- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Bak şimdi ben de eski kendime göre söyledim şimdi kesim yerim ben de hay allah!Yaa benim nasıl midem var ki her şeye ayrı ayrı yer kalıyoriyice büyüdü midem Maşşallah doydum diyorum bir saat sonra başka şeylere de yer açılıyor bugün kuaför bile dedi kilo almışsın abla diye. Sağol cicim dedim ben de
Öyledir canım canını sıkma yer inşallah benim kızım da yapıyor bazen. Bazen de sevdiği bişey olunca yiyor veya dikkatini dağıtacak bişey olunca.Yemeyen çocuk ne zor ☹ bugun iyice daraldım , ağzına lokma koyamadım. İyi ki bir dişi varmış kaşığı koyar koymaz ısırıyor kaşığı ,yemek ağzına değil üstüne dökülüyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oldu ağzını saklamak için . Sinir boğdu iyice attım kendimi dışarı ben de bugun. Dişten olduğunu düşünmek istiyorum . İnşallah diştendir bu iştahsızlık .
Aa tesadüf ben de Erkek olursa Bilge düşünüyordum ama unisex olduğu için yanına bir isim daha düşünecektik gerek kalmadıS Susam_tanesi adiyla yasasin Ipek cim
Bende Bilge istiyordum ama.once Karya ya karar vermiştik degstirmek istemedik.
Ilk bastada erkek demisti doktor o zamanda hasan olsun dedik annem istemedi babamin ismi diye sonra ali haydar da karar kildik sonra bir baktik ki bizimki kizmis
Canim sıkma canini dis yapiyor iştahsızlık ben kiza 6nöğün mama verirken suan 3 ogun iciyor gece ise 1 defa iciyor suan oda daha once 190 cc flan iciyirdu simdi 160 180 içemiyor sacimi tutuyor zorla oyalayip veriyorum birde benimki içiyordu mama saati gecikince ortaligi kopariyordu dusun. Suan vermezsem hic orali degil. O yuzden gecici bir donem bence sıkma caniniBKGK Evet ya biberonu da dişliyor reddediyor. Uykuda bile ters dönüyor , eliyle itiyor . Mümkün değil içmiyor .bugun en son dışarda kandırdım da mamasını bari içsin dedim. Dışarda çocukları , arabaları izlerken içti öyle .
Kaç saat aç kalabilirler ki bu ayda ? Gerçi gece beslenmesi kesilebileceğine göre baya kalabilirler .
Vayy çok koşturtmalı bir gündü bugün de şükür kisabah Göktuğ dan önce uyandım ilk kez 8 e çeyrek vardı. Boynumla cebelleşe cebelleşe 5 dk da kalkabildim yataktan. Kahvaltıları hazırlayıp doğru canlı derse. Ders çıkışı oğlanı uyutup okula gittim. Öncesinde ne zamandır sırma gibin uzattığım kaşlarımı aldırdım şükür yarın Ankara ya yola çıkacaz nasipse yeğenlere hediye baktım bulamadım çarşıda. Gel eve. Ev dandini çamaşır, oyuncak, kitap yığını her yer banyo yaptırdım oğlanı yatırdım tam motoryçu turboya alıp eve girişecem yengem geldi çocuklarla vuuuu bu evin hali neee diye bir girdi. Ben başladım artık topladım o da kahve yaptı kendine içti kalktılar oğlanı sevecektik biz deyip kaçtılar daha doğrusu yemekler yapıldı. Akşam yemek yerken eşimden bir ses ben ne yiycem 4 gün yemek yapmadım mı bana hee dedim yaptım çok beklersin ben yerinde olsam 4 gün hiç kalkmadan uyurum yatar gözümü bile açmam dedim. Ben çocukları başından götürüyorum daha ne istersin be adam bana yemek yapıp vermen üstüne de dualar etmen lazım
Neyse işte şimdi oğlanı uyutup valiz hazırlayacam. Hazırlayacaktım 2 dk bakmadı sağolsuntüm gün bakmışmış da artık bakamazmış uyuyunca hazırlarmışım odun oldu adam tam. Akşam üzeri de gittim aşağıda oyuncak mağazası var aldım bebelere oyuncak hediyelerini.
