Aynen canımSağol sekerparem inşallah.
Umutu büyüttüm niyetlendim de kizim nasip oldu, şükürler olsun rabbime.
Benim de isim evde cocuk bakmak oldu iste
Insallah düzelsin napayim gicik micik ama seviyorum işte
Erkeklerin doğası baska kabullenmeliyim.
Gelen gideni aratir demişler hem her konuda
Alerji için hala içim rahat değil normal bir anne gibi elime geceni veremiyorum ama eskiye göre psikolojim daha rahatVaaay araya tuvalet egitimini kaynatmissin nuriyehelal valla bir tasla iki kus alerjiniz tamamen gecmistir insAllah
Ben eşime sürekli söylüyorum onlar buraya gelsin başımın üstünde yerleri var diye ama doğru bulmuyor onların gelmesini . Bir de zaten özel araçları yok virüs var diye toplu taşıma da kullanmazlar . Torununu bu sebeple görmeye de gelmemişti.Yaşadıklarını az çok hatırlıyorum tabi ki normal şartlarda mutlu olmayı seçerim ama hem haklısın hem mutsuz olacaksın mutlu olacağın bir ortam olsa haklılığının peşine düşme derim ama karşındaki insanın karakteri anlattıklarına göre bu davranışını hakedecek türden değil. Oldu Bi tatsızlık gel uzatmayalım dese yada öyle diyeceğini bilsen gidersin ama gel gör ki gideceksin ve onca yaşanana rağmen bak geldi olacak ve yine psikolojik baskıya devam edecekler en önemlisi de eşinin tavrı açıkça söyle huzursuz bir ortamda senanın etkilenmesini istemiyorum ama ara davet et onlar geleceklerse buyursun gelsinler de bence uzun yazdım kusura bakma ama senin çok hassas olduğunu biliyorum kırılacak ve mutsuz olacaksın sena da 2 aylık değil artık herşeyin farkına varır
Virüs olmasa ve yaz olsa ben de dediğini yaparım çıkar gezerim . Gerçi hoş bu zamana kadar nereye gittiysek kv de peşimize takıldı siz gezin demedi de. O anne yetiştirdiği için eşime verdiği tepkileri de çok görmüyorum aslında. Bakalım hele bir tatil gelsin . Eşim beni götürmek de istemiyor aslında orayaUmudum- eşin de anneni haklı görüyorsa oraya gitmen senin haksızlığını kabul edip üzerine de mutsuz olman demektir üzgünüm. Kv dengeli biri olsa mesafeli dururdun 2 gün kalıp gelirdin. Ben sadece kahvaltı yapar onu toplar, odamı temizler hergün kızları eşimi alıp gezmeye çıkarım orda dışarda yeriz çoğunlukla. Gelince eşim oturur annesi babasıyla.Ben dahil olmam. Eşim eskiden olsa kesinlikle izin vermezdi kvler de laf ederdi şimdi ses çıkaramıyorlar geldiğime şükredip oturuyorlar. Ama senin eşinin anlaması lazım o da nasıl olur bilemedim. O anne yetiştirmiş çünkü. Kaynın da mı farkında değildi olanların keşke o konuşsaydı eşinle.
