- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Biz hep yapıyosss kızım bayılıyorAy dursun kız ben espri olsun diye. Muhallebi sanki zor bişeymi kalkar yapar yerim.
büyük şehirde mi oturuyorsunuz? ben de iki keredir devlet hastanesine gidiyorum. oldukça rahat burada. gerçi burası küçük bir şehir. ben de mhrsden randevu alıyorum. randevu olunca haber ver uygulaması var. mesaj geliyor istediğiniz doktora randevu var diye hemen alıyoruz. 13. 40 taki randevuma tam saatinde girdim. hiç beklemedim.Kızlar benimde kontrolüm olacaktı devlet hastanesine gittim ikili tarama için delirdim resmen sabah 6 da gel sıra al 15 kişi anca alınıyor oda yetişirsen dedi doktor. Böyle saçma şey duymadım ya özeller olmasa halimiz harap. Ultrasondan karnıma baktı ve bebeğe dair tek tepkisi canlı bir gebeliğin var oldu. Ölür müsün öldürür müsünyarın özele gideceğim tekrar
çok üzüldüm. Rabbim diğer bebeğinize uzun ömür versin. üzülmeyin desek de zor ama şöyle düşünün bünyeniz ikiz gebeliği belki kaldıramayacaktı. böylece tek bebeği korumuş oldu. sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi insallahKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Hmm fayda etmedi mi bende senden haber bekliyordumYok arkadaş ben bu istifadan kurtulamıycam. Off zencefil çayı da fayda etmedi
Merhaba canim.. Lutfen kendini uzme ve kendini saglikli bebegin icin toparla ve cokca sukret... benim ilk gebeligim ikizdi ve ikisini birden kaybettim.. ikisinin de kalbi durmustu.. Lutfen sukret birinin hayatta olmasina.. ben cok korkuyordum ikiz gebelik riskli acaba birini kaybeder miyim diye ikisini birdwn kaybettim.. Rabbim sag olani sana bagislasin kucagina almayi nasip etsin insallah.Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Başınız sağolsun. Allah kardeşini korusun uzun sağlıklı ömürler versin. Ben de düşük yapmıştım bir kere demek ki hayırlısı böyleymiş demek lazım.Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok üzüldüm canımm allah yardımcın olsun rabbim diğerini sana bağışlasın inşallahKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Yok ne üzmesi doğru söylüyorsun bunları bende çok söylüyorm o kadr haklısın ki..Sorma ben de hiçbir şeyden zevk almaz oldum. İlk hamileligimde bu kadar mutsuz değildim sanki. Çok kusmuyorum ama yatıyorum bulantı kalkıyorum bulantı , evde işte her yerde hayatımı zorlaştırdı. Ağzımın hiç tadı yok dediğin gibi sanki zehir var içindeyine de böyle düşündüğüm için çok nankorsun diyorum kendi kendime. Hamile kalabilmek için bekleyen binlerce kadın varken Allah bana nasip etmiş kiymetini bilmiyormusum gibi geliyor. Ama engel olamıyorum kendime , hiç tadım yok senle günlerimiz de yakın daha en azından bir ay var bu belirtilerin geçmesine. Geçerse tabii inşallah bazen sonsuza kadar sürecek gibi geliyor yaaa. Kusura bakma kendim gibi birini bulunca uzun yazdım umarım daha da uzmedim seni
Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Oğlum var canimYok ne üzmesi doğru söylüyorsun bunları bende çok söylüyorm o kadr haklısın ki..
