2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Paylaşım için henüz çok küçükler canım. Şuan dünya onların etrafında dönüyor o yüzden herşey onlara ait. Baya bir zamana ihtiyaçları var paylaşmayı öğrenmeleri için

Küslük yok anladığım kadarıyla.inan sana ne git diyebilirz ne de gitme diyebiliriz. Gittiginde nasıl olur neler konuşulur.en iyi sen tahmin edersin.ama eş tarafıyla küslük esler arası soğukluk getiriyor maalesef..iki taraf da aileler de dahil olmak üzere yıpranıyor.ben de bazı seyler yasadım.sineye cekip idare etmekten başka care bulamadım.ama cok canımı yakan seyleri yeri geldi söyledim.ben cok üzüldüm dedim. Kırmadan dökmeden kırıldığın konulari soylemek de önemli galiba biraz ama iste doğru zamanlama lazım..ama suna eminim seni yalnız bırakmalarına senden çok eşin üzülmüştür..buna adım gibi eminim..

minikbebegim9640 canım sana söyle birsey söyleyeyim. Birgün 5 yaşında ki oğrencime evlerinin nerede oldugunu sordum.adres ezberletiyordum.bir de tarif etmelerini istiyordum.okuldan cıkinca eve kadar olan yolu tarif ediyorlardi.yon duygusu gelissin diye.herneyse bana verdigi cevap su:
Ögretmenim bizim ev çoook kolay.hemen bulursun.biliyor musun bizim evin orda güneş var.güneşi takip et hemen bizim evi bulursun çocuk güneşin onu takip ettiğini zannediyor. Düşün kendini nasıl özel görüyor. Günesi bile sahiplenmiş.oyuncagi da sahiplenirler.paylasmazlar.Paylasmayı öğrenmek için çok erken
Zamanla öğrenir.oyun arkaasi bulmaniza sevindim. Bu arada gecmis olsun cancagzim

Ayıp etmiş kaynanan.yazık ya insan torununun hatrına arar sorar gelirdi . Sen haklısın gelmeleri lazımdı. İnşallah düzelir Senakuşun babanne annane sevgi ve ilgisine de ihtiyacı var.
Kesinlikle katılıyorum . Babaanne yi de bilsin isterim . Sağlık olsun ne yapalım.

Kırgınlık var . Evet maalesef ailelerle ilgili durumlar soğukluk getiriyor. nzh99 söylemişti sanırım mutlu olmak mı haklı olmak mı diye . Şu sıralar bunu düşünmekteyim hayırlısı bakalım . Bu arada herkes kabuğuna çekildi sanırım nerelerdesiniz yahu sesiniz çıkmıyor nzh99
N Nehir8077 S Sonsuzsukurler

Paylaşım için henüz çok küçükler canım. Şuan dünya onların etrafında dönüyor o yüzden herşey onlara ait. Baya bir zamana ihtiyaçları var paylaşmayı öğrenmeleri için
Ne bilim ya baska oyuncak veriyorm hani onunde bir suru olmasina ragmen inatlasmasi tuhafima gidiyo. Bugn de gunesli diye balkona cikardm iceri alamadm nasl agladi bunaldi sıkıldı galiba
Hahahah yaa ne şekerler onlarn hayal dunyalari cok farkli cok gzel keske hep cocuk kalsalar diyorm bazen oyun arkadasi var ama o beyefendi pek oynamayi sevmiyor tek durmaktan hoslaniyor belki yaza benm oglum da ayaklanr iyi anlasr diye umut ediyorz cok sagl ya zor gunler gecirdm resmen Rabbim yaşatmasn kimseye düşünce cok kotu oldm Allahm korudu

Kizlar benim kizla bugun cok ugrastik sabah sadece yumurta zeytin peynir tadimlik verdim esimle tartistik kendini cok zorladi popodan yag kiydum siringayla esim o sira panik yapti kiz durmuyor du beceremedim de sonra maama verirken kakasini yapamadi ben mamasina yag koymustum esimde kizdi icireceksin yagi diye her neyse bir sicak dus flan yaptim masaj flan bir sonraki mamadan once armut yedirdim oda zeytinyagi icirdi 1 bucuk cay kasigi sonra aksam baya ikindi zorladi yapti ilk basta kati geldi sonra su gibi yapti su birkac gun cok dikkat etmm lazim. Herseyden veriyordum agzina tam yutmaya yemeye alisti bulgur kiyma ekmek vs.. boyle oldu stresten dudagim ucukladi. Cocuklarimiz saglikli olsunlar hic bir sıkıntıları olmasin ins

Opuyorum sizleri

İyi seneler canım buralardayım is yok güç yok, bütün gün evdeydik. Çocuklar la uğraş dur vakit geçirdik. Babada evdeydi çocuklar ekstra şımardı, erken kalk geç yat düzende bozuldu iyice. Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım şimdi okuyacağım. Suna cevap vereyim konuyu bilmiyorum, bana gore mutlu olmak, haklı olmasamda olur.

Aynen canım bosver mutlu olmak bize yararı olan
Kimseler yok valla herkes tatilde herhalde kafa dinliyor.sankilim yasak buraya gelmis gibi.kızlaaar burası sokak degil ayol

Tahmin etmiştim mutlu olmaktan yana tercih kullanacağını hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek .

Umudum- ”mutlu olmak, haklı olmaktan herzaman daha iyidir” derim. Okuyamadım yoğunluktan. Teyzem var, Hiç evlenmedi , büyük bir çocuk gibidir. Çocukluğumdan beri annemle ilgilenirdik, annemden sonra da herşeyiyle ben ilgileniyordum. Alışveriş vs. Sağ eline felç indi. Zorla doktora götürdüm bu salgında. 3 aldır çocuğumu doktor kontrolüne götürememişler. Sonra da aldık evimize getirdik. Evde bebekler iki oldu. Çok yoruluyorum hiç işim bitmiyor. Allahım şifa versin. Hepimize musmutlu sağlıklı huzurlu, bir yıl diliyorum. Rabbim eksiltmesin arttırsın. Eşimizle çocuklarımızla huzurla...sizleri özledim vallahi. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Geçmiş olsun , Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah

İyi seneler canım. Teyzenize acil şifalar diliyorum. Allah sanada güç kuvvet, en çokta sabır versin.

Canım ben şöyle ddüşünüyorum mesela hemoridli insan ne yemez ne dokunursa bebegime vermiyorum ya da az veriyorum.çünkü kabızlık problemi var.mesela bulgur Karya ya dokunur.irmik vermelisin.onu da cook çok haslayarak.çünkü hazım problemi var.yoksa afedersin kakadan tüm tüm çikiyor ve cıkarken çocugun makatini cizip acitiyor.cani aciyan cocuk kakasini tutmayı öğreniyor.çunku korkuyor. Pek açık yazdım ama ekmeği de azalt gerekirse.

Bu arada eger bir daha kagit agzina atarsa üst damaga bakmayı ihmal etme genelde oraya yapışıyor

Geçmiş olsun , Allah işlerini kolaylaştırsın inşallah
Saol kuzum Allah razı olsun. Pazartesi evine girmek istiyor, ben çalışacağım Pazartesi eşimin 9.10 da canlı dersi var evinde tek elle ne yapacak bilemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Sen de kayınvalidenlere gitme konusunda nasıl mutlu olacaksan eşinle sorun yaşanmadan öyle olsun. Sena kuşum sizlerle hep mutlu olsun inlallah.

Canım benim güzel yürekli Yeşimim..Allah yardımcın olsun canim.Allah teyzene acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…