2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kızımda geçen gece park besikte dikilmiş konuşuyordu bende dinliyordum bir kendini bıraktı küut diye kafası duvara çarptı çok korktum eğer park beşikse sizinki de duvara çok yakın o koymayın derim

Ben lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığım
noldu biliyor musun aklımda sana yazmak vardı. biz babamlara geldik parkyatak olmayınca emerek uyumak başladı. dellendi ustume doğru gelmek istiyordu yerde olunca alan serbest oldu tabi. bi de geniş ailem ses oluyor geleni gideni sağlayamadım düzeni burda. eve gidince sil baştan deneyecem bakalim

A grubu senin canım bölüm ne dene kız belli olmaz kusmet birazda
Deneyecegim memeleket tutarsa gideriz ya cok bunaldim buralardan
fizyoterapist ana babası var ama benim tontik de aynı karya gibi
Helin desteksiz oturuyor sirtustuyken kalkip oturabiliyor son 1 haftadir. yuzustu use geri gidiyor surunerek ileri gidemiyor normal degilmi ? Sizin kaka durumu nasil 2 gunun sonunda yapiyordu duzeldi mi ? Kati mi yapiyor nasil ? Bizim yine 2 gun olacak yapmadi
Bizimde asi var yarindi sanirim ama eminde degilim bir bakmam lazim hic goturesim yok
Kalppare

Benim kizda ustunu cok aciyor bakiyorun terlemis. Tulum giydirdigim gun hic uyumadi yelek giydirdigimdede terliyor ev sicak zaten bende napacagimi sasirdim oyle incecik yatirdigimda daha rahat uyuyor sanki
Dun mesela battaniye ortum 2 tane usumesin diye ayaklariyla kaldirip atiyor ve dönüp durdu hep

Ya aslında kullanmak istemiyorum ama bir yandan da hasta olmasın.zaten mızmız bi de uşüyünce hasta olunca iyice mızmız yemiyor icmiyor gelisimi geri kalacak diye korkuyorum. Zaten alerjiden dolayı vitamin eksik kaldı biraz.en incesinden alayim tedbiren
Ben park yatakta yatırdım hep canım.yanima alirsam ayıramam diye. Benim de gecen uzanip yatagin ustunden sulugunu almış
Burasi cidden soguk ama Kırklareli daha bi soğuktur
Senin teyzen burda benim teyzem orda berdel olmuş sonsuz sukurler

Ben lcwden aldım 12-18 kullanıyoruz çok memnunum odası genelde 22-23 derece oluyor 1.7 tog benim aldığım
Sagol canim.hepiniz lcw diyorsunuz. Merak ettim bir bakacagim.ogluma hep civil almistim.cok memnundum.yika yika kullan pek deforme olmazdi.ama iste kalin almisim terletiyordu bazi geceler.
Ben de oyle alayım bakayım.netten siparis girdim e bebekten.amma korse ile uyku tulumu eklememişim kafa mi kaldi.bi de korsem gelince takarim diyorum hee gelir sekerpare e bebek hediye yolluyor sana sabır timsali olup iki bebeyle günu tamamladigin icin neyse her is de bir hayr vardır. Lcw bakayim bi de
Ouvv kıyamam ben yataga yaklastiriyoum.kademesini indirmem lazim artik.hala indirmemiştim.Allah korusun dusmeden halledeyim.

Park yatak olmayınca zor oluyo ya sırf o yüzden ben gitmiyorum öyle yerlere ne zaman döneceksiniz çok kalacak mısınız

Ben içine atlet giydiriyorım sadece çorap da giydirmiyorum sıcacık oluyo gece canım

Aynen ben de şaşırdım..yelekle uyumuyor.yeleksiz buz gibi..hay Allah ya tulumu istemezse
Karya gibi benim oglan da emeklemedi.hatta once yurudu sonra emekledi.telas yapma.benim.kiz da sürünüyor o da oyle oda da gezmiyor hala.bu hafta basladi.
Belki Karya direk yürür.bol bol sıralama çalışmasi yap.adimlarini atmasi icin yardim et. Sıralarken ayak bileklerini nasil.kullanacagini anlat goster.bol bol tutunup durma dikilme calismasi yapin.elinden tut oturma kalkma oyunu oynayın.her hareketine asıri sevin.alkis yap öp..bana oyle geliyor ki Karya direk yürüyüp seji saşırtacak

