2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah şifa versin teyzeciğine kuzum ne iyi kalplisin...

Bütün erkekler hastalanınca pek nazlılar ilgi onlardan bebeklere kaydı biraz daha alınıyorlar bakma erkekler de ilgi istiyorlar
Ah sorma bende kafayı yiyecem evde arkadaşlarımı çağırıyorum izde de onlar bebeğe bir şey olur deyip korkup gelmiyorlar

Benimki de ağlıyor başkasında ya hele beni görsün deliriyor pek gelen gidenim yok ondan

Zeyay1420 canim bizde oyleyiz disari ciktigimda bir yere değmiyorum oturmuyorum vs ama gelip ust bas yime degstiriyorum. esim annemi almaya gitmisti geldiginde kadini banyoya yönlendirip ustunu degstirttim evden gelmesine ragmen araba sirket arabasi birkac kisi daha kullanıyor gun icinde. Ablam gelmsti kizi ile onunda ust bas degstrip almistim ama iste kendi ailem disinda kimseyede birsey söyleyemiyorsun. Biraz onların dikkat etmesi lazim ama olmuyor iste bende birsey dedigimde kotu oluyorum malesef.

Jadesi kiz firsat bulamıyorum diyorsunda masallah ödün vermiyorsun hic saclar fönlenmis guzellesilmis iyice

Oo kizlar maceraya baslamissiniz.
Hosgeldiniz sizi bekliyordum
Takibe takip durumları biz de bayadir var.
Saniye goz ayirsam hep bir vukuat.
Alnindaki morluk yeni gecti hanimin.
Ama cizik cizik izler var cunku krta sehpanin altina giriyor orda oturuyor hep.
Gozunun icine bakiyor sen bakmazken agzina bir seu atiyor ya da gidiyor uydu cihazini cekiyor uyanikspor
Bugun koltuktan kafa ustu gitti abisi yerdeydi omum sacini vekmeye çalışırken salagim ben nasil bos bulunduysam.

Oglum annemde kaldi uykusu gelmis annemsiz uyumam gelsin diyor sen gel diyorum gelmiyor off icim buruk.
Gelmedi pasam ama hem de agladi.

o adama asiri gicik oldugumu ve dolayisiyla anneme sinirlendiğimi soylemsitim dimi kizlar. Iyyu dislerimi sıkıyorum sinirden.
Hadsizlik yapti yine ama anlatmak istemiorum ama oglumun da orda kalmasino istemiorum ama esim de yok.
Cok dertliyim aslinda ama dokulmek istemiyorum

Sizler nssilsinix cankarimmm

BKGK ah baharim korkulu ruyakarimdan birini yasamissin resmrn.
Kaynin biiyor huyunu niye yapiorlar ki gicikligina mi.
Malum bizim gibilere gicik olan cookk.
Masallah sana hemen halletmissin işlerini.
Haliyi sen silsen de olurdu belki.
Bn de kızla yikandim annemden geldik paspas yapicamdaha posetleri hallketcrm gubes uyaniyor boyna.
Ogkum gelmedi icim buruk.

Ben de tipki sen gibiyim degmeyiz oturmayiz cikaririz ust bas esim de.
Ama ailem oyki ne oy.

Kabizlik durumunuz nasil oldu canim.

Bu arada kyzenlerle yazin biol bol oynar park yakinmis ya size sanslisin anlasamasan da cocukkar icin katlanilcak

BKGK Ben de öyle düşünüyorum benim kız seviyor uykuyu diye SonsuzUmut canım bende de komşu yok . Bizim de 2 daire üstüne , direkt kapılar dip dibe. Kadından hiç hoşlanmıyorum , nazarının değdiğine de inanıyorum . Her gün geliyor . Çocuğu olmadı , geç evlenmişti . Çocuğu yok belki alınır gücenir diye ses etmiyorum geliyor seviyor çocuğu . Yaşı da 50 Nin üstünde ama ne yapayım . Ben direkt bu binadan değil bu şehirden gitmek istiyorum ama işte yer değiştirme zor . Ben de ders çalışmaya çalışacağım bu arada sizin çalışmalar nasıl gidiyor ?

Benimki de ağlıyor başkasında ya hele beni görsün deliriyor pek gelen gidenim yok ondan
Bazen benim ki beni tanımıyor gibi hissediyorum ya da arada sinirleniyorum ondan mı hissedip bana trip atıyor yoksa bu diyorum dün işte rüyama bile girdi kızın bana gelmeyip de kadına çırpınışı

Ahhh Canımmmm çok sağol
En son 33 haftalık hamileyim saç düzleştirdiğimde düşün saçlarım ne kadar uzamış bi kere daha fark ettim hep tepede topuz

Evet kuzum bi boşluk oldu sende hoşgeldin anlatmak istememene saygı duyuyorum tabi ama acı paylaştıkça azalır biliyorsun biz olmasak bile birilerine anlatılabikecek gibi ise anlat
Güneşe geçmiş olsun oo vukuat hepimizde artık

Komşu arıyor insan cidden ben nazara inanırım ama bence gönlünü ferah tutup nazar duası okununca allah koruyor
İyi arttırdım şu ara tempomu ama 2. Çocuğum hasta olunca biraz aksadı kocam bey iyileşirse İnş Aynı devam edeceğim geçen 6 saati buldum
Sen ne dersi çalışacaksın

Ahhh Canımmmm çok sağol
En son 33 haftalık hamileyim saç düzleştirdiğimde düşün saçlarım ne kadar uzamış bi kere daha fark ettim hep tepede topuz
Ayyy sen söyleyince fark ettim bende doğumdan sonra sadece 1 kere düzleştirdim
Evet uzun maşallah saçların çok da canlı duruyor yakışmış arkadaşım uzun saç kalsın

Maşallah sana ya ben 3 saati geçemedim henğz

Günaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.

Maşallah sana ya ben 3 saati geçemedim henğz
Benim de çoğunlukla 3 saat oluyor canım ama bu sene çok kararlıyım çok sıkıldım şu mahabetten elimden geleni yapayım da bu seneHayırlısı artık İnş gerek de kalmaz da 2020 puanım yeter

Ayyy sen söyleyince fark ettim bende doğumdan sonra sadece 1 kere düzleştirdim
Evet uzun maşallah saçların çok da canlı duruyor yakışmış arkadaşım uzun saç kalsın
Teşekkür ederim kuzum düz saçı çok seviyorum ama en kötü 25 30 dakikam gidiyor ona sonra evde Asya çeksin çekmesin derken aman diyip topluyorum geri o yüzden ev topuzu a devam

Diş duruyu çok etkiliyor canım malesef bunlar hep ondan gibi aç kalması daha kötü memeyi ver sen bırakma olur mu şimdi dediğin gibi illet varken başımızda bağışıklığı güçlü olsun ah o gece kalkmaları ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…