- 11 Şubat 2008
- 7.244
- 17.393
- 773
- 41
Yaaa canımmmm benim asıl seni üzerler Alimmm bu zalım kızlarAli ben Elifle evlenicem diye tutturuyor..kac defa anlattim hayir baskasiyla evlenemez.baskasi onu uzer diyor.ay Allahım ne yapmali yahu
Üzerler gibi görünüyor ciddenYaaa canımmmm benim asıl seni üzerler Alimmm bu zalım kızlarçok hassas yavrum Maşşallah
Hehehheheh.Evet sen yazarken de çok kez niyetlendim yazmaya fırsat olmamıştı ablamda çok hassas temizlik konusunda evde oturduğu yer bellidir onun oturduğu yere oturmaz kimse bildiği için ama bilmeyen biri gelip otursa silmeden asla oturmaz daha neler neler
Iyi olmuş miss.Ohh ohhh Maşşallah canım süper haberler inşallah çok çok seversiniz bakıcınızı çok önemli gerçekten. Anne yarısı oluyor bir süre sonuçta. Bir de iyi biriyse çocuğa eğitim açısından da çok faydalı oluyor. Uykusunu, yemesini içmesini bile düzenliyor. Senin işe gitmen sana çok iyi gelecek zaten. Uyumasan bile işte enerjik olacak, dönünce evde de kaliteli zaman geçireceksin İpekle
Hoşbuldum canımBenim çocuklar korona yüzünden bayadır il dışı çıkamıyordu artık tak dedi çıktık biz de napalım. Ankarayı her sene bölüm bölüm gezdirdim onlara. Sabah Göktuğ un uyku saatine denk getirdik evden çıkışı ki yolda uyusun aslında kızkardeşimin ev cumhurbaşkanlığı külliyesinin tam karşısı. Kütüphaneyi kızlara bir gezdirmek istedim ama malum çocuklar 1-4 arası serbest zaman ya almazlar diye yola revan olduk hemen. Ortalık düzelse inşallah ya o zaman da Göktuğ azcık laf anlar belki
Çamaşır valiz işini hallettim kaldırdım ortalığı canım duramam öyle bilirsinmama sandalyemiz vardı ama büyük böyle hantallardan. Kızkardeşimde ikeanınkinden vardı duruyormuş orda kurdu kullandık. Getirdim valla portatif küççük bişeymiş şıp diye sığdı önü de masanın altına. Büyüğü kaldırıp biraz bunu kullanacam sanırım çok yer kaplıyordu.
Bütün günün toplamımı 1 çay bardağı peki.Bir yaşa kadar günde bir çay bardağı ek gıda diyorlar emzirne danışmanları canım bakma biz fazla veriyorızdüzelr inşallah böyle kalacak değil ya abisi gibi üzmez seni
İnşallah bırakır canım. Bizimkide tam tersi tv cizgi film hiç isi yok. Bende azıcık olsun seyretsin diye bakıyordum. Mesela duruya yemek verirken 15 dk olsun seyretse, daha rahat yedirirdim. Ama yok illa başımızda bekkiyecek karışacak.Çocuklar farklı farklı.kahvaltıyla doyuyor zaten benim oğlan sonra meyve kuru yemiş kek bi de yoğurt sever yemek noooo ha makarna bi de. yani bende büyügunde üzülüyorum. ekran olan ilgisi hele ama dediğin gibi evdeler. 2 çocuk sürekli bi aktivite yapamayız ki yemeği temizliği var kardeşi var. ekrandan bir kurtulsak ah ne isterim başka
İnşallah canım haklısın, ben mantıklı düşünemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum duzelmesini.Baharcım öyle deme canım dilzar haklı o şimdi ağrı kesici olarak da emiyordur yememe sebebi emmesi değil rahatsızlığı. Geçici bir süreç kendini suçlama inşallah eski düzenine geri dönecek. Hemen kilo da vermez merak etme toparlar sonrasında yemeye başlayınca. Üzme kendini sen moralli ol ki kızına da destek olabilesin. Onun şimdi yemeye aşa değil sadece sana ihtiyacı var..
