2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yemeyen çocuk ne zor ☹ bugun iyice daraldım , ağzına lokma koyamadım. İyi ki bir dişi varmış kaşığı koyar koymaz ısırıyor kaşığı ,yemek ağzına değil üstüne dökülüyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oldu ağzını saklamak için . Sinir boğdu iyice attım kendimi dışarı ben de bugun. Dişten olduğunu düşünmek istiyorum . İnşallah diştendir bu iştahsızlık .

Eklentiler

• 7728D542-A98F-45E6-8538-10D5D7233A6F.webp
    91 KB · Görüntüleme: 41
Oyy yavrum derdi var belli..kiyamam guzel gözlerine.

ben de bugun aglama noktasına geldim.ikisi de yemiyor.ikiside agiz kitliyor.. hadi biri disten öbürü de o yemiyor diye inattan..tam.kiz iyilesiyor bu sefer abisi yemiyor diye yemiyor.kısir döngü

Ayy maşşallah prensese
Üzüldüm ya kötü olmuş doğum olumsuz tramva bırakabiliyor İnş hemen atlatır kuzenin kan sulandırıcı son dönemlerde verenleri duydum hamilelikte kullanmamış olsalar bile
Öyle yada böyle iyileşmiş ya çok şükür Rabbim korusun

Canımdan can çıktı olacak o kadar deseydinsinir oldum şimdi

Kan sulandırıcı artık herkese veriyorlar sanırım canım. Ben de on gün vurdum doğumdan sonra. Hiç öyle bir sorunum olmamasına rağmen. Varis çorabı da normal bacaktaki kan akışı için. Rahimin içinde kanama vs birikinti olursa çıksın diye bastır demiştir doktor da yapmasın bişey olmaz. Anestezist şans işi maalesef en iyi hastane de olsa olabiliyor aksilikler. Kızkardeşimin sırtına çıkmışlar vurabilmek için karnı ikiz olduğundan çok büyüktü eğilememiş yeteince en son hemşire sırtına çıkmış oturmuş 10 dk ağladım artık diyordu genel yapın eziyet etmeyin bebeklere de diye. Ama yapmamışlar kendi kocası da doktor. O da girdi doğuma ama öyle olabilmiş işte. Bununla geçmiş olsun sağsağlim çıktılsr ya gerisi hiç önemli değil gerçekten

Cok şükür sagolasin canim.aa demek boyle uygulama baslamis.belki de covid tedbiridir.

Ayyyu Allahiiiiimmm
Kabus gibi..kıyamam ben kardeşine.kimbilir nasil korktu kadincagiz bana bunalrin hicbiri iki ameliyatta da olmamisti da ondan korktum.karna bastirmayi da doktor yaptirmisti sadece. Ama suphe dusuyor icime demesini anlamadim.ama ona hep bunlar normal vs diyerek moral versim.zaten yavrum.cok mutlu

Corbami bugünden yaptim canim
Sular kesikti ya baskada birsey yapamadim ev temz zaten yarin bir supururum yeter esimde ise cok.kisa gidip gelecekmiş oldugu kadar yapicam
Yilbasina nasil girersen sene.oyle geciyor diyorlar o yüzden bereketli bol olsun insallah en basta saglik diliyorum tabiki sizede afiyet olsun eline saglik
Bende bu sıralar boyleyim su 1 hafta gecsin evdeki abur cuburlar bitsin siki diyete baslayacagim
Sen ne tatlisin kuzum nazar degmesin. Diştendir duzelir insallah bizdede var bu ara biberonu disliyor zor iciriyorum mamasini

Aaa sirta cikmakta nedir ya ben genel oldum valla dedim beni direk bayıltın :)
Kalppare .sagol kuzum yapmaya calisicaz birseyler insallah
Kiz ne acilar cekmis yazik gunah ya neysek saglikli bir sekilde dogumu olmus cok sukur

Ay ben ağladım bile bugun . Ben yapamıyorum beceremiyorum bu işi diye . İstemediğinde zorlamak istemiyorum ara veriyorum ama her seferinde aynısı olunca daraldım iyice . Alt dişler in nasıl geldiğini pek anlamadık ama üstler zorlayacak gibi

Canım bana da doğumdan sonra varis çorabı giydirmişlerdi hastanede, pıhtı atmasın diye yapıyorlar. 10 gün kan sulandırıcı iğne oldum ben de eşim vurdu hatta. Benim de doğum sırasında kesi yerinden kanamam olmuştu 2.kez dikiş atılmıştı. Ondan veya kanamadan dolayıydı sanırım. Kuzenin de zor bir doğum geçirmiş sanırım.. Çok şükür şimdi iyi bebek de iyi ya önemli olan o.

BKGK Evet ya biberonu da dişliyor reddediyor. Uykuda bile ters dönüyor , eliyle itiyor . Mümkün değil içmiyor .bugun en son dışarda kandırdım da mamasını bari içsin dedim. Dışarda çocukları , arabaları izlerken içti öyle .
Kaç saat aç kalabilirler ki bu ayda ? Gerçi gece beslenmesi kesilebileceğine göre baya kalabilirler .

Sen anlatırken ben yoruldum miss maşallah valla

Kalabalık olmadıkça aynı kafadayım çay faslı daha önemli sohbet olursa hele tadından yenmez diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…