fizyoterapist ana babası var ama benim tontik de aynı karya gibiKizlar birde benimki emeklemiyor halen koyuyorun geri gidiyor yuvarlaniyor. Bugunde yuzustu birakayim dedim doğrultuyor kendini oturma pozisyonuna geciyor bazen yapamiyor tabi. Emeklemeyen kim kaldi acaba benimki disinda var mi
O kadar haklısın ki dışarısı da yasak enerji hep evde atılmalı o da çok zorİnan jade şaşırdım aç olması cok canımı sıkıyor. Meme yetiyorki yemiyor doyorlar, daha çok sinirleniyorum. Eger yetiyorduysa nasıl yiyordu bu cocuk aklım almıyor. Bi derdim bitmeden biri başlıyor. Evet dış mahvetti ciksada bitse. Gece kalkmasi uyumamam umrumda degil, kalkiyim ama keyifli olayım. Cekip gidesim var vallahi. Karanfil sürdüm butun yuzu kizardi, dudakları şişti dun gece. Ustune abisi yanagini ısırdı dişleri gecti, birde o var kız mahfoldu bakamiyor olmak yetememek cabası.
Sütte azalma yok hatta cok sık emdiği icin, ilk aylardaki gibi akmaya başladı. Ben sutun yetmediğini diyorlarya, 6. Aydan sonra anne sütü tek başına yetmez, ek gıda almali diye. Bizimki ek gida almıyor o yüzden yetmedigini düşünüyorum. Benim kız her diste aşırı iştahsız oluyor. 1 cay kaşığı bile yemiyor. Bu bazen 1 ayı buluyor.bazı dis He dedimmi patlamiyor. Vallahi ayrı ayrı hepimizin bir derdi var Allah herkese yardım etsin. Kabızlık zamanla duzelir. Sindirimi guçlendikce daha kolay sindirecek. İste zamana ihtiyacımız var.N Nehir8077
Canim bence memeden kesme alabildigi kadar alsin anne sütünü. Sütün nasil peki azaldigini mı dusunuyorsun. Yemek yememesi kotu olmus. Benim kizda yemeye basladi dedim ogurmeler gecti simdidr kabiz sürekli 2 gundur dogru durust birsey vermedim korkumdan. Bir iyi bir kötü günlerimiz geciyor iste canim
Canım bu gün tersimden kalktım sanırım. Gorumcemi cagardim 1 saat olsun baksın dedim attım kendimi disari. Karta para yukliyim faturalari yatirayim dedim. Parayı yatirdim kartti atm yuttu. Önünde banka olmadığı için atm haftada bir aciliyormus. Ben mutsuz olunca her işim ters gider. Geldim eve yaptım bir kave gonderdim gorumceyi, harala gurele içtim kavemi. Ben bir silkeleneyim yoksa ev dar gelir bana. O zaman cocukalrda mutsuz olur. Beyaz tenli ya belki karanfil yağı ondan mı dokundu bilmiyorum ki.O kadar haklısın ki dışarısı da yasak enerji hep evde atılmalı o da çok zorkıyamam dokundu mu öyle karanfil ya bakamamakla ne alakası var canım yetememek kısmı çok normal ama ben bir çocukla yetemiyorum
Haklısın canım ben hiç öyle düşünmemiştim. İnsan sinirlenince doğru düşünemiyor . Hiç aklıma gelmedi kestiğinde gene de yemeyeceği. Ne yapalım bekleyelim o zaman geçer inşallah.oyy kuzuma da sana da Allah kolaylık versin Bahar. memeyi bırakınca da yememe ihtimali çok yüksek, o zaman da keşke emseydi, en azından bir yudum gecerdi kursağından diyor insan. dişler fena zorluyor, iştah vs kalmıyor, memeyi de sakinleşmek, ağrılarını gidermek için kullanıyorlar.