Fırın niye açıyorsunuz kız ekmekle hamurla pek işi yok. Benim kız icin desen haklısın, hamurcu olan duru. Umuta kahvaltıyı babası alistirdi. Babası her sabah 10 yumurta yer, ekmek kullanmaz. Oglunuda 2 yumurtaya alistirdi. Umutta büyüyünce sıkıntı vercek diyorsun yani. Her yaşın sıkıntısı var anlaşılan. Ana olmak kolay mı biraz cile cekecez demekki.Ilerde fırın açacagiz
Bahar Umuta masAllahbenim oglum da oyle yerdi o yasta.ama simdi hep direniyor.babaanneye gidince hobidigirtlak yiyor buraya gelince direniyor.kiskancliktan yemeye yemeye suzuldu iyice.ben de eskiden zorlamazdim.ama artik bin türlü oyun yapiyorum.
Sağol canım benim çok iyisin. Bu gun toplamda iki çay kaşığı yogurt verdim zorla. Bakalım duzelir inşallahHazır sütün varken emiyorken yorgunluğun üzüntünün etkisiyle böyle bir karar verme. Şu süreçte öyle çok ihtiyaçları var ki ben bir kaç damla süt için çırpınıyorum Ayşe hiç emmezken ateşlendiği gece memeden inmemişti ağrısı varsa şifa oluyordur anne göğsünde sakinleşip rahatlıyordur. Sen çok iyi bir annesin zaman zaman hepimiz bu alıyoruz iki çocuk çok zor yorulmak senin de hakkın hep güçlü olamıyoruz anneyi diye hep güçlü olmaya yemeye çalışmada yoruyor bizi.. Geçecek bu da geçecek neleri geçirmişsin hayatında bir kaç güne dudu hanım güzel gözleriyle bakıp gülücükler atıcak sana
Yavrum hassas kallpli alimm. Yerim onu.Üzerler gibi görünüyor cidden
Ya normalmis bu durum annem oyle diyor ama ne bileyim.boyuna biz Elifle evliyiz babayla da anne evli diyor
Hoşgeldiniz senin içinde bir değişiklik olmustur. İnsan biraz uzaklasmak istiyor, başka ortamlara ihtiyac duyuyor. İnşallah güzel geçmiştirSelam kızlar geldik biz evimize sağsağlim gelirken Kırşehir de teyzeme uğradık 2 saat duurp devam ettik Göktuğ oyalandı orda arabaya binince de hemen uyudu şükür sıkıntı çıkarmadı. 2 küçük valizle gitmiştim geldim kapının önü çanta kirli vs doluGöktuğ babayı çok özlemiş onunla oynadı sonra başladı vızıltı uyudu şimdi. Vakitsiz oldu ama durmadı hiç.
Eşim de aç kaldım ne pişireceksin diyorohhh iyi oldu sana ekmek kemirseydin dedim azcık kıymet bilir belki arada gitmek lazım böyle. Bakalım baharda da Karsta ablamlar var oraya mı yol alsak tayinciler bu yıl oralaro da bir görmüş oluruz hem
Bütün günün toplamımı 1 çay bardağı peki.
İnşallah bırakır canım. Bizimkide tam tersi tv cizgi film hiç isi yok. Bende azıcık olsun seyretsin diye bakıyordum. Mesela duruya yemek verirken 15 dk olsun seyretse, daha rahat yedirirdim. Ama yok illa başımızda bekkiyecek karışacak.Çocuklar farklı farklı.
İnşallah canım haklısın, ben mantıklı düşünemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum duzelmesini.
Fırın niye açıyorsunuz kız ekmekle hamurla pek işi yok. Benim kız icin desen haklısın, hamurcu olan duru. Umuta kahvaltıyı babası alistirdi. Babası her sabah 10 yumurta yer, ekmek kullanmaz. Oglunuda 2 yumurtaya alistirdi. Umutta büyüyünce sıkıntı vercek diyorsun yani. Her yaşın sıkıntısı var anlaşılan. Ana olmak kolay mı biraz cile cekecez demekki.
