2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar yeniden bişey buldum

20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum

Buna göre de erkek

Benim eltim anlatmıştı ''herşeyden midem bulanıyordu, portakal kabuğunu burnuma tutarak geziyordum bir tek o kötü gelmiyordu'' diyordu. Size de iyi gelen bir koku varsa sizi rahatsız etmeyen onu burnunuza yakın tutmaya çalışın. Çok zor bir şey yardımcı olabilecek bildiğim başka bir şey de yok. İnşallah çabuk geçer.

Herkese günaydın hanımlar. Buradan bir arkadaş frei öl marka çatlak yağı tavsiye etmişti. Watsons ta indirim var şu anda. İki tane 125 ml şişe 71 liraya denk geldi. Biraz önce sipariş verdim ben. Alıp denemek isteyen olursa diye haber vereyim dedim, diğer sitelere göre fiyatı bana çok uygun geldi.

mağazada varmı peki o indirim kuzum biliyomusun

Yaaa sen süpersin tam alacağım zamanda haber verdin. Çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim

Fre oilin diğer ürünlerini kullandını hiç canım, yada kullanan oldumu, yüz kremi vs :)

İyi günler arkadaşlar ben ikili tarama yaptıracam 11+2 de yaptirsam olurmu
Canım benim doktorum en net 12+larda görünüyor demişti bende o yüzden randevumu ertelettim. Ama senin doktorun ne der bilemem tabi. İnternette yazılana göre uygun haftadasın çünkü.

İyi ki diyorum o sorunları erknden yaşamışız. Yoksa kızım hala o psikopatta kalmaya devam edckti. Allahm korkunçneyse ki erkn farkettk şimdi çok mutlu. Çok teşekkür ederim
[/QUOTE]
Ohh çok şükür gözün aydın canım inşallah hep böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…