- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Paylaşım için henüz çok küçükler canım. Şuan dünya onların etrafında dönüyor o yüzden herşey onlara ait. Baya bir zamana ihtiyaçları var paylaşmayı öğrenmeleri içinHadi ya demek hepsi oyle artk ben daha uzun kullanirim saniyordm. Ben de oyle dusmedi ordan sukur. Ne gzel ya emekliyorsa bizimki sürünerek ilerliyohalasinin torunu var o buyk 1buck yasnda buna oyuncak asla oynatmio elinden alinca nasl agliyo ya baska oyuncak da kabl etmiyo asla. Napacaksam paylasimci olmayacak gbi
Küslük yok anladığım kadarıyla.inan sana ne git diyebilirz ne de gitme diyebiliriz. Gittiginde nasıl olur neler konuşulur.en iyi sen tahmin edersin.ama eş tarafıyla küslük esler arası soğukluk getiriyor maalesef..iki taraf da aileler de dahil olmak üzere yıpranıyor.ben de bazı seyler yasadım.sineye cekip idare etmekten başka care bulamadım.ama cok canımı yakan seyleri yeri geldi söyledim.ben cok üzüldüm dedim. Kırmadan dökmeden kırıldığın konulari soylemek de önemli galiba biraz ama iste doğru zamanlama lazım..ama suna eminim seni yalnız bırakmalarına senden çok eşin üzülmüştür..buna adım gibi eminim..Çok içtenlikle söylüyorum iyi olmayı onlarla çok isterdim . Bir çok şeye göz yumdum, bilmediğimden anlamadığımdan değil huzursuzluk olmasın , kırılmasınlardı derdim . Şimdi bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ne yapmalıyım inanın bilmiyorum . Tatil geldi yine evde huzursuzluk olacak. Eminim bu sebeple kendi aileme de gidemeyeceğim . Ki gitme talebinde bulunmayacağım zaten . Şimdi gideyim desem senin ailen benim ailem olacak . En güzeli oturayım evimde gelmek isteyene kapım açık . Geleni de başımda ağırlarım . Geçen gün gelen yatılı misafir kaynımdı.çok da iyi oldu geldi , yeğenini sevdi . Askere uğurladık burdan . Gelirlerse başımın üstünde yerleri var . Eşim de üzülüyor bu duruma bakalım hayırlısı .
Ay onlar çok tehlikeli yapışıyor boğaza. Allah korumuş.Ya tamamen benim salakligim cikolata kutusunun icindeki folyo lu koruyucu varya ilgisini ceker diye verdim nasil tv ye daldıysam kagit kismindan ufak cay kasigi kadae bir psrca yutarken yakaladim cikaramadim
Kesinlikle katılıyorum . Babaanne yi de bilsin isterim . Sağlık olsun ne yapalım.Ayıp etmiş kaynanan.yazık ya insan torununun hatrına arar sorar gelirdi. Sen haklısın gelmeleri lazımdı. İnşallah düzelir Senakuşun babanne annane sevgi ve ilgisine de ihtiyacı var.
Kırgınlık var . Evet maalesef ailelerle ilgili durumlar soğukluk getiriyor.Küslük yok anladığım kadarıyla.inan sana ne git diyebilirz ne de gitme diyebiliriz. Gittiginde nasıl olur neler konuşulur.en iyi sen tahmin edersin.ama eş tarafıyla küslük esler arası soğukluk getiriyor maalesef..iki taraf da aileler de dahil olmak üzere yıpranıyor.ben de bazı seyler yasadım.sineye cekip idare etmekten başka care bulamadım.ama cok canımı yakan seyleri yeri geldi söyledim.ben cok üzüldüm dedim. Kırmadan dökmeden kırıldığın konulari soylemek de önemli galiba biraz ama iste doğru zamanlama lazım..ama suna eminim seni yalnız bırakmalarına senden çok eşin üzülmüştür..buna adım gibi eminim..
