Ben de bakayim su yamunayaBen yamuna aldım canım inan o zaman onu çok duydum memnunum ama çok güzel topluyor
O zaman bisicik olmaz canimGünaydın cblnm folyosunu yutmamış Allahtan:)
Valla ben de bi rahatladımBenim kız da 4 buçuk yaşında şimdilik ben de Allah bizi yarattı bizi çok seviyo biz de onu çok sevdiğimiz için namaz kılıyoruz dua ediyoruz vs diyorum başka mevzulara girmeye kalksam kafasının karisacagi belli çok soru soruyo zaten bı kere Allah bize gelsin demiştisubhanekeyi ezbere biliyo besmele hamd etme biliyo Bunları Allah için yaptığını da biliyo ama fazlası kafasını karıştıracak diye şimdilik başka bişey demiyorum dediğin gibi 10 yaştan sonra idrak edebilirler ufak dokunuslarla ilerleyelim Kalppare güzel soru balım faydalı paylaşım oldu kendi adıma teşekkürler dilzaaar
Ben Instagram'da Tuğba korse var kopcali ondan aldım ama o da neee nefes alinmiyo ki içinde emzirmek baya sıkıntı oluyo dimdik duruyon Aslı nerene aldin korseyi demeyin o lohusa psikolojisi insan o göbek öyle kalacak diye Yusuf Yusuf oluyovelhasıl korse bı köşede yatiyo boşuna verdiğim bir 180 TL ha ama şu var onu giyince o kum saati görünümu bile motive olmaya yetiyo
Oglum düştü yataktan o gun cok kotu gecti ama sukur bsey olmadi snra kafayi vurdu bi kac gun snra orumcekte burnu çizildi flan. Snrasnda ben üşüttm grip oldum@Jadesi kıyamam Asya ma da sana da canım adaşım. Çok üzüldüm. İnşallah kendiliğinden üzülmeden yorulmadan uyur. Rabbim bebelerimizi de bizleri de ağlatmasın. @bhrumtdru baharım umut’un durumuna üzüldüm. İnşallah geçici bir süreçtir. Allah sabır versin yardımcın olsun.misskokulumm maaşallah Göktuğ’umuza. Kameraya almış almış toplu gösterime geçmiş. Bu arada yazamadım Betüş’e De maaşallah. Annesi gibi hamarat olacak. Zeyay1420 kuzum inşallah kesişir yollarımız mutlu olurum. Kalppare m gözünüz aydın anneli babalı sağlıkla huzurla mutlulukla şansla büyüsün. minikbebegim9640 nerelerdesin. BKGK bsharım Karyam nasıl biraz daha düzene girdi mi.
Geçmiş olsun hem sana hem oğlunaOglum düştü yataktan o gun cok kotu gecti ama sukur bsey olmadi snra kafayi vurdu bi kac gun snra orumcekte burnu çizildi flan. Snrasnda ben üşüttm grip oldumbi kacgndr dha yeni yeni duzeliyorm. Cok kotu gecirdm gunlerimi girmeye bile firsat bulamadm hic
Cok sagl. Smdi hâlâ örümcekte dusebilir ya cok fzla egiliyo 5 10 dk once yine dusecekti ya napicam bilemiyorm artkGeçmiş olsun hem sana hem oğluna
Örümceğe koyma o zaman. Yalnız da bırakma ya da tehlikeli şeyleri ortadan kaldır evi tamamen güvenli hale getirin. Benim kızımda çok hareketli hep yanımda takılıyor.Cok sagl. Smdi hâlâ örümcekte dusebilir ya cok fzla egiliyo 5 10 dk once yine dusecekti ya napicam bilemiyorm artk
Zatwn nerdeysem oranin kapisini kapatiyorm ama nasl bi dışüncesi var bu cocugn anlamiyorm ya orumcegn capraz yeri oluyor ya ayagklarini oraya koyup uzaniyo camasr makinesine yerde bsey olursa felan ordan ayaklarina destek aliyo bu gidisle bindirmeyecegm gbi ama cok da kurtarici oluyor diger turlu de pek dirmuyor artk hareketledi bayaÖrümceğe koyma o zaman. Yalnız da bırakma ya da tehlikeli şeyleri ortadan kaldır evi tamamen güvenli hale getirin. Benim kızımda çok hareketli hep yanımda takılıyor.
