2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gebelik ürtikeri bence bu.

Benim cildim çok alerjik olduğu için bu tip seylerden türlü türlü geçirdim. Karınca görüp kasinirdim. Kilo alırdım genc kizken kasinirdim bu anlattiginiz gibi. Köpeğim vardı o alerji yaptı ilk başta sonra alıştım. Camasirlarinizda yumuşatıcı kullanmayın. Sadece Miele marka çamaşır makinesi çamaşırı gerçekten yıkıyor, diğerleri camasirda deterjan ve yumuşatıcı bırakıyor. O kimyasallar da vücutta böyle alerji yapabiliyor. Ben yumuşatıcıyi hayatımdan cikardigimdan beri daha rahatım. Fazla deterjan ve yumuşatıcı kullanmayın bir süre bakalım azalacak mi... Onun dışında sizle alakası kesinlikle yok ve Allah kimseye göstermesin diyorum gebelik kolestazi olduğumda bile evde küçük böcekler bulmuştum onlar yaptı zannetmiştim. Isırık izi görüyor mu ki dr büyüteçle baktı mi , böcek diyor?
Küçük not ekleyeyim, gebelik kolestazi son haftalarda olur sadece, safra kesesi hormonlarla saçmalıyor. Herhalde oranı 500 hamilede 1 filandir. O nedenle onu örnek vermiyorum kaşıntı nedeni olarak, Allah herkesi korusun

Son düzenleme:
Kızlar hiç iyi değilim ben ya.Ya ben niye böyle oldum.evden gidesim var heryer kokuyor burnuma.kendim bile kokuyorum kendime.cocuklar kokuyor gibi.evin heryeri kokuyor.yatak odasında yatak çarşaf herşey kokar mi bir insana.su saat olmuş ağzıma lokma sokmadım daha resmen aç susuz yasiyorum.. İki üç gündür böyleyim.suyu zorla bir bardak içiyordum şimdi artık hiç içemiyorum.benim gibi olanlar kokuyla nasıl baş ettiniz.annem kokmuyor Sana öyle geliyor diyor.pencereleein hepsi açık halbuki.nasil geçecek bu durum ya.iyiye gitmesi gereken haftalara girdim diye düşünürken hergecen gün dahada kötüye gidiyorum

Amin canım inşallah. Sen bile daha güzel açıkladın inan bana. Sadece çıplak gözle baktı hemen teşhisi koldu sağ olsun. Yumuşatıcı benimde aklıma geldi bu ara farklı bir marka almıştım onu kullanmayı kesecem bakalım kendimce birkaç önlem alayım en azından. Rabbim korusun hepimizin bebişlerini

Canım doktorla aramda aynı muhabbet geçti odanı ilaçlat. Kıyafetlere yatağa dikkat et. Çok sıkta değiştirirm inan anlamadım ben bir şey. İnşallah benimde geçer çabucak

Okurlarsa bana kizacaklar cildiyeciler ama benim şimdiye kadar memnun kaldığım bir cildiyeci bile yok. Profesörün en iyisi dediklerine bile kötü şahitliğim var maalesef... Niye öyle onlar bilmiyorum. Bebeğe olumsuz bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. İç ferahlığı ile sağlıklı haberler inşallah geçsin gitsin

Canım doktorla aramda aynı muhabbet geçti odanı ilaçlat. Kıyafetlere yatağa dikkat et. Çok sıkta değiştirirm inan anlamadım ben bir şey. İnşallah benimde geçer çabucak
İlaclama kesinlikle olmaz işte sakın ilaçlama yaptırmayın. İşte o bebeğe zarar verir. Allah korusun.

Bu haftalarda normal, Allah dayanma gücü versin. Herşeyden sonra araba kokuyordu bana en son lavanta tohumu getirdim yanımda. Lavanta kokusu hafifletti biraz. Mesela yol yapılıyor zift döküyorlar iyice de uzagim yolda öğürdüm. 12-13.haftalarda biraz bitiyor

İlaclama kesinlikle olmaz işte sakın ilaçlama yaptırmayın. İşte o bebeğe zarar verir. Allah korusun.

Çok sağ ol canım. Ne yalan söyleyeyim bendee hiç denk gelmedim o bölümde iyi bir doktora. O zaman yine kendi bildiğimiz önlemler ve Allah a sığınarak altatıcaz öyle görünüyor.

Geçmiş olsun ama gercekten geçecek emin olun benim de iyiye gitmesi gereken haftada ilk kusmam gerçekleşmişti simdi neredeyse 14. Haftaya girdim ve ilk kez ütü yaptım bugün artık yemek yiyebiliyorum su hiç sorun değil. Dünya üzerinde kokmayan hiç bir sey yoktu şuan yavaş yavaş normale dönüyor, bulantılar yoklasada gerçekten azaldı.

Arkadaşlar bir konuda danışmak istedim ben hastane wcsinde (ozellikle devlet hastanesinde) asla ama asla idrarimi yapamıyorum yarın da idrar tahlili vermem lazım evde yapsam bir şişeye koyup gitsem olur mu sizce?
Eğer kültür falan alınacaksa ordan bi kaba yapmanız daha doğru olur yarım saat içinde götürürseniz sorun olmaz. Süre uzarsa çökme durumu oluyor. Yanlış çıkabilir tahlil. Ordan kap alıp en güzeli ona yapmanız bulaş olmaz başka bi kaptan falan

Çok teşekkür ederim

Kızlar merhaba bir kaç gündürlü testimiz de olumlu çıkarsa paylaşım yaparız diyorduk zatrn anne ve teyzem dışında kimse bilmiyor ben sağlıklı olana kadar bişey söylemek istemedim aslında sizce artık söylemeliyimmi aslında ingstram falan paylaşım yaparım dedim .ama şimdi cumartesi mi yapayım diyorum doktora muayne olurum bebeğimi görürüp dedim ama yaramazıda özledim zaten kafamda deli sorular

Kızlar daha önce hiç örgü deneyimi olmayan kayınpederim kendine çiviler tahtalarla örgü makinesi yapmış ve bebişimize yelek örmüş Eşim diyor babam kendini aştı, asla böyle bişi yapmaz o.. Eltim çocuğunu koklatmadığı için benimkinden yana hevesliler.. Kayınvalidem ve kayınpederimi çok seviyorum bu arada, ne olsa gık demezler asla.. İlk torunlarının sevgisini yaşayamadılar, ben de diyorum ben doğurayım istediğiniz gibi sevin. O yüzden kayınpederim de heves etmiş yelek örmüş, çok mutlu oldum gerçekten

Yakın çevrene duyur istersen, instagramda paylaşım kısmını bilemicem. Benim ekimin sonunda evlilik yıl dönümüz var mesela ben o gün 3.yıla 3 kişi giriyoruz gibi birşey paylaşmayı düşünüyorum. Hem nerdeyse 4 aylık olmuş oluyor zaten.

Yaaa ne güzel bayılıyorum böyle anne babalara Benimki de ağız mendillerini alıyordu. Aman heveslerini kırma ne güzel içinden gelmiş istedikleri gibi sevsinler. Öpüp koklasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…