- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Yine erkek gözüküyorEğer çin takvimiyse yaşınızı hesaplamamış lazım artı 1 olarak
Magnezyum eksikligindenmi acaba canim soda ic bol bol oyleyseKızlar 12 haftalık hamileyim sağ kalçama sanki bıçak saplanıyor kızlarda yaşamadım bunda resmen okuldan geldikten sonra oturunca kalkmıyor yürüyemiyorum neden olabilir
D vitaminine baktırdın mı?Kızlar 12 haftalık hamileyim sağ kalçama sanki bıçak saplanıyor kızlarda yaşamadım bunda resmen okuldan geldikten sonra oturunca kalkmıyor yürüyemiyorum neden olabilir
Yok bu hafta gideceğim doktoraD vitaminine baktırdın mı?
Hiç bilmiyorum ya çok fenaMagnezyum eksikligindenmi acaba canim soda ic bol bol oyleyse
Ben baktım benim kız çıkıyor ama oğlum tutmadıEvet canim hamile kaldigin aya bak
Elti biraz enteresan sanırım. Bebeklere karşı korumacı olmakta fayda var ama bu yabancılar için geçerli. Bulaşıcı hastalık yoksa, ağızda uçuk yoksa öptürülür de kucağa da verilir. Sizin kayınpederinize bayıldım. Bende de var, hem babam hem kayınpederim öyle. Kp hatta acayip düşkün, böyle doğmadan önce düşkünleşti. Öyle gidiyor ve el üstünde tutuyorlar. Her gün mutlaka görmek istiyor (görüntülü görüşme seanslarımız var) 88 yasında bazen saat farkından dolayı gece uyumuyor torunu görmek için. Daha bebekken öpebilir miyim diyorduBenim kayınvalidemin torununu kucağına aldığını inan hiç hatırlamıyorum, vermezler ki.. Karşıdan nasıl bakıyor içi giderek görsen, çok üzülüyorumVe ilk torun düşünsene.. Benim ablamın çocuklarıyla anne babamın bağına bakıyorum bir de.. Anneanne dede diye çıldırıyorlar. Biri benim çocuğumu sevse ben mutlu olurum, neden kıskanayım ki.. Eltim kıskanıyormuş öyle diyor, kucağından bırakmıyor 17 aylık bebeği.. Çocuk yere yeni basmaya başladı inanır mısın.. Evde bile bırakmıyormuş. Eşine bile bırakmıyormuş, evden çıkmıyor bu yüzden..
Takvim buradaymışcinsiyeti öğrenenler bakın tutuyomu
Sizin adıniza cok uzuldum ama dediginiz gibi bir bebeginiz saglikli rabbim onu size bagislasin saglikla kucaginiza alirsiniz insallahKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende gecmiyorum doktorum soylemedi ama zaten genellikle bu bilinen bir durum diye sanirim uyarmiyorlar bende hamileyim diyip geciyorum sıkıntı olmuyor.canim ben hava alanı için sordum doktora geçmeyin dedi sen hamileyim de yandan geç tedbir olur en azindan için rahat olur
Benimde göbegimin hizasinda yan tarafimda para seklinde kizariklar olustu devamli kasinmaya basladi biri gecmeden yaninda birtane daha cikti kuzenim eczanede senelerdir epeyde bilgilidir onu aradim oda dermo prosyd diye bir krem önerdi sabah aksam kullaniyorum iyi geldi tavsiye ederim.Nasıl tarif etsem böyle kaşınıyo önce ben kaşıdıkça kızarıyo büyüyo o bölge. Bu arada doktor böcek ısırığı dedi ama sürekli tekrarlayan bir durum bendeki. Yani 1 haftadır yeni kaşıntı ve döküntüler oluyor. Bu böcek nerdeyse beni sürekli mi ısırıyo. Alerji değil diyor ilaçlar yapmaz diyor anlamadım gitti. Böyle tatmin edici bir şey duyamayınca kötü oluyor. En çokta bebeği etkiler mi diye korkuyorum. İnşallah geçer bir an önce
Canim bunda m ne j ne oluyorcinsiyeti öğrenenler bakın tutuyomu
Benimde göbegimin hizasinda yan tarafimda para seklinde kizariklar olustu devamli kasinmaya basladi biri gecmeden yaninda birtane daha cikti kuzenim eczanede senelerdir epeyde bilgilidir onu aradim oda dermo prosyd diye bir krem önerdi sabah aksam kullaniyorum iyi geldi tavsiye ederim.
Tedbirli olmakta fayda var bence en doğrusunu yapıyorsunBende gecmiyorum doktorum soylemedi ama zaten genellikle bu bilinen bir durum diye sanirim uyarmiyorlar bende hamileyim diyip geciyorum sıkıntı olmuyor.
Canım siz 14 desiniz kesin öğrenirsin. Bulunduğun ülkede işler nasıl yürüyor bilmiyorum tabiTakvim buradaymışBenim ilk oğlum tuttu, ikinciyi de oğlan diyor
Wasa uzerine krem peynir, her turlu yesillik domates salatalik, balik, yagsiz yogurtla ayran, etsiz cig kofte, bol limonlu kemik suyu, cig badem ceviz, antep fistigi. Ben ilk hamileligimde sadece domates yiyememistim ve 9 ay boyunca devam etti. ne pismis ne de cig. Gormeye bile tahammulum yoktu artik. Dogumdan sonra tak diye gecti. Cok ilginc birsey hakikaten bu bulanti olayi. Bunda daha da garip. Yagli yogurt, et, yumurta vs cok sevmeme ragmen midemi bulandiriyor. Ama yagsiz yogurt yapmiyor mesela. Yada balik. Yumurtayi yaninda yogurtla yersem yutabiliyorum ya da cilbir seklinde sarimsakli falan. acayip bir sekilde tursuya dustum. 3 sise tursu kurdum gecenlerde ilk defa. seker probleminden dolayi makarna tost vs yiyemiyorum malesef canim istese de.Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?