Günaydın canımmGünaydınnn annelerr.
Buna göre de erkekkızlar yeniden bişey buldum
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum
Benim eltim anlatmıştı ''herşeyden midem bulanıyordu, portakal kabuğunu burnuma tutarak geziyordum bir tek o kötü gelmiyordu'' diyordu. Size de iyi gelen bir koku varsa sizi rahatsız etmeyen onu burnunuza yakın tutmaya çalışın. Çok zor bir şey yardımcı olabilecek bildiğim başka bir şey de yok. İnşallah çabuk geçer.Kızlar hiç iyi değilim ben ya.Ya ben niye böyle oldum.evden gidesim var heryer kokuyor burnuma.kendim bile kokuyorum kendime.cocuklar kokuyor gibi.evin heryeri kokuyor.yatak odasında yatak çarşaf herşey kokar mi bir insana.su saat olmuş ağzıma lokma sokmadım daha resmen aç susuz yasiyorum.. İki üç gündür böyleyim.suyu zorla bir bardak içiyordum şimdi artık hiç içemiyorum.benim gibi olanlar kokuyla nasıl baş ettiniz.annem kokmuyor Sana öyle geliyor diyor.pencereleein hepsi açık halbuki.nasil geçecek bu durum ya.iyiye gitmesi gereken haftalara girdim diye düşünürken hergecen gün dahada kötüye gidiyorum
mağazada varmı peki o indirim kuzum biliyomusunHerkese günaydın hanımlar. Buradan bir arkadaş frei öl marka çatlak yağı tavsiye etmişti. Watsons ta indirim var şu anda. İki tane 125 ml şişe 71 liraya denk geldi. Biraz önce sipariş verdim ben. Alıp denemek isteyen olursa diye haber vereyim dedim, diğer sitelere göre fiyatı bana çok uygun geldi.
Fiyatı 50 liraydı internet sitesinde bakarken. Sepete ekleyince 35 lira daha indirim yaptı . Mağazada nasıl olur bilemiyorummağazada varmı peki o indirim kuzum biliyomusun
tamam canım :) saolFiyatı 50 liraydı internet sitesinde bakarken. Sepete ekleyince 35 lira daha indirim yaptı . Mağazada nasıl olur bilemiyorum
Yaaa sen süpersin tam alacağım zamanda haber verdin. Çok teşekkür ederim.Herkese günaydın hanımlar. Buradan bir arkadaş frei öl marka çatlak yağı tavsiye etmişti. Watsons ta indirim var şu anda. İki tane 125 ml şişe 71 liraya denk geldi. Biraz önce sipariş verdim ben. Alıp denemek isteyen olursa diye haber vereyim dedim, diğer sitelere göre fiyatı bana çok uygun geldi.
Çok sevindim o zamanYaaa sen süpersin tam alacağım zamanda haber verdin. Çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederimBenim eltim anlatmıştı ''herşeyden midem bulanıyordu, portakal kabuğunu burnuma tutarak geziyordum bir tek o kötü gelmiyordu'' diyordu. Size de iyi gelen bir koku varsa sizi rahatsız etmeyen onu burnunuza yakın tutmaya çalışın. Çok zor bir şey yardımcı olabilecek bildiğim başka bir şey de yok. İnşallah çabuk geçer.
Fre oilin diğer ürünlerini kullandını hiç canım, yada kullanan oldumu, yüz kremi vs :)Herkese günaydın hanımlar. Buradan bir arkadaş frei öl marka çatlak yağı tavsiye etmişti. Watsons ta indirim var şu anda. İki tane 125 ml şişe 71 liraya denk geldi. Biraz önce sipariş verdim ben. Alıp denemek isteyen olursa diye haber vereyim dedim, diğer sitelere göre fiyatı bana çok uygun geldi.
Olur tabiki canımİyi günler arkadaşlar ben ikili tarama yaptıracam 11+2 de yaptirsam olurmu
Yok canım kullanmadimFre oilin diğer ürünlerini kullandını hiç canım, yada kullanan oldumu, yüz kremi vs :)
Canım benim doktorum en net 12+larda görünüyor demişti bende o yüzden randevumu ertelettim. Ama senin doktorun ne der bilemem tabi. İnternette yazılana göre uygun haftadasın çünkü.İyi günler arkadaşlar ben ikili tarama yaptıracam 11+2 de yaptirsam olurmu
Genelde 12.haftadan itibaren yazıyor çoğunda canımNe zaman sürmeye başlamak gerekiyor acaba çatlak kremini.
Oğlumda yine tutmuyor bunda erkek gösteriyorBuna göre de erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?