Benim kızımda geçen gece park besikte dikilmiş konuşuyordu bende dinliyordum bir kendini bıraktı küut diye kafası duvara çarptı çok korktum eğer park beşikse sizinki de duvara çok yakın o koymayın derimKızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Ben yelek giydirmiyorum yatarken çünkü sıkılıyor.yeleksiz yatirinca ustunu pek acmiyor.ama artik kalkmaya basladı.bu sekilde usuyebiliruyku tulumu mu alsam? Kac yaş alsam
Civil mi e bebek mi ?
noldu biliyor musun aklımda sana yazmak vardı. biz babamlara geldik parkyatak olmayınca emerek uyumak başladı. dellendi ustume doğru gelmek istiyordu yerde olunca alan serbest oldu tabi. bi de geniş ailem ses oluyor geleni gideni sağlayamadım düzeni burda. eve gidince sil baştan deneyecem bakalimBen lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığım
Deneyecegim memeleket tutarsa gideriz ya cok bunaldim buralardanA grubu senin canım bölüm ne dene kız belli olmaz kusmet birazda
Helin desteksiz oturuyor sirtustuyken kalkip oturabiliyor son 1 haftadir. yuzustu use geri gidiyor surunerek ileri gidemiyor normal degilmi ? Sizin kaka durumu nasil 2 gunun sonunda yapiyordu duzeldi mi ? Kati mi yapiyor nasil ? Bizim yine 2 gun olacak yapmadifizyoterapist ana babası var ama benim tontik de aynı karya gibi
Bizimde asi var yarindi sanirim ama eminde degilim bir bakmam lazim hic goturesim yokKizlar saglik ocagi aradı
Hic kongtol.old mu yakinda kilosuna bouuna bak dedi bana.
Asi icin doktoruna sor diyor bazisi yapityor bazizi yaptirmior diyor.
Sadece kizamik degil.3 lu karma asi varmis.
Tekrar 12. Ayda yapilacakmis.
Kan almayi yapmiyorlar parmaktan da olsa.
Doktora git dedi.
Hic gidesim.yok ne yapicamdoktorumuz da yok ki gitmedik 3 aydir napicam ben sizce
Civil de güzel sekerparem.
Sen memnunsan degistirme istersen.
Ben kullanmiyorum.
Annemler yelek ormus ya uzun da oluyor onunla yatiriyorum ustuni hic ortmuyor zaten.bi de yanimda yatiyor..uyku tulumu yerine uyku yelegi olarak dusundum altinda gunduz giydikleri oluor bi aglet bi ince bi sweat cok giydiriuorum sanirim. Evin duruumuna gore iste.
Park yataga mi geciceksin
Gunes besigin korkulunfan atlayip gecende yataga gecti bir yastik atmistim.ona basmis.
Usumez ya oyle dusunme ususunler hem alışsınlar soguga carpiyor sonra soguk gülüm orasi zaten ayazli memleket mecbur alisacak
Corluda benim teyzemler
Eltim muratlili
Dort bir yandan hemseri sayiliriz sana he sekerparem
Kirklarleinde de teyzem var
Bu snee ilk defa gidemedik. annem her ya bayramda bi gideyim goreyim onlari derdi biz gotururuduk.
Agaca cikip erik dut topluordum gecen yaz
Hey gidi ey
Simdi
Ya aslında kullanmak istemiyorum ama bir yandan da hasta olmasın.zaten mızmız bi de uşüyünce hasta olunca iyice mızmız yemiyor icmiyor gelisimi geri kalacak diye korkuyorum. Zaten alerjiden dolayı vitamin eksik kaldı biraz.en incesinden alayim tedbirenCivil de güzel sekerparem.
Sen memnunsan degistirme istersen.
Ben kullanmiyorum.
Annemler yelek ormus ya uzun da oluyor onunla yatiriyorum ustuni hic ortmuyor zaten.bi de yanimda yatiyor..uyku tulumu yerine uyku yelegi olarak dusundum altinda gunduz giydikleri oluor bi aglet bi ince bi sweat cok giydiriuorum sanirim. Evin duruumuna gore iste.
Park yataga mi geciceksin
Gunes besigin korkulunfan atlayip gecende yataga gecti bir yastik atmistim.ona basmis.
Usumez ya oyle dusunme ususunler hem alışsınlar soguga carpiyor sonra soguk gülüm orasi zaten ayazli memleket mecbur alisacak
Corluda benim teyzemler
Eltim muratlili
Dort bir yandan hemseri sayiliriz sana he sekerparem
Kirklarleinde de teyzem var
Bu snee ilk defa gidemedik. annem her ya bayramda bi gideyim goreyim onlari derdi biz gotururuduk.
