2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben yamuna aldım canım inan o zaman onu çok duydum memnunum ama çok güzel topluyor
Ben de bakayim su yamunaya
Günaydın cblnm folyosunu yutmamış Allahtan:)
O zaman bisicik olmaz canim
Valla ben de bi rahatladım Allah razi olsun D dilzar Zeyay1420 ikisi de guzel açıklamala r yapmışlar
Allah seni napmasın..korktum ben d3 canım acır sandim.amma artık almam laazım

S Susam_tanesi canim.iyi oldu bu soyledigin.

Oglum düştü yataktan o gun cok kotu gecti ama sukur bsey olmadi snra kafayi vurdu bi kac gun snra orumcekte burnu çizildi flan. Snrasnda ben üşüttm grip oldum bi kacgndr dha yeni yeni duzeliyorm. Cok kotu gecirdm gunlerimi girmeye bile firsat bulamadm hic

Geçmiş olsun hem sana hem oğluna

Cok sagl. Smdi hâlâ örümcekte dusebilir ya cok fzla egiliyo 5 10 dk once yine dusecekti ya napicam bilemiyorm artk
Örümceğe koyma o zaman. Yalnız da bırakma ya da tehlikeli şeyleri ortadan kaldır evi tamamen güvenli hale getirin. Benim kızımda çok hareketli hep yanımda takılıyor.

Örümceğe koyma o zaman. Yalnız da bırakma ya da tehlikeli şeyleri ortadan kaldır evi tamamen güvenli hale getirin. Benim kızımda çok hareketli hep yanımda takılıyor.
Zatwn nerdeysem oranin kapisini kapatiyorm ama nasl bi dışüncesi var bu cocugn anlamiyorm ya orumcegn capraz yeri oluyor ya ayagklarini oraya koyup uzaniyo camasr makinesine yerde bsey olursa felan ordan ayaklarina destek aliyo bu gidisle bindirmeyecegm gbi ama cok da kurtarici oluyor diger turlu de pek dirmuyor artk hareketledi baya disarda coo sakin bi tek hic hareket etmez arabasnda yasak olmasa hava cok gzel cikardm

Hımm eşinin müdürü sıkıntı yapmış canım belki hastalık kapar gelir falan diye mi düşündü ki resmi olarak bir kısıtlama yok seyehat açısından şimdilik. İnşallah şubat tatinde gidebilirsiniz bir havanız değişir

Geçmiş olsun canım sana da Kadir paşaya da.
Ben de artık koyamıyorum örümceğe çok düşme tehlikesi arttı iyice 2 kere yakaladım tam düşecekken. Bir de mutfak masasına kafası geliyor artık vuracak diye korkuyorum. Sadece biz yemek yerken durmazsa o zaman koyuyorum gözümüz üstünde oluyor. Artık emekleme işi tamam sayılır örümcekle işimiz kalmayacak. Benimki halıda güzel gidiyor ama fayanslarda dizleri kayıyor sinir oluyor ağlamaya başlıyor. Canı isterse baya turluyor istemezsr ayağımın dibine gelip ağlıyor falan

cümlemizden canim.

kizz nasil karistirmisim ben bilişsel gelişim aşamalarını. piagetin kemikleri sızladı ya.

cümlemizden canim.

kizz nasil karistirmisim ben bilişsel gelişim aşamalarını. piagetin kemikleri sızladı ya.
Hahahahah Allah seni napmasin bu benim brans ya ondan karismiyor amaaan insan unutuyor..kohlbergler ericsonlar freudlar hey gidi heeeeyy
Ne gunlermiş..ezberle ezberle dur
Finali vizesi tey tey tey

Yazdan beri hiç görüşmediniz mi peki canım? O sıkıntılı dönemde falan?
Kaynımla o dönemde sürekli görüştük avukat ya . Kayınbabam da bir gün sonrasında aradı ama kayınvalidem hiç aramadı bile . Demediler ki bu kız 5 aylık çocukla tek başına ne yapıyor demediler . O yüzden hiç içimden gelmiyor . Yazdan beri hiç görüşmedik . Eşim kendi gitti . Şimdi de torun görsünler derdine düştü . Ben de isterim görsünler ama içimden gelmiyor gerçekten .

Sözün bittiigi yer
Ne düşüncesizlik
Keske böyle seyler yasanmasa ama yasaniyor iste.keske seni zor zaman da yalniz birakmasalardi.

Sözün bittiigi yer
Ne düşüncesizlik
Keske böyle seyler yasanmasa ama yasaniyor iste.keske seni zor zaman da yalniz birakmasalardi.
Çok içtenlikle söylüyorum iyi olmayı onlarla çok isterdim . Bir çok şeye göz yumdum, bilmediğimden anlamadığımdan değil huzursuzluk olmasın , kırılmasınlardı derdim . Şimdi bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım inanın bilmiyorum . Tatil geldi yine evde huzursuzluk olacak. Eminim bu sebeple kendi aileme de gidemeyeceğim . Ki gitme talebinde bulunmayacağım zaten . Şimdi gideyim desem senin ailen benim ailem olacak . En güzeli oturayım evimde gelmek isteyene kapım açık . Geleni de başımda ağırlarım . Geçen gün gelen yatılı misafir kaynımdı.çok da iyi oldu geldi , yeğenini sevdi . Askere uğurladık burdan . Gelirlerse başımın üstünde yerleri var . Eşim de üzülüyor bu duruma bakalım hayırlısı .

Hala geçmedi mi kabızlık nasıl peki huzursuz mu
3 gun bekleyin diyorlar normalde dun.3. Gundu aksam baya ikindi 3 parca sert cikti ufak. bir onceki sefer 3. Gunde guzel yapmisti. Bugun mama verirken baya ıkındı yapamadı zeytinyagi koydum popodan yine yok. Birazda huzursuz disari cikardim geldik uyuttum simdi pirasa yapicam ona. Cok üzülüyorum insallah hemen düzelir

Hadi ya demek hepsi oyle artk ben daha uzun kullanirim saniyordm. Ben de oyle dusmedi ordan sukur. Ne gzel ya emekliyorsa bizimki sürünerek ilerliyo halasinin torunu var o buyk 1buck yasnda buna oyuncak asla oynatmio elinden alinca nasl agliyo ya baska oyuncak da kabl etmiyo asla. Napacaksam paylasimci olmayacak gbi

Ayıp etmiş kaynanan.yazık ya insan torununun hatrına arar sorar gelirdi . Sen haklısın gelmeleri lazımdı. İnşallah düzelir Senakuşun babanne annane sevgi ve ilgisine de ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…