Amin şekerparem . Benden başka 2 erkek kardeşi abim de dahil 5 yeğeni daha var. Samsun dan arayıp alışveriş listesini telefonla alıp sanal marketten gönderiyordum. Allah’ın sabisi. Keşke artık hep kalsa da aklım kalmasa ama evim de evim diyor. Uzak değiliz 1,5 km aramız ama her an yanında olmak başka.Canım benim güzel yürekli Yeşimim..Allah yardımcın olsun canim.Allah teyzene acil sifalar versin
Kolay gelsin canım Allah şifa versin inşallah. Yaşlı insanlar evlerinden kolay kolay ayrılamıyor. Kendi biraz idare eder olmadı gider gelirsiniz bir süre.Amin şekerparem . Benden başka 2 erkek kardeşi abim de dahil 5 yeğeni daha var. Samsun dan arayıp alışveriş listesini telefonla alıp sanal marketten gönderiyordum. Allah’ın sabisi. Keşke artık hep kalsa da aklım kalmasa ama evim de evim diyor. Uzak değiliz 1,5 km aramız ama her an yanında olmak başka.
Saol canım benim. İnşallah idare edebilir. Rabbim yardım etsin ,@
Kolay gelsin canım Allah şifa versin inşallah. Yaşlı insanlar evlerinden kolay kolay ayrılamıyor. Kendi biraz idare eder olmadı gider gelirsiniz bir süre.
Eşinin tutumu çok önemli yine. Gittiğinde tabiki gelecekti havalarına girerse, şımarır da bak nasıl da geldin vs derse hiç gitmemek hayırlı olur bence. Ama geldiğin için teşekkür ederim benim için çok önemliydi derse o zaman gitmelisin.Tahmin etmiştim mutlu olmaktan yana tercih kullanacağınıhayırlısı bakalım zaman ne gösterecek .
Olsun en azından yakınmış canım.Allah sifa versin insAllah..o da çekinir durmaz yanınızda.ne mutlu ki sizler varsınızAmin şekerparem . Benden başka 2 erkek kardeşi abim de dahil 5 yeğeni daha var. Samsun dan arayıp alışveriş listesini telefonla alıp sanal marketten gönderiyordum. Allah’ın sabisi. Keşke artık hep kalsa da aklım kalmasa ama evim de evim diyor. Uzak değiliz 1,5 km aramız ama her an yanında olmak başka.
Ooo sekerparem sen de he tek kisilik dev kadrosun resmen.Saat 11 de uyandı.salla besle gaz çıkart alt temizle gene salla gaz al gene salla 9 aylık mi 9 günlük mü?
Makarna yedi azıcık bu aksam..hay Allahim ne dokundu ne dokundubarbunya yemisti gecen aksam birkac tane.o zaman bile bu kadar dokunmamişti ya
Neni söylüyorum ee sıkıldım ee dandini demekten..dedim.degisiklik olsun basladim camlibelden ciktim yayan diye.kız kafayi kaldırıp bana ne diyon sen ya diye baktı bineyse devam ettim ki bi parantez acayım bogazim patladi ne zormuş ustune bi de kısık sesle neyse devami cok amlamsız bi ninni oldugu icin degistirdim.ee huu sen uykular ver Allah bol soğanlı börulceli ninni atem tutem ben seni ffalan.dedim gene klasigimize dönelim.dandini diye baslayinca kızim alkışa baslamasın mı ohh sonunda kaset başa sardı der gibi
Hahaha ay ne koptum
Bu gece yedikleri hep ağzında.uyuyamiyor.nerden verdim o makarnayı
Burdayim hocaamm.Kırgınlık var . Evet maalesef ailelerle ilgili durumlar soğukluk getiriyor.nzh99 söylemişti sanırım mutlu olmak mı haklı olmak mı diye . Şu sıralar bunu düşünmekteyim hayırlısı bakalım . Bu arada herkes kabuğuna çekildi sanırım nerelerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor nzh99
@bhrumtdru S Sonsuzsukurler