Ne bilim ya baska oyuncak veriyorm hani onunde bir suru olmasina ragmen inatlasmasi tuhafima gidiyo. Bugn de gunesli diye balkona cikardm iceri alamadm nasl agladi bunaldi sıkıldı galibaPaylaşım için henüz çok küçükler canım. Şuan dünya onların etrafında dönüyor o yüzden herşey onlara ait. Baya bir zamana ihtiyaçları var paylaşmayı öğrenmeleri için
Hahahah yaa ne şekerler onlarn hayal dunyalari cok farkli cok gzel keske hep cocuk kalsalar diyorm bazenminikbebegim9640 canım sana söyle birsey söyleyeyim. Birgün 5 yaşında ki oğrencime evlerinin nerede oldugunu sordum.adres ezberletiyordum.bir de tarif etmelerini istiyordum.okuldan cıkinca eve kadar olan yolu tarif ediyorlardi.yon duygusu gelissin diye.herneyse bana verdigi cevap su:
Ögretmenim bizim ev çoook kolay.hemen bulursun.biliyor musun bizim evin orda güneş var.güneşi takip et hemen bizim evi bulursunçocuk güneşin onu takip ettiğini zannediyor. Düşün kendini nasıl özel görüyor. Günesi bile sahiplenmiş.oyuncagi da sahiplenirler.paylasmazlar.Paylasmayı öğrenmek için çok erken
Zamanla öğrenir.oyun arkaasi bulmaniza sevindim. Bu arada gecmis olsun cancagzim
Evet canim gorunce sok oldum zaten esimde yapismis kizin yanagina iki yandan bastırıyor agzini acsin diye neyse ki sıkıntı olmadi.Ay onlar çok tehlikeli yapışıyor boğaza. Allah korumuş.
İyi seneler canım buralardayım is yok güç yok, bütün gün evdeydik. Çocuklar la uğraş dur vakit geçirdik. Babada evdeydi çocuklar ekstra şımardı, erken kalk geç yat düzende bozuldu iyice. Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım. Suna cevap vereyim konuyu bilmiyorum, bana gore mutlu olmak, haklı olmasamda olur.Kırgınlık var . Evet maalesef ailelerle ilgili durumlar soğukluk getiriyor.nzh99 söylemişti sanırım mutlu olmak mı haklı olmak mı diye . Şu sıralar bunu düşünmekteyim hayırlısı bakalım . Bu arada herkes kabuğuna çekildi sanırım nerelerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor nzh99
N Nehir8077 S Sonsuzsukurler
Aynen canım bosver mutlu olmak bize yararı olanKırgınlık var . Evet maalesef ailelerle ilgili durumlar soğukluk getiriyor.nzh99 söylemişti sanırım mutlu olmak mı haklı olmak mı diye . Şu sıralar bunu düşünmekteyim hayırlısı bakalım . Bu arada herkes kabuğuna çekildi sanırım nerelerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor nzh99
N Nehir8077 S Sonsuzsukurler
Tahmin etmiştim mutlu olmaktan yana tercih kullanacağınıİyi seneler canım buralardayım is yok güç yok, bütün gün evdeydik. Çocuklar la uğraş dur vakit geçirdik. Babada evdeydi çocuklar ekstra şımardı, erken kalk geç yat düzende bozuldu iyice. Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım. Suna cevap vereyim konuyu bilmiyorum, bana gore mutlu olmak, haklı olmasamda olur.
Geçmiş olsun , Allah işlerini kolaylaştırsın inşallahUmudum- ”mutlu olmak, haklı olmaktan herzaman daha iyidir” derim. Okuyamadım yoğunluktan. Teyzem var, Hiç evlenmedi , büyük bir çocuk gibidir. Çocukluğumdan beri annemle ilgilenirdik, annemden sonra da herşeyiyle ben ilgileniyordum. Alışveriş vs. Sağ eline felç indi. Zorla doktora götürdüm bu salgında. 3 aldır çocuğumu doktor kontrolüne götürememişler. Sonra da aldık evimize getirdik. Evde bebekler iki oldu. Çok yoruluyorum hiç işim bitmiyor. Allahım şifa versin. Hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu, bir yıl diliyorum. Rabbim eksiltmesin arttırsın. Eşimizle çocuklarımızla huzurla...sizleri özledim vallahi. Umarım hepiniz iyisinizdir.
