2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hehehheheh.
Peki kopusler var bahcede onlar elleyip nasil cocuklari aliyor. Bizim de evde vsr annemde de elini yıkatiyorum cocuklara ben de dayisi da yikayin dior sagolsun.
Ya hastalik fazlasi inan zeyayim yoksa hap icince iyileşmez yani
Cok sagolun hassas davrandığınız inin ablana
Bu hem.kotu birsey abarti istekleri oldugunda tabiki
Zorlanıyorsa hap icsin be canim rahatlar
Inan bak
Naptiniz yilbasinda
Corba msiir ekmegini yogurda banip yiyeydin benim icinn
Fasulye tursu.evde var yazin kurmus kaynanam annem de esimde kavur diyip duruyor.
Tezgahta. Bozulmus mudur nasil anlarim.
Tuzunu cikarticam.ona gore bozuk diye yanasmiorum

Iyi olmuş miss.
Biz de çok gezerdik.
Inşallah bitsin şu bela da yine gezeriz.
Ablaninkiler kac yaşındaydı mama sandalyesini de iyi düşünmüşsün.
Kizim daha hic oturmuor hemen atiyor kendini ben de kaldiricam resmen.
Cok merkeziymis ya ablanin evi kar yağdı mi kaar

Bir yaşa kadar günde bir çay bardağı ek gıda diyorlar emzirne danışmanları canım bakma biz fazla veriyorız düzelr inşallah böyle kalacak değil ya abisi gibi üzmez seni
Bütün günün toplamımı 1 çay bardağı peki.
İnşallah bırakır canım. Bizimkide tam tersi tv cizgi film hiç isi yok. Bende azıcık olsun seyretsin diye bakıyordum. Mesela duruya yemek verirken 15 dk olsun seyretse, daha rahat yedirirdim. Ama yok illa başımızda bekkiyecek karışacak.Çocuklar farklı farklı.
İnşallah canım haklısın, ben mantıklı düşünemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum duzelmesini.
Fırın niye açıyorsunuz kız ekmekle hamurla pek işi yok. Benim kız icin desen haklısın, hamurcu olan duru. Umuta kahvaltıyı babası alistirdi. Babası her sabah 10 yumurta yer, ekmek kullanmaz. Oglunuda 2 yumurtaya alistirdi. Umutta büyüyünce sıkıntı vercek diyorsun yani. Her yaşın sıkıntısı var anlaşılan. Ana olmak kolay mı biraz cile cekecez demekki.
Sağol canım benim çok iyisin. Bu gun toplamda iki çay kaşığı yogurt verdim zorla. Bakalım duzelir inşallah

Üzerler gibi görünüyor cidden
Ya normalmis bu durum annem oyle diyor ama ne bileyim.boyuna biz Elifle evliyiz babayla da anne evli diyor
Yavrum hassas kallpli alimm. Yerim onu.

Nasil da ince düşünmüş yine.
Insallah ilerde de boyle ince olsun.
Sen anlatirssin zaten güzelce sekerparem. oyle bir seyiin mumkun olmayacagini ama senn abisi olarak eliifi her zaman koruyacagin icin onu Allahin izniyle kimse uzemez dersin.

Ben olsam biz evlendik de noldu basimiz goge mi erdi unut evlenmeyi derdim o ayri tabi

Hoşgeldiniz senin içinde bir değişiklik olmustur. İnsan biraz uzaklasmak istiyor, başka ortamlara ihtiyac duyuyor. İnşallah güzel geçmiştir

Nasil izlemez ya tablet masallah umuta.
Açaba daha kucuk diye mi
Kacinilmaz son saniyordum ben onu.
Nazar degmesin ya.

10 yumurta mi vaaov
Kas mi calisiyor eşin
Ama yine de bana çok geldi bobrek karaciger icin umuta da 2 yumurta.

Uzulme bahar ya gore gore yer o da zamanla istahli abisinden. Emsin geçici dönemdir

Gun icinde 1 2 cay bardagi diyorlar.
Hic düşünme süt varken emsin.
Cocukkar farkli cidden iştahları
sen az yiyorum diyorsun ya belki snaa benzemistir duru da

Bugün aklıma geldin yazacaktım daha dönemedi yazmadı diye çok şükür kazasız belasız döndünüz ilk ayrılıkta eşine zor gelmiştir göktuğ dan ayrılmak kızları da özlemiştir Bi havanız değişti iyi gelmiştir hepinize. İkea nın mama sandalyesi çok pratik bizde Zeynep te almıştık ayşede de kullanıyoruz her gittiğimiz yere taşıyoruz yanımızda güle güle kullanın sizde

