- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Canım gittim doktora çok şükür bebeğim iyi. Oynuyordu sürekli,kalp atışı falan her şey normaldi.
Bana da 15 gün once vajinal al dedi ama ben yapamadim hala yutuyorumCanım ağrılar rahim büyüdüğü için olabilir. Umarım önemli bir şeyin yoktur. Ben en başından beri progestan kullanıyorum daha hiç kanamam olmadı bundan mı bilmiyorum. Yalnız hergün hergün fitil bana çok zor gelmeye başladı artık :/
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ayrica da çok teşekkür ederim. 10 güne kadar asla ama asla bende su içemiyordum şükür artık içiyorum yani günde 2 bardakla bitirdiğimi bilirim benim de bütün şikâyetlerim geçti şükür ama yine de yarın kontrole gideceğim hem de troit ilacı kullanıyorum ona baktiracagim. Bazi doktorlar cinsiyet konusunda pek cesur hemen söylüyorlar benim ki asla 16dan önce söylemem dedi el mecbur bende bekliyorumBugun doktor kontrolü vardı. İdrar testim kontamine olmuş, bozuk çıkmış yani. Enf mi var yoksa hastane tuvaletinde elimden veya başka bir şekilde mikrop mu bulastirdim belli değil. Onun için tekrar idrar numunesi verdim. Umarım enfekte değilimdir, ilaç kullanmadan bebeğe zarar. Kullansam ayrı dert. Ben size yazdım kolayca için diye ama kendim su içemiyorum çok. Bu aralar suya karşı mesafeliyim his olarak zorluyorum kendimi. Onun dışında hiçbir şikayetim yok, yanma, kasik ağrısı, akıntı vs. Yalnız bugün doktor alttan muayene sırasında küçük bir myomu küredileblebi büyüklüğünde. Kötü huylu olmuyormuş o kısımda, kanama da onlardan kaynaklıdır dedi. Biraz kanamam olacakmış. Zaten öncekinden biliyorum 3-4 myom var.
Onun dışında şimdilik idare ediyorum, cinsiyet öğrenemedim, merak içindeyim. Hepimize hayırlı, sağlıklı haberler diliyorum.
Rabbim diğer bebeğini sağlıklâ hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah.onda da vardır bir hayır.rabbim herşeyi en güzel en iyi şekilde ayarlıyor elhamdülillah.Kızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok teşekkür ederim. Birbirimize çok güzel destek oluyoruzGecmis olsun dediginiz gibi disardan bulasmistir insallah. Ben de yudum yudum dahi olsa icemiyordum suyu. Ama onun yerine az yogurtlu ayran yapmaya basladim oyle ictim. Cay kahve bile icemiyordum. Ama corba ise yariyordu. Oyle oyle sivi almaya calistim. Ilac icerken hala zor. Cok midem bulanmasina ragmen ilac icerken muhakkak bir ogurme oluyor. Bazen yutamiyorum malesef. Ilk hamileligimde de vitamin kullanamamistim dogru duzgun bulantidan. O yuzden cok kafama takmiyorum. Ama enfeksiyon icinse mecbur tabi. insallah gerek kalmaz. Myomlarda bir sikinti yaratmaz insallah. Grcmis olsun.
Teşekkürler, sağlıkla, ferahlık içinde atlatalim hepimiz dilerimÖncelikle çok geçmiş olsun. Ayrica da çok teşekkür ederim. 10 güne kadar asla ama asla bende su içemiyordum şükür artık içiyorum yani günde 2 bardakla bitirdiğimi bilirim benim de bütün şikâyetlerim geçti şükür ama yine de yarın kontrole gideceğim hem de troit ilacı kullanıyorum ona baktiracagim. Bazi doktorlar cinsiyet konusunda pek cesur hemen söylüyorlar benim ki asla 16dan önce söylemem dedi el mecbur bende bekliyorum
canim ben hava alanı için sordum doktora geçmeyin dedi sen hamileyim de yandan geç tedbir olur en azindan için rahat olurKızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Evet izmirde oturuyorum özele gidiyorum normalde tedavi oldum 2. Ayda hamile kaldım şükür onun ilgisini beklemiyorum muhakkak ama bu kadar ilgisiz olunması ve isleri asla halledememek canımı sıkıyor küçük şehirlerin devlet hastaneleri kesinlikle çok iyi geçen esimin memleketinde gittim o kadar ilgiliydi ki doktor hala orda yasiyo olsam doğuma kadar onla devam ederdimbüyük şehirde mi oturuyorsunuz? ben de iki keredir devlet hastanesine gidiyorum. oldukça rahat burada. gerçi burası küçük bir şehir. ben de mhrsden randevu alıyorum. randevu olunca haber ver uygulaması var. mesaj geliyor istediğiniz doktora randevu var diye hemen alıyoruz. 13. 40 taki randevuma tam saatinde girdim. hiç beklemedim.
