Ah ne güzel maşallahHerkese güzel yıllar diliyorum bol sağlıklı bir yıla geçeriz inşallah. Rahat rahat bebeklerimi dışarı çıkarabileceğimiz günlerde gelir bu yılla umarım
Ben yemeyi içmeyi bıraktım fotoğraflara hazırlandımİpek kız ne tatlı olmuş öyle maşallah
Ben çok endişeliyim yapamayacagim gibi düşünüyorum kaç haftanızı aldı acaba tamamen kendi kendine uyumasi8,5 aylıkken aldık eğitimi. Eğitmenimiz zaten desteksiz uyutma konusunda yardımcı oluyor. Hedefimiz oydu başlarken, başardık
Ay maşallah pek şık olmuş kızımızBen yemeyi içmeyi bıraktım fotoğraflara hazırlandım
Ya bayıldım size maşallahBen yemeyi içmeyi bıraktım fotoğraflara hazırlandım
Ay hala geçmedi senin bel yaaAy maşallah pek şık olmuş kızımızben yarın çekincem anca yok olmadı hazırlık falan derken bide bel ağrısı üstüne geçmek bilmeyen
2. Gece az uyanmaya başladı 8.9. Gece gibi hiç uyanmamaya başladı. 11 günde mezun olduk diploma aldık uyku eğitimini tamamladı diyeBen çok endişeliyim yapamayacagim gibi düşünüyorum kaç haftanızı aldı acaba tamamen kendi kendine uyumasi
Bende ışıkta daha iyi olur daha iyi hazırlanırım dedim erteledim aksi oluyor benim kızAy hala geçmedi senin bel yaaben de gündüzden çekilsem mi dedim de eşim yoktu o da olur yani neden olmasın. Yeni yılın ilk günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?