2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ekimin 18 de bizim evlilik yıldönümüz 6 sene olucak o zmn video tarzı bişey yapmak istiyorum sadece şimdi yazı tarzı bişey istedim . Aynen nazardan korkmuştum bende şimdi baya zaman geçti .

Yaaa ne güzel bravo sana. Annemde nasibini aldı bu tarz gelinlerden. Hatta bende.. istediğimiz gibi sevemedik biri dışında o da uzaktaydı. Annemin bağrına basa basa sevdiği ilk torun benim kızım oldu Hele ki o kadar iyi bahane ve dedelere nasıl yapıyorlar vicdansızlık işte.. güle güle kullansın bebişin..

Benim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorum Ve ilk torun düşünsene.. Benim ablamın çocuklarıyla anne babamın bağına bakıyorum bir de.. Anneanne dede diye çıldırıyorlar. Biri benim çocuğumu sevse ben mutlu olurum, neden kıskanayım ki.. Eltim kıskanıyormuş öyle diyor, kucağından bırakmıyor 17 aylık bebeği.. Çocuk yere yeni basmaya başladı inanır mısın.. Evde bile bırakmıyormuş. Eşine bile bırakmıyormuş, evden çıkmıyor bu yüzden..

Ekimin 18 de bizim evlilik yıldönümüz 6 sene olucak o zmn video tarzı bişey yapmak istiyorum sadece şimdi yazı tarzı bişey istedim . Aynen nazardan korkmuştum bende şimdi baya zaman geçti .
Aynen bende nazar konusu yüzünden çekindim hep. Allahım saklasın bebişlerimizi

Bence eltinizin psikolojisi bozuk

Tuhaf gibi gorunuyor ama olabiliyor. Onu da anlamak lazim. benim de en yakin arkadasim dogum yaptiginda basima gelmisti. Evlenir evlenmez hamile kaldi. Hatta hamileligini ilk ogrendigi gun tesadufen yanindaydim o kadar uzulmustu ki. Ama dogumdan sonra cocugu kimsenin eline vermek istemedi. Ben onu gorunce ben boyle yapmicam demistim kendi kendime. Cok sukur bizimki oyle olmadi. Ama mesela simdilerde esimin en ufak bi kizmasi beni o kadar sinirlendiriyorki anlatamam. Esimi de gorseniz cok sakin bir insandir. Kizma dediysem uyariyor sadece. Baskasini rahatsiz etmeyebilir ama beni ediyor iste. Babasi sonucta o da diye dusunuyorum ama elimde degil. Kendisine de soyluyorum.

Takıntılı.. normal değil.. bizde de bu örnek vardı. Sonra büyüdüklerinde de biz çocuklarına ilgi göstermiyoruz kızmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…