2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeklerin yememesi ne kadar üzücü yıpratıcı bir süreçmiş

Alan değişikliği yapmayı istiyorum . Pdr için biraz edebiyat filan mı baksam diyorum . Gerçi matematikle de gidilebilir artık herhalde puanlar baya düşük . Bakalım hayırlısı . Çok yoruluyorum ve kendimi geliştiremiyorum bölümümde . Oturup bir kaynak tarayamıyorum. Öğrenciler eskisi gibi soru soramıyorlar o kadar . Sorsalar onlar sayesinde taramış oluyordum . Tabi okul da önemli . İmamhatipte çalışıyorum iyice köreldim
Ah bahar aynısını bende yaşıyorum . Yemeyen çocuk ne zor oluyor . Sabahtan kalkıyorum hevesle kahvaltı hazırlıyorum bir lokma koyamadım ağzına . Bugun hiç bir şey yemedi . Ful mama içti . Vitaminsiz kalacak korkum . Kaç gündür böyleyiz. Sinir basıyor iyice . Ne iyi yapmışsın bugun toparlamak için oh sefan olsun . Ben hiç bir şey yapamadım . Uyku da uyumuyor . Üstüne bir de derse gir çık . Ev aldı başını gidiyor . Bu da geriyor iyice . İnşallah bir an önce düzelir iştahları .

Kalppare
Bana gec olacak gibi geliyor ama insallah şaşırtır beni :) sağlıkları yerinde olsunda tek dilegim bu inan. Ben cok cabuk etkileniyorum sende biraz benim gibisin mesela hasta cocuklari sma lilari flan instadan görüyorum ya korkuyorum hemen. Sen gecenlerde dedin ya konuşmuyor otizm belirtileri vs ben bir donem cok taktim kafama ama simdi karya hanim susmuyor ve Masallah cok akilli her dedigimi anliyor. Mesela buzdolabina magnet leri indirim buradan gorup onlari yapistirip takiyoruz ve bunu kendisi yapiyor alkisliyor yapistirdiginda. Halkalari ben takiyorum o tek tek cikartiyor vs..
Bugunlerimize cok sukur insallah hersey daha guzel olsun. Allah hastalarada sifa versin.

Alan değişikliği bende istiyorum ama kendi branşıma ama merkezde normlar doldu uzak ilçelerde boşluk var oraya gitsem merkeze dönmem çok zor o yüzden kımıldayamıyorum
Ayşede yemiyor o kadar heveslenip hazırlıyorum iki lokma yesin diye ama nafile Allah tan yoğurt var Bi onu severek yiyor onu yerken yanında iki kaşık bişey yedirebilsem kar sayıyorum dişte damakta kaldı Bi türlü patlamadı

döndük canim çocuklara da bana da çok iyi geliyor. kalabalık yoruyor ama en azından monotonluktan çıkıyoruz farklı yorgunluklar. ama çocuklar çok cok mutlu oluyor. bu hafta dururuz da sonra yine gideriz. şükür bu şansımız var zeyay
Sabitleer bile yeterli bence.
Kof kilo iyi degil zaten.
Benim.oglumun jaburgassindaki jemikler sayiliyor
Cubuk kraker gibi
Hic öyle dusunme besin alamiyor diye daha ne yeesin.
Neden oyle dusundun ki
Degerrleri guzeldir onun Allahin izniyle.
değerleri en son iyiydi. bağışıklığı düşüktür hemen hasta olur. çok düşer. morluklar oluverir hemen. sekerparenin oğlu gibi az ama daha o denli konuşamadığı için kısmen öpücükler göz kırpmalar cilveler narin geliyor bana. dayak yer ama kendi vuramaz kiyamaz. ay bi de ben onu o kadar bekledim ki. 2.ye hamile olduğumda sever miyim diye çok düşündüm. arele olan sevgim tutkum çok ayrı. 10 aydır da çocuk beni görünce daha bi bağlandık. arel 2 aylıktı ise başladığımda. kıyamam ne uğraştım hastanede sürekli süt sag öğle arası bile gel 2 fırt emzir geri dön ayyy ne tempoydu. bi de çocuğa bakan sabit değil. bi kv bi abimin eşi bk diğer abimin eşi iyle ortaya karışık büyüdü kıyamıyorum. civana hamile oldugumu öğrendiğimde çok ağladım arelin hakkına girerim diye. hamileyken bile emzirmeye devam ettim gücüm yetene kadar civan doğdu 6 ay daha sağdım sağdım arele de içirdim. ama gel gör ki civan sayesinde öyle böyle de olsa annesi arelin yanında 10 aydır işe gitmiyor bakalım ne zamana kadar. hem çok güzel hem de işi özlüyor yine de insan.

Canim cok sevindim Zeyay1420 in dedigi gibi cocuklar hisli olurlar. Insallah daha iyi olur ❤
Ya aslinda karya nin kilosu fazla zaten ama tartiya gore hic almamis olmasi imkansiz bence 200 gr da az degilmi 1 ay olacak neredeyse tartida hatali ama bu kadar yanlis sonuc verdigini gormedim gramlarda hata yapiyor. Bana kalsada sağlıklı olsun zayif olsun ama hic almamissada korkarim yani birden normal miymis.
Bak Osman gonulal i izleyeyim musait olunca bilmiyordum.