Sağol canım benim çok iyisin. Bu gun toplamda iki çay kaşığı yogurt verdim zorla. Bakalım duzelir inşallah
Bugün aklıma geldin yazacaktım daha dönemedi yazmadı diye çok şükür kazasız belasız döndünüz ilk ayrılıkta eşine zor gelmiştir göktuğ dan ayrılmak kızları da özlemiştir Bi havanız değişti iyi gelmiştir hepinize. İkea nın mama sandalyesi çok pratik bizde Zeynep te almıştık ayşede de kullanıyoruz her gittiğimiz yere taşıyoruz yanımızda güle güle kullanın sizdeOhh ohhh Maşşallah canım süper haberler inşallah çok çok seversiniz bakıcınızı çok önemli gerçekten. Anne yarısı oluyor bir süre sonuçta. Bir de iyi biriyse çocuğa eğitim açısından da çok faydalı oluyor. Uykusunu, yemesini içmesini bile düzenliyor. Senin işe gitmen sana çok iyi gelecek zaten. Uyumasan bile işte enerjik olacak, dönünce evde de kaliteli zaman geçireceksin İpekle
Hoşbuldum canımBenim çocuklar korona yüzünden bayadır il dışı çıkamıyordu artık tak dedi çıktık biz de napalım. Ankarayı her sene bölüm bölüm gezdirdim onlara. Sabah Göktuğ un uyku saatine denk getirdik evden çıkışı ki yolda uyusun aslında kızkardeşimin ev cumhurbaşkanlığı külliyesinin tam karşısı. Kütüphaneyi kızlara bir gezdirmek istedim ama malum çocuklar 1-4 arası serbest zaman ya almazlar diye yola revan olduk hemen. Ortalık düzelse inşallah ya o zaman da Göktuğ azcık laf anlar belki
Çamaşır valiz işini hallettim kaldırdım ortalığı canım duramam öyle bilirsinmama sandalyemiz vardı ama büyük böyle hantallardan. Kızkardeşimde ikeanınkinden vardı duruyormuş orda kurdu kullandık. Getirdim valla portatif küççük bişeymiş şıp diye sığdı önü de masanın altına. Büyüğü kaldırıp biraz bunu kullanacam sanırım çok yer kaplıyordu.
Ahh Ali yaaa.. Eşimde öyle dermiş küçükken ben ablamla evlenicem diye aralarında 6 yaş olmasına karşın hep korur kollar İl ablasını hele denizde ablası yüzerken yüze ezmiş boğulacak şimdi diye onu gözetmektenAli ben Elifle evlenicem diye tutturuyor..kac defa anlattim hayir baskasiyla evlenemez.baskasi onu uzer diyor.ay Allahım ne yapmali yahu
ya nasil sevindim anlatamam inşallah devamı da cok guzel olur 2. bebeye bile o bakarKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Kızım ablaya çok sıcak davrandı o da ona öyle belki de ondandır. Hatta sabah uykusunu onun kucağında uyuduben şok. Nasıl olacak nasıl uyutacak derken ilk günden çok güzel geçti. Galiba umut var Tabi ben bütün gün evdeydim bütün gün işte aklım evde olacak ama ona da alışırız napalım. Şimdi sizin mesajları okuyacağım hızlıca
amin inşallah. sizin nasıl şimdi yolunda mı herşey? yeniden cesaret toplamalıyım. evimize geldik. yarina denerim yine.Yaa maşallah diyeyimdarısı civana inşallah
çok zayıf bi görsen. besin almıyor bence. işte keyfine göre. net diyemem ki arel yer. bugun yer yarin yemez. sabit seyler iste saydiklarim.Keske biz de ekrandan kurtulsak aynen istese birakir anliyor ama inat cok
Yemek yerken izleyecek
Keyif adami nresmen babasi kilikli
Masallah onkari yiyorsa doyuyordur buyugun dimi anlattigin.
