2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Wasa ne anlamadım. Balık yiyorum bende. Yumurta yiyorum hergün Zaten çünkü ekmek yiyemiyorum kahvaltıda. Sivilce çıktı artık. Hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz ya çok kötü durumdayım valla. Mantar çorbası çekti canım ama korkuyorum içmeye. Pizza denemeyi düşünüyorum birde Benim şeker ne olacak acaba allahtan düşük epey ama makarnadan da gına geldi. Bir girdabın içindeyim resmen. Midem bulanmasın diye yemiyorum. Yemedikçe de midem bulanıyor. Kahvaltıda az da olsa doyuyorum. Sabahı zor ediyorum açıkçası.

Wasa kraker tarzi birsey. Ekmegin ust kabuk kismi gibi sadece. Tadinin ekmekten farki yok. mantari hafif sirkeyle pisirip yiyorum. Pizza yiyemiyorum ama bu kahvaltida patates uzerine yumurta kasar falan eklenereknyapilan bi pizza var hamursuz. Kayinvalidem gostermisti bana. Yumurtasi az kasari bol olursa oyle yiyebiliyorum. Dediginiz gibi ac kalirsaniz cok feci oluyor bulantilar. Ondan arada bir iki badem atiyorum hep agzima. Ben normalde hic yemek secen bir insan degilim herseyi cok severek yerdim. Yemek yemeyi seviyorum. Degisik seyleri denemeye bayilirim. Ama bu hormonlar cok garip.

Son düzenleme:
Hee ok.. ekmek tadı iyi gelmiyor ya. Aynen patatesli tarifi bende yaptım yiyebiliyorum ama yapana kadar yağ kokusu fena yapıyor. Bugün eşim yaptı az yağda da yapsan kokuyor. En iyisi badem ceviz fındık falan zaten. Bir geçse iyiydi bu ne ya.

Maşallah kızlar ne güzel herşeyi yiyorsunuz ben maalesef yiyemiyorum ilaca rağmen bir hafif kahvaltı yapsam midem kalkmaya başlıyor gün boyu böyle gidiyorum . Bugün yumurtayla cay ekmek yedim öğle vakti hiçbirşey akşamda bir kase yoğurt yiyebildim midem tabi yine bulantiliydi

Gerçekten allah yardımcınız olsunilaçtan dolayı bikez çıkardm o bile etkiledi beni. Dua edyrum sizin için inşallh en yakın zamnda geçer bulantılarınız da hamileliğin tadını çıkarırsınız

Kahvaltıdan sonra bulanmaya başlıyor Zaten. Bende akşama kadar birşey yemiyorum akşamda yoğurtlu makarna bir kase bile değil. Lahmacun iyi geliyor ama dene bir istersen. Birde cacık.

Bakıcı sorunum için dua edenlerden allah razı olsunçok tatlı bi bakıcı buldum. Kızım 3 günde alıştı bile kucağına atlıyo. Bu günleri de mi görcektim diyorum çok şükür
Ya
Paylaşımlar bu yüzden önemli gerçkten. Teşekkürler
Bakıcı sorunuda kalkmış çok mutlu oldum.gercekten paylasımlar çok iyi oluyor.süphelendiğim seylerde bile rahatlıyorum.internet bu konularda kurtarıcı resmen

Bakıcı sorunum için dua edenlerden allah razı olsunçok tatlı bi bakıcı buldum. Kızım 3 günde alıştı bile kucağına atlıyo. Bu günleri de mi görcektim diyorum çok şükür

Gerçekten çok sevindim. Önemli bir sorunu aşmışsınız. Hep böyle güzel haberlerle mutlu olalım inşallah

Kul sikismadan hizir yetismezmis durumu olmus. Sevindim iyi bir bakici bulmaniza

Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
Ben de çoğunlukla kuru şeyler yiyorum. Makarna, tost ,pilav, kek, çok çok az yağlı börek gibi. Bazen çorba ama sulu yemekler iyice midemi bulandırdı benim. Salçalı sulu yemekleri ilk hamileliğimde de yemek istemezdim şimdi de istemiyorum. baklagillerin salatasini yapar yerdim şimdi onları da pek yiyemiyorum galiba limonlu şeyler de dokunmaya başladı. Yeşil mercimekli erişte yapıp yesen? Hem mercimekten protein alirsin biraz. Yine yeşil mercimekli börek olabilir, haşlanmış nohutla az yağlı pilav olabilir. Aklıma gelenler bunlar.

[/QUOTE]
Gerçekten çok sevindim. Önemli bir sorunu aşmışsınız. Hep böyle güzel haberlerle mutlu olalım inşallah
Kul sikismadan hizir yetismezmis durumu olmus. Sevindim iyi bir bakici bulmaniza
İyi ki diyorum o sorunları erknden yaşamışız. Yoksa kızım hala o psikopatta kalmaya devam edckti. Allahm korkunçneyse ki erkn farkettk şimdi çok mutlu. Çok teşekkür ederim

Offf Gece gece canım taze ekmek üzerine krem peynir, marul ve domates çekti yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…