2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim benim çok üzüldüm Allah diğerine uzun ömürler bol sağlık versin

Selam güzellikler.
2 gündür kusmaktan öğürmekten helak oldum. 2 kez acillik oldum serum yedim ilkinde fayda etmedi ikinci serum biraz kendime getirdi. Oyy çoluk çocuk hep perişan oldular Allahtan bacım geldide sağolsun yemeğimizi aşımızı hazırladı.
Mesajlara bakamadım herkes iyidir umarım.

Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Ben dün ishalle savaştım üzerinize sağlık afiyet. Bayıltıcı bir sancıyla başladı. İki kez oldu kafamı toparlayana kadar. Sonra kefir içmeye başladım. Çilekli ile sadeyi karıştırarak içince midem alıyor. İshali olan arkadaşlar varsa kefir öneririm, bağırsak florasını düzenler. Geceyi rahat geçirdim

Çok geçmiş olsun, şükür kardeşiniz varmış

Ben birkaç haftadır ishalim geçiremedim bir türlü. İshal salgını var diyorlar bazı illerde çok zor gerçekten sancı da yapıyor

Aramızda bu içeriğin içinde "koruyucu" var mı okuyabilecek olan var mı? Bu içerik bahsettiğiniz Watsons da satılan yağın içeriği. Koruyucu demek ürünü küflenmekten korumak için içine katılan kimyasal. Ve koruyucular insanda kansere neden oluyor. Karna sürülüyor ve emiliyor ya ben çok çekiniyorum. İlkinde çatlamadım ama bu gebelikte aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum. Tatlı badem yağı buldum burada organic-biologic mağazadan. Onu sürüyorum her yerime. Eğer koruyucu yoksa kullanılabilir.

İyi günler arkadaşlar ben ikili tarama yaptıracam 11+2 de yaptirsam olurmu

11 - 14 Haftalar arasında yaptırılıyor ama en detaylı sonuç 12. haftadan sonra çıkıyormuş. Benim doktorum 13 de yaptı mesela daha net anlaşılır dedi ultrasonda. İsterseniz 12. haftayı bekleyin.

Yaa kim olduğunu hatırlamıyorum su an ama burdaki bir arkadaş içeriğinin diğer ürünlere göre temiz olduğundan bahsetmisti. Ben de deneyeyim diye aldım. İlk hamileliğimde Bebek yağı kullandım hep, hiç çatlağın olmadı ama 35 haftalık doğum yapmanın etkisi de var tabii. Ben o son 9. Ayı yaşamadım ki çatlakların en çok o ayda oluştuğu söyleniyor. Bilemedim.

Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
Makarna, mandalina, bu ara simide taktım. Taze alıp buzluğa attım, acıkınca ısıtıp yiyorum.

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır akıntım artmıştı kontrolü bekleyeyim dedim pek takmadım fakat bir kaç gündür akıntım iyice arttı beyaz renkte, dün bir kez de yeşil geldi. Kaşıntı ara sıra oluyor çok sık değil.Bir de idrarımı yaparken karın bölgesi ağrıyor bazen.
Bol su içmeye çalışıyorum. Ayaklarımı, belimi sıcak tutuyorum niye böyle oldu ki ya.
Kontrolüme 5-6 gün var sizce bekleyeyim mi? Yoksa doktoru arayıp randevuyu öne mi alayım?

herhangi bir tahlil test için beklemiyorsanız öne alın bence. muhtemelen bir enfeksiyon yahut mantar. hamilelikte de cabuk ilerler ne kadar erken tedavi o.kadar iyi.

çoook geçmiş olsun

Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
Ben kendim yaptığım hiçbirşeyi asla yiyemiyorum. Ama hazırlayanlar var çok şükür herşey yemeye çalışıyorum sonrasında hemen kusuyorm ama yememezlk etmiyorum . Mideme hiçrşey iyi gelmiyor ne yesem çıkıyor.. geçecek inşallah.

Çok geçmiş olsun

herhangi bir tahlil test için beklemiyorsanız öne alın bence. muhtemelen bir enfeksiyon yahut mantar. hamilelikte de cabuk ilerler ne kadar erken tedavi o.kadar iyi.

çoook geçmiş olsun

coook geçmiş olsun. sindirim sistemi hastalıkları da zor. insallah kısa sürede düzelir.

Ben birşeyler yapabiliyorum ama yemiyorum. Eşim annem yapıyor çok şükür sulu yemekleri. Ben yiyemiyorum kusucam diye. Ölücem ya hiç geçmeyecek sanki

Ben birşeyler yapabiliyorum ama yemiyorum. Eşim annem yapıyor çok şükür sulu yemekleri. Ben yiyemiyorum kusucam diye. Ölücem ya hiç geçmeyecek sanki
Kusucam diye yemezsem ben hastanelik olurum :)
Kusmaktan nefret ediyorum ama yine de yiyip kusuyorum.. suyu asla içemiyorm bir yudum içsem çıkıyor en çok da ona üzülüyorm. Hamilelikten önce ve oğluma hamileyken çok su içerdim suyu çok severm normalde. Ama bu hamileliğimde tiksindiğim en önemli şey su oldu malesef.. genelde kavun yiyorm su ihtiyacım için..
ben susadıkça oğluma su veriyorm şöyle kana kana bi içsem diyorm :)
Geçecek inşallah bugünler de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…