilikler. Kızkardeşimin sırtına çıkmışlar vurabilmek için karnı ikiz olduğundan çok büyüktü eğilememiş yeteince en son hemşire sırtına çıkmış oturmuş 10 dk ağladım artık diyordu genel yapın eziyet etmeyin bebeklere de diye. Ama yapmamışlar kendi kocası da doktor. O da girdi doğuma ama öyle olabilmiş işte. Bununla geçmiş olsun sağsağlim çıktılsr ya gerisi hiç önemli değil gerçekten
Ay ben ağladım bile bugun . Ben yapamıyorum beceremiyorum bu işi diye . İstemediğinde zorlamak istemiyorum ara veriyorum ama her seferinde aynısı olunca daraldım iyice . Alt dişler in nasıl geldiğini pek anlamadık ama üstler zorlayacak gibiOyy yavrum derdi var belli..kiyamam guzel gözlerine.❣
ben de bugun aglama noktasına geldim.ikisi de yemiyor.ikiside agiz kitliyor..hadi biri disten öbürü de o yemiyor diye inattan..tam.kiz iyilesiyor bu sefer abisi yemiyor diye yemiyor.kısir döngü
Canım bana da doğumdan sonra varis çorabı giydirmişlerdi hastanede, pıhtı atmasın diye yapıyorlar. 10 gün kan sulandırıcı iğne oldum ben de eşim vurdu hatta. Benim de doğum sırasında kesi yerinden kanamam olmuştu 2.kez dikiş atılmıştı. Ondan veya kanamadan dolayıydı sanırım. Kuzenin de zor bir doğum geçirmiş sanırım.. Çok şükür şimdi iyi bebek de iyi ya önemli olan o.Ya bebek de kuzenim de iyi ama olumsuzluklar olmuş.neyse ki iyiler ama kafa da takiyorum. 6 7 defa falan anestezi vermis uyusmamış.sonra baska doktoru cagirmis.kuzenimin bel kayikligi varmış.ikinci gelen doktor bu kadinda bel kayik gornuyor musin surdan yap demis hemen olmuş.ama canim sıkıldı.abla cok ugrastilar artik tir tir titredim diyor canim..bebege giden yanlış anestezi de cabası
Tamam 2. Aya da 3 veririm ohhOo 5 kiloo nedir 1 ayda verilir o
Ağlamasını normal olduğunu biraz ara veriptekrar denememi söyledi ama ben o topa giremem bi daha
Sen anlatırken ben yoruldum miss maşallah vallaVayy çok koşturtmalı bir gündü bugün de şükür kisabah Göktuğ dan önce uyandım ilk kez 8 e çeyrek vardı. Boynumla cebelleşe cebelleşe 5 dk da kalkabildim yataktan. Kahvaltıları hazırlayıp doğru canlı derse. Ders çıkışı oğlanı uyutup okula gittim. Öncesinde ne zamandır sırma gibin uzattığım kaşlarımı aldırdım şükür yarın Ankara ya yola çıkacaz nasipse yeğenlere hediye baktım bulamadım çarşıda. Gel eve. Ev dandini çamaşır, oyuncak, kitap yığını her yer banyo yaptırdım oğlanı yatırdım tam motoryçu turboya alıp eve girişecem yengem geldi çocuklarla vuuuu bu evin hali neee diye bir girdi. Ben başladım artık topladım o da kahve yaptı kendine içti kalktılar oğlanı sevecektik biz deyip kaçtılar daha doğrusu yemekler yapıldı. Akşam yemek yerken eşimden bir ses ben ne yiycem 4 gün yemek yapmadım mı bana hee dedim yaptım çok beklersin ben yerinde olsam 4 gün hiç kalkmadan uyurum yatar gözümü bile açmam dedim. Ben çocukları başından götürüyorum daha ne istersin be adam bana yemek yapıp vermen üstüne de dualar etmen lazım
Neyse işte şimdi oğlanı uyutup valiz hazırlayacam. Hazırlayacaktım 2 dk bakmadı sağolsuntüm gün bakmışmış da artık bakamazmış uyuyunca hazırlarmışım odun oldu adam tam. Akşam üzeri de gittim aşağıda oyuncak mağazası var aldım bebelere oyuncak hediyelerini.
Valiz hazırlayıp biraz da evrak işi var pc de onunla uğraşacam valla tükendim ya Allah güç kuvvet versin
Kalabalık olmadıkça aynı kafadayım çay faslı daha önemli sohbet olursa hele tadından yenmez diyorumBKGK N Nehir8077 kız maşallah size o kadar yemeği bizim bütün mahalle yer valla ama baharlarda var bir marifet belli oldu şimdi. Aa bu arada yeri gelmişken ben kızıma bahar ismini koymayı da düşünmüştüm çok severim içim açılır zaten Nisanda da doğdu ama daha sonra ipek e karar verdik
Bu arada ben ne zaman yılbaşında böyle sofra kursam sonradan çerez mısır kestane falan onlara yerim kalmıyor. Ben de onları yemeyi çok severim tv karşısında o yüzden bu sefer hafif geçireceğim yer bırakacağım
Ama sizler yapın şimdiden çok güzel olacağı belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?