Allah şifa versin teyzeciğine kuzum ne iyi kalplisin...Saol kuzum amin inşallah. Ata cığın hiç yükü yokmuş vallahi. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Saol helincim. Pazar günü olmuş . Çamaşır toplarken birden sağ eli tutmamaya başlamış. Beni aramadı. Ben Pazartesi yemek götürdüm. Dedi rahatsızlandım. Baktım el hiç tutmuyor. İnat da. Doktora gidelim yok, bize gidelim yok. Geçer diyor. Çarşamba zor bela nörolojiye götürdüm. YENİŞEHİR HASTANESi. Tomografi ve ultrason bakıldı. DR onun yanında açıklama yapmadı onu arabaya indirsin sonra ilaç alma bahanesi ile dr a çıktım. Dedi bir sürü kitle görüldü tomografide. İlaçları kullansın haftaya renkli film çekeriz dedi. Patolojik bir durum mu diye sordum. Öyle olursa işin rengi değişir dedi. Sonuçları doktor arkadaşım var ona attım. Dedi damar tıkanıklığı. Kan pıhtılaşma yapmış felç gelmiş. İlaçla geçmez anjiyo yapılır belki stent takılır dedi. Kendisi rüzgar vurdu geçer diyor hala. Ata nın toplarından veriyorum aç kapa yaptırıyorum. Yarın evine gidecek durmuyor. Zaten şahtı şahbaz oldu. Perşembe gideceğiz . Bugün YENİŞEHİR hastanesinin bir doktoru koronodan vefat etmiş. Elim yüreğimde. Rabbim şifa versin.
Bütün erkekler hastalanınca pek nazlılarKızlar ya eşim bazen beni çıldırtıyor ben geçen nezle oldum Eşime de bulaştırmışım 2 günde iyileştim bugün eşim nezle görmeniz lazım ya resmen 2. Çoçuğum gibi neymiş ilgilenmemişim ben hasta olduğumda o öyle değilmiş dalga geçiyormuşum gülüyormuşum resmen tartıştık ya ne yapayım hasta msın dediğimde daha çok nazlanıyor ayyy valla bazen çok yoruyor her şey beni birde hep evde olmaktan kimseyle görüşmemekten çok bunaldım geçen bir arkadaşı çağıracaktım eşiyle beraber oturmaya yok corona varmış mutasyon geçirmiş bulunduğumuz şehirde de çıkmış falan yıldım valla kusmasım var bazen hayata
Benimki de ağlıyor başkasında ya hele beni görsün deliriyor pek gelen gidenim yok ondanDeme öyle canım hepimiz bunaldık . Eşin de bunalmıştır . Belki üstüne hasta da olunca daha da daralmıştır . Erkeklerin geneli öyle sanırım . Hastalanınca pek bir nazlanırlar. Allah can sağlığı versin de bu günler de geçsin gitsin inşallah . Ben geçen sene 29 ekimden beri evdeyim . Ben de çok daraldım gerçekten . Dışarı kafamı uzatmak lüks oldu benim için . Sena bile değişiklik istiyor . Komşum gelince deli oluyor beni de götür diye . Kapıyı anlar oldu artık . Maske ye koşullandı , maskeye seviniyor yavrularDün komşu geldi , giderken onun kucağını istedi beni de götür diye . Gel diyorum pas vermiyor . Nasıl zoruma gitti , rüyama bile girdi
Bazen benim ki beni tanımıyor gibi hissediyorumBenimki de ağlıyor başkasında ya hele beni görsün deliriyor pek gelen gidenim yok ondan
Ahhh Canımmmm çok sağolZeyay1420 canim bizde oyleyiz disari ciktigimda bir yere değmiyorum oturmuyorum vs ama gelip ust bas yime degstiriyorum. esim annemi almaya gitmisti geldiginde kadini banyoya yönlendirip ustunu degstirttim evden gelmesine ragmen araba sirket arabasi birkac kisi daha kullanıyor gun icinde. Ablam gelmsti kizi ile onunda ust bas degstrip almistim ama iste kendi ailem disinda kimseyede birsey söyleyemiyorsun. Biraz onların dikkat etmesi lazim ama olmuyor iste bende birsey dedigimde kotu oluyorum malesef.
