- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Bebeklerin yememesi ne kadar üzücü yıpratıcı bir süreçmişBaharcım öyle deme canım dilzar haklı o şimdi ağrı kesici olarak da emiyordur yememe sebebi emmesi değil rahatsızlığı. Geçici bir süreç kendini suçlama inşallah eski düzenine geri dönecek. Hemen kilo da vermez merak etme toparlar sonrasında yemeye başlayınca. Üzme kendini sen moralli ol ki kızına da destek olabilesin. Onun şimdi yemeye aşa değil sadece sana ihtiyacı var..
Alan değişikliği yapmayı istiyorum . Pdr için biraz edebiyat filan mı baksam diyorum . Gerçi matematikle de gidilebilir artık herhalde puanlar baya düşük . Bakalım hayırlısı . Çok yoruluyorum ve kendimi geliştiremiyorum bölümümde . Oturup bir kaynak tarayamıyorum. Öğrenciler eskisi gibi soru soramıyorlar o kadar . Sorsalar onlar sayesinde taramış oluyordum . Tabi okul da önemli . İmamhatipte çalışıyorum iyice köreldimKomşu arıyor insan cidden ben nazara inanırım ama bence gönlünü ferah tutup nazar duası okununca allah koruyor
İyi arttırdım şu ara tempomu ama 2. Çocuğum hasta olunca biraz aksadı kocam bey iyileşirse İnş Aynı devam edeceğim geçen 6 saati buldum
Sen ne dersi çalışacaksın
Ah bahar aynısını bende yaşıyorum . Yemeyen çocuk ne zor oluyor . Sabahtan kalkıyorum hevesle kahvaltı hazırlıyorum bir lokma koyamadım ağzına . Bugun hiç bir şey yemedi . Ful mama içti . Vitaminsiz kalacak korkum . Kaç gündür böyleyiz. Sinir basıyor iyice . Ne iyi yapmışsın bugun toparlamak için oh sefan olsun . Ben hiç bir şey yapamadım . Uyku da uyumuyor . Üstüne bir de derse gir çık . Ev aldı başını gidiyor . Bu da geriyor iyice . İnşallah bir an önce düzelir iştahları .Günaydın kızlar yorucu bir hafta sonu gecirdik ve halada devam. Uyku yok istah yok, meme dışında tek emmdigi çikolata. Nereden tattırdık bilmem. Geceleri o kadar cok kalkıyorki, saat başı en az yarım saat meme emmeye kalkıyor. Çünkü aç açlıktan uyku tutmuyor. Uykusunu almadığı icin huysuz, huysuz oldugu icin mutsuz. Yapacağı tek sey yemek yemek aslında ama malesef. Yemek gördüğü anda ağlma krizine giriyor. Bizde duru hanimla uğraşıyoruz. Zaten kilolu degil iyice zayiflayacak. Cokta sinirli zaman cabucak gecsin istiyorum. 2 gun once sinirle memeyi kesme kararı aldım. Sonra bu coronadan vaz gectim. Meme vermesem belki yemek yer diye düşünüyorum. Bilemiyorum suan beklemedeyim, kendiliginden biraksa bari. Sonucta sütüm yetmiyor, en azindan yemek yer tok olduğunu bilmek beni rahatlatır.
Bir yemeyen bebek dahaBebeklerin yememesi ne kadar üzücü yıpratıcı bir süreçmiş
Katı bişey yedirmek mümkün değil hala hemen öğürüp kusuyor. Yedikleri de sınırlı. Gönülsüz yiyor sayılı kaşıkla. Ama gerçekten zormuş. Alışır yer inşallah her şeyi diye dua ediyorum bol bolBir yemeyen bebek daha
Alan değişikliği bende istiyorum ama kendi branşıma ama merkezde normlar doldu uzak ilçelerde boşluk var oraya gitsem merkeze dönmem çok zor o yüzden kımıldayamıyorumAlan değişikliği yapmayı istiyorum . Pdr için biraz edebiyat filan mı baksam diyorum . Gerçi matematikle de gidilebilir artık herhalde puanlar baya düşük . Bakalım hayırlısı . Çok yoruluyorum ve kendimi geliştiremiyorum bölümümde . Oturup bir kaynak tarayamıyorum. Öğrenciler eskisi gibi soru soramıyorlar o kadar . Sorsalar onlar sayesinde taramış oluyordum . Tabi okul da önemli . İmamhatipte çalışıyorum iyice köreldim
Ah bahar aynısını bende yaşıyorum . Yemeyen çocuk ne zor oluyor . Sabahtan kalkıyorum hevesle kahvaltı hazırlıyorum bir lokma koyamadım ağzına . Bugun hiç bir şey yemedi . Ful mama içti . Vitaminsiz kalacak korkum . Kaç gündür böyleyiz. Sinir basıyor iyice . Ne iyi yapmışsın bugun toparlamak için oh sefan olsun . Ben hiç bir şey yapamadım . Uyku da uyumuyor . Üstüne bir de derse gir çık . Ev aldı başını gidiyor . Bu da geriyor iyice . İnşallah bir an önce düzelir iştahları .
