Yakın çevrene duyur istersen, instagramda paylaşım kısmını bilemicem. Benim ekimin sonunda evlilik yıl dönümüz var mesela ben o gün 3.yıla 3 kişi giriyoruz gibi birşey paylaşmayı düşünüyorum. Hem nerdeyse 4 aylık olmuş oluyor zaten.
Yaaa ne güzel bravo sana. Annemde nasibini aldı bu tarz gelinlerden. Hatta bende.. istediğimiz gibi sevemedik biri dışında o da uzaktaydı. Annemin bağrına basa basa sevdiği ilk torun benim kızım olduKızlar daha önce hiç örgü deneyimi olmayan kayınpederim kendine çiviler tahtalarla örgü makinesi yapmış ve bebişimize yelek örmüşEşim diyor babam kendini aştı, asla böyle bişi yapmaz o.. Eltim çocuğunu koklatmadığı için benimkinden yana hevesliler.. Kayınvalidem ve kayınpederimi çok seviyorum bu arada, ne olsa gık demezler asla.. İlk torunlarının sevgisini yaşayamadılar, ben de diyorum ben doğurayım istediğiniz gibi sevin. O yüzden kayınpederim de heves etmiş yelek örmüş, çok mutlu oldum gerçekten
Benim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorumYaaa ne güzel bravo sana. Annemde nasibini aldı bu tarz gelinlerden. Hatta bende.. istediğimiz gibi sevemedik biri dışında o da uzaktaydı. Annemin bağrına basa basa sevdiği ilk torun benim kızım olduHele ki o kadar iyi bahane ve dedelere nasıl yapıyorlar vicdansızlık işte.. güle güle kullansın bebişin..
Aynen bende nazar konusu yüzünden çekindim hep. Allahım saklasın bebişlerimiziEkimin 18 de bizim evlilik yıldönümüz 6 sene olucak o zmn video tarzı bişey yapmak istiyorum sadece şimdi yazı tarzı bişey istedim . Aynen nazardan korkmuştum bende şimdi baya zaman geçti .
Bence eltinizin psikolojisi bozukBenim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorumVe ilk torun düşünsene.. Benim ablamın çocuklarıyla anne babamın bağına bakıyorum bir de.. Anneanne dede diye çıldırıyorlar. Biri benim çocuğumu sevse ben mutlu olurum, neden kıskanayım ki.. Eltim kıskanıyormuş öyle diyor, kucağından bırakmıyor 17 aylık bebeği.. Çocuk yere yeni basmaya başladı inanır mısın.. Evde bile bırakmıyormuş. Eşine bile bırakmıyormuş, evden çıkmıyor bu yüzden..
Tuhaf gibi gorunuyor ama olabiliyor. Onu da anlamak lazim. benim de en yakin arkadasim dogum yaptiginda basima gelmisti. Evlenir evlenmez hamile kaldi. Hatta hamileligini ilk ogrendigi gun tesadufen yanindaydim o kadar uzulmustu ki. Ama dogumdan sonra cocugu kimsenin eline vermek istemedi. Ben onu gorunce ben boyle yapmicam demistim kendi kendime. Cok sukur bizimki oyle olmadi. Ama mesela simdilerde esimin en ufak bi kizmasi beni o kadar sinirlendiriyorki anlatamam. Esimi de gorseniz cok sakin bir insandir. Kizma dediysem uyariyor sadece. Baskasini rahatsiz etmeyebilir ama beni ediyor iste. Babasi sonucta o da diye dusunuyorum ama elimde degil. Kendisine de soyluyorum.Benim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorumVe ilk torun düşünsene.. Benim ablamın çocuklarıyla anne babamın bağına bakıyorum bir de.. Anneanne dede diye çıldırıyorlar. Biri benim çocuğumu sevse ben mutlu olurum, neden kıskanayım ki.. Eltim kıskanıyormuş öyle diyor, kucağından bırakmıyor 17 aylık bebeği.. Çocuk yere yeni basmaya başladı inanır mısın.. Evde bile bırakmıyormuş. Eşine bile bırakmıyormuş, evden çıkmıyor bu yüzden..
Takıntılı.. normal değil.. bizde de bu örnek vardı. Sonra büyüdüklerinde de biz çocuklarına ilgi göstermiyoruz kızmaya başladıBenim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorumVe ilk torun düşünsene.. Benim ablamın çocuklarıyla anne babamın bağına bakıyorum bir de.. Anneanne dede diye çıldırıyorlar. Biri benim çocuğumu sevse ben mutlu olurum, neden kıskanayım ki.. Eltim kıskanıyormuş öyle diyor, kucağından bırakmıyor 17 aylık bebeği.. Çocuk yere yeni basmaya başladı inanır mısın.. Evde bile bırakmıyormuş. Eşine bile bırakmıyormuş, evden çıkmıyor bu yüzden..
yarim saat içinde işlem yapılması lazım yoksa mikrop ürer tahliliniz yanlış çıkar. 20 dk ulastirabilecekseniz olabilir. ben kızımda öyle yapmıştım.Çok teşekkür ederim umarım becerebilirim
Bildiğim kadarıyla hayır.O nedir peki korkulacak bir şeymi
Benim kızıma uymuyorcinsiyeti öğrenenler bakın tutuyomu
Slm ne takvimi bucinsiyeti öğrenenler bakın tutuyomu
Evet benim bütün takvimlerde erkek çıkıyordu. Öyle de oldu. :)cinsiyeti öğrenenler bakın tutuyomu
Eğer çin takvimiyse yaşınızı hesaplamamış lazım artı 1 olarakBenim kızıma uymuyor
bilmiyorumki nette buldum ama hiçbi takvime uymuyo bende merak ettimSlm ne takvimi bu
yok direk bakıyomussun bu takvimeEğer çin takvimiyse yaşınızı hesaplamamış lazım artı 1 olarak
hamile kaldığımız aya bakıyoruz değil mi? doğum yaptığımız ya da yapacağımız değil.yok direk bakıyomussun bu takvime
Evet canim hamile kaldigin aya bakhamile kaldığımız aya bakıyoruz değil mi? doğum yaptığımız ya da yapacağımız değil.
o zaman iki kızım için tuttu bu gebeliğim icn de kız diyor. bakalım tutacak mi? netteki diğer takvimler erkek diyordu. bakalım hangisi doğru.Evet canim hamile kaldigin aya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?