Ali ben Elifle evlenicem diye tutturuyor..kac defa anlattim hayir baskasiyla evlenemez.baskasi onu uzer diyor.ay Allahım ne yapmali yahu
Ahh Ali yaaa.. Eşimde öyle dermiş küçükken ben ablamla evlenicem diye aralarında 6 yaş olmasına karşın hep korur kollar İl ablasını hele denizde ablası yüzerken yüze ezmiş boğulacak şimdi diye onu gözetmektenhala da çok düşkünler birbirlerine inş. Ali ile Elif de öyle olur

ya nasil sevindim anlatamam inşallah devamı da cok guzel olur 2. bebeye bile o bakar iş hayatini cok özlüyorum. sosyallesmeye cok ihtiyacimiz var. daha ne kadar dayaniriz ki böyle bilmiyorum ama sabretmeye çalışıyorum.
Yaa maşallah diyeyim darısı civana inşallah
amin inşallah. sizin nasıl şimdi yolunda mı herşey? yeniden cesaret toplamalıyım. evimize geldik. yarina denerim yine.
çok zayıf bi görsen. besin almıyor bence. işte keyfine göre. net diyemem ki arel yer. bugun yer yarin yemez. sabit seyler iste saydiklarim.
Ali ben Elifle evlenicem diye tutturuyor..kac defa anlattim hayir baskasiyla evlenemez.baskasi onu uzer diyor.ay Allahım ne yapmali yahu
yq ben bu çocuğu yerim. o naif kalbinden öperim. kıyamam ya nasıl tatlı bu çocuk böyle ne yaptın şekerparem sırrı nedir ?
ah o ekran. ya sadece tv olsa bari. telefon olmasa. yemek yerken yemeğine odaklansa sadece. az yesin ama bilsin ne yiyor.

Yeni yıl menümüzü yapıldı afiyetle yenildi ama bana rahat üç dört kilo bıraktı evde olunca Bi de kalabalıktı habire yeme içme ve hareketsizlik kendimi çok ağır hissediyorum
Turşu hava almadoysa tuzuu yerindeyse bozulmaz kolay kolay bozuksa rengi değişir kokar zaten çok kötü anlarsın bozuk olduğunu sen yap afiyetle ye

Güzel aslinda o adetiniz süper tam benlik ya.
Ablana bolca anlayislairimi ve sevgilerimi gönderiyorum iletir misin ruh ikizlerim artıyor sevinuom.istemsiz

Evet iste kendini kisitliyorsa ilac icsin bence.

Kavanoza boşalmıştık kaynanam siseye yapmisti bozulmus mduru acaba.
Hani komservelerde bakteri uruyormus ya oyle bir sey olmus olabilir mi.

Verirsin ya kiloyu evde hic dusunme 2 cocuk canli ders ev isi

Ben de oyle oluor kardesimle yapip yiyince kalabalikta yeniyor iste
3 kilosu odemdir zaten onun cidden bak

Üzerler gibi görünüyor cidden
Ya normalmis bu durum annem oyle diyor ama ne bileyim.boyuna biz Elifle evliyiz babayla da anne evli diyor
Öyle oluyor canım ya yeğenimin biri de öyle abisiyle evleneceğini düşünüyor ikna edemedik kendi haline bıraktık5 yaşında şuan halen öyle umut ediyor
Hoşgeldiniz senin içinde bir değişiklik olmustur. İnsan biraz uzaklasmak istiyor, başka ortamlara ihtiyac duyuyor. İnşallah güzel geçmiştir
Güzel geçti canım enişte de yoktu kızkıza yedik içtik dedikodu yaptık kardeşim Göktuğ la oynadı bol bol. O da teyzesine yılıştı hep. Hele sabah erkenden birinin Göktuğ u alıp gitmesi ve benim yarım saat daha uyumam paha biçilemezdi

S Susam_tanesi çok sevindim ilk gününüz gibi geçsin inş bebekler çok hisliler kimin gerçekten sevdiğini biliyorlar bence demekki o sıcaklığı aldı ipek yoksa insan görmüyor yavrularımız yabancılayıp ağlayabilirdi. Sen de için rahat işine başlayabilirsin sana da iyi gelmiştir evde bir ses oturup sohbet etmek kahve içmek

S SON
4 yaşını bitirdiler onlar canım şükür. Kızkardeşimle aramızda 1,5 yaş var . Kar yok ya hiç şükürüm bu yılyollar kupkuru tarlalar ot hep. Ankara da günlük güneşlikti burası da öyle. Allah sonumuzu hayır etsin bu yaz nasıl olacak

Helinnnnn ne yaptınız döndünüz mü siiz abiler bugün gitti ama niz bu haftada kalmaya karar verdik havalar güzel Zeynep abisiyle köpeklerle çok eğleniyor şu imkan varken onu eve hapsetmek istemiyoruz Burda kendi özgürce girip çıkıyor eve geçince bize bağımlı sürekli çıkaramıyorum dışarı zaten çıksan nereye gideceksin parklarda korkar oldu yavrularımız

Sagol canim bakayom artik. Esimde ise gidince cok yoruluyorum herseyi kafama takiyorum. Annem gelecek haftaya sagolsun benimde biraz kafam acilir. Masallah Goktug a opuyorum cok

Ayşe de henüz emeklemiyor bu aralar biraz fazla hareketlendi vakti saati gelince yapıcaklar herşeyi Zeynep tontik bir bebbekti önce yürüdü sonra emekledi totoyu kaldıramıyordu
Bizimkide kilosu var brnde ondan oldugunu düşünüyorum saglik olsunda gerisi onemli degil.

Sabitleer bile yeterli bence.
Kof kilo iyi degil zaten.
Benim.oglumun jaburgassindaki jemikler sayiliyor
Cubuk kraker gibi
Hic öyle dusunme besin alamiyor diye daha ne yeesin.
Neden oyle dusundun ki
Degerrleri guzeldir onun Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…