Selam güzellikler.
2 gündür kusmaktan öğürmekten helak oldum. 2 kez acillik oldum serum yedim ilkinde fayda etmedi ikinci serum biraz kendime getirdi. Oyy çoluk çocuk hep perişan oldular Allahtan bacım geldide sağolsun yemeğimizi aşımızı hazırladı.
Mesajlara bakamadım herkes iyidir umarım.
Herkese çok güzel bir gün diliyorum. Ben dün ishalle savaştım üzerinize sağlık afiyet. Bayıltıcı bir sancıyla başladı. İki kez oldu kafamı toparlayana kadar. Sonra kefir içmeye başladım. Çilekli ile sadeyi karıştırarak içince midem alıyor. İshali olan arkadaşlar varsa kefir öneririm, bağırsak florasını düzenler. Geceyi rahat geçirdim
Kızıma hamileyken ben de tatlı badem yağı kullandım ama çatladım malesef. Tüylenme yapmıyor. Ne yaparsanz yapın çatlayacğı varsa çatlıyo yaBu arada özellikle belirteyim "tatlı badem yağı" kullanıyorum. Bilgisi olan varsa mutlu olurum. Zararı vs varsa duyan...
Benim kontrolüm haftaya çarşamba bende 1ay oldu görmedimKizlar Allh korusun simdi bebgin kalbi dursa hamilelik belirtileri dewm eder mi?
Iki haftadir gormuorm bebegimi . Belirtilerimn bazilri dewm edio. Hatta az once afedrrsinz kustm. Iidr dimi.
Kıyamam, ben de 2 kilo vermistim başlangıçtan beri şimdi hamile kaldığım kilodayim, verdiğim 2 kiloyu almışım yani. Acaba zeytinyağı mi sursek sadece... İlkinde hiç catlamadim ben ama bunda karnım birden büyüdü sanki. Cildim çok kurumaya başladı o nedenle panikledim. Catlamayiz inşallahKızıma hamileyken ben de tatlı badem yağı kullandım ama çatladım malesef. Tüylenme yapmıyor. Ne yaparsanz yapın çatlayacğı varsa çatlıyo yanemli tutmak çok önemli tabi en azından az çatlar. Bu iş tamamen genetikle alakalı bence. Vücutla alakalı. Benm karnım çok da büyümemşti üstelk ama yine de son anda çatladı göbeğim. Şimdi belli belrsz ama var yani. Bunla iyice artmaz inşallah ben de ne kullansam blmyrum bu kez. Daha karnm çıkmadı o yüzden kullanmadm hiç. Bugün tartldm 1 kilo daha vermişim. Eryorm resmn ya 54 kilo nedr. Uzuun zamndr bu kiloya düşmemştim
Kizlar Allh korusun simdi bebgin kalbi dursa hamilelik belirtileri dewm eder mi?
Iki haftadir gormuorm bebegimi . Belirtilerimn bazilri dewm edio. Hatta az once afedrrsinz kustm. Iidr dimi.
Benim kuzenimde kuruluk vardı cildinde Prof.a gitmişti.banyodan çıktıktan sonra bacaklarına kollarına nemliyken Tam kurulanmadan bebe yağ sürüyordu.Ya kızlar benim göğüs aram felaket kaşınıyor. Kaşıyorum kızarıyor, kabarıyor. Orda bile sivilce çıktı. Öfffnapmam lazım nemlendirme mi istiyor, kuruduğu için mi böyle oluyor? Bugün bebe yağı aldım gelince duştan sonra onu kullanacağım ama gelene kadar da normal krem sürsem bir şey olur mu sizce?
Evet bende bunu yapıcam zaten ancak bebe yağını İnternetten aldım gelene kadar ne yapacağımBenim kuzenimde kuruluk vardı cildinde Prof.a gitmişti.banyodan çıktıktan sonra bacaklarına kollarına nemliyken Tam kurulanmadan bebe yağ sürüyordu.
Evinize yakın eczane veya bebek mağazaları varsa sebamed güzel alabilirsinizEvet bende bunu yapıcam zaten ancak bebe yağını İnternetten aldım gelene kadar ne yapacağım
Bakayım, çok teşekkür ederimEvinize yakın eczane veya bebek mağazaları varsa sebamed güzel alabilirsiniz
Bi sorun yoktur insllh. Dayanamzsan 3 haftada bir gitBenim kontrolüm haftaya çarşamba bende 1ay oldu görmedim
gözünüz aydın. o hareketleri görünce çok mutlu oluyor insan...Selam kızlar dün doktora gittim sonunda adam akıllı bebeğimi gösterdi doktorumya masallah öyle haraketli ki inanamadım bu kadar haraketi hissedememe doktor cinsiyetiyle ilgili bir tahminim var ama masallah çok haraketli net bir şey söyleyemiyorum buz yüzden dedi söylemedi tahminini 10 güne falan iyice belli olur dedi . Ikili tarama testini verdim bana dua eder mısınız umarım iyi sonuçlar alırım diye güzel anneler
aminnn. büyüdükçe kontroller daha heyecanlı ve güzel oluyor. Rabbim sağlıkla doğduklarını da göstersin inşaallahMerhaba kızlar bugun ikili teste girdim ultrason ölçümleri iyi çıktı şükür kan testide pazartesi çıkıcak, cinsiyetini söylemedi malesefama bebegim buyumus elleri ayaklari oynuyor bakmaya doyamadim cok güzel bir duygu rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimizi almayi nasip eder inşallah
Benimde 2.ci canım bende arada sırada seğirme hissediyorumBenim üçüncü olduğu için belkide ben minik minik segermeler hissediyorum.birazda onun rahatlığı var bende iyi olduğuna dair
Benimde randevu 9.ndaSaolsn cnm. Merk ettm sdece. Randevumu 9 na aldm . Icim rahat artk
aslında şuana kadar 2 dr a gittim.ilk gittiğim gelisim geriliği var demisti kafam sarmadi.baska dr.a gittim o yüzden.o dr da iyiydi ama hastane kötü hijyen açısından odaları olsun iyi değil.simdi başka bir Dr.buldum henüz gitmedim ama adını çok duyduğum bir dr.hastanede zaten tertemiz bir hastane.haftaya çarşambaya anca randevu alabildimBi sorun yoktur insllh. Dayanamzsan 3 haftada bir git
İlkinde ne kullandın peki? Bence de hakiki zeytinyağı daha mantıklıKıyamam, ben de 2 kilo vermistim başlangıçtan beri şimdi hamile kaldığım kilodayim, verdiğim 2 kiloyu almışım yani. Acaba zeytinyağı mi sursek sadece... İlkinde hiç catlamadim ben ama bunda karnım birden büyüdü sanki. Cildim çok kurumaya başladı o nedenle panikledim. Catlamayiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?