Agaca cikip erik dut topluordum gecen yaz
Hey gidi ey
Simdi
Sagol canimBen lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığım
Ben de oyle alayım bakayım.netten siparis girdim e bebekten.amma korse ile uyku tulumu eklememişimcanim süt 1 yasa kadar ana besin kaynağı sakim kesme. stresini çok iyi anlıyorum. herhalde en iyk de ben anlarim. bu kosturmaca bizi cok yordu nefes almaya ihtiyacimiz var ama sartlar musait degil. sen hep olumlama yapardin yine yaparsin toparlarsin. hic ama hic usteleme bırak istedigo kadar yesin ya da yemesin sütü var onun. umut yesin ama
1.5 tog. canim genis genis guzel oluyor zaten. bizim evde 23 derece oyle ayarlıyorum. babamlardayiz soguksa kalin pijama gidiriyorum buyuk oldugu icin sıkmıyor da
Ouvv kıyamamBenim kızımda geçen gece park besikte dikilmiş konuşuyordu bende dinliyordum bir kendini bıraktı küut diye kafası duvara çarptı çok korktum eğer park beşikse sizinki de duvara çok yakın o koymayın derim
Park yatak olmayınca zor oluyo ya sırf o yüzden ben gitmiyorum öyle yerlerenoldu biliyor musun aklımda sana yazmak vardı. biz babamlara geldik parkyatak olmayınca emerek uyumak başladı. dellendi ustume doğru gelmek istiyordu yerde olunca alan serbest oldu tabi. bi de geniş ailem ses oluyor geleni gideni sağlayamadım düzeni burda. eve gidince sil baştan deneyecem bakalim
Ben içine atlet giydiriyorım sadece çorap da giydirmiyorum sıcacık oluyo gece canımYa aslında kullanmak istemiyorum ama bir yandan da hasta olmasın.zaten mızmız bi de uşüyünce hasta olunca iyice mızmız yemiyor icmiyor gelisimi geri kalacak diye korkuyorum. Zaten alerjiden dolayı vitamin eksik kaldı biraz.en incesinden alayim tedbiren
Ben park yatakta yatırdım hep canım.yanima alirsam ayıramam diye. Benim de gecen uzanip yatagin ustunden sulugunu almış
Burasi cidden soguk ama Kırklareli daha bi soğuktur
Senin teyzen burda benim teyzem ordaberdel olmuş sonsuz sukurler
Sagol canim.hepiniz lcw diyorsunuz. Merak ettim bir bakacagim.ogluma hep civil almistim.cok memnundum.yika yika kullan pek deforme olmazdi.ama iste kalin almisim terletiyordu bazi geceler.
Ben de oyle alayım bakayım.netten siparis girdim e bebekten.amma korse ile uyku tulumu eklememişimkafa mi kaldi.bi de korsem gelince takarim diyorum hee gelir sekerpare e bebek hediye yolluyor sana sabır timsali olup iki bebeyle günu tamamladigin icin neyse her is de bir hayr vardır. Lcw bakayim bi de
Ouvv kıyamamben yataga yaklastiriyoum.kademesini indirmem lazim artik.hala indirmemiştim.Allah korusun dusmeden halledeyim.