bizde öyle kendi kendine oturmaya geçme de yok valla. bol bol sürünüyor dönüyor ama hiç ileri yok kaka durumu iyi geçen pazartesiden beri. hemen hemen hergün yaptı ya da gün aşırı yapıyor katı değil. ek gıda da ne yerse ama h3p katı çorba türü belki hafta 1 - 2 anca. yoğurt da yemez. su içmeyi seviyor
Park yatak olmayınca zor oluyo ya sırf o yüzden ben gitmiyorum öyle yerlere ne zaman döneceksiniz çok kalacak mısınız
bu akşam evimize geçecez canim. bakalım inşallah tekrar dönebiliriz eğitime. büyük anlıyordu ya daha dirayetliydim bunda da tam tutturduk yer değiştirdik bakalım artik

G Yuruyuncede pesinden kosacagiz saglikli olsunlarda. Bu arada vitaminsiz kaldi flan demissin oyle dusunme disarda cocuklar bebeler sokakta buyuyor gayette sagliklilar ilgilenmeyen anne baba cok. Dunyaya gelem bir sekilde buyuyor iste

Büyüğü tamamen öğrendi dimi canım? Ben de anneme gelince bazen zorluk yaşıyorum park yatak olmasına rağmen yadırgıyo yerini. 3-4 güne yine düzeni oturur merak etme sen

Valla elimden geleni yapıyorum ama iyi ama kötü, dayansın bakalım ne kadar daha dayacanak. Zaten çok kolay beslenen bir bebek degildi. Zor büyüyecek demekki
Aynen öyle sen mutsuz olursan sürekli üstüne geliyor dünya yapma dayan sen çok güçlüsün
Sağol canım benim. Yok ya mutsuz olmicam birşey değiştirmiyor çünkü.
Nasil silkeleneceksin bana da desene
İlk kavemi icmekle başladım. Sonra banyonun batmasını umursamadan ikisi ile duş aldım. Makyaj yaptım evin haline inat, evi degilde kendimi topladim. Yemekte yapmıyorum disardan soylicem. Kim ne yerse yesin yemeyen yemesin. Eşim gelince de bir film açarım, bugünlük bana yeter ne yapayım.
Yemezler anacığım yemezler beğenmezler. bu disler bitmeden rahatlamaya caklar herhalde. Ben Kabullendim yeniden yemesini bekleyeceğim. Senin kız da benimki gibi herhalde katı şeyleri seviyor. Bu çocuklardaki ekmek aşkı nedir yahu. Ekmek dislerimi rahatlatiyor yoksa.
Yok kesmicem canım. Dilzarin dediği gibi. O zaman yiyeceginin garantisi yok. Bakalım hayırlısı artık.
Evet inan artık evde yapacak birşey kalmadı. Belki çocuklarda sıkıntıdan huzursuzdur. Oğlum beslenme konusunda beni hic üzmüyor. Her sabah 2 haslama yumurta peynir 3 zeytin bir salatalık 1 bardak ıhlamurla yer. Ustunede yarim muz bir elma yer kalkar. Kızda o kadar büyüsede bende rahatlasam. Her konuda

Oh en guzeli.
Esin sagolsun. Valla.
Ne yapicaz o zaman jadem bu 9. Ay asosi ve kan verme isini.
Oy oy dusunmeye bunu basladim simdi de
Benim dr is yapasim uok gunes uyudu kolumda yatiricam insalalh uyur derken uyandi yuh bana
9 ay aşısı bizde olmadık 12. Ayda yapacaklarmış. Kan benimde aldırmam lazım, hatta ikisinede. Oglum icin 2 yaş kizim icin 9 aylıkken tahlil yaptır demişti. Oglum 3 ay kizim 1 ay gecikti. Benimde popomu kaldırıp goturmem lazım.

Ortup acip mi uyuyor yerim onu ne akilli masallah.

Demek ki sicak geliyor baharcim.

Sadece kizamik asisi değilmiş, 3lu karma asisiymis. 12.ayda yine yapılacakmış.
Ne dediler size.
Kan vermistiniz siz zaten baharcim doktor mu dedi sana 9. Ayda asiyi olun diye.

Ben de doktorumu istemiyorum aslinda bilmiorum napicam oglumun da kontrolü geldj. O da bilir dimi cocuk bobrek doktoru doçent.