Ool masallah valla bak kuruyrmis dedigin acauip kalorili zaten
yq ben bu çocuğu yerim. o naif kalbinden öperim. kıyamam ya nasıl tatlı bu çocuk böyle ne yaptın şekerparem sırrı nedir ?Ali ben Elifle evlenicem diye tutturuyor..kac defa anlattim hayir baskasiyla evlenemez.baskasi onu uzer diyor.ay Allahım ne yapmali yahu
ah o ekran. ya sadece tv olsa bari. telefon olmasa. yemek yerken yemeğine odaklansa sadece. az yesin ama bilsin ne yiyor.Bütün günün toplamımı 1 çay bardağı peki.
İnşallah bırakır canım. Bizimkide tam tersi tv cizgi film hiç isi yok. Bende azıcık olsun seyretsin diye bakıyordum. Mesela duruya yemek verirken 15 dk olsun seyretse, daha rahat yedirirdim. Ama yok illa başımızda bekkiyecek karışacak.Çocuklar farklı farklı.
İnşallah canım haklısın, ben mantıklı düşünemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum duzelmesini.
Fırın niye açıyorsunuz kız ekmekle hamurla pek işi yok. Benim kız icin desen haklısın, hamurcu olan duru. Umuta kahvaltıyı babası alistirdi. Babası her sabah 10 yumurta yer, ekmek kullanmaz. Oglunuda 2 yumurtaya alistirdi. Umutta büyüyünce sıkıntı vercek diyorsun yani. Her yaşın sıkıntısı var anlaşılan. Ana olmak kolay mı biraz cile cekecez demekki.
Sağol canım benim çok iyisin. Bu gun toplamda iki çay kaşığı yogurt verdim zorla. Bakalım duzelir inşallah
Hehehheheh.
Peki kopusler var bahcede onlar elleyip nasil cocuklari aliyor. Bizim de evde vsr annemde de elini yıkatiyorum cocuklara ben de dayisi da yikayin dior sagolsun.
Ya hastalik fazlasi inan zeyayim yoksa hap icince iyileşmez yani
Cok sagolun hassas davrandığınız inin ablana
Bu hem.kotu birsey abarti istekleri oldugunda tabiki
Zorlanıyorsa hap icsin be canim rahatlar
Inan bak
Naptiniz yilbasinda
Corba msiir ekmegini yogurda banip yiyeydin benim icinn
Fasulye tursu.evde var yazin kurmus kaynanam annem de esimde kavur diyip duruyor.
Tezgahta. Bozulmus mudur nasil anlarim.
Tuzunu cikarticam.ona gore bozuk diye yanasmiorum
Yeni yıl menümüzü yapıldı afiyetle yenildi ama bana rahat üç dört kilo bıraktı evde olunca Bi de kalabalıktı habire yeme içme ve hareketsizlik kendimi çok ağır hissediyorumBahçede lavabomuz var sabunumuz var eller yüz ayaklar yıkanır öyle girilir eve kapıda bekler onları çocuklarda alışkın hiç sıkıntı çıkarmazlar eve gelince de el yüz yıkanır temiz kıyafetler giyilir. Bazen abartma abla dediğimizde oluyor çok çok ince düşünüyor ve kendini sıkıntıya sokuyor zaten rahatsız iyice kısıtlanıyor hassasiyetleri yüzünden
Güzel aslinda o adetiniz süper tam benlik ya.Yeni yıl menümüzü yapıldı afiyetle yenildi ama bana rahat üç dört kilo bıraktı evde olunca Bi de kalabalıktı habire yeme içme ve hareketsizlik kendimi çok ağır hissediyorum
Turşu hava almadoysa tuzuu yerindeyse bozulmaz kolay kolay bozuksa rengi değişir kokar zaten çok kötü anlarsın bozuk olduğunu sen yap afiyetle ye
Öyle oluyor canım ya yeğenimin biri de öyle abisiyle evleneceğini düşünüyor ikna edemedik kendi haline bıraktıkÜzerler gibi görünüyor cidden
Ya normalmis bu durum annem oyle diyor ama ne bileyim.boyuna biz Elifle evliyiz babayla da anne evli diyor
Güzel geçti canım enişte de yoktu kızkıza yedik içtik dedikodu yaptık kardeşim Göktuğ la oynadı bol bol. O da teyzesine yılıştı hepHoşgeldiniz senin içinde bir değişiklik olmustur. İnsan biraz uzaklasmak istiyor, başka ortamlara ihtiyac duyuyor. İnşallah güzel geçmiştir
4 yaşını bitirdiler onlar canım şükür. Kızkardeşimle aramızda 1,5 yaş varIyi olmuş miss.
