2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.
Kızzz pıtırcık Sena baksan hiç üzmüyor gibi annesini eline bişeyler vererek yedirmeyi denedin mi hiç? Geçen benimki kıçını kaldırıyor yemiyecekmiş ağlıyor ablasının elinde uç kutusu vardı ver bakıyım şuna dedim. Aldı o kutıyu sokarken ben de yemeği soktum ağzına öyle böyle yedi
Konak Göktuğ da da vardı. Hindistan cevizi yağıyla masaj yaptım banyodan 10 dk önce gittim geldim taradım baya çıktı 2 banyo öncesç yaptım şimdilik yok artık. Ara ara yapmak lazım

misskokulumm layınvalidem kastamonulu onlarda yok karalahana ve Mısır ekmeği eşimde sevmiyor zaten yarın akşamki menüden hiç hoşnut değil zaten turşu kavurması efsanedir ne güzel bir kültürümiz var her yöre ayrı zengin ayrı leziz Rabbim ağız tadı versin herkese

Menü ye eşininde sevdiği şeyleri ekleseniz olmazmı.

Sence ben bu cadıya diş geçirebilir miyim

Hiç sorma hiç üzmez anasını yeme içme konusu bizde hep sıkıntıydı zaten . Çok şükür iyi kötü yiyordu ama bu ara hiç istemiyor . Eline veriyorum sürekli bir şeyler . Dün limonla yedirdim bir iki kaşık pırasa . Bugun hiç kandıramadım bile . Sağlık olsun bakalım herhalde diştir .

Fotoğrafı görünce geçti yazıkların
Geçecek kuzum biri yiyecek biri uyuyacak biri emekleyerek derken hepimizin derdi geçecek geriye bir sarılmış bir anne diyen miniş bi öpüş kalacak. Sonra bir deli dürtecek bizi neden bi daha yapmıyorsun baksana çok güzel diye

Valla benim o kadar bilgim yok. Karalahanayi biliyorum ama pancar mı diyorlar bilmiyorum olabilirde. Her sofrada olcak kadarda ne bilim. O kadarda sevilirmiki. Hepi topu iki defa yedim bir kere begendim. Dolmasını tatmistim biraz acimtirak gibi.

Aaa bu dönemde hala çıkıyor mu hiç bilmiyordum bizde de olmuştu bi ara

Ankaraya selam söyle benden çok özledim
Gidersin göktuğ öpücük ata ata gider artık hatta Ankaraya bi öpücük atsın benden

Evet kizlar 3 masal sonrasi ikisi de ayni anda uyudu
Yatirinca minigim uyandi 10 dakikaya biraz oynadi yaramazlik yapti yerlerde simdi uyuyor inşallah

Kac sayfa konusmusunuz ya ben yokken olur zaten hep

Ben de tek olucam esim calisiyor geceye dogru gelir herhaldr belki anneme geceriz.

Ne yicez hic fikrim yok ama hayalimdekiler oooo burdan istanbula yol olur

Kalppare çok karışık seyler olmuş canim ya haklisin

Insallah gelmis gecmis olsun
Bebisiyle saglikli mutlu omru olsun insallah

Bazı doktorlar oyle ne yazik ki.
Rabbim isinin ehliyle karsilasmayi nasip etsin.

Gicik oldum neler neler yasatmislar kiza allah sorar onlara

Sena zaten başından beri iştahsız gidiyor ya canim onun da etkisi vat diş zaten belli başlı bir dert bebeklere.
Üzülme beceremiyorum deme bence senanin da yapisi boyle eskiden de yeniyordu dimi yanlış hatirlamiyorum.
Insalalj buyudukce acilir iştahı guzelce beslenir.
Simdi saglikli dimi bir sorun yok.
Anliyorum seni uzuluorsun yemiyor diye ugrasiyorsun cop oluyor zorluyorsun kendine kızıyorsun yanlis mi yaptim diye iki ucu cikmaz sokak resmen.
Ama kilo saglikli olmak demek degil vardir sena hanimin bir bildiği yetiyordur yediği.belki siz de kucukken iştahsizdınız cidden bak huy benzemesi oluyor.
Sagligi yerindeyse kendini suclama sen elinden gelenin en iyisini yapıyorsun

Ya beb de fark ettim bugün
ReklM izlerken yiyor reklam bitsin hemen dönüyor eliyle vuruyor kasığa.
Yemiyor yani kendi istegiyle.
Seb iyi yapmsin en azindan ekransiz.

Evet gece 9 11 saat durabiliyor dediklerine gore.
Ama az az oksa da yiyor ya yetiyordur yumruğu kadar midesi var onların.
Bazi bebek fazla yer sen kiyaslama canim.
Hem reflu vardj dimi sanki senada kusma vardi fazla yiyince rahatsiz oluyordur ayarliyordur kendini rahat ettirecek sekilde.
ALLAHIN izniylel ac susuz kalmaz bebislerimiz onlsra bakan dağ gibi anneleri var once rabbim tabii

Bir ara hep kusuyor diyordun şimdi geçti dedin bu istahsizlik da geçecek inaniyorum ben sen kendini düşürme ama

Tüh ya yavrum benim.
Kasiniyordu demek ki ona sinirlendo sanirim.
Insallah geçer hemen Zeytinyag ile taramayi duymuştum ben..
Hondistanceviziyagi, beyaz sabun ama emin degilom bunlardan zeyaycim ya
Cok mu sinirli ayşe hanim daa

Yaaa zeyayyyy
Oyyyyh ne güzel yazmışın bee
Taze çekilmiş kirmizi biberi de basican çorbaya ay bak canim cekti lahana bulsun eesim yarina

Hangi tursuyu kavuruyorsunuz.
Esim istigor ne zamandir. Fasulye tususu yazin kaynanam yapmis bozulmaz dimi tezgahya duruyor kac aydor acaba mikrop uremis midir diye yapmiyorum.
Yoksa varua kahvalti da bile ne gidiyor benim.oglan da yiyor ama tuz sıkıntı
Geeceden koyup tuzu cikaetmak lazim
Beyazlahananinki de soganla kavuruyorum ben cok guzel oluyor

Annenin yaptiklarinin yerini tutamaz tabiki canimm benim inşallah agiz tadiyla yersiniz hep beraber.
Burma baklava da yapar misiniz siz kurusundan ama serbetsiz.
Bi çılgınlık yapip girsem mi acaba yarin o toplara bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…