Oy canim benimm.Kizlar benim kizla bugun cok ugrastik sabah sadece yumurta zeytin peynir tadimlik verdim esimle tartistik kendini cok zorladi popodan yag kiydum siringayla esim o sira panik yapti kiz durmuyor du beceremedim de sonra maama verirken kakasini yapamadiben mamasina yag koymustum esimde kizdi icireceksin yagi diye her neyse bir sicak dus flan yaptim masaj flan bir sonraki mamadan once armut yedirdim oda zeytinyagi icirdi 1 bucuk cay kasigi sonra aksam baya ikindi zorladi yapti ilk basta kati geldi sonra su gibi yapti su birkac gun cok dikkat etmm lazim. Herseyden veriyordum agzina tam yutmaya yemeye alisti bulgur kiyma ekmek vs.. boyle oldu stresten dudagim ucukladi. Cocuklarimiz saglikli olsunlar hic bir sıkıntıları olmasin ins
Opuyorum sizleri
Oyy yeşim Allah razi olsun senden.Umudum- ”mutlu olmak, haklı olmaktan herzaman daha iyidir” derim. Okuyamadım yoğunluktan. Teyzem var, Hiç evlenmedi , büyük bir çocuk gibidir. Çocukluğumdan beri annemle ilgilenirdik, annemden sonra da herşeyiyle ben ilgileniyordum. Alışveriş vs. Sağ eline felç indi. Zorla doktora götürdüm bu salgında. 3 aldır çocuğumu doktor kontrolüne götürememişler. Sonra da aldık evimize getirdik. Evde bebekler iki oldu. Çok yoruluyorum hiç işim bitmiyor. Allahım şifa versin. Hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu, bir yıl diliyorum. Rabbim eksiltmesin arttırsın. Eşimizle çocuklarımızla huzurla...sizleri özledim vallahi. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Canım eşinle evden gidecek kadar ağır mı atıştınızHayırlı geceler kızlar.
Nasılsınız.
Inşallah iyisinizdir.
Kıymetlileriniz, bebekleriniz inşallah cok cok iyidir..
Ben annemdeyim 2 gündür eşimle biraz bozuştuk buraya geldim oglum evde tek bunalmasin diye burda da ben bunaliyorum.
Aile çok önemli çok büyük nimet aslinda insallah en hayirlisi, en güzeli nasip olsun hepimize.
Iyi diyeyim iyi olayim durumu yani.
Sağlık olsun da her sorum çözülür inşallah.
Oğlum ve kızım mutlu çocuklarla oynuyorlar.
Ben de erken uyudular neyseki simdi okuycamm inşallah.
Burda tam üstüne düşemiyorum ekgida işinin az biraz tadimlik yiyor.
Genekde emme ve su içiyor umarim ac kalmıyordur.
Tek dişimiz baya uzadi. Yanindaki de geliyor. Isirmayi oyun saniyor baya acitiyor kizim.
9 aylik olmamiza az kaldi. Aşı icin konusucam bu hafta.
Instagramda guncel anne de yaptirin demis, acaba kizamik salginimi hortladi tekrardan Allah korusun esirgesin evlatlarimizi.
Instagram da guzel oluyor doktor acisindan ama benim yok. Girilmiyor da uye olunmadan. Anmemden bakiyorum cok zaman alan bir şey cok bilgi var.
Sizce kardesler ayni anadan babadan nasil bambaska dunyakarin insani olabilir.
Uzuluorum anmem herkesi olduğu gibi kabul et Allah goruyor sen kazanirsin diyor. Kirildigim kadar kirmak istiyorum aslinda.
Reflünün ses tellerine zarar verdigini biliyordum ama astım nedeni olması beni korkuttu. Bizim kızda da oglanda da var.normalde makarna gaz yapmaz ama Elif'te hala sindirim problemi var.Hic sorma repertuar genişOoo sekerparem sen de he tek kisilik dev kadrosun resmen.
Ne ninniler turkuler soylemisin bebise yavrum kendini dugunde sandı herhaldeki alkisa baslamis
Makarna yapmaz ya yapar mi.
