Babam araç, annem dadaylıydı.Bizde başkasının yaptığını yemezdik annem çok güzel yapardı bakalım başarabilecekmiyiz. İç yağlı Burda da yaparlar bende sevemedim onu. Bu arada bende Kastamonu geliniyim eşim Cide li sen nerdensin
Kızzz pıtırcık Sena baksan hiç üzmüyor gibi annesiniZeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.
Hımm baya uzak kalıyoruz ayrı uçlardayız araça gitmiştim birkaç kez ama dadayı hiç bilmiyorumBabam araç, annem dadaylıydı.
Menü ye eşininde sevdiği şeyleri ekleseniz olmazmı.misskokulumm layınvalidem kastamonulu onlarda yok karalahana ve Mısır ekmeği eşimde sevmiyor zaten yarın akşamki menüden hiç hoşnut değil zaten turşu kavurması efsanedir ne güzel bir kültürümiz var her yöre ayrı zengin ayrı leziz Rabbim ağız tadı versin herkese
Sence ben bu cadıya diş geçirebilir miyimHehehheaman diyim aşırı kuralcı buyutmeyelim kuzuları.bu sefer de kurallardan nefret ederler
Sagol yeşim
MasAllah Umutuma..Allah askerligini de göstersin inşAllahaman diyim simdilik bu kural kelimesini sadece tuvalette kullan ki kurallardan büsbütün bıkmasın çok küçük
ben de sadece bir çay sofrasi kurmak niyetindeyim.oyle cam agaci noel baba falan yapmam. Hatta noel olarak da bahsetmem evde.yemegimizi yer çayımızı iceriz.yeni bir yila girerken duamızı ederiz.bakalım insAllah 2021 2020 den daha guzel olur
Hiç sorma hiç üzmez anasınıKızzz pıtırcık Sena baksan hiç üzmüyor gibi annesinieline bişeyler vererek yedirmeyi denedin mi hiç? Geçen benimki kıçını kaldırıyor yemiyecekmiş ağlıyor ablasının elinde uç kutusu vardı ver bakıyım şuna dedim. Aldı o kutıyu sokarken ben de yemeği soktum ağzına öyle böyle yedi
Konak Göktuğ da da vardı. Hindistan cevizi yağıyla masaj yaptım banyodan 10 dk önce gittim geldim taradım baya çıktı 2 banyo öncesç yaptım şimdilik yok artık. Ara ara yapmak lazım
Fotoğrafı görünce geçti yazıklarınYemeyen çocuk ne zor ☹ bugun iyice daraldım , ağzına lokma koyamadım. İyi ki bir dişi varmış kaşığı koyar koymaz ısırıyor kaşığı ,yemek ağzına değil üstüne dökülüyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oldu ağzını saklamak için . Sinir boğdu iyice attım kendimi dışarı ben de bugun. Dişten olduğunu düşünmek istiyorum . İnşallah diştendir bu iştahsızlık .
Olmaz olur mu oda kendine has küçük bir liste hazırladıMenü ye eşininde sevdiği şeyleri ekleseniz olmazmı.
Valla benim o kadar bilgim yok. Karalahanayi biliyorum ama pancar mı diyorlar bilmiyorum olabilirde. Her sofrada olcak kadarda ne bilim. O kadarda sevilirmiki. Hepi topu iki defa yedim bir kere begendim. Dolmasını tatmistim biraz acimtirak gibi.Karalahana dediğiniz pancar oluyordu değil miben de kayınvalideye ilk gittiğim zamanlarda her sofrasında mutlaka ya sarması ya yemeği vs oluyordu . Sarmadan aldım bir kaç beğenmedim ama diyemedim de . O da sen sevdin diye bir poşet doldurup vermişti annemlere
Anladım afiyet olsun sizlere o zamanOlmaz olur mu oda kendine has küçük bir liste hazırladı
Aaa bu dönemde hala çıkıyor mu hiç bilmiyordum bizde de olmuştu bi araAyşe çok hırsla saçını çekip başına vuruyordu sinirden son nokta dedik bugün Bi baktım ki tam bınhıldağın üzerinde konak çıkmış yine biz çok çekmiştik konakta yaraya bile dönüşmüştü şimdi nerden çıktı yine
Ankaraya selam söyle benden çok özledimAy ben de yaşarken yoruldum kuzum yabitti bilgisayar işim yarın giderken bırakacam okula inşallah. Yolda Göktuğ durur ya umarım yoksa il sınırını aşmadan geri dönerim annem umarım zabdedebilir. Ben de 110 a sabitler giderim inş bakalım nasıl maceralar bekliyor bizleri
Sena zaten başından beri iştahsız gidiyor ya canim onun da etkisi vat diş zaten belli başlı bir dert bebeklere.Ay ben ağladım bile bugun . Ben yapamıyorum beceremiyorum bu işi diye . İstemediğinde zorlamak istemiyorum ara veriyorum ama her seferinde aynısı olunca daraldım iyice . Alt dişler in nasıl geldiğini pek anlamadık ama üstler zorlayacak gibi
Ya beb de fark ettim bugün@bharkk Evet ya biberonu da dişliyor reddediyor. Uykuda bile ters dönüyor , eliyle itiyor . Mümkün değil içmiyor .bugun en son dışarda kandırdım da mamasını bari içsin dedim. Dışarda çocukları , arabaları izlerken içti öyle .
Kaç saat aç kalabilirler ki bu ayda ? Gerçi gece beslenmesi kesilebileceğine göre baya kalabilirler .
Tüh ya yavrum benim.Ayşe çok hırsla saçını çekip başına vuruyordu sinirden son nokta dedik bugün Bi baktım ki tam bınhıldağın üzerinde konak çıkmış yine biz çok çekmiştik konakta yaraya bile dönüşmüştü şimdi nerden çıktı yine
Yaaa zeyayyyyBizim yılbaşı menümüzü duysanızabimlerde geliyor hep beraber annemde olacağız geleneksel Karadeniz yemekleri günü yapıcaz millet hindi meze bişeyler yapar bizde karalahana mısır ekmeği ve turşu kavurması yapıcaz sabırsızlıkla bekliyoruz hazırlıklar tamam annemden sonra ilk kez yapıp yiyeceğiz onunda ayrı bir heyecanı var öyle güzel yapardı ki annem bizim geleceğimiz zaman. Hatta birgün kayınvalideme beraber gelmiştik ben eve girer girmek kokuları alıp sevinince kayınvalidem peşimden geldi mutfağa bunlara mı sevindin bende et falan var sanmıştım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?