Yok çok güzel hava burda da canım. Aşağı indirdik montla terledi çocuklar. Bu yıl kar görmeden geçecek sanırımAleyküm selam
Yeni yıl dileğine teşekkür ederiiiiz
Ankara soğuk mu İstanbul'da havalar çok güneşli sanki bahar geldi
Hımm eşinin müdürü sıkıntı yapmış canım belki hastalık kapar gelir falan diye mi düşündü kiBizde kastamonuya gidecektik kayınvalidemlerin yanına eşimin müdürü sıkıntı yaptı sorumluluk alamam diye izin vermedi onun için sordum şimdide kara kara ara tatildede çukartmazlarsa diye onu düşünüyor
Geçmiş olsun canım sana da Kadir paşaya da.Zatwn nerdeysem oranin kapisini kapatiyorm ama nasl bi dışüncesi var bu cocugn anlamiyorm ya orumcegn capraz yeri oluyor ya ayagklarini oraya koyup uzaniyo camasr makinesine yerde bsey olursa felan ordan ayaklarina destek aliyo bu gidisle bindirmeyecegm gbi ama cok da kurtarici oluyor diger turlu de pek dirmuyor artk hareketledi bayadisarda coo sakin bi tek hic hareket etmez arabasnda yasak olmasa hava cok gzel cikardm
Yok bizim ki ara tatil için gidelim diyordu . Bakalım ikna etmeye çalışıyor ama gitmeye hiç niyetim yok .Umudum- naptınız siz gittiniz mi kayınvalide ye?
cümlemizden canim.Ahh zeyayim zaman deyince icim ürperiyor benim..gelecek kaygısı tasımayi anne olunca ogreniyor insan
.o kadar zor bir zamana yolluyoruz ki çocuklarımızı.tam donanımlı olsunlar istiyoruz.güzel ahlaklı olsunlr.vicdanli merhametli yardimsever güçlü karakterler olsunlar istiyoruz. En basitinden şu an escinsellik o kadar arttı ki..
Çocuklarımızı Allah korusun.
Ben de su anda örnek oluyorum.aslinda bebekken yanima koyar oyle namaz kılardım.aşina cok şükür.şu an için cok sorgulayıcı degil.kucuk oldugu icin.sizin kızlar büyüdüğü icin zorlayıci sorular baslamiş anladigim kadariyla Allah yardimciniz olsun valla
Çoook teşekkür ederim dilzarım Allah razı olsunen azından bazı şeyleri doğru yaptığımi bilmek beni mutlu etti senin de benim gibi düşunmen beni mutlu etti. Kardesim gecen gün aradı muhabbet ederken arkadasinin 2.5 ve 5 yas kızlarina butun namaz surelerini ezberlettigini namazi abdesti ogrettigini soyledi.o an ki bogazimda ki düğümü anlatamam.kafamda bisuuru soru oluştu.hata mi yaptim bekleyerek diye.telaşla ilahiyatci bir yengemiz var onu aradim.o da bana dinimizde ilim 4 yasa 4 ay kala baslar dedi.oncesinde güzel ornek ol dedi.ezbere calisma sadece dinlet dedi.sonra ddüşündüm akrabalarimizdan ne çocuklar yetisti.o kadar sıkı bir dini egitim verdiler o kadar asiri baski kurdular ki su an cocuklar yetişkin oldu ve hepsi bambaska bi alemde.hem üzülüyor hem ibret aliyorum.en önemlisi galiba güzel ahlak kazandırabilmek ve güzel örnek olabilmek.ne güzel demissin mutlulukla bağdastırilmali diye.evet iste benim de temel düşüncem bu. Bazi aileler cocuklara sinirlenerek öfkeyle dinimizdeki kuralları öğretileri oğretiyorlar.ama bu biraz birine şeker vermek icin hırpalamak gibi.o sekeri koy cebine gun gelir cebinden alır.Bazen masal gibi Peygamberlerimizden onun anlayabilecekleri hikaye gibi anlatıyorum.guzel ahlak örneği olarak.yaptigim cok da bisey yok.örnek olmaya çalışıyorum iste elimden geldigince.
Benim oglan simdi islem öncesi dönemde.sezgisel doneme gececegiz. Somut islemler donemi 7 yasla başlıyor ama evet haklısın çocuklar bence küçükken de somut düşünüyor ama çok sorgulamiyor kabul ediyor.hayal dünyaları daha güçlü.ama 7 yasla biseyleri sorgulama elle tutup gözle görmeye hesap kitap yapmaya başliyorlar.senin kızın sorusunu okuyunca benim de nutkum tutuldu.simdilik oyle bir soruyla karşilasmadım Allahtannasıl bir cimcime o öyle masAllah benim oglum bir ara Allah kim? Babam mı dedem mi gibi sorular soruyordu.çunku tanidigi en güçlü kişiler onlardı hayir baban ve deden Allah degil dedim.tamam dedi.bir daha sormadi.
