Çok tabi ki . Sena da 4 günde 300 gr vermişti doktor besleyememişsin bunu deyip beni alt üst etmişti de emzirme kabusum öyle başlamıştıBebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Ya sordum ablacım emzirebildin mi dedim evet abla dedi.ben de üstelemedim. Aslinda anlatmak istedim.ama lohusa ya belki hassas gelir ne bileyimÇok tabi ki . Sena da 4 günde 300 gr vermişti doktor besleyememişsin bunu deyip beni alt üst etmişti de emzirme kabusum öyle başlamıştıtoparlar inşallah
Evet kesinlikle şu an çok hassastır . Bana emziriyor musun , emiyor mu diyenleri bile boğasım geliyorduYa sordum ablacım emzirebildin mi dedim evet abla dedi.ben de üstelemedim. Aslinda anlatmak istedim.ama lohusa ya belki hassas gelir ne bileyim
Amann bıçaklar da cok tehlikeli arkamizi dönmeye gelmiyo hele sesleri cikmiyosa kesin tehlikeli biseyle uğraşıyor deyip bakalımAslihaydo sena da dün vidaların üstüne gizlemek için mobilyalara takılan parça oluyor ya onu çıkarıp almış ağzına tv ünitesinden . Hiç aklıma gelmez ordan onu alabileceği . Geviş getiriyor , bir baktım parça ağzında . Neyse ki hemen çıkarabildik . İğne baya tehlikeli olmuş Geçen de mutfakta bıraktım örümceği ile. ortalığı toplayım diye . Tehlikeli bir şey yok dedim kendi kendime . Bizim mutfak da baya geniş . Dolansın geniş geniş dedim . Ağlama sesi filan olmayınca devam ettim işime . Hiç sesi gelmiyor ne yapıyor diye bir baktım ki çekmeceyi açıp bir kaşık ve çırpıcı almış onunla oynuyor . İyi ki bıçak almamış . Açamıyordu çekmeceleri ona güvenmiştim . Hemen kilit taktım . Güvenmemek lazım bırakırken . Aklımıza gelmeyecek şeyleri yapabiliyorlar
Bence cokkk kıyamam yaBebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Aman dikkat gerçekten çok korktum o an çok uzun sürüyormuş gibi halbuki saniyeler eşim de kitlendi bişey yapamiyo polis adam bir de ilk yardım dersleri almış güyaAyy deme canım..çok geçmiş olsunayy çok korkmuşsundur eminim.ben de park besiğe Elifin ulasamayacağı bir noktaya çatal igneyle masAllah yazan bir altin hediye edilmisti onu taktiydim.cıkarayim o zamn
Off büyük tehlike atlatmışsınız geçmiş olsunGunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belkibu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc
Evet yaa çokmuş inşallah bir sıkıntı yoktur. Yani 4-5 kilo doğduysa bilemem belki normaldir amaBebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Yaa yerim senim o oğlunu yaa minnoşOglum doktor oldu ben hasta...bana teshisini söylüyorum..anne senin kalbin kırılmış dedi
ahh Oglum ne doğru tespit
Çok geçmiş olsun Allah korumuş.Gunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belkibu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc
Ay bizim de var o kapaklardan hay allah. Çekmeceleri de henüz açamıyor oy ki ne oy. Herşey kabus gibi görünüyor zaten bana evde 5 dk bile yalnız bırakamıyorum.Aslihaydo sena da dün vidaların üstüne gizlemek için mobilyalara takılan parça oluyor ya onu çıkarıp almış ağzına tv ünitesinden . Hiç aklıma gelmez ordan onu alabileceği . Geviş getiriyor , bir baktım parça ağzında . Neyse ki hemen çıkarabildik . İğne baya tehlikeli olmuş Geçen de mutfakta bıraktım örümceği ile. ortalığı toplayım diye . Tehlikeli bir şey yok dedim kendi kendime . Bizim mutfak da baya geniş . Dolansın geniş geniş dedim . Ağlama sesi filan olmayınca devam ettim işime . Hiç sesi gelmiyor ne yapıyor diye bir baktım ki çekmeceyi açıp bir kaşık ve çırpıcı almış onunla oynuyor . İyi ki bıçak almamış . Açamıyordu çekmeceleri ona güvenmiştim . Hemen kilit taktım . Güvenmemek lazım bırakırken . Aklımıza gelmeyecek şeyleri yapabiliyorlar
Dikkat et vidalar ın üstü benim hiç aklıma gelmemişti . Ağzına alabileceği veya kırıp dökebileceği şeyleri kaldırdım sandım , yanılmışım .Ay bizim de var o kapaklardan hay allah. Çekmeceleri de henüz açamıyor oy ki ne oy. Herşey kabus gibi görünüyor zaten bana evde 5 dk bile yalnız bırakamıyorum.
Bence çok güzel ben alayım dedim ama pahalı geldi. Alamadım. Düşünmüştüm en azından iş falan yaparken koyarım içine diyordumAslihaydo aa cok gecmis olsun ya. Iyj bari cikarmissiniz birsey olmadan. Benim kizda gecen babasinin kucaginda ekmegi posetl ısırmış agzinda gevis getiriyor babasida agzinda poset olabilir zorla kizin agzini acmaya calisiyor sakin ol dedim panik yapınca onlarda agzi kapatiyor ac agzini dedim biraz gerideydi allahtan cikardim. Cok dikkat etmek lazim ne bulsa agiza goturuyorlar.
Esimin abisi su çitlerden verdi gecen daha kurmadim emeklemiyor ayaklanmadi diye. Sizce nasil ?
Ayyyy canım Verilmiş sadakanız varmış allah korumuş dikkat edin kuzumGunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belkibu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc
Zeytinyağına bir doktordan dinlemiştim yapmayın diyordu asitli diye . İçeriği temiz şampuanlarla geçer ancak diyordu hatırladığım kadarıyla . Bepantol duymamıştım hiç.
Tüh ya yavrum benim.
Kasiniyordu demek ki ona sinirlendo sanirim.
Insallah geçer hemen Zeytinyag ile taramayi duymuştum ben..
Hondistanceviziyagi, beyaz sabun ama emin degilom bunlardan zeyaycim ya
Cok mu sinirli ayşe hanim daa
Lahanada kavururuz ama favori fasulye turşusu tabiki.Yaaa zeyayyyy
Oyyyyh ne güzel yazmışın bee
Taze çekilmiş kirmizi biberi de basican çorbaya ay bak canim cekti lahana bulsun eesim yarina
Hangi tursuyu kavuruyorsunuz.
Esim istigor ne zamandir. Fasulye tususu yazin kaynanam yapmis bozulmaz dimi tezgahya duruyor kac aydor acaba mikrop uremis midir diye yapmiyorum.
Yoksa varua kahvalti da bile ne gidiyor benim.oglan da yiyor ama tuz sıkıntı
Geeceden koyup tuzu cikaetmak lazim
Beyazlahananinki de soganla kavuruyorum ben cok guzel oluyor
Annenin yaptiklarinin yerini tutamaz tabiki canimm benim inşallah agiz tadiyla yersiniz hep beraber.
Burma baklava da yapar misiniz siz kurusundan ama serbetsiz.
Bi çılgınlık yapip girsem mi acaba yarin o toplara bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?