2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar birde benimki emeklemiyor halen koyuyorun geri gidiyor yuvarlaniyor. Bugunde yuzustu birakayim dedim doğrultuyor kendini oturma pozisyonuna geciyor bazen yapamiyor tabi. Emeklemeyen kim kaldi acaba benimki disinda var mi
fizyoterapist ana babası var ama benim tontik de aynı karya gibi

Kizlar saglik ocagi aradı
Hic kongtol.old mu yakinda kilosuna bouuna bak dedi bana.
Asi icin doktoruna sor diyor bazisi yapityor bazizi yaptirmior diyor.

Sadece kizamik degil.3 lu karma asi varmis.
Tekrar 12. Ayda yapilacakmis.
Kan almayi yapmiyorlar parmaktan da olsa.
Doktora git dedi.
Hic gidesim.yok ne yapicamdoktorumuz da yok ki gitmedik 3 aydir napicam ben sizce

O kadar haklısın ki dışarısı da yasak enerji hep evde atılmalı o da çok zor kıyamam dokundu mu öyle karanfil ya bakamamakla ne alakası var canım yetememek kısmı çok normal ama ben bir çocukla yetemiyorum

Sütte azalma yok hatta cok sık emdiği icin, ilk aylardaki gibi akmaya başladı. Ben sutun yetmediğini diyorlarya, 6. Aydan sonra anne sütü tek başına yetmez, ek gıda almali diye. Bizimki ek gida almıyor o yüzden yetmedigini düşünüyorum. Benim kız her diste aşırı iştahsız oluyor. 1 cay kaşığı bile yemiyor. Bu bazen 1 ayı buluyor.bazı dis He dedimmi patlamiyor. Vallahi ayrı ayrı hepimizin bir derdi var Allah herkese yardım etsin. Kabızlık zamanla duzelir. Sindirimi guçlendikce daha kolay sindirecek. İste zamana ihtiyacımız var.

Canım bu gün tersimden kalktım sanırım. Gorumcemi cagardim 1 saat olsun baksın dedim attım kendimi disari. Karta para yukliyim faturalari yatirayim dedim. Parayı yatirdim kartti atm yuttu. Önünde banka olmadığı için atm haftada bir aciliyormus. Ben mutsuz olunca her işim ters gider. Geldim eve yaptım bir kave gonderdim gorumceyi, harala gurele içtim kavemi. Ben bir silkeleneyim yoksa ev dar gelir bana. O zaman cocukalrda mutsuz olur. Beyaz tenli ya belki karanfil yağı ondan mı dokundu bilmiyorum ki.

Haklısın canım ben hiç öyle düşünmemiştim. İnsan sinirlenince doğru düşünemiyor . Hiç aklıma gelmedi kestiğinde gene de yemeyeceği. Ne yapalım bekleyelim o zaman geçer inşallah.

Sağol helincim geçti gitti şükür
Ay ne güzel olmuş bol bol kirlensin valla atsın enerjisini

Ben de onu takiliyorum ek.gida lazim evet ama zorla da yemiyor istrrsr iste.
olsun baharim sagliklidir o simdi her insanin bile gunu gunune tutmuyor istah degisiyor
disde zorluor diyorsun
sen icini karartna yetemiorum diye ogle dusunmen cok normal
annelik hep vicdna muhasebesi degil mi zaten
senden baskasi onlara daha iyi bakamaz boyle dusin en en en cok yeten sensin onlara

Benimki hiç üstünü örtmüyordu havalar soğuyunca örtmeye başladı arada açılıyorama napalım kısmet oda sıcak oluyor sabahları geceden beri yandığı için ben hemen yelek falan giydirmiyorum salona geçince giydiriyorum yatarken giydirmek çok saçma zaten bence giydirme çocuklar soğuk bilsin direnci artsın biraz bizler hassas yapıyoruz bünyelerini inşallah olmaz hasta kuzum geçicidir öksürük falan

Umutun da kontorolu cok gecti kesin gitmemiz lazim kan vermeye ama.nereye ne zaman.
bi dr gunesin asisi kktontolu kanini dusunmeye basladim simdiden.
dusununce dert bbitmior sanirim
uyumak istiyor simdi emecek koyunca uyanacak kosir dongu haydi nakaom bismillah bi odayi supurdum camaisiri cilarabildim.en azindan

Aynen öyle sen mutsuz olursan sürekli üstüne geliyor dünya yapma dayan sen çok güçlüsün

Nasil silkeleneceksin bana da desene

Allah bizde gitmedik henüz o yüzden yorum yapmıycam asyanındda bi doktoru yok henüz tam anlamıyla ben sadece kahvaltı hazırladım onu da eşim topladı devirdim totoyu oturdum şimdi hiçbişey yapasım yok

Canim Allah rahmet eylesin okudum Rabbun sana cocuklarinla uzun ömürler nasip etsin.