Valiz hazırlayıp biraz da evrak işi var pc de onunla uğraşacam valla tükendim ya Allah güç kuvvet versin
Ayşecik te aynı canım ne yemek ne mama ne meme hepsi azar azar hele o biberonu nasıl hırsla diliyor bizimde alt dişler kolaydı üstleri baya zorladı damakta görünüyor ama patlamadı daha zaten minikti iyice ufaldı bugün zar zor bi tarhana çorbası içirdim birazAy ben ağladım bile bugun . Ben yapamıyorum beceremiyorum bu işi diye . İstemediğinde zorlamak istemiyorum ara veriyorum ama her seferinde aynısı olunca daraldım iyice . Alt dişler in nasıl geldiğini pek anlamadık ama üstler zorlayacak gibi
Buyur gel canım.Ooo maşallah
Ben hic bir sey yapmam herhalde
Yapan olursa yerim ama affetmem
Yok kız hamaratlik değil can sıkıntısına.Herkes pek hamarat maşallah kızlar size
Aşk olsun ne demek. Bu beni gururlandırdı, oğlumu bu kadar begendini bilmiyordum. Teşekkür ederimYaaaa Maşşallah nasıl yakışmış bence çok gğzel olmuş bahar bu oğlan. Senin oğlanın fotosunu atmıştın hamileyken hatırladın mı gruba. Ben bir ara ekran fotosu yapıp bakıyordum bebeğim benzesin diyehakkını helal et emi
Sabah icini ve yaprağı hazırladım tezgahın üzerine. Fırsat buldukça gittim sardım. En sonda mama sandalyesine koydum ikisinide. Doke saca yesinler diye verdim ellerine birsey öyle yani.Yavaaaşşşşş bahar bu neeee sarma mı yaptın iki küçük bebeyle Maşşallah sanaağız
Bahar benim ismim diyemi bilmiyorum bence iyiki koymamissin, iyiki ipek olmuş. İpek daha güzel çok hoş.BKGK N Nehir8077 kız maşallah size o kadar yemeği bizim bütün mahalle yer valla ama baharlarda var bir marifet belli oldu şimdi. Aa bu arada yeri gelmişken ben kızıma bahar ismini koymayı da düşünmüştüm çok severim içim açılır zaten Nisanda da doğdu ama daha sonra ipek e karar verdik
Bu arada ben ne zaman yılbaşında böyle sofra kursam sonradan çerez mısır kestane falan onlara yerim kalmıyor. Ben de onları yemeyi çok severim tv karşısında o yüzden bu sefer hafif geçireceğim yer bırakacağım
Ama sizler yapın şimdiden çok güzel olacağı belli
MasAllah Umutuma..Allah askerligini de göstersin inşAllahaman diyim simdilik bu kural kelimesini sadece tuvalette kullan ki
Amin Sağol canım. iyi oldu uyardığın vur dersin ben öldürürüm. Ben cınkını çıkarmadan haber vermene sevindim
Teşekkür ederiz buyur gel hep baraber olsun.N Nehir8077BKGK kızlar o menuler ne öyle..bir haftalik yemek kız Allah afiyetle yemek nasip etsin hamaratlar sizi masAllah
misskokulumm canim yazdim mi bilmiyorum ama gecmis olsun boynun daha iyidir insAllah
Güzel bir tatil olsun size inşAllah ❣
Sular kesikken birseyler zor olur haklısın. İyi Allah'tan eşin evde olacak, karya ile ilgilenir. Sende ne canın istiyorsa yaparsın. sanada kolay gelsin. sağlıklı bereketli huzurlu bir yıl diliyorumCorbami bugünden yaptim canim
Sular kesikti ya baskada birsey yapamadim ev temz zaten yarin bir supururum yeter esimde ise cok.kisa gidip gelecekmiş oldugu kadar yapicam
Yilbasina nasil girersen sene.oyle geciyor diyorlar o yüzden bereketli bol olsun insallah en basta saglik diliyorum tabikisizede afiyet olsun eline saglik