Sağol helincim geçti gitti şükürgeçmis olsun. biz yine babamlara geldik hala da geçemedik evimize.buyugu bahçede hunharca kirleniyor küçüğü daha yeni uyudu. grup sessizdi tatilde. okumak için giriyorum hooop bitiyor 2 sayfa normalde 10 sayfa olurdu
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canim ya çok geçmiş olsun tekrardan. teyzen de isterse tedavi konusunda destek olabiliriz. ya da kabullenmeyecek gibiyse ben sana yapabileceklerine dair bilgilendirme yaparım sen artık uygulayabildigin kadar. şu anda mersinde her hastanede bi katı covidli hastalara ayırmış durumdalar. çalışan arkadaşlarımız da hep stresli kaç kişi geçirdi çevremden. ben gitmiyorum çalışmıyorum ama hep korkusu içimde. dikkat et. benim yapabileceğim birşey olursa da hiç tereddüt etme yaz. elimden ne geliyorsa yaparim
Ben de onu takiliyorum ek.gida lazim evet ama zorla da yemiyor istrrsr iste.Sütte azalma yok hatta cok sık emdiği icin, ilk aylardaki gibi akmaya başladı. Ben sutun yetmediğini diyorlarya, 6. Aydan sonra anne sütü tek başına yetmez, ek gıda almali diye. Bizimki ek gida almıyor o yüzden yetmedigini düşünüyorum. Benim kız her diste aşırı iştahsız oluyor. 1 cay kaşığı bile yemiyor. Bu bazen 1 ayı buluyor.bazı dis He dedimmi patlamiyor. Vallahi ayrı ayrı hepimizin bir derdi var Allah herkese yardım etsin. Kabızlık zamanla duzelir. Sindirimi guçlendikce daha kolay sindirecek. İste zamana ihtiyacımız var.
Benimki hiç üstünü örtmüyordu havalar soğuyunca örtmeye başladı arada açılıyorama napalım kısmet oda sıcak oluyor sabahları geceden beri yandığı için ben hemen yelek falan giydirmiyorum salona geçince giydiriyorum yatarken giydirmek çok saçma zaten bence giydirme çocuklar soğuk bilsin direnci artsın biraz bizler hassas yapıyoruz bünyeleriniKızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Ben yelek giydirmiyorum yatarken çünkü sıkılıyor.yeleksiz yatirinca ustunu pek acmiyor.ama artik kalkmaya basladı.bu sekilde usuyebiliruyku tulumu mu alsam? Kac yaş alsam
Civil mi e bebek mi ?
Aynen öyle sen mutsuz olursan sürekli üstüne geliyor dünya yapma dayan sen çok güçlüsünCanım bu gün tersimden kalktım sanırım. Gorumcemi cagardim 1 saat olsun baksın dedim attım kendimi disari. Karta para yukliyim faturalari yatirayim dedim. Parayı yatirdim kartti atm yuttu. Önünde banka olmadığı için atm haftada bir aciliyormus. Ben mutsuz olunca her işim ters gider. Geldim eve yaptım bir kave gonderdim gorumceyi, harala gurele içtim kavemi. Ben bir silkeleneyim yoksa ev dar gelir bana. O zaman cocukalrda mutsuz olur. Beyaz tenli ya belki karanfil yağı ondan mı dokundu bilmiyorum ki.
Nasil silkeleneceksin bana da deseneCanım bu gün tersimden kalktım sanırım. Gorumcemi cagardim 1 saat olsun baksın dedim attım kendimi disari. Karta para yukliyim faturalari yatirayim dedim. Parayı yatirdim kartti atm yuttu. Önünde banka olmadığı için atm haftada bir aciliyormus. Ben mutsuz olunca her işim ters gider. Geldim eve yaptım bir kave gonderdim gorumceyi, harala gurele içtim kavemi. Ben bir silkeleneyim yoksa ev dar gelir bana. O zaman cocukalrda mutsuz olur. Beyaz tenli ya belki karanfil yağı ondan mı dokundu bilmiyorum ki.
Allah bizde gitmedik henüz o yüzden yorum yapmıycam asyanındda bi doktoru yok henüz tam anlamıylaUmutun da kontorolu cok gecti kesin gitmemiz lazim kan vermeye ama.nereye ne zaman.
bi dr gunesin asisi kktontolu kanini dusunmeye basladim simdiden.
dusununce dert bbitmior sanirim
uyumak istiyor simdi emecek koyunca uyanacak kosir dongu haydi nakaom bismillah bi odayi supurdum camaisiri cilarabildim.en azindan
Icin rahat edecegi şekilde yapmissin canim. Iyi olmuş.Canim Allah rahmet eylesin okudum Rabbun sana cocuklarinla uzun ömürler nasip etsin.
