canim benim çok üzüldüm Allah diğerine uzun ömürler bol sağlık versinKızlar herkese iyi geceler.. bugün kontrolüm vardı.. ikizlerimden birinin kalbi durmuş.. doktorun ölçümüne göre 8 hafta 5 günlükken yani 1 hafta önce falandiğeri çok sağlıklı be hareketli.. dünya başıma yıkıldı resmen saatlerce ağlamaktan kendime gelemedim.. sonra kızdım kendime hala bir bebeğim var ona iyi bakmak zorundayım diye.. en şaşırdığım şeyde kalbi duran bebeğe müdahale yapılmayarak kendi kendine kaybolacak demesi oldu.. rabbim hepimizin bebeklerini dağlımla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun, şükür kardeşiniz varmışSelam güzellikler.
2 gündür kusmaktan öğürmekten helak oldum. 2 kez acillik oldum serum yedim ilkinde fayda etmedi ikinci serum biraz kendime getirdi. Oyy çoluk çocuk hep perişan oldular Allahtan bacım geldide sağolsun yemeğimizi aşımızı hazırladı.
Mesajlara bakamadım herkes iyidir umarım.
Ben birkaç haftadır ishalim geçiremedim bir türlü. İshal salgını var diyorlar bazı illerde çok zor gerçekten sancı da yapıyorHerkese çok güzel bir gün diliyorum. Ben dün ishalle savaştım üzerinize sağlık afiyet. Bayıltıcı bir sancıyla başladı. İki kez oldu kafamı toparlayana kadar. Sonra kefir içmeye başladım. Çilekli ile sadeyi karıştırarak içince midem alıyor. İshali olan arkadaşlar varsa kefir öneririm, bağırsak florasını düzenler. Geceyi rahat geçirdim
Geçmiş olsun çok zor. Kefir öneririm.Ben birkaç haftadır ishalim geçiremedim bir türlü. İshal salgını var diyorlar bazı illerde çok zor gerçekten sancı da yapıyor
İyi günler arkadaşlar ben ikili tarama yaptıracam 11+2 de yaptirsam olurmu
Yaa kim olduğunu hatırlamıyorum su an ama burdaki bir arkadaş içeriğinin diğer ürünlere göre temiz olduğundan bahsetmisti. Ben de deneyeyim diye aldım. İlk hamileliğimde Bebek yağı kullandım hep, hiç çatlağın olmadı ama 35 haftalık doğum yapmanın etkisi de var tabii. Ben o son 9. Ayı yaşamadım ki çatlakların en çok o ayda oluştuğu söyleniyor. Bilemedim.Eki Görüntüle 2541396 Eki Görüntüle 2541396
Aramızda bu içeriğin içinde "koruyucu" var mı okuyabilecek olan var mı? Bu içerik bahsettiğiniz Watsons da satılan yağın içeriği. Koruyucu demek ürünü küflenmekten korumak için içine katılan kimyasal. Ve koruyucular insanda kansere neden oluyor. Karna sürülüyor ve emiliyor ya ben çok çekiniyorum. İlkinde çatlamadım ama bu gebelikte aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum. Tatlı badem yağı buldum burada organic-biologic mağazadan. Onu sürüyorum her yerime. Eğer koruyucu yoksa kullanılabilir.
Makarna, mandalina, bu ara simide taktım. Taze alıp buzluğa attım, acıkınca ısıtıp yiyorum.Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
herhangi bir tahlil test için beklemiyorsanız öne alın bence. muhtemelen bir enfeksiyon yahut mantar. hamilelikte de cabuk ilerler ne kadar erken tedavi o.kadar iyi.Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır akıntım artmıştı kontrolü bekleyeyim dedim pek takmadım fakat bir kaç gündür akıntım iyice arttı beyaz renkte, dün bir kez de yeşil geldi. Kaşıntı ara sıra oluyor çok sık değil.Bir de idrarımı yaparken karın bölgesi ağrıyor bazen.
Bol su içmeye çalışıyorum. Ayaklarımı, belimi sıcak tutuyorum niye böyle oldu ki ya.
Kontrolüme 5-6 gün var sizce bekleyeyim mi? Yoksa doktoru arayıp randevuyu öne mi alayım?
Ben kendim yaptığım hiçbirşeyi asla yiyemiyorum. Ama hazırlayanlar var çok şükür herşey yemeye çalışıyorum sonrasında hemen kusuyorm ama yememezlk etmiyorum . Mideme hiçrşey iyi gelmiyor ne yesem çıkıyor.. geçecek inşallah.Midesi bulanan arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz? Ne iyi geliyor size? Denedikleriniz söyleseniz ben makarna ve tost yiyorum ve makarnadan da tiksinmeye başladım artık. Çok açım.
Çok geçmiş olsunHerkese çok güzel bir gün diliyorum. Ben dün ishalle savaştım üzerinize sağlık afiyet. Bayıltıcı bir sancıyla başladı. İki kez oldu kafamı toparlayana kadar. Sonra kefir içmeye başladım. Çilekli ile sadeyi karıştırarak içince midem alıyor. İshali olan arkadaşlar varsa kefir öneririm, bağırsak florasını düzenler. Geceyi rahat geçirdim
herhangi bir tahlil test için beklemiyorsanız öne alın bence. muhtemelen bir enfeksiyon yahut mantar. hamilelikte de cabuk ilerler ne kadar erken tedavi o.kadar iyi.Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır akıntım artmıştı kontrolü bekleyeyim dedim pek takmadım fakat bir kaç gündür akıntım iyice arttı beyaz renkte, dün bir kez de yeşil geldi. Kaşıntı ara sıra oluyor çok sık değil.Bir de idrarımı yaparken karın bölgesi ağrıyor bazen.
Bol su içmeye çalışıyorum. Ayaklarımı, belimi sıcak tutuyorum niye böyle oldu ki ya.
Kontrolüme 5-6 gün var sizce bekleyeyim mi? Yoksa doktoru arayıp randevuyu öne mi alayım?
coook geçmiş olsun. sindirim sistemi hastalıkları da zor. insallah kısa sürede düzelir.Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Ben dün ishalle savaştım üzerinize sağlık afiyet. Bayıltıcı bir sancıyla başladı. İki kez oldu kafamı toparlayana kadar. Sonra kefir içmeye başladım. Çilekli ile sadeyi karıştırarak içince midem alıyor. İshali olan arkadaşlar varsa kefir öneririm, bağırsak florasını düzenler. Geceyi rahat geçirdim
Ben birşeyler yapabiliyorum ama yemiyorum. Eşim annem yapıyor çok şükür sulu yemekleri. Ben yiyemiyorum kusucam diye. Ölücem ya hiç geçmeyecek sankiBen kendim yaptığım hiçbirşeyi asla yiyemiyorum. Ama hazırlayanlar var çok şükür herşey yemeye çalışıyorum sonrasında hemen kusuyorm ama yememezlk etmiyorum . Mideme hiçrşey iyi gelmiyor ne yesem çıkıyor.. geçecek inşallah.
Çok geçmiş olsun
Poaça yaptım peyniri hamura katarak ve mayasız umarım iyi gelecekMakarna, mandalina, bu ara simide taktım. Taze alıp buzluğa attım, acıkınca ısıtıp yiyorum.
Kusucam diye yemezsem ben hastanelik olurum :)Ben birşeyler yapabiliyorum ama yemiyorum. Eşim annem yapıyor çok şükür sulu yemekleri. Ben yiyemiyorum kusucam diye. Ölücem ya hiç geçmeyecek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?