döndük canim çocuklara da bana da çok iyi geliyor. kalabalık yoruyor ama en azından monotonluktan çıkıyoruz farklı yorgunluklar. ama çocuklar çok cok mutlu oluyor. bu hafta dururuz da sonra yine gideriz. şükür bu şansımız var zeyayHelinnnnn ne yaptınız döndünüz mü siiz abiler bugün gitti ama niz bu haftada kalmaya karar verdik havalar güzel Zeynep abisiyle köpeklerle çok eğleniyor şu imkan varken onu eve hapsetmek istemiyoruz Burda kendi özgürce girip çıkıyor eve geçince bize bağımlı sürekli çıkaramıyorum dışarı zaten çıksan nereye gideceksin parklarda korkar oldu yavrularımız
değerleri en son iyiydi. bağışıklığı düşüktür hemen hasta olur. çok düşer. morluklar oluverir hemen. sekerparenin oğlu gibi az ama daha o denli konuşamadığı için kısmen öpücükler göz kırpmalar cilveler narin geliyor bana. dayak yer ama kendi vuramaz kiyamaz. ay bi de ben onu o kadar bekledim ki. 2.ye hamile olduğumda sever miyim diye çok düşündüm. arele olan sevgim tutkum çok ayrı. 10 aydır da çocuk beni görünce daha bi bağlandık. arel 2 aylıktı ise başladığımda. kıyamam ne uğraştım hastanede sürekli süt sag öğle arası bile gel 2 fırt emzir geri dön ayyy ne tempoydu. bi de çocuğa bakan sabit değil. bi kv bi abimin eşi bk diğer abimin eşi iyle ortaya karışık büyüdü kıyamıyorum. civana hamile oldugumu öğrendiğimde çok ağladım arelin hakkına girerim diye. hamileyken bile emzirmeye devam ettim gücüm yetene kadar civan doğdu 6 ay daha sağdım sağdım arele de içirdim. ama gel gör ki civan sayesinde öyle böyle de olsa annesi arelin yanında 10 aydır işe gitmiyor bakalım ne zamana kadar. hem çok güzel hem de işi özlüyor yine de insan.Sabitleer bile yeterli bence.
Kof kilo iyi degil zaten.
Benim.oglumun jaburgassindaki jemikler sayiliyor
Cubuk kraker gibi
Hic öyle dusunme besin alamiyor diye daha ne yeesin.
Neden oyle dusundun ki
Degerrleri guzeldir onun Allahin izniyle.
Canim cok sevindimKızlaar selam herkese bugün hiç giremedim. Bugün bakıcı teyzemiz başladı ben de ona kızın rutinlerini anlatıcam. Beraber oyunlar oynayıp yemeklerini hazırlayacağız derken telefonu elime alamadım. İpek uyuduğu zamanlarda da sohbet ettik kahve içtik. İnanın evde insan olması bana çook iyi geldi. Gece doğru duzgün uyumadık sabah da 6.50 de kalktık ona rağmen bütün gün enerjim yüksekti. İşe gideceğimde daha erken kalkacağım ama serviste 1 saat daha uyurum.
Kızım ablaya çok sıcak davrandı o da ona öyle belki de ondandır. Hatta sabah uykusunu onun kucağında uyuduben şok. Nasıl olacak nasıl uyutacak derken ilk günden çok güzel geçti. Galiba umut var Tabi ben bütün gün evdeydim bütün gün işte aklım evde olacak ama ona da alışırız napalım. Şimdi sizin mesajları okuyacağım hızlıca
Ya aslinda karya nin kilosu fazla zaten ama tartiya gore hic almamis olmasi imkansiz bence 200 gr da az degilmi 1 ay olacak neredeyse tartida hatali ama bu kadar yanlis sonuc verdigini gormedim gramlarda hata yapiyor. Bana kalsada sağlıklı olsun zayif olsun ama hic almamissada korkarim yani birden normal miymis.Baharim sen onun isteğine, istahina göre davran.
