- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Baharcım öyle deme canım dilzar haklı o şimdi ağrı kesici olarak da emiyordur yememe sebebi emmesi değil rahatsızlığı. Geçici bir süreç kendini suçlama inşallah eski düzenine geri dönecek. Hemen kilo da vermez merak etme toparlar sonrasında yemeye başlayınca. Üzme kendini sen moralli ol ki kızına da destek olabilesin. Onun şimdi yemeye aşa değil sadece sana ihtiyacı var..İnan jade şaşırdım aç olması cok canımı sıkıyor. Meme yetiyorki yemiyor doyorlar, daha çok sinirleniyorum. Eger yetiyorduysa nasıl yiyordu bu cocuk aklım almıyor. Bi derdim bitmeden biri başlıyor. Evet dış mahvetti ciksada bitse. Gece kalkmasi uyumamam umrumda degil, kalkiyim ama keyifli olayım. Cekip gidesim var vallahi. Karanfil sürdüm butun yuzu kizardi, dudakları şişti dun gece. Ustune abisi yanagini ısırdı dişleri gecti, birde o var kız mahfoldu bakamiyor olmak yetememek cabası.
Yaa maşallah diyeyimsıkıntı olmuyor heryerde uyur arelim. ama ben bırakıp gitme aşamasına gelmedim hiç yani hiç uğraşmadım o aşama için. beklerim o dalar çıkarım odadan. canim isterse uzanır sariliriz birbirimize uyur kendi. eskiden saatlerce sallardım canim çıkardı. ağlama huyu da hiç yok iki güzel söze tav olur uyku moduna girer.
kahvaltıyla doyuyor zaten benim oğlan sonra meyve kuru yemiş kek bi de yoğurt sever yemek noooo ha makarna bi de. yani bende büyügunde üzülüyorum. ekran olan ilgisi hele ama dediğin gibi evdeler. 2 çocuk sürekli bi aktivite yapamayız ki yemeği temizliği var kardeşi var. ekrandan bir kurtulsak ah ne isterim başka
Yaa İnş hep böyle gider senin ve ipek için çok sevindimKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Kızım ablaya çok sıcak davrandı o da ona öyle belki de ondandır. Hatta sabah uykusunu onun kucağında uyuduben şok. Nasıl olacak nasıl uyutacak derken ilk günden çok güzel geçti. Galiba umut var Tabi ben bütün gün evdeydim bütün gün işte aklım evde olacak ama ona da alışırız napalım. Şimdi sizin mesajları okuyacağım hızlıca
Bi doktora götürmüştü daha önce yine ona götürürüm Sonsuz eğer bana da öyle derlerseOh en guzeli.
Esin sagolsun. Valla.
Ne yapicaz o zaman jadem bu 9. Ay asosi ve kan verme isini.
Oy oy dusunmeye bunu basladim simdi de
Benim dr is yapasim uok gunes uyudu kolumda yatiricam insalalh uyur derken uyandi yuh bana
Tabiki şekerparem için nasıl rahat edecekse öyle yap en güzeli al kuzumTamam canım.ben de netten bir bakayım bakalim
Benim ki yeni basladi kalkmaya..gözüm açık uyuyorum resmensen de lcw diyorsun demek tamam ben de bakayom lcw ben civil aldim ogluma hep.cok memnun kaldım.ama bi de lcw bakayım.
Kac tog canımcım? Ben de 2 yaş düşündum.azicik buyuk gelir ama seneye de olur.zaten kış bitti bitiyor.
Jadem bizim ev gece 24 derece ama gene de korkuyorum.kombi sondugu oluyor elektrik.kesildigi oluyor.o zaman üşüyor.ben de çok direndim ustunu örtmek bilsin istedim ama olmuyor.ince bir tulum alip ustune battaniye atacagim.
Ohh ne güzel başlangıç oldu sizin için çok sevindimKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Kızım ablaya çok sıcak davrandı o da ona öyle belki de ondandır. Hatta sabah uykusunu onun kucağında uyuduben şok. Nasıl olacak nasıl uyutacak derken ilk günden çok güzel geçti. Galiba umut var Tabi ben bütün gün evdeydim bütün gün işte aklım evde olacak ama ona da alışırız napalım. Şimdi sizin mesajları okuyacağım hızlıca
Hadi gözünüz aydın kuzum şimdi yerleşme sıkıntısı başlarSelam kızlar geldik biz evimize sağsağlim gelirken Kırşehir de teyzeme uğradık 2 saat duurp devam ettik Göktuğ oyalandı orda arabaya binince de hemen uyudu şükür sıkıntı çıkarmadı. 2 küçük valizle gitmiştim geldim kapının önü çanta kirli vs doluGöktuğ babayı çok özlemiş onunla oynadı sonra başladı vızıltı uyudu şimdi. Vakitsiz oldu ama durmadı hiç.
