2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevdiklerinizin yanınızda olduğu ve onlara sımsıkı sarılabildiğiniz sağlıkla,mutlulukla dolu bir yıl olsun. Yavrularım zor bir zamanda dünyaya geldi Rabbim bu yılı aratmasın şen şakrak neşe dolu olsun yavrularımız bol bol uyusunlar, büyüsünler, tıpış tıpış yürüsünler inş.

8,5 aylıkken aldık eğitimi. Eğitmenimiz zaten desteksiz uyutma konusunda yardımcı oluyor. Hedefimiz oydu başlarken, başardık
Ben çok endişeliyim yapamayacagim gibi düşünüyorum kaç haftanızı aldı acaba tamamen kendi kendine uyumasi

Ben çok endişeliyim yapamayacagim gibi düşünüyorum kaç haftanızı aldı acaba tamamen kendi kendine uyumasi
2. Gece az uyanmaya başladı 8.9. Gece gibi hiç uyanmamaya başladı. 11 günde mezun olduk diploma aldık uyku eğitimini tamamladı diye hiç zor değil merak etmeyin yaparsınız, araştırmaya başladıysanız son raddeye gelmişsinizdir ve son raddeye gelen annenin önünde hiç bi engel olamaz kesin başarılı olur

2020 bizden çok şey alsa da en güzel şeyi evlatlarımızı verdi kalpten diliyorum bu yıl sevgi dolu, sağlıklı,huzurlu,bereketli bir yıl olsun. Maskesiz mesafesiz sarılmanın tadını çıkaracağımız bir yil olsun veee kizlar hepinizin gönlünden ne geciyosa dile bile getiremediğiniz dualarınız bu yıl gerçek olsunn...

Ay hala geçmedi senin bel yaa ben de gündüzden çekilsem mi dedim de eşim yoktu o da olur yani neden olmasın. Yeni yılın ilk günü
Bende ışıkta daha iyi olur daha iyi hazırlanırım dedim erteledim aksi oluyor benim kız evet geçmedi ya bilemedim sürekli asyayı indir kaldır geçmiyorda

Kizlar biz evde gecirdik cekirdek aile olarak
Yapabildiklerimi yaptim sessiz sakin guzeldi..
Hepinize evlatlariniz ve sevdikleriniz ile mutlu huzurlu en basta saglikli seneler diliyorum. Hersey daha guzel olur insallah eski gunlerimize dönmek dileğiyle.
Mutlu seneler.

Yeni yıl hepimize sağlıklı ve mutlu günler getirsin dostlar ben de okuyorum ara ara yazamasam da takipteyimm
Herkesin bebeği sağlıklı mutlu huzurlu olsun.
Uykuları uzun, iştahları açık, dişleri kolay çıksın, yaramazlıkları en ufaklarından, sevgileri en büyüklerinden olsuun

Yeni yılın ilk günaydını benden gelsin..bu yılınız şeker gibi tatlı su gibi ferah olsun
Bu yıl çevremizdeki kötü niyetli kim varsa Allah bizden uzak etsin..bu yıl güzel arkadaşlığımız devam etsin
2020 hem kızımı hem sizleri getirdi hayatıma
Allah 2021 i bizler ve dünyamız icin nice güzellikllerle donatsın

Kızlar benim Elifim çok çığlık atıyor ya..ama sürekli..artık kulak mulak kalmadı bastan acıyla yapıyordu.her çığlığında ona döndüğün için şimdi önce çığlık atıp sonra sırıtabiliyor ama genelde acıyla çığlık atar gibi diş gri gri görünüyor 3 gün bitti çıkamadı..çığlık atmaktan konuşmayi unuttu anne bile demiyor..elinin tersini ısırıp ısırıp çığlık atıyor
Siz de böyle bir durum yaşayan var mı?
Hele 3 gündür falan konuşmamasina ayrıca canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…