İyi seneler canım. Teyzenize acil şifalar diliyorum. Allah sanada güç kuvvet, en çokta sabır versin.Umudum- ”mutlu olmak, haklı olmaktan herzaman daha iyidir” derim. Okuyamadım yoğunluktan. Teyzem var, Hiç evlenmedi , büyük bir çocuk gibidir. Çocukluğumdan beri annemle ilgilenirdik, annemden sonra da herşeyiyle ben ilgileniyordum. Alışveriş vs. Sağ eline felç indi. Zorla doktora götürdüm bu salgında. 3 aldır çocuğumu doktor kontrolüne götürememişler. Sonra da aldık evimize getirdik. Evde bebekler iki oldu. Çok yoruluyorum hiç işim bitmiyor. Allahım şifa versin. Hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu, bir yıl diliyorum. Rabbim eksiltmesin arttırsın. Eşimizle çocuklarımızla huzurla...sizleri özledim vallahi. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Canım ben şöyle ddüşünüyorum mesela hemoridli insan ne yemez ne dokunursa bebegime vermiyorum ya da az veriyorum.çünkü kabızlık problemi var.mesela bulgur Karya ya dokunur.irmik vermelisin.onu da cook çok haslayarak.çünkü hazım problemi var.yoksa afedersin kakadan tüm tüm çikiyor ve cıkarken çocugun makatini cizip acitiyor.cani aciyan cocuk kakasini tutmayı öğreniyor.çunku korkuyor. Pek açık yazdım amaKizlar benim kizla bugun cok ugrastik sabah sadece yumurta zeytin peynir tadimlik verdim esimle tartistik kendini cok zorladi popodan yag kiydum siringayla esim o sira panik yapti kiz durmuyor du beceremedim de sonra maama verirken kakasini yapamadiben mamasina yag koymustum esimde kizdi icireceksin yagi diye her neyse bir sicak dus flan yaptim masaj flan bir sonraki mamadan once armut yedirdim oda zeytinyagi icirdi 1 bucuk cay kasigi sonra aksam baya ikindi zorladi yapti ilk basta kati geldi sonra su gibi yapti su birkac gun cok dikkat etmm lazim. Herseyden veriyordum agzina tam yutmaya yemeye alisti bulgur kiyma ekmek vs.. boyle oldu stresten dudagim ucukladi. Cocuklarimiz saglikli olsunlar hic bir sıkıntıları olmasin ins
Opuyorum sizleri
Saol kuzum Allah razı olsun. Pazartesi evine girmek istiyor, ben çalışacağım Pazartesi eşimin 9.10 da canlı dersi var evinde tek elle ne yapacak bilemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Sen de kayınvalidenlere gitme konusunda nasıl mutlu olacaksan eşinle sorun yaşanmadan öyle olsun. Sena kuşum sizlerle hep mutlu olsun inlallah.Geçmiş olsun , Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah
Saol kuzum. İnşallah. Aminİyi seneler canım. Teyzenize acil şifalar diliyorum. Allah sanada güç kuvvet, en çokta sabır versin.
Canım benim güzel yürekli Yeşimim..Allah yardımcın olsun canim.Allah teyzene acil sifalar versinUmudum- ”mutlu olmak, haklı olmaktan herzaman daha iyidir” derim. Okuyamadım yoğunluktan. Teyzem var, Hiç evlenmedi , büyük bir çocuk gibidir. Çocukluğumdan beri annemle ilgilenirdik, annemden sonra da herşeyiyle ben ilgileniyordum. Alışveriş vs. Sağ eline felç indi. Zorla doktora götürdüm bu salgında. 3 aldır çocuğumu doktor kontrolüne götürememişler. Sonra da aldık evimize getirdik. Evde bebekler iki oldu. Çok yoruluyorum hiç işim bitmiyor. Allahım şifa versin. Hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu, bir yıl diliyorum. Rabbim eksiltmesin arttırsın. Eşimizle çocuklarımızla huzurla...sizleri özledim vallahi. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Sen peki hangi tercihi kullanacaksın.Tahmin etmiştim mutlu olmaktan yana tercih kullanacağınıhayırlısı bakalım zaman ne gösterecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?