2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bana da 15 gün once vajinal al dedi ama ben yapamadim hala yutuyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ayrica da çok teşekkür ederim. 10 güne kadar asla ama asla bende su içemiyordum şükür artık içiyorum yani günde 2 bardakla bitirdiğimi bilirim benim de bütün şikâyetlerim geçti şükür ama yine de yarın kontrole gideceğim hem de troit ilacı kullanıyorum ona baktiracagim. Bazi doktorlar cinsiyet konusunda pek cesur hemen söylüyorlar benim ki asla 16dan önce söylemem dedi el mecbur bende bekliyorum

Rabbim diğer bebeğini sağlıklâ hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.onda da vardır bir hayır.rabbim herşeyi en güzel en iyi şekilde ayarlıyor elhamdülillah.

Cok teşekkür ederim. Birbirimize çok güzel destek oluyoruz

Teşekkürler, sağlıkla, ferahlık içinde atlatalim hepimiz dilerim gönlünüzdeki olsun inşallah

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
canim ben hava alanı için sordum doktora geçmeyin dedi sen hamileyim de yandan geç tedbir olur en azindan için rahat olur

Evet izmirde oturuyorum özele gidiyorum normalde tedavi oldum 2. Ayda hamile kaldım şükür onun ilgisini beklemiyorum muhakkak ama bu kadar ilgisiz olunması ve isleri asla halledememek canımı sıkıyor küçük şehirlerin devlet hastaneleri kesinlikle çok iyi geçen esimin memleketinde gittim o kadar ilgiliydi ki doktor hala orda yasiyo olsam doğuma kadar onla devam ederdim

Dün bir ara gidip 2 adet hamile pantolonu ve eski hamile elbiselerimi giyebilmek için opak hamile külotlu çorabı alışverişi yaptım. Bir de shellac manikur yaptirdim. Çünkü kendimi hastalıklar ve gitgelli hamilelik psikolojim nedeniyle kötü hissediyor(d)um. Saclarimin platin sarilari ombreye doğru yol almakta beyazlarim çoğalmış gibi geldi birden aynaya bakınca ama boyatmamakta kararlıyım. Annenin kendini iyi hissetmesi lazım.
Bebek alışverişi için bana ilkinde dediler ki Ruslar mesela bebeğin doğumuna yakın hazırlık yaparlarmış. Ne olur ne olmaz diye. Bunun doğru olup olmadığını bilemiyorum ama eskiden fakirlik ve hastane, doktor, ebe imkansizliklariyla boyle davranilmasi normal. Ben şu anda cinsiyet de belli olduktan sonra 5.ay gibi başlanması doğru olur diye düşünüyorum. İlkinde kendimi sıkıp öyle yapmıştım. Çok heyecanliydim ve o minik sevimli kıyafetler beni kendimden geçiriyordu. Biraz alışveriş ve orduklerinize bakabildim, çok tatlislar

Günaydın herkese. Vücudumda döküntü başlamıştı. Onun için cildiyeye geldim. Güne hastanede başlıyorum bakalım ne çıkacak.
Günaydın, çok geçmiş olsun. İyi haberlerle inşallah Ne tür bir döküntü para para kızarık mi, kaşıntılı mi, küçük isilik gibi mi ?

Amin inşaallah hemen geçer hepimizin. Suratım hep asik sinirliyim ama elimde değil

Günaydın, çok geçmiş olsun. İyi haberlerle inşallah Ne tür bir döküntü para para kızarık mi, kaşıntılı mi, küçük isilik gibi mi ?

Nasıl tarif etsem böyle kaşınıyo önce ben kaşıdıkça kızarıyo büyüyo o bölge. Bu arada doktor böcek ısırığı dedi ama sürekli tekrarlayan bir durum bendeki. Yani 1 haftadır yeni kaşıntı ve döküntüler oluyor. Bu böcek nerdeyse beni sürekli mi ısırıyo. Alerji değil diyor ilaçlar yapmaz diyor anlamadım gitti. Böyle tatmin edici bir şey duyamayınca kötü oluyor. En çokta bebeği etkiler mi diye korkuyorum. İnşallah geçer bir an önce

Çok üzüldüm canımm allah yardımcın olsun rabbim diğerini sana bağışlasın inşallah kendi kendine nasıl kayboluyomuş onu anlamadım şimdi kaç haftalık oldun
11.haftamdayım şuan . aynen biz de çok şaşkınız kendi kendine yok oluyormuş .. Allahın takdiri diyelim..

Arkadaşlar bir konuda danışmak istedim ben hastane wcsinde (ozellikle devlet hastanesinde) asla ama asla idrarimi yapamıyorum yarın da idrar tahlili vermem lazım evde yapsam bir şişeye koyup gitsem olur mu sizce?

Amin inşallah. Haklısın, o anki ruh haliyle öyle diyiverdim bundan sonra böyle dua edicem

Arkadaşlar bir konuda danışmak istedim ben hastane wcsinde (ozellikle devlet hastanesinde) asla ama asla idrarimi yapamıyorum yarın da idrar tahlili vermem lazım evde yapsam bir şişeye koyup gitsem olur mu sizce?
Evden şişe, kavanoz olmaz canım, hangi hastaneyse önceden gidip numune kaplarindan bir tane rica edin. Verirlerse çok dikkatli şekilde idrarın ilk kısmını tuvalete, orta kısmını vücudunuzda hiçbir yere degdirmeden kaba yapın. Kabin yarisi dolsun. Bir de kabin kapağını boşken de dolduktan sonra da hiç açık bırakmayın. Geçmiş olsun tekrar

Gecenlerde ayni sey benimde basima geldi ama sivrisinek isirigi gibiydi kasintili ama sekli semali de oyleydi her gun artiyordu en son alerji sanip doktora gittim doktor bocek isirigi dedi. Kiyafetlerini yika evi guzelce temizle dedi. Gormedigin kucuk bir boce olabilir dedi. Sanirin oyle bir seydi sonra gecti.. sizinki de oyle bisey mi acaba

Çok teşekkür ederim umarım becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…