Yagli miydi yagliysa belki ben cunku aksam yagli bi tatli yedim midem agzimda yaniyor cok.
Reflu evet neden olabiliyormuş onlari okumuştum ben de cok fena bir sey ya. Ay o hamilelikte neydi son zamanlar hele.rabbim.sifa versin
Ohooo sen işi iyice büyüttün..onlari da öğrenir zamanlaKalppare
D dilzar
Sağolun canlar.
Çok önemli güzel oldu bu paylaşımlar.
Ben de çok istiyorum rabbimi onlara layigiyla anlatabilmeyi ogretebilmeyi.
Innsallah evlatlarimiz hayirli durust insanlar olurlar.
Ayni sekilde tarihini türklüğünü falan da ogretebilirsem ne mutlu.
He sonra ingilizce fransizca da öğretebilsem.
Ama benim.oglan da hic o yonde ia yok.
O kicinin ustune oturup da ders calismaz cunku
Amin inşallah . Bakılana da zor rahat edemiyordur , senin de aklın kalıyor . Ah ne zor . Allah teyzene de sağlık sıhhat versin inşallah bir an önce .Saol kuzum Allah razı olsun. Pazartesi evine girmek istiyor, ben çalışacağım Pazartesi eşimin 9.10 da canlı dersi var evinde tek elle ne yapacak bilemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Sen de kayınvalidenlere gitme konusunda nasıl mutlu olacaksan eşinle sorun yaşanmadan öyle olsun. Sena kuşum sizlerle hep mutlu olsun inlallah.
Eşimin tutumuna bağlı olarak karar vereceğimSen peki hangi tercihi kullanacaksın.
İşte sıkıntı da burda bence zaten . Eşim sadece bu konu için değil , evliliğim boyunca ne sıkıntı yaşadımsa hepsinde haklıdır , özür dilemeyi hiç bilmez. Yine haklı olduğunu düşünüyor . Ben saygısızlık etmişim . Oysa ki sadece olanları dile getirdim .özellikle dile getirirken kelimelerimi seçerek konuştum. Susacakmışım ben 6 yıldır yaptığım gibi .Kadın üstüme atladı döverim diye , ötesi Var mı. Üstüne bana hakaret etti. En son çıkarken ben de bir şey söyledim o raddeye gelince tek pişmanlığm o . Ki daha lohusa sayılırdım ben O zamanlar . Sena 2 aylıktı . Zoruma giden eşimin tavrı zaten . Ben gitsem sesimi çıkarmasam , o mutlu olur . Ama ben mutsuz olurum . Kayınbaba ile sıkıntı yaşasam senin yaptığın gibi olur belki ama kv olunca nasıl konuşmayacaksın . Yiyorsun, içiyorsun , oturup kalkıyorsun birlikte akşama kadar . Düşmanım olsa yeyip içip çekilemem , işine gücüne yardım ediyorsun . Hani illa ki konuşuyorsun . Ki ben zaten yüz yüze gelince tavır bile koyamam kendimi biliyorum . Her neyse işte eşim dese ki sen haklısın ama böyle böyle dese daha bu kadar uzatmazdım umrumda bile olmazdı . Hayırlısı bakalım ne yapacağım bilmiyorum . Sıkıntı bastı yineEşinin tutumu çok önemli yine. Gittiğinde tabiki gelecekti havalarına girerse, şımarır da bak nasıl da geldin vs derse hiç gitmemek hayırlı olur bence. Ama geldiğin için teşekkür ederim benim için çok önemliydi derse o zaman gitmelisin.
Bizim de evliliğimizin 6.yılıydı eşimin babası senin kayınvalidenin yaptığına benzer hareketlerde bulundu bana da sonrasında özür diledi falan ama nafile tabi. Neyse eşim haklı buldu senelerdir gidelim vs muhabbeti hiç yapmadı sonrasında ben yılda 10 gün gider gelirim çocuklar babanne dede görsün diye. Dedeleriyle aynı sofraya oturmam. Saygısızlık da etmem ama konuşmam. Bu eşime yetiyor teşekkür ediyor. Ben gitmesem göremezler torunlarını. Eşimle hep bir huzursuzluk halinde oluruz. Biz bir şekilde orta yol bulduk inşallah siz de çözüm bulursunuz canım
Aaa uçuk mu ben orayı kaçırmışım .ne oluyormuş kiKızlar herşeyi okuyamadım ama bunu görünce acil yazmak istedim belki bilmiyorsundurBKGK uçukla sakın karyayı öpme bebeklerde çok tehlikeli bir virüs.