Yikadim sildim heryeri kaldirdim halilarida salon ve ara holden baska yere girmediler ama napayim.icim rahat etmeyecekti
Emeklemeye calisan cocugu belinden tutup dur sen yorulma nereye istiyorsan gotureyim diyor@bharkk bitirmişsin bile temizliği Maşşallah. İçin nasıl edecekse öyle yapman iyi olmuş yoksa duramazdın sen
Kalppare benim oğlan da baya canını acıtıyor yazdık bugübn çokca vurdu kendini sağa sola Allah esirgeesin hepsini. Az önce koltultan tutup kalktı yeğenim de tutup koltuğa çıkarıyordu ben de bırak o kendi yere oturup kalkıyor dedim. Bırak dememi fırlat anladı sanıırm bi fırlattı çocuğumu yüzüstü yere yanağı kızardı ağlado biraz. Yeğenim de ağladı 4 yaşında o da teyssee otursun diye öyle yaptım ben diyor yazık aklı ermiyor işte. Siz küçük ablası abisi olanlar aklıma geldi yazık dedim hergün böyle olsa napacaktı geldi geçti yarın sabah yolcuyuz nasipse eve doğru
Susamcım ben çok detaylı bilmiyorum bu meseleyi senin gibi canımOkudum canım Allah rahmet eylesin..
O dediğin paslanma bütün yiyeceklerde oluyor ama bazılarında daha az oluyor hatta yaşlanma denen şey de bu aslında. Bir ara alkali beslenmeye çok takmıştım Ayşegül Çoruhlu num bütün kitaplarını okuyup instagramdan takip ediyordum herşeyi hatmetmiştim ama öyle beslenmek o kadar zor ki. İnek sütü ürünleri ve glutenli hiç bişey yenmeyecek et tavuk vs yanında bir sürü çiğ sebze yenecek vs. dediğin gibi paketli ve işlenmiş ürünler sıfır. Ama tabi hayat kalitesi ve enerji inanılmaz artıyor.
Kesinlikle anlıyorlar. İpek de her eline peçete alışında elinden alıyorum yoksa yiyor. Bugün peçeteyi eline geçirmiş baktım ağzına almıyor seyrediyorum. Gözümün içine baka baka cırt cırt yırtıyor sonra da ağzına götürüyor ama alelacele öyle böyle değil farkında elinden alacağımın. Ay çok fenalar bunlar ya
Erkeklerin hepsi böyle canım takılma.bazen anne şefkati arıyorlar.doğaları böyle demek ki..sinir bozucu ama böyleKızlar ya eşim bazen beni çıldırtıyor ben geçen nezle oldum Eşime de bulaştırmışım 2 günde iyileştim bugün eşim nezle görmeniz lazım ya resmen 2. Çoçuğum gibi neymiş ilgilenmemişim ben hasta olduğumda o öyle değilmiş dalga geçiyormuşum gülüyormuşum resmen tartıştık ya ne yapayım hasta msın dediğimde daha çok nazlanıyor ayyy valla bazen çok yoruyor her şey beni birde hep evde olmaktan kimseyle görüşmemekten çok bunaldım geçen bir arkadaşı çağıracaktım eşiyle beraber oturmaya yok corona varmış mutasyon geçirmiş bulunduğumuz şehirde de çıkmış falan yıldım valla kusmasım var bazen hayata
Hic sorma jadem sizi özlüyorum valla.. bakıyorum ama yazamıyorum.bir dakika yok bos.anca sallarken işte..su an sesli sesli homurdanıyor.homurdanmasa uyuyacak işteAh sorma benimki de öyle sürüne sürüne TV ünitesinin orda ayağa kalkıyor koltuk kenarları kapı cam her yerde ayağa kalkıp kendini bırakıyorcesur yürek ya tam
İyi şükür alnı şişti hafif kızardı akşama bi oyuncağa gözünün üstünü vurdu ora kızardıkafayı yemesek iyi be şekerparem bitap düştüm bugün resmen
Oyy baharım oyy.ayni istahsizlik bizde de varGünaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
Oh en guzeli.Allah bizde gitmedik henüz o yüzden yorum yapmıycam asyanındda bi doktoru yok henüz tam anlamıylaben sadece kahvaltı hazırladım onu da eşim topladı devirdim totoyu oturdum şimdi hiçbişey yapasım yok
Tamam canım.ben de netten bir bakayım bakalimYaa bu yatakta dikilme olayını tehlikeli gerçekten İnş üşütmemişlerdir
Uyku tulumu öneririm üstünü açar mı derdi yok ben zaten sadece ayaklarına atıyorum bence engüzeli LCW’nin biz 2 aydır kullanıyoruz 9-12 almıştık Şuan tam oluyor ama bence 12-18 daha rahat olur sanki
Benim ki yeni basladi kalkmaya..gözüm açık uyuyorum resmenBir şey olmaz canim.
Arada okusuruk hapsirik olabiliyor.