Hahahahah Allah seni napmasincümlemizden canim.
kizz nasil karistirmisim ben bilişsel gelişim aşamalarını. piagetin kemikleri sızladı ya.
Yazdan beri hiç görüşmediniz mi peki canım? O sıkıntılı dönemde falan?Yok bizim ki ara tatil için gidelim diyordu . Bakalım ikna etmeye çalışıyor ama gitmeye hiç niyetim yok .
Kaynımla o dönemde sürekli görüştük avukat ya . Kayınbabam da bir gün sonrasında aradı ama kayınvalidem hiç aramadı bile . Demediler ki bu kız 5 aylık çocukla tek başına ne yapıyor demediler . O yüzden hiç içimden gelmiyor . Yazdan beri hiç görüşmedik . Eşim kendi gitti . Şimdi de torun görsünler derdine düştü . Ben de isterim görsünler ama içimden gelmiyor gerçekten .Yazdan beri hiç görüşmediniz mi peki canım? O sıkıntılı dönemde falan?
Sözün bittiigi yerKaynımla o dönemde sürekli görüştük avukat ya . Kayınbabam da bir gün sonrasında aradı ama kayınvalidem hiç aramadı bile . Demediler ki bu kız 5 aylık çocukla tek başına ne yapıyor demediler . O yüzden hiç içimden gelmiyor . Yazdan beri hiç görüşmedik . Eşim kendi gitti . Şimdi de torun görsünler derdine düştü . Ben de isterim görsünler ama içimden gelmiyor gerçekten .
Çok içtenlikle söylüyorum iyi olmayı onlarla çok isterdim . Bir çok şeye göz yumdum, bilmediğimden anlamadığımdan değil huzursuzluk olmasın , kırılmasınlardı derdim . Şimdi bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım inanın bilmiyorum . Tatil geldi yine evde huzursuzluk olacak. Eminim bu sebeple kendi aileme de gidemeyeceğim . Ki gitme talebinde bulunmayacağım zaten . Şimdi gideyim desem senin ailen benim ailem olacak . En güzeli oturayım evimde gelmek isteyene kapım açık . Geleni de başımda ağırlarım . Geçen gün gelen yatılı misafir kaynımdı.çok da iyi oldu geldi , yeğenini sevdi . Askere uğurladık burdan . Gelirlerse başımın üstünde yerleri var . Eşim de üzülüyor bu duruma bakalım hayırlısı .Sözün bittiigi yer
Ne düşüncesizlik
Keske böyle seyler yasanmasa ama yasaniyor iste.keske seni zor zaman da yalniz birakmasalardi.
3 gun bekleyin diyorlar normalde dun.3. Gundu aksam baya ikindi 3 parca sert cikti ufak. bir onceki sefer 3. Gunde guzel yapmisti. Bugun mama verirken baya ıkındı yapamadı zeytinyagi koydum popodan yine yok. Birazda huzursuz disari cikardim geldik uyuttum simdi pirasa yapicam ona. Cok üzülüyorum insallah hemen düzelirHala geçmedi mi kabızlık nasıl peki huzursuz mu
Hadi ya demek hepsi oyle artk ben daha uzun kullanirim saniyordm. Ben de oyle dusmedi ordan sukur. Ne gzel ya emekliyorsa bizimki sürünerek ilerliyoGeçmiş olsun canım sana da Kadir paşaya da.
Ben de artık koyamıyorum örümceğe çok düşme tehlikesi arttı iyice 2 kere yakaladım tam düşecekken. Bir de mutfak masasına kafası geliyor artık vuracak diye korkuyorum. Sadece biz yemek yerken durmazsa o zaman koyuyorum gözümüz üstünde oluyor. Artık emekleme işi tamam sayılır örümcekle işimiz kalmayacak. Benimki halıda güzel gidiyor ama fayanslarda dizleri kayıyor sinir oluyor ağlamaya başlıyor. Canı isterse baya turluyor istemezsr ayağımın dibine gelip ağlıyor falan
Ayıp etmiş kaynanan.yazık ya insan torununun hatrına arar sorar gelirdiKaynımla o dönemde sürekli görüştük avukat ya . Kayınbabam da bir gün sonrasında aradı ama kayınvalidem hiç aramadı bile . Demediler ki bu kız 5 aylık çocukla tek başına ne yapıyor demediler . O yüzden hiç içimden gelmiyor . Yazdan beri hiç görüşmedik . Eşim kendi gitti . Şimdi de torun görsünler derdine düştü . Ben de isterim görsünler ama içimden gelmiyor gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?