İnşallah geçecek canm az kaldı az :) senn ilk çocuğun kız m ıerkek mi :)
Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok üzüldüm canım Rabbim diğer bebeğini bağışlamış çok şükürKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende öyleyim canım hemde çok aşırıSorma ben de hiçbir şeyden zevk almaz oldum. İlk hamileligimde bu kadar mutsuz değildim sanki. Çok kusmuyorum ama yatıyorum bulantı kalkıyorum bulantı , evde işte her yerde hayatımı zorlaştırdı. Ağzımın hiç tadı yok dediğin gibi sanki zehir var içindeyine de böyle düşündüğüm için çok nankorsun diyorum kendi kendime. Hamile kalabilmek için bekleyen binlerce kadın varken Allah bana nasip etmiş kiymetini bilmiyormusum gibi geliyor. Ama engel olamıyorum kendime , hiç tadım yok senle günlerimiz de yakın daha en azından bir ay var bu belirtilerin geçmesine. Geçerse tabii inşallah bazen sonsuza kadar sürecek gibi geliyor yaaa. Kusura bakma kendim gibi birini bulunca uzun yazdım umarım daha da uzmedim seni
Belki de hayırlısı buydu. Allah kalan bebeğe sağlık sıhhat versin.Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugun doktor kontrolü vardı. İdrar testim kontamine olmuş, bozuk çıkmış yani. Enf mi var yoksa hastane tuvaletinde elimden veya başka bir şekilde mikrop mu bulastirdim belli değil. Onun için tekrar idrar numunesi verdim. Umarım enfekte değilimdir, ilaç kullanmadan bebeğe zarar. Kullansam ayrı dert. Ben size yazdım kolayca için diye ama kendim su içemiyorum çok. Bu aralar suya karşı mesafeliyim his olarak zorluyorum kendimi. Onun dışında hiçbir şikayetim yok, yanma, kasik ağrısı, akıntı vs. Yalnız bugün doktor alttan muayene sırasında küçük bir myomu kürediAmin amin çok teşekkürler hiç ilaç kullanmak istemiyorum umarım atlatırım
Size ve bebeğinize çok çok sağlık diliyorum.Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Allah kendinize versin inşallah canım.Bu ev toplanmıyo heryer heryerde artık çıldırmak üzereyim bitmiyo iş ooof oof ooof
Alışamadım eve yabancı geliyor yan komşumu sevmedim bi süpürgesi kaybolmuş kapının önündeki on kere sordu.
Napıcam ben geçecekmi alışacak mıyım.
Taşınmak ne zormuş
Kendi evim olsun iki göz olsun yeter
Gecmis olsun dediginiz gibi disardan bulasmistir insallah. Ben de yudum yudum dahi olsa icemiyordum suyu. Ama onun yerine az yogurtlu ayran yapmaya basladim oyle ictim. Cay kahve bile icemiyordum. Ama corba ise yariyordu. Oyle oyle sivi almaya calistim. Ilac icerken hala zor. Cok midem bulanmasina ragmen ilac icerken muhakkak bir ogurme oluyor. Bazen yutamiyorum malesef. Ilk hamileligimde de vitamin kullanamamistim dogru duzgun bulantidan. O yuzden cok kafama takmiyorum. Ama enfeksiyon icinse mecbur tabi. insallah gerek kalmaz. Myomlarda bir sikinti yaratmaz insallah. Grcmis olsun.Bugun doktor kontrolü vardı. İdrar testim kontamine olmuş, bozuk çıkmış yani. Enf mi var yoksa hastane tuvaletinde elimden veya başka bir şekilde mikrop mu bulastirdim belli değil. Onun için tekrar idrar numunesi verdim. Umarım enfekte değilimdir, ilaç kullanmadan bebeğe zarar. Kullansam ayrı dert. Ben size yazdım kolayca için diye ama kendim su içemiyorum çok. Bu aralar suya karşı mesafeliyim his olarak zorluyorum kendimi. Onun dışında hiçbir şikayetim yok, yanma, kasik ağrısı, akıntı vs. Yalnız bugün doktor alttan muayene sırasında küçük bir myomu küredileblebi büyüklüğünde. Kötü huylu olmuyormuş o kısımda, kanama da onlardan kaynaklıdır dedi. Biraz kanamam olacakmış. Zaten öncekinden biliyorum 3-4 myom var.
Onun dışında şimdilik idare ediyorum, cinsiyet öğrenemedim, merak içindeyim. Hepimize hayırlı, sağlıklı haberler diliyorum.
Başka bir doktora randevu alacağım bir sonraki kontrol için. Dün gittim baktık gayet iyiydi bebeğim şükürler olsun ki.bu kadar umursamaz bir doktorla devam etmemeyi tavsiye ediyorum bence sıkıntı teşkil eden bir durum değil-dir bir kontrole git göster için rahat etsin ama doktorunu değiştir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?