Bu söylediklerinin hiç biri olamaz kiBurdayim hocaamm.
Yoklama kaçağı oldum 2 gündür.
Ne güzel demişti dimi ben de hakli olmayi seçtim ama yine de mutlu değilim.
Rabbim herkese farli bir imtihan veriyor işte.
Ben de ayni snein gibiyim.
Hic gitmek görüşmek istemiyorum.
Kaynanam kizimi 7 aylikken gördü ilk 1kere koydeydi. Ben hamileyken eltime ordan da köye geçmişti.
1 kere gördü yine eltime gitti torununa bakmaya.
Içim hiç ısınmıyor.
Daha neleri neleri var.
7 aylikken de görüşmezdim kizimi göstermezdim bana kalsa ama esimin annesi dedim.
Bu daha sismandi fotoda zayifmis.
Sacina bak sunun saci yok.
Kime benziyor ya bu.
Ayaklari ne kadar buyuk.
Boynu kısa size sallayin demedim mi.
Erkeğe benziyor bunun tipi.
Gözleri yesildi hani kahverngi gibi olmus
Bebegime bunlari diyen bana ne kuaurlar bulur siz düşünün.
Neyse hic icim istemiyor yariyiltatilinde kaynim ve torunuyka gelecekmiş ben hic gitmek istemiorum gormek de.
Bilmiyorum napicam.
Sen neye karar verdin, nasil dusuuyorshn
Bana da soylersin ben de kararsizim.
Tabi senin gitmen kalmali olacak.
Virus de var gitmeyelim desen olur mu.
Veya gidince gezersiniz ordu da cok yer var gezilcek diye.
Veya gidersin acikca kirildigin, kizdigin şeyleri anlatirsin bakalim ne diyecek.
Veya onlar gelsin.
Veya sen gidersin muhattap olmaz duymazdan gelirsin sinir bozucu laflarini veya duyar karsilik verirsin.
Veya eşinle anlaşsan huzurumuz kacmasin gitmeyelim illa bir gerginlik olur evde olalim desen..
Kendime de yaptim tabi bu veyalari bakalim. Hayirlisi olana karae veririz inşalllah.
Evet canim damagada baktim cok sukur burada okumustum daha once sagolCanım ben şöyle ddüşünüyorum mesela hemoridli insan ne yemez ne dokunursa bebegime vermiyorum ya da az veriyorum.çünkü kabızlık problemi var.mesela bulgur Karya ya dokunur.irmik vermelisin.onu da cook çok haslayarak.çünkü hazım problemi var.yoksa afedersin kakadan tüm tüm çikiyor ve cıkarken çocugun makatini cizip acitiyor.cani aciyan cocuk kakasini tutmayı öğreniyor.çunku korkuyor. Pek açık yazdım amaekmeği de azalt gerekirse.
Bu arada eger bir daha kagit agzina atarsa üst damaga bakmayı ihmal etme genelde oraya yapışıyor
Insallah canim.sagolOy canim benimm.
Inşallah rahatlar karya kuzum simdi.
Aminn canim amimn inşallah.
Kaka en başta bekleyip suyu bagirsak emince katilasmistir baharcim. Birkacgun yapmayinca yani.
Artik duzelir insallah senn ferah tut icini.
Canim evet biliyorum Karyayi uyuttuktan sonra cıktı stresten sanirim ama dikkat edicem.Kızlar herşeyi okuyamadım ama bunu görünce acil yazmak istedim belki bilmiyorsundurBKGK uçukla sakın karyayı öpme bebeklerde çok tehlikeli bir virüs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?