2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
büyük şehirde mi oturuyorsunuz? ben de iki keredir devlet hastanesine gidiyorum. oldukça rahat burada. gerçi burası küçük bir şehir. ben de mhrsden randevu alıyorum. randevu olunca haber ver uygulaması var. mesaj geliyor istediğiniz doktora randevu var diye hemen alıyoruz. 13. 40 taki randevuma tam saatinde girdim. hiç beklemedim.

benim en sevdiğim özelliği de her kontrolden önce tansiyon nabız ve kilo kontrolü yapmaları. özel hastanedeki doktor bakmıyordu bence gebelikte özellikle tansiyon çok önemli. evet doktor çok canim cicim yapmıyor ama gerekli açıklamaları yaptı yine. burada çok özel hastane yok ve doktorlari devletteki gibi.. herşey normal deyip gönderiyorlar. ilk doğumumu istanbulda yapmıştım. doktor seve seve anlatırdı. bak minicik burnu var, aman da pek hareketli diye buraya gelince şok oldum. hem devletteki doktor hem de ozeldeki herşey normal deyip gönderiyor.

sizin ilgili bir doktorunuz varsa ona devam etmeniz daha iyi tabi. gebelikte insan extra bir ilgi bekliyor bulamayınca morali bozuluyor. benim öyle oluyor yani.

çok üzüldüm. Rabbim diğer bebeğinize uzun ömür versin. üzülmeyin desek de zor ama şöyle düşünün bünyeniz ikiz gebeliği belki kaldıramayacaktı. böylece tek bebeği korumuş oldu. sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi insallah

Merhaba canim.. Lutfen kendini uzme ve kendini saglikli bebegin icin toparla ve cokca sukret... benim ilk gebeligim ikizdi ve ikisini birden kaybettim.. ikisinin de kalbi durmustu.. Lutfen sukret birinin hayatta olmasina.. ben cok korkuyordum ikiz gebelik riskli acaba birini kaybeder miyim diye ikisini birdwn kaybettim.. Rabbim sag olani sana bagislasin kucagina almayi nasip etsin insallah.

Başınız sağolsun. Allah kardeşini korusun uzun sağlıklı ömürler versin. Ben de düşük yapmıştım bir kere demek ki hayırlısı böyleymiş demek lazım.

Çok üzüldüm canımm allah yardımcın olsun rabbim diğerini sana bağışlasın inşallah kendi kendine nasıl kayboluyomuş onu anlamadım şimdi kaç haftalık oldun

Yok ne üzmesi doğru söylüyorsun bunları bende çok söylüyorm o kadr haklısın ki..
İnşallah geçecek canm az kaldı az :) senn ilk çocuğun kız m ıerkek mi :)

ne diyecegimi bilemedim..Allah yardimciniz olsun.cok üzüldüm

şoyle dusunun Mevlam neylerse guzel eyler.bunda da buyuk bir hayir vardir.Rabbim diger yavrunuzu sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.boyle durumlar oluyor ikiz gebeliklerde.

Ne yazacağımı bilemedim inanın Rabbim diğer yavrunuza sağlık sıhhat versin uzun ömür versin.

Çok üzüldüm canım Rabbim diğer bebeğini bağışlamış çok şükür
Biyerde okumuştum ikizlerden birisi ölürse müdahale edilmiyor diye bende şaşırmıştım

Bende öyleyim canım hemde çok aşırı benimde ilk hamileliğim bukadar depresif değildi ama bunda çok değiştim çok
Eşimle hiç zıtlaşmazdık aşırı zıtlaşmaya başladık beni en çok üzende bu
Hayattan soğudum resmen hiç ama hiç bişe yapmak istemiyorum resmen
Ne ev işi ne yemek ne bişe bian önce geçmesi için dua ediyorum

Belki de hayırlısı buydu. Allah kalan bebeğe sağlık sıhhat versin.

Kızlar 2.ci bebeği olanlar hareketleri arada hissediyomusnz ben hissediyorum ama 2 3 günde bi defa sık sık değil daha

Amin amin çok teşekkürler hiç ilaç kullanmak istemiyorum umarım atlatırım
Bugun doktor kontrolü vardı. İdrar testim kontamine olmuş, bozuk çıkmış yani. Enf mi var yoksa hastane tuvaletinde elimden veya başka bir şekilde mikrop mu bulastirdim belli değil. Onun için tekrar idrar numunesi verdim. Umarım enfekte değilimdir, ilaç kullanmadan bebeğe zarar. Kullansam ayrı dert. Ben size yazdım kolayca için diye ama kendim su içemiyorum çok. Bu aralar suya karşı mesafeliyim his olarak zorluyorum kendimi. Onun dışında hiçbir şikayetim yok, yanma, kasik ağrısı, akıntı vs. Yalnız bugün doktor alttan muayene sırasında küçük bir myomu küredi leblebi büyüklüğünde. Kötü huylu olmuyormuş o kısımda, kanama da onlardan kaynaklıdır dedi. Biraz kanamam olacakmış. Zaten öncekinden biliyorum 3-4 myom var.
Onun dışında şimdilik idare ediyorum, cinsiyet öğrenemedim, merak içindeyim. Hepimize hayırlı, sağlıklı haberler diliyorum.

Size ve bebeğinize çok çok sağlık diliyorum.

Allah kendinize versin inşallah canım. Ama isterken iki göz olsun yeter deme, naçizane. Geniş, ferah, rahat rahat çocuklarımla eşimle keyifle yaşayacağım, iyi komşulu bir ev ver Allah'ım Ferahlı duaların kabul olsun canım

Gecmis olsun dediginiz gibi disardan bulasmistir insallah. Ben de yudum yudum dahi olsa icemiyordum suyu. Ama onun yerine az yogurtlu ayran yapmaya basladim oyle ictim. Cay kahve bile icemiyordum. Ama corba ise yariyordu. Oyle oyle sivi almaya calistim. Ilac icerken hala zor. Cok midem bulanmasina ragmen ilac icerken muhakkak bir ogurme oluyor. Bazen yutamiyorum malesef. Ilk hamileligimde de vitamin kullanamamistim dogru duzgun bulantidan. O yuzden cok kafama takmiyorum. Ama enfeksiyon icinse mecbur tabi. insallah gerek kalmaz. Myomlarda bir sikinti yaratmaz insallah. Grcmis olsun.

bu kadar umursamaz bir doktorla devam etmemeyi tavsiye ediyorum bence sıkıntı teşkil eden bir durum değil-dir bir kontrole git göster için rahat etsin ama doktorunu değiştir bence
Başka bir doktora randevu alacağım bir sonraki kontrol için. Dün gittim baktık gayet iyiydi bebeğim şükürler olsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…