Hareketke çözülecektir kaka işi.
Beslenmesine dikkat ediyorsun çünkü.
Zayıflasın hareket zamani artik ya.
Bizimki sanki hic almafi bile.
Doktora da gitmioruz
9 cikti evdeki tartıda.
Ama.osman gonulal zayiflayabilirler kilo almayabilirler artik diyor.
Hem karya tontis zaten maşallah hic oyle düşünme.
Kakasini bekletme huuu vardir belki bekledikce katilasiyor diyorsan kayisiyi hasla yedir su ver pesine bir de bacak egzersizi karnini ov canim huzursuz geliyorsa sana bebisin
Kusmaları geçer zamanla alışır katıya da . Ama iştahsız sa gerçekten çok zorluyor . Kaşığı ısırıyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oluyor . Kafasını arkaya vuruyor sinirleniyor . Mama sandalyesine oturmak dahi istemiyor . Ben bile kötü hissediyorum yemek vaktinde kendimi . Bir süre ara versem acaba ne olur ki bilemedim . Gerçekten çok geriliyorumKatı bişey yedirmek mümkün değil hala hemen öğürüp kusuyor. Yedikleri de sınırlı. Gönülsüz yiyor sayılı kaşıkla. Ama gerçekten zormuş. Alışır yer inşallah her şeyi diye dua ediyorum bol bol
Alt dişleri anlamıştım da üstlere bakıyorum bir şey gözüktüğü de yok . Diş midir atak mıdır bende bilemedim . Atak haftası şu an bizim tam . Diyordum bizimki düzene bindi uykular diye seviniyordum ki kısa sürdü . Senin alan neydi , şu an ne ?Alan değişikliği bende istiyorum ama kendi branşıma ama merkezde normlar doldu uzak ilçelerde boşluk var oraya gitsem merkeze dönmem çok zor o yüzden kımıldayamıyorum
Ayşede yemiyor o kadar heveslenip hazırlıyorum iki lokma yesin diye ama nafile Allah tan yoğurt var Bi onu severek yiyor onu yerken yanında iki kaşık bişey yedirebilsem kar sayıyorum dişte damakta kaldı Bi türlü patlamadı
Canım doğru dedin ben de biraz hassasım..zaten biraz da bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum..Kalppare
Bana gec olacak gibi geliyor ama insallah şaşırtır beni :) sağlıkları yerinde olsunda tek dilegim bu inan. Ben cok cabuk etkileniyorum sende biraz benim gibisin mesela hasta cocuklari sma lilari flan instadan görüyorum ya korkuyorum hemen. Sen gecenlerde dedin ya konuşmuyor otizm belirtileri vs ben bir donem cok taktim kafama ama simdi karya hanim susmuyor ve Masallah cok akilli her dedigimi anliyor. Mesela buzdolabina magnet leri indirim buradan gorup onlari yapistirip takiyoruz ve bunu kendisi yapiyor alkisliyor yapistirdiginda. Halkalari ben takiyorum o tek tek cikartiyor vs..
Bugunlerimize cok sukur insallah hersey daha guzel olsun. Allah hastalarada sifa versin.
Canim benimkide oyleydi gecen haftaya kadar ama inan alisiyorlar uzme kendini. Her cocuk farkli yine arada öğürüyor. benimki yumurtayi oguruyordu gecen eline verdim lop koca parca yuttu biz sookKatı bişey yedirmek mümkün değil hala hemen öğürüp kusuyor. Yedikleri de sınırlı. Gönülsüz yiyor sayılı kaşıkla. Ama gerçekten zormuş. Alışır yer inşallah her şeyi diye dua ediyorum bol bol
Benim kiz da hamurcuBütün günün toplamımı 1 çay bardağı peki.
İnşallah bırakır canım. Bizimkide tam tersi tv cizgi film hiç isi yok. Bende azıcık olsun seyretsin diye bakıyordum. Mesela duruya yemek verirken 15 dk olsun seyretse, daha rahat yedirirdim. Ama yok illa başımızda bekkiyecek karışacak.Çocuklar farklı farklı.
İnşallah canım haklısın, ben mantıklı düşünemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum duzelmesini.
Fırın niye açıyorsunuz kız ekmekle hamurla pek işi yok. Benim kız icin desen haklısın, hamurcu olan duru. Umuta kahvaltıyı babası alistirdi. Babası her sabah 10 yumurta yer, ekmek kullanmaz. Oglunuda 2 yumurtaya alistirdi. Umutta büyüyünce sıkıntı vercek diyorsun yani. Her yaşın sıkıntısı var anlaşılan. Ana olmak kolay mı biraz cile cekecez demekki.