Afiyet olsun karalahana mısır ekmeğini bende severim, kimi insan pek sevmez. Bende Kastamonu luyum, annem hic yapmazdı. Komsuda yemiştim cok beğenmiştim. Daha sonra bi akrabamizda yedim hic beğenmemiştim. Meger orijinaline iç yağ katiyirlarmis onu tadını sevmedim.Bizim yılbaşı menümüzü duysanızabimlerde geliyor hep beraber annemde olacağız geleneksel Karadeniz yemekleri günü yapıcaz millet hindi meze bişeyler yapar bizde karalahana mısır ekmeği ve turşu kavurması yapıcaz sabırsızlıkla bekliyoruz hazırlıklar tamam annemden sonra ilk kez yapıp yiyeceğiz onunda ayrı bir heyecanı var öyle güzel yapardı ki annem bizim geleceğimiz zaman. Hatta birgün kayınvalideme beraber gelmiştik ben eve girer girmek kokuları alıp sevinince kayınvalidem peşimden geldi mutfağa bunlara mı sevindin bende et falan var sanmıştım dedi
Kizimda olmadı ama oglumdada oluyordu. Suyu az tuketiyordu doktor suyu arttirmami soylemisti. Ama kremsiz gecmemisti, bir krem verdi ama adını hatırlamıyorum.Zeyay1420 yaaa Sena da da fark ettim ben . Konak mı oluyor bilemedim , tam tepesinde biraz sarımsı bir şey var saç dibinde. Nasıl geçecek
Ay ben de yaşarken yoruldum kuzum yaSen anlatırken ben yoruldum miss maşallah valla
Bu ay gidebilirsem onu da danışayım inşallahKizimda olmadı ama oglumdada oluyordu. Suyu az tuketiyordu doktor suyu arttirmami soylemisti. Ama kremsiz gecmemisti, bir krem verdi ama adını hatırlamıyorum.
Evet aynı şekilde Ayşe bebekken bir türlü geçiremedik zeytinyağı karbonat dedi durdu herkes ve doktorlar dahil en son Bi doktor bepantol nemlendirici krem vermişti inan iki güne geçti aylarca boşuna çekti yavrum şimdide yanımızda yok yarın eve gidip alıcam hemen inş fayda ederZeyay1420 yaaa Sena da da fark ettim ben . Konak mı oluyor bilemedim , tam tepesinde biraz sarımsı bir şey var saç dibinde. Nasıl geçecek
Ayşe şimdi herşeye tepkili suyunda az içiyor onada dikkat edeyim bizim ki de kremle geçmişti yarın alıcam hemenKizimda olmadı ama oglumdada oluyordu. Suyu az tuketiyordu doktor suyu arttirmami soylemisti. Ama kremsiz gecmemisti, bir krem verdi ama adını hatırlamıyorum.
Bizde başkasının yaptığını yemezdik annem çok güzel yapardı bakalım başarabilecekmiyiz. İç yağlı Burda da yaparlar bende sevemedim onu. Bu arada bende Kastamonu geliniyim eşim Cide li sen nerdensinAfiyet olsun karalahana mısır ekmeğini bende severim, kimi insan pek sevmez. Bende Kastamonu luyum, annem hic yapmazdı. Komsuda yemiştim cok beğenmiştim. Daha sonra bi akrabamizda yedim hic beğenmemiştim. Meger orijinaline iç yağ katiyirlarmis onu tadını sevmedim.
Zeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.Evet aynı şekilde Ayşe bebekken bir türlü geçiremedik zeytinyağı karbonat dedi durdu herkes ve doktorlar dahil en son Bi doktor bepantol nemlendirici krem vermişti inan iki güne geçti aylarca boşuna çekti yavrum şimdide yanımızda yok yarın eve gidip alıcam hemen inş fayda eder
Doktor görünce direk dedi sana herkes zeytinyağı sür demiştir ve iyice azmış diye yarın atarım resminiZeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?