Aynen ben de şaşırdım..yelekle uyumuyor.yeleksiz buz gibi..hay Allah ya tulumu istemezseDeneyecegim memeleket tutarsa gideriz ya cok bunaldim buralardan
Helin desteksiz oturuyor sirtustuyken kalkip oturabiliyor son 1 haftadir. yuzustu use geri gidiyor surunerek ileri gidemiyor normal degilmi ? Sizin kaka durumu nasil 2 gunun sonunda yapiyordu duzeldi mi ? Kati mi yapiyor nasil ? Bizim yine 2 gun olacak yapmadi
Bizimde asi var yarindi sanirim ama eminde degilim bir bakmam lazim hic goturesim yok
Kalppare
Benim kizda ustunu cok aciyor bakiyorun terlemis. Tulum giydirdigim gun hic uyumadi yelek giydirdigimdede terliyor ev sicak zaten bende napacagimi sasirdim oyle incecik yatirdigimda daha rahat uyuyor sanki
Dun mesela battaniye ortum 2 tane usumesin diye ayaklariyla kaldirip atiyor ve dönüp durdu hep
bizde öyle kendi kendine oturmaya geçme de yok valla. bol bol sürünüyor dönüyor ama hiç ileri yokDeneyecegim memeleket tutarsa gideriz ya cok bunaldim buralardan
Helin desteksiz oturuyor sirtustuyken kalkip oturabiliyor son 1 haftadir. yuzustu use geri gidiyor surunerek ileri gidemiyor normal degilmi ? Sizin kaka durumu nasil 2 gunun sonunda yapiyordu duzeldi mi ? Kati mi yapiyor nasil ? Bizim yine 2 gun olacak yapmadi
Bizimde asi var yarindi sanirim ama eminde degilim bir bakmam lazim hic goturesim yok
Kalppare
Benim kizda ustunu cok aciyor bakiyorun terlemis. Tulum giydirdigim gun hic uyumadi yelek giydirdigimdede terliyor ev sicak zaten bende napacagimi sasirdim oyle incecik yatirdigimda daha rahat uyuyor sanki
Dun mesela battaniye ortum 2 tane usumesin diye ayaklariyla kaldirip atiyor ve dönüp durdu hep
bu akşam evimize geçecez canim. bakalım inşallah tekrar dönebiliriz eğitime. büyük anlıyordu ya daha dirayetliydim bunda da tam tutturduk yer değiştirdik bakalım artikPark yatak olmayınca zor oluyo ya sırf o yüzden ben gitmiyorum öyle yerlerene zaman döneceksiniz çok kalacak mısınız
Yuruyuncede pesinden kosacagizAynen ben de şaşırdım..yelekle uyumuyor.yeleksiz buz gibi..hay Allah ya tulumu istemezse
Karya gibi benim oglan da emeklemedi.hatta once yurudu sonra emekledi.telas yapma.benim.kiz da sürünüyor o da oyle oda da gezmiyor hala.bu hafta basladi.
Belki Karya direk yürür.bol bol sıralama çalışmasi yap.adimlarini atmasi icin yardim et. Sıralarken ayak bileklerini nasil.kullanacagini anlat goster.bol bol tutunup durma dikilme calismasi yapin.elinden tut oturma kalkma oyunu oynayın.her hareketine asıri sevin.alkis yap öp..bana oyle geliyor ki Karya direk yürüyüp seji saşırtacak
Büyüğü tamamen öğrendi dimi canım? Ben de anneme gelince bazen zorluk yaşıyorum park yatak olmasına rağmen yadırgıyo yerini. 3-4 güne yine düzeni oturur merak etme senbizde öyle kendi kendine oturmaya geçme de yok valla. bol bol sürünüyor dönüyor ama hiç ileri yokkaka durumu iyi geçen pazartesiden beri. hemen hemen hergün yaptı ya da gün aşırı yapıyor katı değil. ek gıda da ne yerse ama h3p katı çorba türü belki hafta 1 - 2 anca. yoğurt da yemez. su içmeyi seviyor
bu akşam evimize geçecez canim. bakalım inşallah tekrar dönebiliriz eğitime. büyük anlıyordu ya daha dirayetliydim bunda da tam tutturduk yer değiştirdik bakalım artik
Valla elimden geleni yapıyorum ama iyi ama kötü, dayansın bakalım ne kadar daha dayacanak. Zaten çok kolay beslenen bir bebek degildi. Zor büyüyecek demekkiBen de onu takiliyorum ek.gida lazim evet ama zorla da yemiyor istrrsr iste.