Eşim de aç kaldım ne pişireceksin diyorohhh iyi oldu sana ekmek kemirseydin dedim azcık kıymet bilir belki arada gitmek lazım böyle. Bakalım baharda da Karsta ablamlar var oraya mı yol alsak tayinciler bu yıl oralaro da bir görmüş oluruz hem
Ah çok sevindim ya nasıl önemli şu durum bakıcı iyi olsun kızın sevsin insan ne ister dahaKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Guncel anne de yaptirin asiyi demisBi doktora götürmüştü daha önce yine ona götürürüm Sonsuz eğer bana da öyle derlerse
Mecbur girecek hastane ortamına pofff
Keske biz de ekrandan kurtulsak aynen istese birakir anliyor ama inat coksıkıntı olmuyor heryerde uyur arelim. ama ben bırakıp gitme aşamasına gelmedim hiç yani hiç uğraşmadım o aşama için. beklerim o dalar çıkarım odadan. canim isterse uzanır sariliriz birbirimize uyur kendi. eskiden saatlerce sallardım canim çıkardı. ağlama huyu da hiç yok iki güzel söze tav olur uyku moduna girer.
kahvaltıyla doyuyor zaten benim oğlan sonra meyve kuru yemiş kek bi de yoğurt sever yemek noooo ha makarna bi de. yani bende büyügunde üzülüyorum. ekran olan ilgisi hele ama dediğin gibi evdeler. 2 çocuk sürekli bi aktivite yapamayız ki yemeği temizliği var kardeşi var. ekrandan bir kurtulsak ah ne isterim başka
Ohh çok çok güzel olmuş susamcimm.Kızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Ooo miss hoşgeldinSelam kızlar geldik biz evimize sağsağlim gelirken Kırşehir de teyzeme uğradık 2 saat duurp devam ettik Göktuğ oyalandı orda arabaya binince de hemen uyudu şükür sıkıntı çıkarmadı. 2 küçük valizle gitmiştim geldim kapının önü çanta kirli vs doluGöktuğ babayı çok özlemiş onunla oynadı sonra başladı vızıltı uyudu şimdi. Vakitsiz oldu ama durmadı hiç.
Eşim de aç kaldım ne pişireceksin diyorohhh iyi oldu sana ekmek kemirseydin dedim azcık kıymet bilir belki arada gitmek lazım böyle. Bakalım baharda da Karsta ablamlar var oraya mı yol alsak tayinciler bu yıl oralaro da bir görmüş oluruz hem
Baharim sen onun isteğine, istahina göre davran.S Sonsuzsukurler canim kaka yapmadi daha ben biraz mamayi azaltmistim ya ne bileyim kafam cok karisik canim
Keyfi yerinde flan ama gozume zayif gelmeye basladi benim tartida bozuk lanet olsun 200 gr almis gozukuyor 3 haftada.
Bu dönemde kilo alislari nasil oluyor ?
Evet sen yazarken de çok kez niyetlendim yazmaya fırsat olmamıştı ablamda çok hassas temizlik konusunda evde oturduğu yer bellidir onun oturduğu yere oturmaz kimse bildiği için ama bilmeyen biri gelip otursa silmeden asla oturmaz daha neler neler
Arayi toparlayacagiz bahar teyzesiG
Yuruyuncede pesinden kosacagizsaglikli olsunlarda. Bu arada vitaminsiz kaldi flan demissin oyle dusunme disarda cocuklar bebeler sokakta buyuyor gayette sagliklilar ilgilenmeyen anne baba cok. Dunyaya gelem bir sekilde buyuyor iste
Ilerde fırın açacagizValla elimden geleni yapıyorum ama iyi ama kötü, dayansın bakalım ne kadar daha dayacanak. Zaten çok kolay beslenen bir bebek degildi. Zor büyüyecek demekki
Sağol canım benim. Yok ya mutsuz olmicam birşey değiştirmiyor çünkü.
İlk kavemi icmekle başladım. Sonra banyonun batmasını umursamadan ikisi ile duş aldım. Makyaj yaptım evin haline inat, evi degilde kendimi topladim. Yemekte yapmıyorum disardan soylicem. Kim ne yerse yesin yemeyen yemesin. Eşim gelince de bir film açarım, bugünlük bana yeter ne yapayım.