Jadesi kiz firsat bulamıyorum diyorsunda masallah ödün vermiyorsun hic saclar fönlenmis guzellesilmis iyice
Evet kuzum bi boşluk oldu sende hoşgeldin anlatmak istememene saygı duyuyorum tabi ama acı paylaştıkça azalır biliyorsun biz olmasak bile birilerine anlatılabikecek gibi ise anlatOo kizlar maceraya baslamissiniz.
Hosgeldiniz sizi bekliyordum
Takibe takip durumları biz de bayadir var.
Saniye goz ayirsam hep bir vukuat.
Alnindaki morluk yeni gecti hanimin.
Ama cizik cizik izler var cunku krta sehpanin altina giriyor orda oturuyor hep.
Gozunun icine bakiyor sen bakmazken agzina bir seu atiyor ya da gidiyor uydu cihazini cekiyor uyanikspor
Bugun koltuktan kafa ustu gitti abisi yerdeydi omum sacini vekmeye çalışırken salagim ben nasil bos bulunduysam.
Oglum annemde kaldi uykusu gelmis annemsiz uyumam gelsin diyor sen gel diyorum gelmiyor off icim buruk.
Gelmedi pasam ama hem de agladi. o adama asiri gicik oldugumu ve dolayisiyla anneme sinirlendiğimi soylemsitim dimi kizlar. Iyyu dislerimi sıkıyorum sinirden.
Hadsizlik yapti yine ama anlatmak istemiorum ama oglumun da orda kalmasino istemiorum ama esim de yok.
Cok dertliyim aslinda ama dokulmek istemiyorum
Sizler nssilsinix cankarimmm
Komşu arıyor insan cidden ben nazara inanırım ama bence gönlünü ferah tutup nazar duası okununca allah koruyorBKGK Ben de öyle düşünüyorum benim kız seviyor uykuyu diye SonsuzUmut canım bende de komşu yok . Bizim de 2 daire üstüne , direkt kapılar dip dibe. Kadından hiç hoşlanmıyorum , nazarının değdiğine de inanıyorum . Her gün geliyor . Çocuğu olmadı , geç evlenmişti . Çocuğu yok belki alınır gücenir diye ses etmiyorum geliyor seviyor çocuğu . Yaşı da 50 Nin üstünde ama ne yapayım . Ben direkt bu binadan değil bu şehirden gitmek istiyorum ama işte yer değiştirme zor . Ben de ders çalışmaya çalışacağım bu arada sizin çalışmalar nasıl gidiyor ?
Ayyy sen söyleyince fark ettim bende doğumdan sonra sadece 1 kere düzleştirdimAhhh Canımmmm çok sağol
En son 33 haftalık hamileyim saç düzleştirdiğimde düşünsaçlarım ne kadar uzamış bi kere daha fark ettim hep tepede topuz
Kıskanmakta haklısın canım ben bazen babasından bile kıskanıyorumBazen benim ki beni tanımıyor gibi hissediyorumya da arada sinirleniyorum ondan mı hissedip bana trip atıyor yoksa bu diyorum dün işte rüyama bile girdi kızın bana gelmeyip de kadına çırpınışı
Maşallah sana ya ben 3 saati geçemedim henğzKomşu arıyor insan cidden ben nazara inanırım ama bence gönlünü ferah tutup nazar duası okununca allah koruyor
İyi arttırdım şu ara tempomu ama 2. Çocuğum hasta olunca biraz aksadı kocam bey iyileşirse İnş Aynı devam edeceğim geçen 6 saati buldum
Sen ne dersi çalışacaksın
Benim de çoğunlukla 3 saat oluyor canım ama bu sene çok kararlıyım çok sıkıldım şu mahabetten elimden geleni yapayım da bu seneHayırlısı artık İnş gerek de kalmaz da 2020 puanım yeterMaşallah sana ya ben 3 saati geçemedim henğz
Teşekkür ederim kuzumAyyy sen söyleyince fark ettim bende doğumdan sonra sadece 1 kere düzleştirdim
Evet uzun maşallah saçların çok da canlı duruyor yakışmış arkadaşım uzun saç kalsın
Diş duruyu çok etkiliyor canım malesef bunlar hep ondan gibiGünaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
İnşallah canım hiç gerek kalmaz daha fazla çalışmana bu muhabbet çok sıkıntıBenim de çoğunlukla 3 saat oluyor canım ama bu sene çok kararlıyım çok sıkıldım şu mahabetten elimden geleni yapayım da bu seneHayırlısı artık İnş gerek de kalmaz da 2020 puanım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?