Offff.

Siz nasilsiniz.
Kaka yapabildi mi.
Halilari verdin mi.
Emekler canim ya sıkma canini istemiyordur belki aklina kotu sey getirme.
Sonucta tutunuyor kalkiyor dedin, oturabiliyor diyorsun

Selam kızlar geldik biz evimize sağsağlim gelirken Kırşehir de teyzeme uğradık 2 saat duurp devam ettik Göktuğ oyalandı orda arabaya binince de hemen uyudu şükür sıkıntı çıkarmadı. 2 küçük valizle gitmiştim geldim kapının önü çanta kirli vs dolu Göktuğ babayı çok özlemiş onunla oynadı sonra başladı vızıltı uyudu şimdi. Vakitsiz oldu ama durmadı hiç.
Eşim de aç kaldım ne pişireceksin diyor ohhh iyi oldu sana ekmek kemirseydin dedim azcık kıymet bilir belki arada gitmek lazım böyle. Bakalım baharda da Karsta ablamlar var oraya mı yol alsak tayinciler bu yıl oralaro da bir görmüş oluruz hem

Ah kıyamam ben yeğenine oğluna da üzüldüm tabi ama ona daha bi üzüldüm, hadi hayırlı yolculukların olsun sağ salim inşallah
Ben kızmadım da Göktuğa su içirmeye gidince ikizi kızmış naptın gördün mü o bebek daha bebek ooooo diye ağlatmış susunca öptürdüm barıştırdım Göktığ la ikisini
Bir yaşa kadar günde bir çay bardağı ek gıda diyorlar emzirne danışmanları canım bakma biz fazla veriyorız düzelr inşallah böyle kalacak değil ya abisi gibi üzmez seni
E bebek aldık biz lcw yi iki ay giydirebildim küçükdü yolladım yeğenime bu 1,7 tog 3 yaş aldık az büyük ama iyi döne döne yatıyor

Büyüğü tamamen öğrendi dimi canım? Ben de anneme gelince bazen zorluk yaşıyorum park yatak olmasına rağmen yadırgıyo yerini. 3-4 güne yine düzeni oturur merak etme sen
sıkıntı olmuyor heryerde uyur arelim. ama ben bırakıp gitme aşamasına gelmedim hiç yani hiç uğraşmadım o aşama için. beklerim o dalar çıkarım odadan. canim isterse uzanır sariliriz birbirimize uyur kendi. eskiden saatlerce sallardım canim çıkardı. ağlama huyu da hiç yok iki güzel söze tav olur uyku moduna girer.
kahvaltıyla doyuyor zaten benim oğlan sonra meyve kuru yemiş kek bi de yoğurt sever yemek noooo ha makarna bi de. yani bende büyügunde üzülüyorum. ekran olan ilgisi hele ama dediğin gibi evdeler. 2 çocuk sürekli bi aktivite yapamayız ki yemeği temizliği var kardeşi var. ekrandan bir kurtulsak ah ne isterim başka

S Sonsuzsukurler canim kaka yapmadi daha ben biraz mamayi azaltmistim ya ne bileyim kafam cok karisik canim
Keyfi yerinde flan ama gozume zayif gelmeye basladi benim tartida bozuk lanet olsun 200 gr almis gozukuyor 3 haftada.

Bu dönemde kilo alislari nasil oluyor ?

Bende şimdi sallıyorum bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum aklım karışıyor şarkı söylerken
Bak üçkağıtçı kanka bunlar bizde yatakta oynadık ettik enerjimizi atalım diye debelendik iyice oynamayı da öğrendi az çok iyice babası geliyorum diye saklandığı yerden çıkınca kuş gibi çırpınıyor kahkaha atıyor bir de iyice şeyi öğrendi artık baba anne memeyi ayrı istiyor mutfağa gidince de mama diyor ayrımını yapıyor yani

Kızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti . İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.

Kızım ablaya çok sıcak davrandı o da ona öyle belki de ondandır. Hatta sabah uykusunu onun kucağında uyudu ben şok. Nasıl olacak nasıl uyutacak derken ilk günden çok güzel geçti. Galiba umut var Tabi ben bütün gün evdeydim bütün gün işte aklım evde olacak ama ona da alışırız napalım. Şimdi sizin mesajları okuyacağım hızlıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…