2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yeşil mercimeği deneyebilirim çok sağ ol. Nohut iyi gelmedi.

Bu arada badem yağını birçok kez duydum tüylenme yaptigini çok fazla kullanimda.bilginiz olsun

Malesef bendede su olayı sıkıntı bende resmen tiksindim gibi Birşey

Bende birkez hastanelik oldum serum aldım iyi geldi. Tost yumurta ayakta tutuyor beni birde kola içiyorum şekersiz. Hee birde cacık yapıyorum sarımsaklı. Aşure getirenler oldu. Sulu kısımlarından yiyince su ihtiyacımı karşıladı o da serum gibi geldi hem kuru meyve ve kuru yemiş besleyici oldu. Bende kızım su içtikçe rahatlıyorum aayy o da olmasa kahvaltı bile yapamam herhalde.. umarım geçer ya sanki hep sürecek gibi...

Bu arada badem yağını birçok kez duydum tüylenme yaptigini çok fazla kullanimda.bilginiz olsun
Bu tip şeyler pek işe yaramıyor kızlar bilginiz olsun. Tatlı badem yağı kullanmak lazım tüylenme olmaması için. Lierac marka en iyisi bu işin bence..

Kızlar ben üç ay bittiği için artık saçımı boyatmak istiyorum. Hamilelikten hemen önce kızıla boyamıştım şimdi saçımın yarısı siyah yarısı kızıl oldu resmen evde kendim boyayacağım camları falan iyice açıp. Fazla solumadan hemen boyayıp diğer odaya geçerim. Yarım saat sonra falan da yıkarım. Başka önerisi olan var mı

Bende boyamak istiyorum, 3 renk oldu resmen :)

Tam adet günümde ışıltı yaptırmıştım bende epey iyi gitti sarı sarı aralarda.. haberim olsa o zaman yaptırmazdım iyi ki haberim Yokmuş ben biraz daha beklemeyi düşünürüm 4 ay gibi. Dipleri boyamak için boya aldım beyazlar için o kurtarır beni sanırım. Öner’im eşin boyasın hemen balkona çık hatta ilk hamileliğimde 7 ay bekletmişti dr beni.

Malesef bendede su olayı sıkıntı bende resmen tiksindim gibi Birşey
Allah yardımcın olsun canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Birde dilimden hiç gitmeyen o tuhaf tat beni öldürüyor..
İnşallah geçecek sürekli kendmi böyle teselli ediyorum. Oğlumda hiç kusmadım bunda sürekli kusuyorum çok şükr sağlıklı diyorum . Böyle böyle teselli ediyorm kendmi ki vakit geçsin :)

Bepanthene , badem yağı ve e vitamini kapsülü karıştırıp yüz kremi yapıyordum gencligimde o zamanlar içine bepanthene koymayin tüylenme yapar demişlerdi ama , badem yağını araştırayım doğru olabilir. Sariyim ben tüy hiç yok ama bir de onla ugrasmayalim. Zaten başıma gelmeyen kalmıyor gebeliklerde

Bu arada özellikle belirteyim "tatlı badem yağı" kullanıyorum. Bilgisi olan varsa mutlu olurum. Zararı vs varsa duyan...

Cok teşekkür ederim. Hepimize Geçecek inşallah

Kizlar Allh korusun simdi bebgin kalbi dursa hamilelik belirtileri dewm eder mi?
Iki haftadir gormuorm bebegimi . Belirtilerimn bazilri dewm edio. Hatta az once afedrrsinz kustm. Iidr dimi.

Kizlar Allh korusun simdi bebgin kalbi dursa hamilelik belirtileri dewm eder mi?
Iki haftadir gormuorm bebegimi . Belirtilerimn bazilri dewm edio. Hatta az once afedrrsinz kustm. Iidr dimi.
Aklınıza böyle şeyler getirmeyin Belirtileriniz de devam ediyor. Anormal başka bir durum yok. İyidir tabii ki. Yakindadir randevunuz

coook geçmiş olsun. sindirim sistemi hastalıkları da zor. insallah kısa sürede düzelir.
Evet, bir de evdeydim.Cok teşekkür ederim. Dışarıda olsam veya çalışıyor olsam halimi düşünemiyorum Birden yakaladı. Kefirden sonra duzeldim. Umarım geçer gider hepimizin dertleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…