benim en sevdiğim özelliği de her kontrolden önce tansiyon nabız ve kilo kontrolü yapmaları. özel hastanedeki doktor bakmıyordu bence gebelikte özellikle tansiyon çok önemli. evet doktor çok canim cicim yapmıyor ama gerekli açıklamaları yaptı yine. burada çok özel hastane yok ve doktorlari devletteki gibi.. herşey normal deyip gönderiyorlar. ilk doğumumu istanbulda yapmıştım. doktor seve seve anlatırdı. bak minicik burnu var, aman da pek hareketli diye buraya gelince şok oldum. hem devletteki doktor hem de ozeldeki herşey normal deyip gönderiyor.
sizin ilgili bir doktorunuz varsa ona devam etmeniz daha iyi tabi. gebelikte insan extra bir ilgi bekliyor bulamayınca morali bozuluyor. benim öyle oluyor yani.
Günaydın, çok geçmiş olsun. İyi haberlerle inşallahGünaydın herkese. Vücudumda döküntü başlamıştı. Onun için cildiyeye geldim. Güne hastanede başlıyorum bakalım ne çıkacak.
Amin inşaallah hemen geçer hepimizin. Suratım hep asik sinirliyim ama elimde değilBende öyleyim canım hemde çok aşırıbenimde ilk hamileliğim bukadar depresif değildi ama bunda çok değiştim çok
Eşimle hiç zıtlaşmazdık aşırı zıtlaşmaya başladıkbeni en çok üzende bu
Hayattan soğudum resmen hiç ama hiç bişe yapmak istemiyorum resmen
Ne ev işi ne yemek ne bişebian önce geçmesi için dua ediyorum
Günaydın, çok geçmiş olsun. İyi haberlerle inşallahNe tür bir döküntü para para kızarık mi, kaşıntılı mi, küçük isilik gibi mi ?
11.haftamdayım şuan . aynen biz de çok şaşkınız kendi kendine yok oluyormuş .. Allahın takdiri diyelim..Çok üzüldüm canımm allah yardımcın olsun rabbim diğerini sana bağışlasın inşallahkendi kendine nasıl kayboluyomuş onu anlamadım şimdi kaç haftalık oldun
Amin inşallah. Haklısın, o anki ruh haliyle öyle diyiverdim bundan sonra böyle dua edicemAllah kendinize versin inşallah canım.Ama isterken iki göz olsun yeter deme, naçizane. Geniş, ferah, rahat rahat çocuklarımla eşimle keyifle yaşayacağım, iyi komşulu bir ev ver Allah'ım Ferahlı duaların kabul olsun canım
Evden şişe, kavanoz olmaz canım, hangi hastaneyse önceden gidip numune kaplarindan bir tane rica edin. Verirlerse çok dikkatli şekilde idrarın ilk kısmını tuvalete, orta kısmını vücudunuzda hiçbir yere degdirmeden kaba yapın. Kabin yarisi dolsun. Bir de kabin kapağını boşken de dolduktan sonra da hiç açık bırakmayın. Geçmiş olsun tekrarArkadaşlar bir konuda danışmak istedim ben hastane wcsinde (ozellikle devlet hastanesinde) asla ama asla idrarimi yapamıyorum yarın da idrar tahlili vermem lazım evde yapsam bir şişeye koyup gitsem olur mu sizce?
Gecenlerde ayni sey benimde basima geldi ama sivrisinek isirigi gibiydi kasintili ama sekli semali de oyleydi her gun artiyordu en son alerji sanip doktora gittim doktor bocek isirigi dedi. Kiyafetlerini yika evi guzelce temizle dedi. Gormedigin kucuk bir boce olabilir dedi. Sanirin oyle bir seydi sonra gecti.. sizinki de oyle bisey mi acabaNasıl tarif etsem böyle kaşınıyo önce ben kaşıdıkça kızarıyo büyüyo o bölge. Bu arada doktor böcek ısırığı dedi ama sürekli tekrarlayan bir durum bendeki. Yani 1 haftadır yeni kaşıntı ve döküntüler oluyor. Bu böcek nerdeyse beni sürekli mi ısırıyo. Alerji değil diyor ilaçlar yapmaz diyor anlamadım gitti. Böyle tatmin edici bir şey duyamayınca kötü oluyor. En çokta bebeği etkiler mi diye korkuyorum. İnşallah geçer bir an önce
Aynen canım Allah’ın takdiri rabbim diğer evladını sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin11.haftamdayım şuan . aynen biz de çok şaşkınız kendi kendine yok oluyormuş .. Allahın takdiri diyelim..
Çok teşekkür ederim umarım becerebilirimEvden şişe, kavanoz olmaz canım, hangi hastaneyse önceden gidip numune kaplarindan bir tane rica edin. Verirlerse çok dikkatli şekilde idrarın ilk kısmını tuvalete, orta kısmını vücudunuzda hiçbir yere degdirmeden kaba yapın. Kabin yarisi dolsun. Bir de kabin kapağını boşken de dolduktan sonra da hiç açık bırakmayın. Geçmiş olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?