- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Geçmiş olsun bakalım aman yollar çok dolu kaçan kaçana kazasız belasız gitmişsin şükür senin içinde çocuklar içinde kardeşin içinde çok güzel olmuş bize il dışı için izin çıkmamıştı iyi sana izin vermişler ilden ile değişiyor demekki tadını çıkar şimdiden iyi yıllarHellöööö kızlarr... Uçtum geldim şükür kazasız belasız.. Göktuğ biraz mızırdandı ama uyutttu annem gelene kadar uyudu şükür. Gelince de çocuklara heyecanlandı mutlu oldu. Kızkardeşime bakıp gülüyor sonra bana bakıyor hangimize geleceğini şaşırdıben sandı teyzesini. Kızlar çocuklarla oyun oynuyorlar şimdi uyuttum ben de böğün canlı dersim var yine birazdan
Al Bi deli de Burda var hem hamilelikte hem doğum sonrası yaşadığım sıkıntılara rağmen hala aklım geride bıraktığımda hayırlısı nasip kısmet varsa doğacak günleri Rabbim kolaylığını verir inş.Ben kendim deliyim herhalde , dürtülmeye ihtiyacım olmadan arkada bıraktığım embriyolarımızda aklımsenin neyine Çocuk Bir de çift koyalım derler , ona da kanarım ben Sena çiftti, yemiş kardeşini
Evet evet sanırım pancarhemen hemen her sofraya koyardı
Kilo derdim yok canım ama vitamin alamıyor , bağışıklığı düşecek korkum . Yoksa kilo daha alamaz yapısı böyle demek . Ayy baştan böyleydi Sena demekle hiç iyi etmedin , umudum kalmadıçok şükür ilaç kullanıyoruz kusmalar da nadir .
Evet biraz kokusu var ama sevene rahatsızlık vermiyorCok şükür
Üzme kendini canım..geçecek bugünler..hatta hatırlamayacağız bile kızların dediği gibi
Sen iyi bir annesin..dis çıkarmak zor bir olay.biraz sabır..
Ayy bizim ayaklar ne şistiydi di mi Baharbana verilmemisti.keske verileymis de o korkuyu yaşamasaymışım.o zaman çok destek olmuştun canım.Allah razı olsun
yaa çok tatlısın ne de güzzel yazmışsın.. evet ben de ş an valla nasıl gaz alıyorduk neler yapıyorduk diye hatırlamak için kendimi zorluyorum.daha şurada 9 aylığız ama yine de unutmuş gibiyim eski videolarına baktım.o öyle yatiyor ben kendi kendime konusup sesler cikararak videolar cekmisim iste kizim da anca mimik degisitiriyor falan her videoda ağlıyor hey gidi nasil da büyümüş.simdi kameraya poz kesiyor zıplıyor seviniyor masAllah kuzum
Ne güzel ne mutlu size.Allah kardeslerinle arani hep güzel etsin.Ben kara lahana hic yemedim.ciddi bir karadeniz hayranligim vardir evvelden beri.bir karadenizli arkadasim sen karadenizim yesilini seviyorsun, gelsen yasayamazsin.hatta lahana pisirsek kokudan duramazsin demisti.o kadar emin olma demistim.cunku beyaz lahanayla karnabaharla vs aram cok iyidir.bunlar da kokulu yiyecekler.ama hep aklimda..bazen kendi kendime alip tarifini ogrenip denesem mi diyorum
Hııım bilemedim..hocam sen de bana taktin hep çalışmadığim yerden soruyon
Hahhahsah
Çocuğumun aklı karışmış benziyorsunuz demek kiHellöööö kızlarr... Uçtum geldim şükür kazasız belasız.. Göktuğ biraz mızırdandı ama uyutttu annem gelene kadar uyudu şükür. Gelince de çocuklara heyecanlandı mutlu oldu. Kızkardeşime bakıp gülüyor sonra bana bakıyor hangimize geleceğini şaşırdıben sandı teyzesini. Kızlar çocuklarla oyun oynuyorlar şimdi uyuttum ben de böğün canlı dersim var yine birazdan
Ege mutfağı zeytinyağlılar ve otlar bende çok severimKaralahana muhabbeti olmuş. Bizim şirkette de bazı günler yöresel yemekler çıkar. Karadeniz gününde hep karalahana çorbası çıkar. Ben hiç yemememe rağmen sevmiştim. Severim o tarz otlu şeyleri zaten. Bizim de ege mutfağı gibidir mutfağımız
Turşu kavurmasını sevmedim ama ekşi geldi biraz
Ayyy haydocum okurken bile yüreğime inecekti naptın sen öyle anne babanı düşünemiyorum. Aslıcım istediğin eğitimi al evlat sözkonudu olunca eli ayağı boşalıyor insanın soğuk kanlı olmak lazım ama çok zor Allah korusun tüm yavrularıGunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belkibu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc
Evet canım çok ayşede 200 gram vermişti 3 günde bir gece daha fazla yatırdılar biziBebek bir günde 300 gr vermiş.doktor eve salmamış.çok degil mi?
