2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar 12 haftalık hamileyim sağ kalçama sanki bıçak saplanıyor kızlarda yaşamadım bunda resmen okuldan geldikten sonra oturunca kalkmıyor yürüyemiyorum neden olabilir

Elti biraz enteresan sanırım. Bebeklere karşı korumacı olmakta fayda var ama bu yabancılar için geçerli. Bulaşıcı hastalık yoksa, ağızda uçuk yoksa öptürülür de kucağa da verilir. Sizin kayınpederinize bayıldım. Bende de var, hem babam hem kayınpederim öyle. Kp hatta acayip düşkün, böyle doğmadan önce düşkünleşti. Öyle gidiyor ve el üstünde tutuyorlar. Her gün mutlaka görmek istiyor (görüntülü görüşme seanslarımız var) 88 yasında bazen saat farkından dolayı gece uyumuyor torunu görmek için. Daha bebekken öpebilir miyim diyordu Ben hep müsade ettim. Kv yok bende.

Sizin adıniza cok uzuldum ama dediginiz gibi bir bebeginiz saglikli rabbim onu size bagislasin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Benimde göbegimin hizasinda yan tarafimda para seklinde kizariklar olustu devamli kasinmaya basladi biri gecmeden yaninda birtane daha cikti kuzenim eczanede senelerdir epeyde bilgilidir onu aradim oda dermo prosyd diye bir krem önerdi sabah aksam kullaniyorum iyi geldi tavsiye ederim.

Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.

Teşekkür ederim. Hamilelikte olabiliryormuş sanırım bu tarz şeyler. Ben her şeyin bir sebebi vardır diye neden olduğunu ısrarla öğrenmeye çalıştım ama olmadı. Artık kremle losyonla geçmesini beklicem. Sizede çok geçmiş olsun

Gerçekten de ferrumu aç alınca iyi geldi midem bulanmadı. Diğerini de tok aldım bugn bi sorun yaşamadım. Aç marnına al diyen arkadaş kimdi hatrlamyrum ama mesjnı okudysan trşekkrler

Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
Wasa uzerine krem peynir, her turlu yesillik domates salatalik, balik, yagsiz yogurtla ayran, etsiz cig kofte, bol limonlu kemik suyu, cig badem ceviz, antep fistigi. Ben ilk hamileligimde sadece domates yiyememistim ve 9 ay boyunca devam etti. ne pismis ne de cig. Gormeye bile tahammulum yoktu artik. Dogumdan sonra tak diye gecti. Cok ilginc birsey hakikaten bu bulanti olayi. Bunda daha da garip. Yagli yogurt, et, yumurta vs cok sevmeme ragmen midemi bulandiriyor. Ama yagsiz yogurt yapmiyor mesela. Yada balik. Yumurtayi yaninda yogurtla yersem yutabiliyorum ya da cilbir seklinde sarimsakli falan. acayip bir sekilde tursuya dustum. 3 sise tursu kurdum gecenlerde ilk defa. seker probleminden dolayi makarna tost vs yiyemiyorum malesef canim istese de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…