- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Yeşil mercimeği deneyebilirim çok sağ ol. Nohut iyi gelmedi.Ben de çoğunlukla kuru şeyler yiyorum. Makarna, tost ,pilav, kek, çok çok az yağlı börek gibi. Bazen çorba ama sulu yemekler iyice midemi bulandırdı benim. Salçalı sulu yemekleri ilk hamileliğimde de yemek istemezdim şimdi de istemiyorum. baklagillerin salatasini yapar yerdim şimdi onları da pek yiyemiyorum galiba limonlu şeyler de dokunmaya başladı. Yeşil mercimekli erişte yapıp yesen? Hem mercimekten protein alirsin biraz. Yine yeşil mercimekli börek olabilir, haşlanmış nohutla az yağlı pilav olabilir. Aklıma gelenler bunlar.
Bu arada badem yağını birçok kez duydum tüylenme yaptigini çok fazla kullanimda.bilginiz olsunEki Görüntüle 2541396 Eki Görüntüle 2541396
Aramızda bu içeriğin içinde "koruyucu" var mı okuyabilecek olan var mı? Bu içerik bahsettiğiniz Watsons da satılan yağın içeriği. Koruyucu demek ürünü küflenmekten korumak için içine katılan kimyasal. Ve koruyucular insanda kansere neden oluyor. Karna sürülüyor ve emiliyor ya ben çok çekiniyorum. İlkinde çatlamadım ama bu gebelikte aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum. Tatlı badem yağı buldum burada organic-biologic mağazadan. Onu sürüyorum her yerime. Eğer koruyucu yoksa kullanılabilir.
Malesef bendede su olayı sıkıntı bende resmen tiksindim gibi BirşeyKusucam diye yemezsem ben hastanelik olurum :)
Kusmaktan nefret ediyorum ama yine de yiyip kusuyorum.. suyu asla içemiyorm bir yudum içsem çıkıyor en çok da ona üzülüyorm. Hamilelikten önce ve oğluma hamileyken çok su içerdim suyu çok severm normalde. Ama bu hamileliğimde tiksindiğim en önemli şey su oldu malesef.. genelde kavun yiyorm su ihtiyacım için..
ben susadıkça oğluma su veriyorm şöyle kana kana bi içsem diyorm :)
Geçecek inşallah bugünler de..
benden size gelsinnnnEki Görüntüle 2541425
Bende birkez hastanelik oldum serum aldım iyi geldi.Kusucam diye yemezsem ben hastanelik olurum :)
Kusmaktan nefret ediyorum ama yine de yiyip kusuyorum.. suyu asla içemiyorm bir yudum içsem çıkıyor en çok da ona üzülüyorm. Hamilelikten önce ve oğluma hamileyken çok su içerdim suyu çok severm normalde. Ama bu hamileliğimde tiksindiğim en önemli şey su oldu malesef.. genelde kavun yiyorm su ihtiyacım için..
ben susadıkça oğluma su veriyorm şöyle kana kana bi içsem diyorm :)
Geçecek inşallah bugünler de..
Bu tip şeyler pek işe yaramıyor kızlar bilginiz olsun. Tatlı badem yağı kullanmak lazım tüylenme olmaması için. Lierac marka en iyisi bu işin bence..Bu arada badem yağını birçok kez duydum tüylenme yaptigini çok fazla kullanimda.bilginiz olsun
Bende boyamak istiyorum, 3 renk oldu resmen :)Kızlar ben üç ay bittiği için artık saçımı boyatmak istiyorum. Hamilelikten hemen önce kızıla boyamıştım şimdi saçımın yarısı siyah yarısı kızıl oldu resmenevde kendim boyayacağım camları falan iyice açıp. Fazla solumadan hemen boyayıp diğer odaya geçerim. Yarım saat sonra falan da yıkarım. Başka önerisi olan var mı
Tam adet günümde ışıltı yaptırmıştım bende epey iyi gitti sarı sarı aralarda.. haberim olsa o zaman yaptırmazdım iyi ki haberim YokmuşKızlar ben üç ay bittiği için artık saçımı boyatmak istiyorum. Hamilelikten hemen önce kızıla boyamıştım şimdi saçımın yarısı siyah yarısı kızıl oldu resmenevde kendim boyayacağım camları falan iyice açıp. Fazla solumadan hemen boyayıp diğer odaya geçerim. Yarım saat sonra falan da yıkarım. Başka önerisi olan var mı
Allah yardımcın olsun canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Birde dilimden hiç gitmeyen o tuhaf tat beni öldürüyor..Malesef bendede su olayı sıkıntı bende resmen tiksindim gibi Birşey
İnşallah geçecek sürekli kendmi böyle teselli ediyorum. Oğlumda hiç kusmadım bunda sürekli kusuyorum çok şükr sağlıklı diyorum . Böyle böyle teselli ediyorm kendmi ki vakit geçsin :)Bende birkez hastanelik oldum serum aldım iyi geldi.Tost yumurta ayakta tutuyor beni birde kola içiyorum şekersiz. Hee birde cacık yapıyorum sarımsaklı. Aşure getirenler oldu. Sulu kısımlarından yiyince su ihtiyacımı karşıladı o da serum gibi geldi hem kuru meyve ve kuru yemiş besleyici oldu. Bende kızım su içtikçe rahatlıyorum aayy o da olmasa kahvaltı bile yapamam herhalde.. umarım geçer ya sanki hep sürecek gibi...
Benimde dilimde sanki çürümüş domates tadı var sürekliAllah yardımcın olsun canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Birde dilimden hiç gitmeyen o tuhaf tat beni öldürüyor..
Bepanthene , badem yağı ve e vitamini kapsülü karıştırıp yüz kremi yapıyordum gencligimdeBu arada badem yağını birçok kez duydum tüylenme yaptigini çok fazla kullanimda.bilginiz olsun
Cok teşekkür ederim. HepimizeBen kendim yaptığım hiçbirşeyi asla yiyemiyorum. Ama hazırlayanlar var çok şükür herşey yemeye çalışıyorum sonrasında hemen kusuyorm ama yememezlk etmiyorum . Mideme hiçrşey iyi gelmiyor ne yesem çıkıyor.. geçecek inşallah.
Çok geçmiş olsun
Aklınıza böyle şeyler getirmeyinKizlar Allh korusun simdi bebgin kalbi dursa hamilelik belirtileri dewm eder mi?
Iki haftadir gormuorm bebegimi . Belirtilerimn bazilri dewm edio. Hatta az once afedrrsinz kustm. Iidr dimi.
Süper
Evet, bir de evdeydim.Cok teşekkür ederim.coook geçmiş olsun. sindirim sistemi hastalıkları da zor. insallah kısa sürede düzelir.
Saolsn cnm. Merk ettm sdece. Randevumu 9 na aldm . Icim rahat artkAklınıza böyle şeyler getirmeyinBelirtileriniz de devam ediyor. Anormal başka bir durum yok. İyidir tabii ki. Yakindadir randevunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?