olsun baharim sagliklidir o simdi her insanin bile gunu gunune tutmuyor istah degisiyor
disde zorluor diyorsun
sen icini karartna yetemiorum diye ogle dusunmen cok normal
annelik hep vicdna muhasebesi degil mi zaten
senden baskasi onlara daha iyi bakamaz boyle dusin en en en cok yeten sensin onlara
Sağol canım benim. Yok ya mutsuz olmicam birşey değiştirmiyor çünkü.Aynen öyle sen mutsuz olursan sürekli üstüne geliyor dünya yapma dayan sen çok güçlüsün
İlk kavemi icmekle başladım. Sonra banyonun batmasını umursamadan ikisi ile duş aldım. Makyaj yaptım evin haline inat, evi degilde kendimi topladim. Yemekte yapmıyorum disardan soylicem. Kim ne yerse yesin yemeyen yemesin. Eşim gelince de bir film açarım, bugünlük bana yeter ne yapayım.Nasil silkeleneceksin bana da desene
Yemezler anacığım yemezler beğenmezler. bu disler bitmeden rahatlamaya caklar herhalde. Ben Kabullendim yeniden yemesini bekleyeceğim. Senin kız da benimki gibi herhalde katı şeyleri seviyor. Bu çocuklardaki ekmek aşkı nedir yahu. Ekmek dislerimi rahatlatiyor yoksa.Oyy baharım oyy.ayni istahsizlik bizde de varyemiyor tukuruyor bi de tukurdugune bakiyor.bi ekmektir tutturdu ben de dertleniyorum vitaminsiz kaldı iyice diye.ama uzulme gecici canim.muhtemelen dis.bizim alttan 2. Dis de geldi ama rahatlama olmadı.surekli ust dislerini kaşıyor bu sefer de.sanirim pespese gelecek ama disi de goremedim
Karanfili ilk defa mı verdin? Allah korumuş canım.agzi yuzu kabarmasi ciddi alerji belirtisi
Yok kesmicem canım. Dilzarin dediği gibi. O zaman yiyeceginin garantisi yok. Bakalım hayırlısı artık.canim süt 1 yasa kadar ana besin kaynağı sakim kesme. stresini çok iyi anlıyorum. herhalde en iyk de ben anlarim. bu kosturmaca bizi cok yordu nefes almaya ihtiyacimiz var ama sartlar musait degil. sen hep olumlama yapardin yine yaparsin toparlarsin. hic ama hic usteleme bırak istedigo kadar yesin ya da yemesin sütü var onun. umut yesin ama
9 ay aşısı bizde olmadık 12. Ayda yapacaklarmış. Kan benimde aldırmam lazım, hatta ikisinede. Oglum icin 2 yaş kizim icin 9 aylıkken tahlil yaptır demişti. Oglum 3 ay kizim 1 ay gecikti. Benimde popomu kaldırıp goturmem lazım.Oh en guzeli.
Esin sagolsun. Valla.
Ne yapicaz o zaman jadem bu 9. Ay asosi ve kan verme isini.
Oy oy dusunmeye bunu basladim simdi de
Benim dr is yapasim uok gunes uyudu kolumda yatiricam insalalh uyur derken uyandi yuh bana
Deneyecegim memeleket tutarsa gideriz ya cok bunaldim buralardan
Kalppare
Ben kızmadım da Göktuğa su içirmeye gidince ikizi kızmışAh kıyamam ben yeğenineoğluna da üzüldüm tabi ama ona daha bi üzüldüm, hadi hayırlı yolculukların olsun sağ salim inşallah
Bir yaşa kadar günde bir çay bardağı ek gıda diyorlar emzirne danışmanları canım bakma biz fazla veriyorızGünaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
E bebek aldık biz lcw yi iki ay giydirebildim küçükdü yolladım yeğenimeKızlar dun gece Elif uyanmış besikte dikilmis.ne kadar durdu öyle bilmiyorum ama emzigi yere düşünce uyandım.bir de baktım sırıtıyor bana gece 4 teneyse aldım buz gibiydi.terlemis terli terli dikilmiş.30 dakika kadar kucagimda tuttum ısındı.neden ustune degistirmedim bilmiyorum uykulu uykulu aklima gelmedk herhalde.suveter giydirip yanima aldim yyorgana sardim benim de sicagimla ısındı.sonra basladi gaz atmaya.alttan ustten gaz atti atti.uykusu kacti.40 Dk kadar da uyutmaya calistim.Bi de ustune sabah bi baktım mutfak camı tam kapanmamis. mutfagin kapisini kapatip yatiyoruz.arada perdeler var.1 parmak aciklik kalmiş.evim de kucuk yani.oyle cok uzak degil odamiz mutfaga. Cam ustten acılabiliyordu.o ustten acilmayi saglayan menteşe tam ortulmemis sabah hafif oksuruk hapsirik oldu.oglum da öksürüyor.ama hafif ikisi de. Panikliyorumdur boş yere insAllah
Ben yelek giydirmiyorum yatarken çünkü sıkılıyor.yeleksiz yatirinca ustunu pek acmiyor.ama artik kalkmaya basladı.bu sekilde usuyebiliruyku tulumu mu alsam? Kac yaş alsam
Civil mi e bebek mi ?
