2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa iç yağ mi
Yok artik
Her seye de sokmasalar olmaz onu
Ben de sevmem icyagli kokuyor agir oluyor.
Misir ekmegi yogurtla da super olur baharcim
Sarmayi sarma yontemine bayildim anca oyle biterdi zaten oturup yapmak imkansiz

Hayir ya biz de salça baharat az değildir
Kaynanam sarmanin üstüne yagda salca kavurur bol bol en son sogan dograr ustunee
Baharat zaten sarimsak maydanoz nanesiz yemekleri yok
Karadeniz de baya genis be miss hepsi baska aynen.

Cok güzelmiş ya aniniz. Hala.unutmamisin ne guzel.
Kisir dedin bak yine aklima düştü gece gece
Hayir adet de olmuyorum acaba aş mi eriyorum. gobegim zaten kocaman hamile miyim ya allah korusun ne duysam canim cekiyor
Annen de arabada olacak dimi ilgilenir o goktugla o zaman sen de dikkatlice sur inşallah

Siz iyi yapilana denk gelmemsiniz kizlar
Ben bi yapayim da yiyin
Tamam abartmiyim da kaynanam yapsin da yiyin
Ama yok.yok ben de iyi yaparim sarmasini corbasini dosemesi pirinclisinii
Her sofrada yer karadenizliler cok cesitli yapiliyor cunku

Evet hanimlar
Geleneksel sonsuzsukurler kendin calip kendin soyleme hatta kendin oynayip kendin alkislama törenimizin sonuna geldik.
Yine kimse yok ve benim elim agridi yazmaktan.
Bu ceneyle isim zor.
Haydi ben kactimm olur da biriniz yazarsaniz yine dusmesin cenem
Hayirli geceler Allaha emanet olunnn

Ben kendim deliyim herhalde , dürtülmeye ihtiyacım olmadan arkada bıraktığım embriyolarımızda aklım senin neyine Çocuk Bir de çift koyalım derler , ona da kanarım ben Sena çiftti, yemiş kardeşini
Evet evet sanırım pancar hemen hemen her sofraya koyardı
Kilo derdim yok canım ama vitamin alamıyor , bağışıklığı düşecek korkum . Yoksa kilo daha alamaz yapısı böyle demek . Ayy baştan böyleydi Sena demekle hiç iyi etmedin , umudum kalmadı çok şükür ilaç kullanıyoruz kusmalar da nadir .

Aaa sirta cikmakta nedir ya ben genel oldum valla dedim beni direk bayıltın :)
Kalppare .sagol kuzum yapmaya calisicaz birseyler insallah
Kiz ne acilar cekmis yazik gunah ya neysek saglikli bir sekilde dogumu olmus cok sukur
Cok şükür
Üzme kendini canım..geçecek bugünler..hatta hatırlamayacağız bile kızların dediği gibi
Sen iyi bir annesin..dis çıkarmak zor bir olay.biraz sabır..

Doktor banada varis.corabi verdi ama ben giymemstim ne oldugunuda anlamamistim o an sormamistim bile hatta ayaklarim cok sisindlce sanirim.bunu. icin verms demstim
Ayy bizim ayaklar ne şistiydi di mi Bahar bana verilmemisti.keske verileymis de o korkuyu yaşamasaymışım.o zaman çok destek olmuştun canım.Allah razı olsun
yaa çok tatlısın ne de güzzel yazmışsın.. evet ben de ş an valla nasıl gaz alıyorduk neler yapıyorduk diye hatırlamak için kendimi zorluyorum.daha şurada 9 aylığız ama yine de unutmuş gibiyim eski videolarına baktım.o öyle yatiyor ben kendi kendime konusup sesler cikararak videolar cekmisim iste kizim da anca mimik degisitiriyor falan her videoda ağlıyor hey gidi nasil da büyümüş.simdi kameraya poz kesiyor zıplıyor seviniyor masAllah kuzum
Ne güzel ne mutlu size.Allah kardeslerinle arani hep güzel etsin.Ben kara lahana hic yemedim.ciddi bir karadeniz hayranligim vardir evvelden beri.bir karadenizli arkadasim sen karadenizim yesilini seviyorsun, gelsen yasayamazsin.hatta lahana pisirsek kokudan duramazsin demisti.o kadar emin olma demistim.cunku beyaz lahanayla karnabaharla vs aram cok iyidir.bunlar da kokulu yiyecekler.ama hep aklimda..bazen kendi kendime alip tarifini ogrenip denesem mi diyorum
Sence ben bu cadıya diş geçirebilir miyim
Hııım bilemedim..hocam sen de bana taktin hep çalışmadığim yerden soruyon

Karalahana muhabbeti olmuş. Bizim şirkette de bazı günler yöresel yemekler çıkar. Karadeniz gününde hep karalahana çorbası çıkar. Ben hiç yemememe rağmen sevmiştim. Severim o tarz otlu şeyleri zaten. Bizim de ege mutfağı gibidir mutfağımız

Turşu kavurmasını sevmedim ama ekşi geldi biraz

Di mi yaa insan unutuyor işte çok acayip varlığız. Kardeş yapmayacağım diyenler başta ben. Bu zorlukları unutup güzellikleri hatırlayıp bir kaç yıl sonra kaşınmaya başlayacağız bunu da biliyorum çevremden gördüm çünkü Jadesi haklsın yani

Çocuk tüm iştah hakkını yanlış yerde kullanmış

Ahahahha ben cevap veriyorum HAYIR

Benim elim kesin başlar benden öncegaza gelirim

Gunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belki bu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc

Ooo ah ne talihsizmis hepsini de ilk kez duydum sekerparem sonucu güzel neyse ki çok şükür ama şimdi bu kız bu travmayı nasıl atlatsin lohusalık başka bı dünya zateen

Yemeyen çocuk çok zor ya ama ağlama canım elbet bı düzene girecek düzelecek

Ayy deme canım..çok geçmiş olsun ayy çok korkmuşsundur eminim.ben de park besiğe Elifin ulasamayacağı bir noktaya çatal igneyle masAllah yazan bir altin hediye edilmisti onu taktiydim.cıkarayim o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…