Kusmaları geçer zamanla alışır katıya da . Ama iştahsız sa gerçekten çok zorluyor . Kaşığı ısırıyor . Mama sandalyesinden sarka sarka bir oluyor . Kafasını arkaya vuruyor sinirleniyor . Mama sandalyesine oturmak dahi istemiyor . Ben bile kötü hissediyorum yemek vaktinde kendimi . Bir süre ara versem acaba ne olur ki bilemedim . Gerçekten çok geriliyorum

Alt dişleri anlamıştım da üstlere bakıyorum bir şey gözüktüğü de yok . Diş midir atak mıdır bende bilemedim . Atak haftası şu an bizim tam . Diyordum bizimki düzene bindi uykular diye seviniyordum ki kısa sürdü . Senin alan neydi , şu an ne ?

Canım doğru dedin ben de biraz hassasım..zaten biraz da bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum..
Sma li çocuklar gibiçok değişik rahatsızlıkları olan çocuklar biliyorum gördüm. Özel egitimde calismaya basladigimde yiyemez icemez olmustum.uzul üzül bi hal oldum..sonra kafayi topladim..annelerine baktım..hepsi o kadar güçlu duruyorlardi ki..hepsi cocuklari için kaybedecek 1 dk mız yok diye dusunerek binbir fedakarlikla ve yuzlerinde "güçlü" bir gülümseme ile gelip gidiyorlardi.dedim Allah kimseye kaldiramayacaği yükü vermiyor.dedim vardır Yaradanın bir bildiği

Karya kendi kendine oturmaya basladiysa 2 hafta icinde emekler.bizim oyle oldu çünkü canım hatta hala duz zemindeyken kalkıp oturamıyor.sadece yastik üzerindeyken kalkabiliyor
Allah saglik sihhat versin en önemlisi bu..gelisimde bireysel farklılıklar vardır. Ilk ogrendigim cumle buydu meslegimle ilgili.bence altın nokta da bu

S Susam_tanesi inşallah bakıcı işin hep böyle devam eder . Hep memnun kalırsın inşallah . Bakıcı deyince karnıma ağrılar giriyor . Karşı komşum bizim aile dostumuz aslında. Ama adamın 2. Eşi . Biz 1. Eşi varkenden beri görüşürüz . Eşi ölünce bu kadınla evlendi . Adamı çok severim , annemler onlarla tanıştıklarında ben 5 yaşındaymışım . Ancak bu eşine içim ısınamıyor , dedikodusu var . Sena yı çok seviyor . Onun çocuğu olmamış . İncinir diye bir çok şeyine göz yumuyorum . Bana internet annesi der kendisi velhasıl bunları neden anlattım , bakıcı aramaya kalksam bana neden baktırmadın da başkasını aradın diyecek . Bu kadına baktırsam hiç güvenmiyorum . Ne yapacağım bilemiyorum ikinci döneme de okullar açılır gibi .

Canim benimkide oyleydi gecen haftaya kadar ama inan alisiyorlar uzme kendini. Her cocuk farkli yine arada öğürüyor. benimki yumurtayi oguruyordu gecen eline verdim lop koca parca yuttu biz sook sen aralarda teklif et ama israr etme yemekten sogumasin.

Benim kiz da hamurcu Elif&Duru somun ekmek fırını acarız gerci bunlar her somunu bir kere ısırıp bırakacakları için muşteri de gelmez otururz biz yeriz artık hahahahaj esin 10 yumurta mi yiyor amanin size yumurya dayanmaz gunluk en az 14 yumurta iki gunde koli bitiyor desene
Ben de anlattim canim..o zaman ben onun esini döverim diyor yandi damadım
InsAllah yaa demek ki normal ya..iyi ya sevindim.

Valla ben de şaşırıyorum özel bir sırrı yok
Tamam ümidi keseyim ben de o zaman

Alt dişleri buna nazaran çok kolay çıkarttı ama bunlar çıkmak bilmiyor ateşi huzursuzluğu iştahsızlığı da cabası ateşten sonra birden salyası kesildi çok şaşırdım artık baş edemiyor iki önlük takıyorum sırılsıklam oluyordu birden kesildi
Benim branşım resim ama atamam teknoloji ve tasarım kendi bıtanşımı çok özlüyorum şuanki okulumu öğrencilerimi idaremi çok seviyorum evime yürüyerek 20 dk arabayla 5 dk mesafede herşey bu kadar güzelken branşıma dönücem diye macera aramak istemiyorum 4 yıl ilçede çalıştım merkeze git gel yollarda perişanlık şimdi ancak rahata erdim branş değiştirsem daha uzak ilçelere gitmem gerekecek ve merkez full geri gelmem yıllarımı alır

Kalppare elifin çok gazı var diyordun ya 3 gecedir Ayşe saat 4_5 gibi ağlayarak uyanıyor ama nasıl ağlama sakinleşmiyor karnına ayaklarını çekiyor belli ki gaz rahatsız ediyor bir iki bacak hareketinden sonra çıkarıyor gazı niye böyle oldu ki anlamadım ama sanki ilk 3 ayda ki gibi gaz sancısı çekiyor

Memnunsan kal belki ilerde geçersin branşına . Bizim de alt dişleri pek anlamadık da üstler zorluyor . İştahsızlık oldu hem dişten hem ataktan sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…