Canım ben trendyoldan ipek kehribar dan almıştım sertifikalı ama İnan faydası oldu mu olmadı mı bilemedimKehribar kolye alacağım. Var mi güvenilir aldığınız bir yer. Faydası olur belki diş ağrısına iştahsızlığına. Deneyim diyorum en azından
Biz de de durumlar aynı . Uyku konusunda da sıkıntı Yaşar olduk . Yeni giriyoruz herhalde atağaKızlar selam pek giremiyorum benşm kız çok haraketlendi durmuyor ki gece uyanıyor kendi kendine ayılıyor falan oturup şöyle ayak uzattığım an öyle az kicanı sağolsun ne diyim
Sabah yataktan düşme olayını biz de yaşadık hatta o kadar harakete çok normal geldi bana şaşırmadım hiç
Az biraz okudum ama yorum yapacak zamanım olmadı hiç Rabbim içimizi aydınlatsın diyim
Şimdi nasılsınız sizinkilerde mi böyle grupta yazan çok az kalmışkendime ayırdığım zaman 4 saatten 2 saate düştü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah .Bugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
Çok şükür düzelmenize sevindim canımAlerji için hala içim rahat değil normal bir anne gibi elime geceni veremiyorum ama eskiye göre psikolojim daha rahatBlw yapıyorum bir besini 2 gün veriyorum , bebişe de 6 buçuk ayda yumurta 7 ayda yoğurt verdim çok şükür bir tepki olmadı ins olmaz
Tuvalet içinde zaten 4-5 günde bir kaka yapamadigi için doktorumuz böle birşey önerdi sen nasıl zorlandığı da comeliyorsan bebiside öle düşün dedi mantıklı geldi :) ilk zamanlar ikinmaya başlayınca tutuyorduk smdi hergun tutuyoruz şükür biraz daha düzene girdi
Temizlemesi flnda biraz daha rahat oldu pişik olmadı(ilk zamanlar çekmiştik biraz) yoksa amacım eğitim değil nasıl olsa ogrenicek sonra unutacaklar sonra yine ogrenicek
Ama tuvalet iletişimi kitabını almayı düşünüyorum
Okurum canım..Allah rahmet eylesin..acıni anlıyorum..her sene aynı günlerı ayni dakikalari baştan hissediyor insanBugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
Valla ben de sadece sallarken yaziyorum..cok hareketli..koltuktan tutunurken elini birakip arkya donmek istiyor ve tabi ki donemiyor..sürekli taak caat paat yerdeyizKızlar selam pek giremiyorum benşm kız çok haraketlendi durmuyor ki gece uyanıyor kendi kendine ayılıyor falan oturup şöyle ayak uzattığım an öyle az kicanı sağolsun ne diyim
Sabah yataktan düşme olayını biz de yaşadık hatta o kadar harakete çok normal geldi bana şaşırmadım hiç
Az biraz okudum ama yorum yapacak zamanım olmadı hiç Rabbim içimizi aydınlatsın diyim
Şimdi nasılsınız sizinkilerde mi böyle grupta yazan çok az kalmışkendime ayırdığım zaman 4 saatten 2 saate düştü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
Canim Allah rahmet eylesin okudum Rabbun sana cocuklarinla uzun ömürler nasip etsin.Bugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
Yikadim sildim heryeri kaldirdim halilarida salon ve ara holden baska yere girmediler ama napayim.icim rahat etmeyecektiBKGK bahar canim oyuncaklari sirkeli tuzlu su ile yika.anliyorum seni bu pandemi zaman yapilacak is degil.ama hayir diyemedi herhalde
Allah rahmet eylesin canım okudumBugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
Bizimki atak değil huyu böyleBiz de de durumlar aynı . Uyku konusunda da sıkıntı Yaşar olduk . Yeni giriyoruz herhalde atağa
Allah yardım etsin ya kuzum. Benim oğlan da cızır cızır sürekli ya uykusunu da alıyor karnı da tok ama gündüz genelde vız vızzzz ediyor bağırıyor çığlık atıyor hiçbişey le oyalanmıyor. Akşam hepimiz oturuyoruz ya o zaman biraz daha dingin gibi koltuklara tutup kalkma oturma alıştırması yapıyor kendi kendine. Biz de huyu böyle diye kabullendik artık zaten 9.ayda artık huyları iyice belirginleşirmiş. Bugün bir çikolata kutusu geçirmiş eline ver onu Göktuğ hayır dedim ıhhhhhh ıhhhhhh diyor kutuya sarılıyor kendini sıkıyor vermeyecem karışma diyor resmen. İyi tamam dursun ama ağzına almak yok dedim. Gizli gizli alıyor koparınca aldım elinden de ağzından da sıpa ya herşeyi acayip anlıyorlar.Bizimki atak değil huyu böylebu kadar uzun atak olmaz 2 gün düzeliyor sonra devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?