Tabi ama ustunu terli terli actiysa usuyebilir yavrumul..ben de yelekke yatiriyorum uyku tulumum yok ya ustun lu aciyor.
Besige de koyamiorum ayni o sekilde kalkiyor ayaga 2 ay dir
Lcwnin guzel oluyor tulumlari
Senin sicaginla isinmistir zaten gece değiştirince usurdu belki sicak soguk hemen
Kac tog canımcım? Ben de 2 yaş düşündum.azicik buyuk gelir ama seneye de olur.zaten kış bitti bitiyor.ebebekten al canim 2 yaş giydir rahat et. ben ikisine de giydiririm altta ince penye bir pijama çorapsız yatarlar. battaniye örterim artık açılır açılmaz kısmet ben önlemimi almışım ne de olsa
Jadem bizim ev gece 24 derece ama gene de korkuyorum.kombi sondugu oluyor elektrik.kesildigi oluyor.o zaman üşüyor.ben de çok direndim ustunu örtmek bilsin istedim ama olmuyor.ince bir tulum alip ustune battaniye atacagim.Benimki hiç üstünü örtmüyordu havalar soğuyunca örtmeye başladı arada açılıyorama napalım kısmet oda sıcak oluyor sabahları geceden beri yandığı için ben hemen yelek falan giydirmiyorum salona geçince giydiriyorum yatarken giydirmek çok saçma zaten bence giydirme çocuklar soğuk bilsin direnci artsın biraz bizler hassas yapıyoruz bünyeleriniinşallah olmaz hasta kuzum geçicidir öksürük falan
Civil de güzel sekerparem.Tamam canım.ben de netten bir bakayım bakalim
Benim ki yeni basladi kalkmaya..gözüm açık uyuyorum resmensen de lcw diyorsun demek tamam ben de bakayom lcw ben civil aldim ogluma hep.cok memnun kaldım.ama bi de lcw bakayım.
Kac tog canımcım? Ben de 2 yaş düşündum.azicik buyuk gelir ama seneye de olur.zaten kış bitti bitiyor.
Jadem bizim ev gece 24 derece ama gene de korkuyorum.kombi sondugu oluyor elektrik.kesildigi oluyor.o zaman üşüyor.ben de çok direndim ustunu örtmek bilsin istedim ama olmuyor.ince bir tulum alip ustune battaniye atacagim.
Ben lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığımTamam canım.ben de netten bir bakayım bakalim
Benim ki yeni basladi kalkmaya..gözüm açık uyuyorum resmensen de lcw diyorsun demek tamam ben de bakayom lcw ben civil aldim ogluma hep.cok memnun kaldım.ama bi de lcw bakayım.
Kac tog canımcım? Ben de 2 yaş düşündum.azicik buyuk gelir ama seneye de olur.zaten kış bitti bitiyor.
Jadem bizim ev gece 24 derece ama gene de korkuyorum.kombi sondugu oluyor elektrik.kesildigi oluyor.o zaman üşüyor.ben de çok direndim ustunu örtmek bilsin istedim ama olmuyor.ince bir tulum alip ustune battaniye atacagim.
canim süt 1 yasa kadar ana besin kaynağı sakim kesme. stresini çok iyi anlıyorum. herhalde en iyk de ben anlarim. bu kosturmaca bizi cok yordu nefes almaya ihtiyacimiz var ama sartlar musait degil. sen hep olumlama yapardin yine yaparsin toparlarsin. hic ama hic usteleme bırak istedigo kadar yesin ya da yemesin sütü var onun. umut yesin amaSütte azalma yok hatta cok sık emdiği icin, ilk aylardaki gibi akmaya başladı. Ben sutun yetmediğini diyorlarya, 6. Aydan sonra anne sütü tek başına yetmez, ek gıda almali diye. Bizimki ek gida almıyor o yüzden yetmedigini düşünüyorum. Benim kız her diste aşırı iştahsız oluyor. 1 cay kaşığı bile yemiyor. Bu bazen 1 ayı buluyor.bazı dis He dedimmi patlamiyor. Vallahi ayrı ayrı hepimizin bir derdi var Allah herkese yardım etsin. Kabızlık zamanla duzelir. Sindirimi guçlendikce daha kolay sindirecek. İste zamana ihtiyacımız var.
1.5 tog. canim genis genis guzel oluyor zaten. bizim evde 23 derece oyle ayarlıyorum. babamlardayiz soguksa kalin pijama gidiriyorum buyuk oldugu icin sıkmıyor daTamam canım.ben de netten bir bakayım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?