Yemezler anacığım yemezler beğenmezler. bu disler bitmeden rahatlamaya caklar herhalde. Ben Kabullendim yeniden yemesini bekleyeceğim. Senin kız da benimki gibi herhalde katı şeyleri seviyor. Bu çocuklardaki ekmek aşkı nedir yahu. Ekmek dislerimi rahatlatiyor yoksa.
Yok kesmicem canım. Dilzarin dediği gibi. O zaman yiyeceginin garantisi yok. Bakalım hayırlısı artık.
Evet inan artık evde yapacak birşey kalmadı. Belki çocuklarda sıkıntıdan huzursuzdur. Oğlum beslenme konusunda beni hic üzmüyor. Her sabah 2 haslama yumurta peynir 3 zeytin bir salatalık 1 bardak ıhlamurla yer. Ustunede yarim muz bir elma yer kalkar. Kızda o kadar büyüsede bende rahatlasam. Her konuda
Aaa ben de oglumun 3 yas tulumu var.bi bakayım olur mu dersin? Kızim olursa diye su yesili almistim.du bi deneyeyimBen kızmadım da Göktuğa su içirmeye gidince ikizi kızmışnaptın gördün mü o bebek daha bebek ooooo diye ağlatmış susunca öptürdüm barıştırdım Göktığ la ikisini
Bir yaşa kadar günde bir çay bardağı ek gıda diyorlar emzirne danışmanları canım bakma biz fazla veriyorızdüzelr inşallah böyle kalacak değil ya abisi gibi üzmez seni
E bebek aldık biz lcw yi iki ay giydirebildim küçükdü yolladım yeğenimebu 1,7 tog 3 yaş aldık az büyük ama iyi döne döne yatıyor
MasAllah kuzumaaa oyyy kankaannesi(Bende şimdi sallıyorum bir yandan okuyorum bir yandan yazıyorum aklım karışıyor şarkı söylerken
Bak üçkağıtçı kanka bunlar bizde yatakta oynadık ettik enerjimizi atalım diye debelendik iyiceoynamayı da öğrendi az çok iyice babası geliyorum diye saklandığı yerden çıkınca kuş gibi çırpınıyor kahkaha atıyor bir de iyice şeyi öğrendi artık baba anne memeyi ayrı istiyor mutfağa gidince de mama diyor ayrımını yapıyor yani
Ayy ne guzel haber canım.bak kadini sevmis demek ki..bence bu cok guzel bir belirti..bebekler iyi insani hissederlerKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Tabiki şekerparem için nasıl rahat edecekse öyle yap en güzeli al kuzum
Ohh ohhh Maşşallah canım süper haberler inşallah çok çok seversiniz bakıcınızı çok önemli gerçekten. Anne yarısı oluyor bir süre sonuçta. Bir de iyi biriyse çocuğa eğitim açısından da çok faydalı oluyor. Uykusunu, yemesini içmesini bile düzenliyor. Senin işe gitmen sana çok iyi gelecek zaten. Uyumasan bile işte enerjik olacak, dönünce evde de kaliteli zaman geçireceksin İpekleKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Hoşbuldum canımOoo miss hoşgeldin
Senin cocuklar pek şansli simdiden turkiye turu yapacaklar desenee.
Ya esine cok guldum pes ya hepsi mi ayni olur.
Iyi yaptin canim aynen bakalim degerini anlamistir insallah.
Kolay gelsinn hemen halledersin sen camasir işini de eminimm
Hazır sütün varken emiyorken yorgunluğun üzüntünün etkisiyle böyle bir karar verme. Şu süreçte öyle çok ihtiyaçları var ki ben bir kaç damla süt için çırpınıyorum Ayşe hiç emmezken ateşlendiği gece memeden inmemişti ağrısı varsa şifa oluyordur anne göğsünde sakinleşip rahatlıyordur. Sen çok iyi bir annesin zaman zaman hepimiz bu alıyoruz iki çocuk çok zor yorulmak senin de hakkın hep güçlü olamıyoruz anneyi diye hep güçlü olmaya yemeye çalışmada yoruyor bizi.. Geçecek bu da geçecek neleri geçirmişsin hayatında bir kaç güne dudu hanım güzel gözleriyle bakıp gülücükler atıcak sanaGünaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
Ayşe de henüz emeklemiyor bu aralar biraz fazla hareketlendi vakti saati gelince yapıcaklar herşeyi Zeynep tontik bir bebbekti önce yürüdü sonra emekledi totoyu kaldıramıyorduKizlar birde benimki emeklemiyor halen koyuyorun geri gidiyor yuvarlaniyor. Bugunde yuzustu birakayim dedim doğrultuyor kendini oturma pozisyonuna geciyor bazen yapamiyor tabi. Emeklemeyen kim kaldi acaba benimki disinda var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?