Ahhh Alim ahh güzel yüreklim naif yavrucumOglum doktor oldu ben hasta...bana teshisini söylüyorum..anne senin kalbin kırılmış dedi
ahh Oglum ne doğru tespit
Ne yapayım zor Elde edince arkadakiler de heyecanlandırmıyor değilAl Bi deli de Burda var hem hamilelikte hem doğum sonrası yaşadığım sıkıntılara rağmen hala aklım geride bıraktığımda hayırlısı nasip kısmet varsa doğacak günleri Rabbim kolaylığını verir inş.
8,5 aylıkken aldık eğitimi. Eğitmenimiz zaten desteksiz uyutma konusunda yardımcı oluyor. Hedefimiz oydu başlarken, başardıkYağmur hanım merhaba konunuzu araştırıken gördüm bebeğiniz kaç aylıkken uyku eğitimi aldırdınız. Benim bebeğim 6 aylık ve destekli uyutmaya çalışıyorum tanıttığınız kişi destegide biraktirmaya yardımcı oluyor mu
Ay aslı ne dıosun çok korkunç geçmiş olsun onlaGunaydiiinnn nöruyonuuuzz ne güzel menüler paylaşmışsiniz hepinize afiyetler olsuun benim eşim görevli bugün ayrı gecircez yine yılbaşını komsularimi çağırıp takiliriz heralde bı sipanakli börek haşhaşlı revani falan yaparım belkibu arada biz yine büyük bir tehlike atlattık haydo oyunparkının gizli kalan bı cebi var oraya küçük bı çatal igneyle Cevşen takmıştım gidip onu çıkarmış ve ağzına koymuş eşim farketti çağırdı hemen iğne ağzında hem de açık bı şekilde durmuyor da alayım kafasını zaptetsek ağzını dilini zaptedemedik dilini oynattikca geriye gitti yutmasindansa diline batsın dedim biraz sert bı şekilde dilinden çektim çıktı çok şükür batmadı da bı yerine ama o anki halimi bı gorseydiniz ya korkuncccc
İpek kız ne tatlı olmuş öyle maşallahKızlaar hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum. 2020 her yanıyla hafızalarımıza kazındı inşallah 2021 çocuklarımız için çok çok güzel olsun
Ay tehlikeler başladı desenizeAslihaydo sena da dün vidaların üstüne gizlemek için mobilyalara takılan parça oluyor ya onu çıkarıp almış ağzına tv ünitesinden . Hiç aklıma gelmez ordan onu alabileceği . Geviş getiriyor , bir baktım parça ağzında . Neyse ki hemen çıkarabildik . İğne baya tehlikeli olmuş Geçen de mutfakta bıraktım örümceği ile. ortalığı toplayım diye . Tehlikeli bir şey yok dedim kendi kendime . Bizim mutfak da baya geniş . Dolansın geniş geniş dedim . Ağlama sesi filan olmayınca devam ettim işime . Hiç sesi gelmiyor ne yapıyor diye bir baktım ki çekmeceyi açıp bir kaşık ve çırpıcı almış onunla oynuyor . İyi ki bıçak almamış . Açamıyordu çekmeceleri ona güvenmiştim . Hemen kilit taktım . Güvenmemek lazım bırakırken . Aklımıza gelmeyecek şeyleri yapabiliyorlar
Öğretmenim böğün canlı ders var mıHellöööö kızlarr... Uçtum geldim şükür kazasız belasız.. Göktuğ biraz mızırdandı ama uyutttu annem gelene kadar uyudu şükür. Gelince de çocuklara heyecanlandı mutlu oldu. Kızkardeşime bakıp gülüyor sonra bana bakıyor hangimize geleceğini şaşırdıben sandı teyzesini. Kızlar çocuklarla oyun oynuyorlar şimdi uyuttum ben de böğün canlı dersim var yine birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?