sıkıntı olmuyor heryerde uyur arelim. ama ben bırakıp gitme aşamasına gelmedim hiç yani hiç uğraşmadım o aşama için. beklerim o dalar çıkarım odadan. canim isterse uzanır sariliriz birbirimize uyur kendi. eskiden saatlerce sallardım canim çıkardı. ağlama huyu da hiç yok iki güzel söze tav olur uyku moduna girer.Büyüğü tamamen öğrendi dimi canım? Ben de anneme gelince bazen zorluk yaşıyorum park yatak olmasına rağmen yadırgıyo yerini. 3-4 güne yine düzeni oturur merak etme sen
kahvaltıyla doyuyor zaten benim oğlan sonra meyve kuru yemiş kek bi de yoğurt sever yemek noooo ha makarna bi de. yani bende büyügunde üzülüyorum. ekran olan ilgisi hele ama dediğin gibi evdeler. 2 çocuk sürekli bi aktivite yapamayız ki yemeği temizliği var kardeşi var. ekrandan bir kurtulsak ah ne isterim başkaValla elimden geleni yapıyorum ama iyi ama kötü, dayansın bakalım ne kadar daha dayacanak. Zaten çok kolay beslenen bir bebek degildi. Zor büyüyecek demekki
Sağol canım benim. Yok ya mutsuz olmicam birşey değiştirmiyor çünkü.
İlk kavemi icmekle başladım. Sonra banyonun batmasını umursamadan ikisi ile duş aldım. Makyaj yaptım evin haline inat, evi degilde kendimi topladim. Yemekte yapmıyorum disardan soylicem. Kim ne yerse yesin yemeyen yemesin. Eşim gelince de bir film açarım, bugünlük bana yeter ne yapayım.
Yemezler anacığım yemezler beğenmezler. bu disler bitmeden rahatlamaya caklar herhalde. Ben Kabullendim yeniden yemesini bekleyeceğim. Senin kız da benimki gibi herhalde katı şeyleri seviyor. Bu çocuklardaki ekmek aşkı nedir yahu. Ekmek dislerimi rahatlatiyor yoksa.
Yok kesmicem canım. Dilzarin dediği gibi. O zaman yiyeceginin garantisi yok. Bakalım hayırlısı artık.
Evet inan artık evde yapacak birşey kalmadı. Belki çocuklarda sıkıntıdan huzursuzdur. Oğlum beslenme konusunda beni hic üzmüyor. Her sabah 2 haslama yumurta peynir 3 zeytin bir salatalık 1 bardak ıhlamurla yer. Ustunede yarim muz bir elma yer kalkar. Kızda o kadar büyüsede bende rahatlasam. Her konuda
Bende şimdi sallıyorum bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum aklım karışıyor şarkı söylerkenIcin rahat edecegi şekilde yapmissin canim. Iyi olmuş.
Emeklemeye calisan cocugu belinden tutup dur sen yorulma nereye istiyorsan gotureyim diyorbu yuzden kizim yeni öğrendi emeklemeyi kedi yavrusu gibi ordan oraya atılıyor zavallım goktuğ a da kıyamam yegenine de..o da küçük bilememiş ağlamış bi de yavrum
Susamcım ben çok detaylı bilmiyorum bu meseleyi senin gibi canımama bildigimin çeyregini uygulasam kârdır arada bizi aydınlat
Erkeklerin hepsi böyle canım takılma.bazen anne şefkati arıyorlar.doğaları böyle demek ki..sinir bozucu ama böyle
Hic sorma jadem sizi özlüyorum valla.. bakıyorum ama yazamıyorum.bir dakika yok bos.anca sallarken işte..su an sesli sesli homurdanıyor.homurdanmasa uyuyacak işte
Abisi ona zarar verdi diye bugun sesli kizdim Aliye.aay bu nasıl gülüyor.abisi dokunsa mizirdiyor sonra gene bagirdim bakalim ne yapacak diye oglana da göz kirpiyorum kız gene gülüyor.oyy kardesim bunu cok yapardı.numaran aglar anneme beni kışkırtırdı.ama ben bu oyunlara gelir miyim
Oyy baharım oyy.ayni istahsizlik bizde de varyemiyor tukuruyor bi de tukurdugune bakiyor.bi ekmektir tutturdu ben de dertleniyorum vitaminsiz kaldı iyice diye.ama uzulme gecici canim.muhtemelen dis.bizim alttan 2. Dis de geldi ama rahatlama olmadı.surekli ust dislerini kaşıyor bu sefer de.sanirim pespese gelecek ama disi de goremedim
Karanfili ilk defa mı verdin? Allah korumuş canım.agzi yuzu kabarmasi ciddi alerji belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?