2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen canım Allah yuvamızi huzurla mutlulukla donatsin ayrica gıcik olmayan koca var mi ya
Olsun iyi ki doğmuş kuzular büyüt.is kaçmıyor ya.Günes biraz büyüsün baslarsin insAllah

Vaaay araya tuvalet egitimini kaynatmissin nuriye helal valla bir tasla iki kus alerjiniz tamamen gecmistir insAllah
Alerji için hala içim rahat değil normal bir anne gibi elime geceni veremiyorum ama eskiye göre psikolojim daha rahat Blw yapıyorum bir besini 2 gün veriyorum , bebişe de 6 buçuk ayda yumurta 7 ayda yoğurt verdim çok şükür bir tepki olmadı ins olmaz
Tuvalet içinde zaten 4-5 günde bir kaka yapamadigi için doktorumuz böle birşey önerdi sen nasıl zorlandığı da comeliyorsan bebiside öle düşün dedi mantıklı geldi :) ilk zamanlar ikinmaya başlayınca tutuyorduk smdi hergun tutuyoruz şükür biraz daha düzene girdi
Temizlemesi flnda biraz daha rahat oldu pişik olmadı(ilk zamanlar çekmiştik biraz) yoksa amacım eğitim değil nasıl olsa ogrenicek sonra unutacaklar sonra yine ogrenicek
Ama tuvalet iletişimi kitabını almayı düşünüyorum

Kızlar selam pek giremiyorum benşm kız çok haraketlendi durmuyor ki gece uyanıyor kendi kendine ayılıyor falan oturup şöyle ayak uzattığım an öyle az ki canı sağolsun ne diyim
Sabah yataktan düşme olayını biz de yaşadık hatta o kadar harakete çok normal geldi bana şaşırmadım hiç
Az biraz okudum ama yorum yapacak zamanım olmadı hiç Rabbim içimizi aydınlatsın diyim
Şimdi nasılsınız sizinkilerde mi böyle grupta yazan çok az kalmış kendime ayırdığım zaman 4 saatten 2 saate düştü

Ben eşime sürekli söylüyorum onlar buraya gelsin başımın üstünde yerleri var diye ama doğru bulmuyor onların gelmesini . Bir de zaten özel araçları yok virüs var diye toplu taşıma da kullanmazlar . Torununu bu sebeple görmeye de gelmemişti.
Virüs olmasa ve yaz olsa ben de dediğini yaparım çıkar gezerim . Gerçi hoş bu zamana kadar nereye gittiysek kv de peşimize takıldı siz gezin demedi de. O anne yetiştirdiği için eşime verdiği tepkileri de çok görmüyorum aslında. Bakalım hele bir tatil gelsin . Eşim beni götürmek de istemiyor aslında oraya amaç çocuğu görmeleri . Sırf o sebeple gitmemi istiyor . Yoksa dert benle onların iyi olması değil . Belli ki annesi benimle ilgili farklı tavırlarda , götürmek istemediğine göre
Kehribar kolye alacağım. Var mi güvenilir aldığınız bir yer. Faydası olur belki diş ağrısına iştahsızlığına. Deneyim diyorum en azından
Canım ben trendyoldan ipek kehribar dan almıştım sertifikalı ama İnan faydası oldu mu olmadı mı bilemedim

Biz de de durumlar aynı . Uyku konusunda da sıkıntı Yaşar olduk . Yeni giriyoruz herhalde atağa

Kizlar cok sinirlyim cook kendimi zor tutuyorum bırakıp gidicem bu adami. Abisi vr yigenleri ile dışarı ciktik dun biliyorsunuzdur görüşmüyorduk denk geldik sonra onlara gittik.ama bizim hic biryere oturma kalkma vs durumumuz olmadi disarida her neyse bugun parka giderken ben cagrdim geldiler donustede esim eve cagirdi ama cocuklar hep parkta kaydiraklara ciktilar banklarda oturdular vs eve geldik birsey diyemedik tabi halının ustunde ortu yok cocugun yer halisi oyuncaklar ortada heryere degdiler zaten yeni temizlemistim evi kafayi yiyecegim

Bugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallah Ben bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah .

