İnan jade şaşırdım aç olması cok canımı sıkıyor. Meme yetiyorki yemiyor doyorlar, daha çok sinirleniyorum. Eger yetiyorduysa nasıl yiyordu bu cocuk aklım almıyor. Bi derdim bitmeden biri başlıyor. Evet dış mahvetti ciksada bitse. Gece kalkmasi uyumamam umrumda degil, kalkiyim ama keyifli olayım. Cekip gidesim var vallahi. Karanfil sürdüm butun yuzu kizardi, dudakları şişti dun gece. Ustune abisi yanagini ısırdı dişleri gecti, birde o var kız mahfoldu bakamiyor olmak yetememek cabası.Diş duruyu çok etkiliyor canım malesef bunlar hep ondan gibiaç kalması daha kötü memeyi ver sen bırakma olur mu şimdi dediğin gibi illet varken başımızda bağışıklığı güçlü olsun ah o gece kalkmaları ah
oyy kuzuma da sana da Allah kolaylık versin Bahar. memeyi bırakınca da yememe ihtimali çok yüksek, o zaman da keşke emseydi, en azından bir yudum gecerdi kursağından diyor insan. dişler fena zorluyor, iştah vs kalmıyor, memeyi de sakinleşmek, ağrılarını gidermek için kullanıyorlar.Günaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
geçmis olsun. biz yine babamlara geldik hala da geçemedik evimize.buyugu bahçede hunharca kirleniyor küçüğü daha yeni uyudu. grup sessizdi tatilde. okumak için giriyorum hooop bitiyor 2 sayfa normalde 10 sayfa olurduKızlar selam pek giremiyorum benşm kız çok haraketlendi durmuyor ki gece uyanıyor kendi kendine ayılıyor falan oturup şöyle ayak uzattığım an öyle az kicanı sağolsun ne diyim
Sabah yataktan düşme olayını biz de yaşadık hatta o kadar harakete çok normal geldi bana şaşırmadım hiç
Az biraz okudum ama yorum yapacak zamanım olmadı hiç Rabbim içimizi aydınlatsın diyim
Şimdi nasılsınız sizinkilerde mi böyle grupta yazan çok az kalmışkendime ayırdığım zaman 4 saatten 2 saate düştü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBugun... Anneciğim bizi bırakıp gideli 7 yıl oldu.. Güzel kadınım ela gözlüm adı gibi nurlar içinde yatiyodur inşallahBen bugünlerde öncesinde sonrasinda bir hafta kadar hep o anları yaşıyormuş gibi oluyorum kizlar o yüzden pek giremedim yazamadım da.. Okuyabilirseniz bı Fatiha
canim ya çok geçmiş olsun tekrardan. teyzen de isterse tedavi konusunda destek olabiliriz. ya da kabullenmeyecek gibiyse ben sana yapabileceklerine dair bilgilendirme yaparım sen artık uygulayabildigin kadar. şu anda mersinde her hastanede bi katı covidli hastalara ayırmış durumdalar. çalışan arkadaşlarımız da hep stresli kaç kişi geçirdi çevremden. ben gitmiyorum çalışmıyorum ama hep korkusu içimde. dikkat et. benim yapabileceğim birşey olursa da hiç tereddüt etme yaz. elimden ne geliyorsa yaparimSaol kuzum amin inşallah. Ata cığın hiç yükü yokmuş vallahi. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Saol helincim. Pazar günü olmuş . Çamaşır toplarken birden sağ eli tutmamaya başlamış. Beni aramadı. Ben Pazartesi yemek götürdüm. Dedi rahatsızlandım. Baktım el hiç tutmuyor. İnat da. Doktora gidelim yok, bize gidelim yok. Geçer diyor. Çarşamba zor bela nörolojiye götürdüm. YENİŞEHİR HASTANESi. Tomografi ve ultrason bakıldı. DR onun yanında açıklama yapmadı onu arabaya indirsin sonra ilaç alma bahanesi ile dr a çıktım. Dedi bir sürü kitle görüldü tomografide. İlaçları kullansın haftaya renkli film çekeriz dedi. Patolojik bir durum mu diye sordum. Öyle olursa işin rengi değişir dedi. Sonuçları doktor arkadaşım var ona attım. Dedi damar tıkanıklığı. Kan pıhtılaşma yapmış felç gelmiş. İlaçla geçmez anjiyo yapılır belki stent takılır dedi. Kendisi rüzgar vurdu geçer diyor hala. Ata nın toplarından veriyorum aç kapa yaptırıyorum. Yarın evine gidecek durmuyor. Zaten şahtı şahbaz oldu. Perşembe gideceğiz . Bugün YENİŞEHİR hastanesinin bir doktoru koronodan vefat etmiş. Elim yüreğimde. Rabbim şifa versin.
Bende çok severim düz saç ve genelde öyle kullanırımTeşekkür ederim kuzumdüz saçı çok seviyorum ama en kötü 25 30 dakikam gidiyor ona sonra evde Asya çeksin çekmesin derken aman diyip topluyorum geri o yüzden ev topuzu a devam
İnş canım aynnİnşallah canım hiç gerek kalmaz daha fazla çalışmana bu muhabbet çok sıkıntı
Temmuzda oluyorKizlar selam kpss sinavi ne zaman ?
Bende gireyim bir sansimi deneyeyim :)Temmuzda oluyor
Yaa bu yatakta dikilme olayını tehlikeli gerçekten İnş üşütmemişlerdirKızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Ben yelek giydirmiyorum yatarken çünkü sıkılıyor.yeleksiz yatirinca ustunu pek acmiyor.ama artik kalkmaya basladı.bu sekilde usuyebiliruyku tulumu mu alsam? Kac yaş alsam
Civil mi e bebek mi ?
A grubu senin canım bölüm ne dene kız belli olmaz kusmet birazdaBende gireyim bir sansimi deneyeyim :)
BizKizlar birde benimki emeklemiyor halen koyuyorun geri gidiyor yuvarlaniyor. Bugunde yuzustu birakayim dedim doğrultuyor kendini oturma pozisyonuna geciyor bazen yapamiyor tabi. Emeklemeyen kim kaldi acaba benimki disinda var mi
Sen de a dan girebilrsin ama konulari zor agir karisik be kizlar oyle degil miA grubu ne oluyor :) cok geri kalmisim senelrdir girmiyorum benim kamu yonetimiSonsuzUmut
Bir şey olmaz canim.Kızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Ben yelek giydirmiyorum yatarken çünkü sıkılıyor.yeleksiz yatirinca ustunu pek acmiyor.ama artik kalkmaya basladı.bu sekilde usuyebiliruyku tulumu mu alsam? Kac yaş alsam
Civil mi e bebek mi ?
Valla canım ben 3-4 yıldır giriyorum atamam da iyi ama tam hazırlanmadım hiç o yüzden atanamadım benim öğretmenlik bana b grubu çok bilmiyorum aslında ne olduğunuSen de a dan girebilrsin ama konulari zor agir karisik be kizlar oyle degil mi
Nasil olaca bebeklerle
b Grubu mu denesem acaba ben hic yokran iyidir diyerek
Aslinda a kadrolar tam bizim bolumluk uasiliskiler
ebebekten al canim 2 yaş giydir rahat et. ben ikisine de giydiririm altta ince penye bir pijama çorapsız yatarlar. battaniye örterim artık açılır açılmaz kısmet ben önlemimi almışım ne de olsaKızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Civil mi e bebek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?