Biz de çok gezerdik.
Inşallah bitsin şu bela da yine gezeriz.
Ablaninkiler kac yaşındaydı mama sandalyesini de iyi düşünmüşsün.
Kizim daha hic oturmuor hemen atiyor kendini ben de kaldiricam resmen.
Cok merkeziymis ya ablanin evi kar yağdı mi kaar
Sagol canim bakayom artik. Esimde ise gidince cok yoruluyorum herseyi kafama takiyorum. Annem gelecek haftaya sagolsun benimde biraz kafam acilir. Masallah Goktug a opuyorum cokBKGK canım sen kaka işine odaklanıp ek gıdayı azaltma normal yedir çocuğa nasılsa çıkaracak. Biliyorsun bizimki de sorunlu keçi kakası kıvamında yapıyor genelde napalım ama yapıyor. Dikkat ediyorum verdiklerime ama böyle maalesef bağırsak düzeni. Mama da kabız yapıyordu bizimkini o yüzden onu da çok vermiyorum 6-7 gün yapmadığı oluyordu ek gıdadan önce. Şimdi hareketlendi iyice daha iyi sert de olsa yapıyor otur kalk yapıyor şuan seri olarak her kalkışında bir ıkınıyordu geçen akşam eşim şaşırdı bu kanepeden düşmeden tutunup kalkıyor diye.. Eee dedim görmeyeli baya ilerletti tabisi 3 günde hemen aşama kaydetti kendi kendine. Emeklemeye halen hız vermedi. 5-6 kere atıyor kollarını sonra oturuyor halısız zeminde gitmiyor falan o da zamanla olur artık. Karya da bakmışsın 2-3 günde biranda çözmüş işi.
Bir de ekleyim kefir başladım ben. Buldum mayasını. Mayalıyorum yiyor bapırsaklara çok faydalı. Sen de yapamam dersen hazır sadelerden yedirebilirsin. Migrosta kefir mayası ve probiyotik yoğurt mayaları var süte direk katıp mayalıyorsun aklında bulunsun. Probiyotikler bağırsak dostu malum
Bizimkide kilosu var brnde ondan oldugunu düşünüyorum saglik olsunda gerisi onemli degil.Ayşe de henüz emeklemiyor bu aralar biraz fazla hareketlendi vakti saati gelince yapıcaklar herşeyi Zeynep tontik bir bebbekti önce yürüdü sonra emekledi totoyu kaldıramıyordu
Sabitleer bile yeterli bence.ya nasil sevindim anlatamam inşallah devamı da cok guzel olur 2. bebeye bile o bakariş hayatini cok özlüyorum. sosyallesmeye cok ihtiyacimiz var. daha ne kadar dayaniriz ki böyle bilmiyorum ama sabretmeye çalışıyorum.
amin inşallah. sizin nasıl şimdi yolunda mı herşey? yeniden cesaret toplamalıyım. evimize geldik. yarina denerim yine.
çok zayıf bi görsen. besin almıyor bence. işte keyfine göre. net diyemem ki arel yer. bugun yer yarin yemez. sabit seyler iste saydiklarim.
yq ben bu çocuğu yerim. o naif kalbinden öperim. kıyamam ya nasıl tatlı bu çocuk böyle ne yaptın şekerparem sırrı nedir ?
ah o ekran. ya sadece tv olsa bari. telefon olmasa. yemek yerken yemeğine odaklansa sadece. az yesin ama bilsin ne yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?