2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar yataş ve idaş da yastik yorgan indirimi var.acaba diyorum cocuklara anti alerjik yastık mı alsam kullanan var mı?

Çok tabi ki . Sena da 4 günde 300 gr vermişti doktor besleyememişsin bunu deyip beni alt üst etmişti de emzirme kabusum öyle başlamıştı toparlar inşallah
Ya sordum ablacım emzirebildin mi dedim evet abla dedi.ben de üstelemedim. Aslinda anlatmak istedim.ama lohusa ya belki hassas gelir ne bileyim

Aslihaydo sena da dün vidaların üstüne gizlemek için mobilyalara takılan parça oluyor ya onu çıkarıp almış ağzına tv ünitesinden . Hiç aklıma gelmez ordan onu alabileceği . Geviş getiriyor , bir baktım parça ağzında . Neyse ki hemen çıkarabildik . İğne baya tehlikeli olmuş Geçen de mutfakta bıraktım örümceği ile. ortalığı toplayım diye . Tehlikeli bir şey yok dedim kendi kendime . Bizim mutfak da baya geniş . Dolansın geniş geniş dedim . Ağlama sesi filan olmayınca devam ettim işime . Hiç sesi gelmiyor ne yapıyor diye bir baktım ki çekmeceyi açıp bir kaşık ve çırpıcı almış onunla oynuyor . İyi ki bıçak almamış . Açamıyordu çekmeceleri ona güvenmiştim . Hemen kilit taktım . Güvenmemek lazım bırakırken . Aklımıza gelmeyecek şeyleri yapabiliyorlar

Ya sordum ablacım emzirebildin mi dedim evet abla dedi.ben de üstelemedim. Aslinda anlatmak istedim.ama lohusa ya belki hassas gelir ne bileyim
Evet kesinlikle şu an çok hassastır . Bana emziriyor musun , emiyor mu diyenleri bile boğasım geliyordu yanında tecrübeli biri olabilse ne iyi olurdu . Üzüldüm . Belki de çocuk çekiyor ama süt gelmemiştir , yutkunmuyorsa. İlk başlarda insan bilemiyor, anlayamıyor ki . Allah yardımcısı olsun .

Amann bıçaklar da cok tehlikeli arkamizi dönmeye gelmiyo hele sesleri cikmiyosa kesin tehlikeli biseyle uğraşıyor deyip bakalım

Bebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Bence cokkk kıyamam ya
Ayy deme canım..çok geçmiş olsun ayy çok korkmuşsundur eminim.ben de park besiğe Elifin ulasamayacağı bir noktaya çatal igneyle masAllah yazan bir altin hediye edilmisti onu taktiydim.cıkarayim o zamn
Aman dikkat gerçekten çok korktum o an çok uzun sürüyormuş gibi halbuki saniyeler eşim de kitlendi bişey yapamiyo polis adam bir de ilk yardım dersleri almış güya

Off büyük tehlike atlatmışsınız geçmiş olsun
Bebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Evet yaa çokmuş inşallah bir sıkıntı yoktur. Yani 4-5 kilo doğduysa bilemem belki normaldir ama
Oglum doktor oldu ben hasta...bana teshisini söylüyorum..anne senin kalbin kırılmış dedi
ahh Oglum ne doğru tespit
Yaa yerim senim o oğlunu yaa minnoş

Çok geçmiş olsun Allah korumuş.

Ay bizim de var o kapaklardan hay allah. Çekmeceleri de henüz açamıyor oy ki ne oy. Herşey kabus gibi görünüyor zaten bana evde 5 dk bile yalnız bırakamıyorum.

Ay bizim de var o kapaklardan hay allah. Çekmeceleri de henüz açamıyor oy ki ne oy. Herşey kabus gibi görünüyor zaten bana evde 5 dk bile yalnız bırakamıyorum.
Dikkat et vidalar ın üstü benim hiç aklıma gelmemişti . Ağzına alabileceği veya kırıp dökebileceği şeyleri kaldırdım sandım , yanılmışım .

Aslihaydo aa cok gecmis olsun ya. Iyj bari cikarmissiniz birsey olmadan. Benim kizda gecen babasinin kucaginda ekmegi posetl ısırmış agzinda gevis getiriyor babasida agzinda poset olabilir zorla kizin agzini acmaya calisiyor sakin ol dedim panik yapınca onlarda agzi kapatiyor ac agzini dedim biraz gerideydi allahtan cikardim. Cok dikkat etmek lazim ne bulsa agiza goturuyorlar.

Esimin abisi su çitlerden verdi gecen daha kurmadim emeklemiyor ayaklanmadi diye. Sizce nasil ?

Bence çok güzel ben alayım dedim ama pahalı geldi. Alamadım. Düşünmüştüm en azından iş falan yaparken koyarım içine diyordum

Ayyyy canım Verilmiş sadakanız varmış allah korumuş dikkat edin kuzum

Zeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.

Tüh ya yavrum benim.
Kasiniyordu demek ki ona sinirlendo sanirim.
Insallah geçer hemen Zeytinyag ile taramayi duymuştum ben..
Hondistanceviziyagi, beyaz sabun ama emin degilom bunlardan zeyaycim ya
Cok mu sinirli ayşe hanim daa
Umudum bize verdiği krem bu bugün sürdüm bakalım
S Sonsuzsukurler ah hemde ne sinirli ve inatçı Zeynep ona keçi burcu olduğu için böyle diyor(koç burcuna keçi burcu diyor) istediği bişeyi alamayınca yada elinden alınca kıyametler koparıyor yumrukları sıkıyor az büyüse dövecek herhalde bizi

Eklentiler

• IMG_20201231_131136.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 47
Hellöööö kızlarr... Uçtum geldim şükür kazasız belasız.. Göktuğ biraz mızırdandı ama uyutttu annem gelene kadar uyudu şükür. Gelince de çocuklara heyecanlandı mutlu oldu. Kızkardeşime bakıp gülüyor sonra bana bakıyor hangimize geleceğini şaşırdı ben sandı teyzesini. Kızlar çocuklarla oyun oynuyorlar şimdi uyuttum ben de böğün canlı dersim var yine birazdan

Lahanada kavururuz ama favori fasulye turşusu tabiki.
Burma baklava da bizde yok kayınvalidemde onu çok güzel yapar kıvrım böreği derler ama tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…