Çok şükür düzelmenize sevindim canım biz de süt harici hersey ufak ufak veriyoruz.ben de maalesef rahat değilim..ister istemez psikolojik olarak normal davranamiyoruz.her halukarda alerji ihtimali kafamizin icinde kocaman bir soru işareti.bir yazı okudum şöyle diyordu.besin alerjisi olan çocuklara dikkat edin.ileride toz alerjisi astıma yatkınlık oluyormuş.bunlar icin onlem almak gerekli.vucutta toksin degeri artacak gıdalardan uzak tutmaliymişiz.ve bol su icirmeli tabi buyudukce.simdi kucukler cok icemiyorlar.
Toksin icin sunu diyordu, nasil bir ates yandiginda geriye kulü kalır, vucut bir gidayi tuketince geriye toksini kaliyormus.paketli gida daha cok kul demekmis.ve bu da vucuda pas etkisi yapar diyordu.bu pası çözmek icin bol su oneriliyor ve tabi dogru beslenme.yani biz çocuklarımızı büyütürken biraz fazla hesap kiitapla büyütmek zorundayız olsun onlar saglıklı olsunlar da

Okurum canım..Allah rahmet eylesin..acıni anlıyorum..her sene aynı günlerı ayni dakikalari baştan hissediyor insan

Valla ben de sadece sallarken yaziyorum..cok hareketli..koltuktan tutunurken elini birakip arkya donmek istiyor ve tabi ki donemiyor..sürekli taak caat paat yerdeyiz hayir amaci ne anlamadim ki valla surekli basim dönüyor benim de..kalbimde de bu çarpıntı tutuyor anlamadim neden
Asyama gecmis olsun l.simdi iyidir insAllah

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Canim Allah rahmet eylesin okudum Rabbun sana cocuklarinla uzun ömürler nasip etsin.
BKGK bahar canim oyuncaklari sirkeli tuzlu su ile yika.anliyorum seni bu pandemi zaman yapilacak is degil.ama hayir diyemedi herhalde
Yikadim sildim heryeri kaldirdim halilarida salon ve ara holden baska yere girmediler ama napayim.icim rahat etmeyecekti

Allah rahmet eylesin canım okudum

BKGK bitirmişsin bile temizliği Maşşallah. İçin nasıl edecekse öyle yapman iyi olmuş yoksa duramazdın sen
Kalppare benim oğlan da baya canını acıtıyor yazdık bugübn çokca vurdu kendini sağa sola Allah esirgeesin hepsini. Az önce koltultan tutup kalktı yeğenim de tutup koltuğa çıkarıyordu ben de bırak o kendi yere oturup kalkıyor dedim. Bırak dememi fırlat anladı sanıırm bi fırlattı çocuğumu yüzüstü yere yanağı kızardı ağlado biraz. Yeğenim de ağladı 4 yaşında o da teyssee otursun diye öyle yaptım ben diyor yazık aklı ermiyor işte. Siz küçük ablası abisi olanlar aklıma geldi yazık dedim hergün böyle olsa napacaktı geldi geçti yarın sabah yolcuyuz nasipse eve doğru

Bizimki atak değil huyu böyle bu kadar uzun atak olmaz 2 gün düzeliyor sonra devamke
Allah yardım etsin ya kuzum. Benim oğlan da cızır cızır sürekli ya uykusunu da alıyor karnı da tok ama gündüz genelde vız vızzzz ediyor bağırıyor çığlık atıyor hiçbişey le oyalanmıyor. Akşam hepimiz oturuyoruz ya o zaman biraz daha dingin gibi koltuklara tutup kalkma oturma alıştırması yapıyor kendi kendine. Biz de huyu böyle diye kabullendik artık zaten 9.ayda artık huyları iyice belirginleşirmiş. Bugün bir çikolata kutusu geçirmiş eline ver onu Göktuğ hayır dedim ıhhhhhh ıhhhhhh diyor kutuya sarılıyor kendini sıkıyor vermeyecem karışma diyor resmen. İyi tamam dursun ama ağzına almak yok dedim. Gizli gizli alıyor koparınca aldım elinden de ağzından da sıpa ya herşeyi acayip anlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…