Yikadim sildim heryeri kaldirdim halilarida salon ve ara holden baska yere girmediler ama napayim.icim rahat etmeyecekti
Icin rahat edecegi şekilde yapmissin canim. Iyi olmuş.
Emeklemeye calisan cocugu belinden tutup dur sen yorulma nereye istiyorsan gotureyim diyor bu yuzden kizim yeni öğrendi emeklemeyi kedi yavrusu gibi ordan oraya atılıyor zavallım goktuğ a da kıyamam yegenine de..o da küçük bilememiş ağlamış bi de yavrum
Susamcım ben çok detaylı bilmiyorum bu meseleyi senin gibi canım ama bildigimin çeyregini uygulasam kârdır arada bizi aydınlat
Erkeklerin hepsi böyle canım takılma.bazen anne şefkati arıyorlar.doğaları böyle demek ki..sinir bozucu ama böyle
Hic sorma jadem sizi özlüyorum valla.. bakıyorum ama yazamıyorum.bir dakika yok bos.anca sallarken işte..su an sesli sesli homurdanıyor.homurdanmasa uyuyacak işte
Abisi ona zarar verdi diye bugun sesli kizdim Aliye.aay bu nasıl gülüyor.abisi dokunsa mizirdiyor sonra gene bagirdim bakalim ne yapacak diye oglana da göz kirpiyorum kız gene gülüyor.oyy kardesim bunu cok yapardı.numaran aglar anneme beni kışkırtırdı.ama ben bu oyunlara gelir miyim
Oyy baharım oyy.ayni istahsizlik bizde de var yemiyor tukuruyor bi de tukurdugune bakiyor.bi ekmektir tutturdu ben de dertleniyorum vitaminsiz kaldı iyice diye.ama uzulme gecici canim.muhtemelen dis.bizim alttan 2. Dis de geldi ama rahatlama olmadı.surekli ust dislerini kaşıyor bu sefer de.sanirim pespese gelecek ama disi de goremedim
Karanfili ilk defa mı verdin? Allah korumuş canım.agzi yuzu kabarmasi ciddi alerji belirtisi

Allah bizde gitmedik henüz o yüzden yorum yapmıycam asyanındda bi doktoru yok henüz tam anlamıyla ben sadece kahvaltı hazırladım onu da eşim topladı devirdim totoyu oturdum şimdi hiçbişey yapasım yok
Oh en guzeli.
Esin sagolsun. Valla.
Ne yapicaz o zaman jadem bu 9. Ay asosi ve kan verme isini.
Oy oy dusunmeye bunu basladim simdi de
Benim dr is yapasim uok gunes uyudu kolumda yatiricam insalalh uyur derken uyandi yuh bana

Tamam canım.ben de netten bir bakayım bakalim
Benim ki yeni basladi kalkmaya..gözüm açık uyuyorum resmen sen de lcw diyorsun demek tamam ben de bakayom lcw ben civil aldim ogluma hep.cok memnun kaldım.ama bi de lcw bakayım.
ebebekten al canim 2 yaş giydir rahat et. ben ikisine de giydiririm altta ince penye bir pijama çorapsız yatarlar. battaniye örterim artık açılır açılmaz kısmet ben önlemimi almışım ne de olsa
Kac tog canımcım? Ben de 2 yaş düşündum.azicik buyuk gelir ama seneye de olur.zaten kış bitti bitiyor.
Jadem bizim ev gece 24 derece ama gene de korkuyorum.kombi sondugu oluyor elektrik.kesildigi oluyor.o zaman üşüyor.ben de çok direndim ustunu örtmek bilsin istedim ama olmuyor.ince bir tulum alip ustune battaniye atacagim.

Civil de güzel sekerparem.
Sen memnunsan degistirme istersen.
Ben kullanmiyorum.
Annemler yelek ormus ya uzun da oluyor onunla yatiriyorum ustuni hic ortmuyor zaten.bi de yanimda yatiyor..uyku tulumu yerine uyku yelegi olarak dusundum altinda gunduz giydikleri oluor bi aglet bi ince bi sweat cok giydiriuorum sanirim. Evin duruumuna gore iste.
Park yataga mi geciceksin
Gunes besigin korkulunfan atlayip gecende yataga gecti bir yastik atmistim.ona basmis.

Usumez ya oyle dusunme ususunler hem alışsınlar soguga carpiyor sonra soguk gülüm orasi zaten ayazli memleket mecbur alisacak
Corluda benim teyzemler
Eltim muratlili
Dort bir yandan hemseri sayiliriz sana he sekerparem
Kirklarleinde de teyzem var
Bu snee ilk defa gidemedik. annem her ya bayramda bi gideyim goreyim onlari derdi biz gotururuduk.
Agaca cikip erik dut topluordum gecen yaz
Hey gidi ey
Simdi

Ben lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığım

canim süt 1 yasa kadar ana besin kaynağı sakim kesme. stresini çok iyi anlıyorum. herhalde en iyk de ben anlarim. bu kosturmaca bizi cok yordu nefes almaya ihtiyacimiz var ama sartlar musait degil. sen hep olumlama yapardin yine yaparsin toparlarsin. hic ama hic usteleme bırak istedigo kadar yesin ya da yemesin sütü var onun. umut yesin ama
1.5 tog. canim genis genis guzel oluyor zaten. bizim evde 23 derece oyle ayarlıyorum. babamlardayiz soguksa kalin pijama gidiriyorum buyuk oldugu icin sıkmıyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…