2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslihaydo geçmiş olsun ya iyinki farketmişsiniz Allah korumuş zararsız ziyansız.
Bugün de molada kucağımda Göktuğ sweatımın üzerinde pullar var onunla oynuyordu bi baktım sökmüş birini ağzında en tehlikeli zamanları gerçekten.
Kalppare çok vermiş bebek canım süt inmemiş demek. Bana hastanede önce emzir sonra mama ver dediler şırıngayla kendileri hazırlamıştı dolaptan alıp sıcak suyun altında ısıtıp içiriyorduk 10 cc veriyorduk 2 saate bir çnce emzirip. İlk 3-4 gün çok dikkat etmek lazım bebek kendi beceremiyor beslenmeyi. Ayy ne zor günler ya o ilk günler.

Geçmiş olsun bakalım aman yollar çok dolu kaçan kaçana kazasız belasız gitmişsin şükür senin içinde çocuklar içinde kardeşin içinde çok güzel olmuş bize il dışı için izin çıkmamıştı iyi sana izin vermişler ilden ile değişiyor demekki tadını çıkar şimdiden iyi yıllar

Al Bi deli de Burda var hem hamilelikte hem doğum sonrası yaşadığım sıkıntılara rağmen hala aklım geride bıraktığımda hayırlısı nasip kısmet varsa doğacak günleri Rabbim kolaylığını verir inş.

Evet biraz kokusu var ama sevene rahatsızlık vermiyorbizim yaptığımız lahana çorbası değil mısır unlu lahayı ezerek yapıyoruz

Çocuğumun aklı karışmış benziyorsunuz demek ki iyi eğlenceler bizden selam söyle

Ege mutfağı zeytinyağlılar ve otlar bende çok severim
Ayyy haydocum okurken bile yüreğime inecekti naptın sen öyle anne babanı düşünemiyorum. Aslıcım istediğin eğitimi al evlat sözkonudu olunca eli ayağı boşalıyor insanın soğuk kanlı olmak lazım ama çok zor Allah korusun tüm yavruları
Bebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Evet canım çok ayşede 200 gram vermişti 3 günde bir gece daha fazla yatırdılar bizi
Oglum doktor oldu ben hasta...bana teshisini söylüyorum..anne senin kalbin kırılmış dedi
ahh Oglum ne doğru tespit
Ahhh Alim ahh güzel yüreklim naif yavrucum

Ne yapayım zor Elde edince arkadakiler de heyecanlandırmıyor değil zor olsa da çok mükemmel bir duyguymuş . Sıkıntıların hepsini unutturuyor

Hayırlı saglikli mutlu kotu gunlerin olmayacagi nice yillarimiz olsun kizlar
Rabbim evlatlarimizla ailelerimizle saglikli huzurlu nice seneler nasip etsin inşallah
Insallah maddi manevi butun kötülükler bitsin rabbim bizleri korusunnn

ben cocuklardan bisey yapamadim acim acccc
Bnm icin de yiyin kizlar ya

8,5 aylıkken aldık eğitimi. Eğitmenimiz zaten desteksiz uyutma konusunda yardımcı oluyor. Hedefimiz oydu başlarken, başardık

Ay aslı ne dıosun çok korkunç geçmiş olsun onla şükür bişey olmamış

Ay tehlikeler başladı desenize

Öğretmenim böğün canlı ders var mı iyi valla sevindim ohhh iyi olmuş eğlenin dinlenin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…