Sağol canım benim çok iyisin. Bu gun toplamda iki çay kaşığı yogurt verdim zorla. Bakalım duzelir inşallah
Ben de anlattim canim..o zaman ben onun esini döverim diyorYavrum hassas kallpli alimm. Yerim onu.
Nasil da ince düşünmüş yine.
Insallah ilerde de boyle ince olsun.
Sen anlatirssin zaten güzelce sekerparem. oyle bir seyiin mumkun olmayacagini ama senn abisi olarak eliifi her zaman koruyacagin icin onu Allahin izniyle kimse uzemez dersin.
Ben olsam biz evlendik de noldu basimiz goge mi erdi unut evlenmeyi derdim o ayri tabi
InsAllah yaaAhh Ali yaaa.. Eşimde öyle dermiş küçükken ben ablamla evlenicem diye aralarında 6 yaş olmasına karşın hep korur kollar İl ablasını hele denizde ablası yüzerken yüze ezmiş boğulacak şimdi diye onu gözetmektenhala da çok düşkünler birbirlerine inş. Ali ile Elif de öyle olur
Valla ben de şaşırıyorumamin inşallah. sizin nasıl şimdi yolunda mı herşey? yeniden cesaret toplamalıyım. evimize geldik. yarina denerim yine.
çok zayıf bi görsen. besin almıyor bence. işte keyfine göre. net diyemem ki arel yer. bugun yer yarin yemez. sabit seyler iste saydiklarim.
yq ben bu çocuğu yerim. o naif kalbinden öperim. kıyamam ya nasıl tatlı bu çocuk böyle ne yaptın şekerparem sırrı nedir ?
ah o ekran. ya sadece tv olsa bari. telefon olmasa. yemek yerken yemeğine odaklansa sadece. az yesin ama bilsin ne yiyor.
Tamam ümidi keseyim ben de o zamanÖyle oluyor canım ya yeğenimin biri de öyle abisiyle evleneceğini düşünüyor ikna edemedik kendi haline bıraktık5 yaşında şuan halen öyle umut ediyor
Güzel geçti canım enişte de yoktu kızkıza yedik içtik dedikodu yaptık kardeşim Göktuğ la oynadı bol bol. O da teyzesine yılıştı hep. Hele sabah erkenden birinin Göktuğ u alıp gitmesi ve benim yarım saat daha uyumam paha biçilemezdi
Ooo masAllah masAllahKalppare karya bayadir oturuyor ama tam anlamiyla3 hafta flan olacak baya kendini tutuyor.. benimki zora gelemiyor ben onu anladim :)
Alt dişleri buna nazaran çok kolay çıkarttı ama bunlar çıkmak bilmiyor ateşi huzursuzluğu iştahsızlığı da cabası ateşten sonra birden salyası kesildi çok şaşırdım artık baş edemiyor iki önlük takıyorum sırılsıklam oluyordu birden kesildiAlt dişleri anlamıştım da üstlere bakıyorum bir şey gözüktüğü de yok . Diş midir atak mıdır bende bilemedim . Atak haftası şu an bizim tam . Diyordum bizimki düzene bindi uykular diye seviniyordum ki kısa sürdü . Senin alan neydi , şu an ne ?
Memnunsan kal belki ilerde geçersin branşına . Bizim de alt dişleri pek anlamadık da üstler zorluyor . İştahsızlık oldu hem dişten hem ataktan sanırım .Alt dişleri buna nazaran çok kolay çıkarttı ama bunlar çıkmak bilmiyor ateşi huzursuzluğu iştahsızlığı da cabası ateşten sonra birden salyası kesildi çok şaşırdım artık baş edemiyor iki önlük takıyorum sırılsıklam oluyordu birden kesildi
Benim branşım resim ama atamam teknoloji ve tasarım kendi bıtanşımı çok özlüyorum şuanki okulumu öğrencilerimi idaremi çok seviyorum evime yürüyerek 20 dk arabayla 5 dk mesafede herşey bu kadar güzelken branşıma dönücem diye macera aramak istemiyorum 4 yıl ilçede çalıştım merkeze git gel yollarda perişanlık şimdi ancak rahata erdim branş değiştirsem daha uzak ilçelere gitmem gerekecek ve merkez full geri gelmem yıllarımı alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?