Gözünüz aydınMerhaba kızlar bugun ikili teste girdim ultrason ölçümleri iyi çıktı şükür kan testide pazartesi çıkıcak, cinsiyetini söylemedi malesefama bebegim buyumus elleri ayaklari oynuyor bakmaya doyamadim cok güzel bir duygu rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimizi almayi nasip eder inşallah
Kotu yorumlri hic aldrma bence. Daha cok erkn bole seyler icin. Ben de ozele gittm bi kere memnun kaldm. Onmli testler olmdikca dewlte gidicmaslında şuana kadar 2 dr a gittim.ilk gittiğim gelisim geriliği var demisti kafam sarmadi.baska dr.a gittim o yüzden.o dr da iyiydi ama hastane kötü hijyen açısından odaları olsun iyi değil.simdi başka bir Dr.buldum henüz gitmedim ama adını çok duyduğum bir dr.hastanede zaten tertemiz bir hastane.haftaya çarşambaya anca randevu alabildim
Ya ne güzel dua bugözünüz aydın. o hareketleri görünce çok mutlu oluyor insan...hep böyle güzel haberler alın insallah.
Daha demin yazdım aynı duygular aynı olaylar heyecanlarımız bir duygularımız bir ya çok çok güzel hissediyor insan o haraket ettikçeMerhaba kızlar bugun ikili teste girdim ultrason ölçümleri iyi çıktı şükür kan testide pazartesi çıkıcak, cinsiyetini söylemedi malesefama bebegim buyumus elleri ayaklari oynuyor bakmaya doyamadim cok güzel bir duygu rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimizi almayi nasip eder inşallah
Ben deeeeeCinsiyeti çok merak ediyorum
Ayy gelsin o günlerde artık bizimle olduklarını bilelimEvett bundan sonra ki konumuz artık belli bebek hareketleri olur.ay benimki segerdi ,Ay benimki balık gibi kaydı, Aaaaa benimki bildiğin tekmeledi vs..
Tabiki önce sağlıkBen deeeeeönce sağlığını merak ediyorum ama sonra cinsiyeti
En son ne zamn gttin canım tahmn etmedi mi doktorun? Benmkni tahmin ettiCinsiyeti çok merak ediyorum
Resmen büyük bir mucize tarifsiz bir hisDaha demin yazdım aynı duygular aynı olaylar heyecanlarımız bir duygularımız bir ya çok çok güzel hissediyor insan o haraket ettikçe
Çok şükürGözünüz aydınne güzel bi his çok şükür
gözünüz aydın. o hareketleri görünce çok mutlu oluyor insan...hep böyle güzel haberler
Bende ikili tarama testini verdim umarim birlikte guzel haberler aliriz ve birbirimize veririz
11+6ydı canım etmedi yaEn son ne zamn gttin canım tahmn etmedi mi doktorun? Benmkni tahmin etti
ne tahmin etmişti ben kaçırdım galiba. benim dr da bakti biraz ama galiba göremedi ki söylemedi.En son ne zamn gttin canım tahmn etmedi mi doktorun? Benmkni tahmin etti
Çok geçmiş olsun . Sağdan soldan yorma kendini oturarak ders anlat arada vs diyen çok olur şimdi etrafınızda . Eşimden duyarım özellikle ben bunlarıİyi akşamlar biz 11+3 olduk ama 15 Eylül’de kanama olmustı sonra progestan o bırakabilirsin kanama alanı yok olmuş dedi bıraktığım hafta yine oldu yani bu Pazar günü kusma vs yok ama sürekli yorgunluk bulantı var ve de bu kanamaların sürekli ayakta olmak ile ilgisi var mıdır ? Öğretmenim ve sayısal branş olduğu için sürekli ayakta ders anlatıyorum oturduğum yerden anlatma şansım yok.. müdürüm anlayışlı çıktı ve nöbette yardımcı oldu ama yine de doktor dinlen yorulma dedi nasıl olacaksa.. kızımda böyle seyler yaşamadığım için tedirgin oluyorum.. haftaya ikili teste gideceğim.. kanamalar en son kahverengi idi Doğuma kadar da devam edebilir korkulacak bişi yok dedi var mı bu durumda olan ?
Ben 10. Haftada baya büyük bir kanama geçirmiştim doktorum kesinlikle yatmam gerektiğini söylemisti plesanta aşağıya yerleşiyor kesinlikle ani hareket yasak demişti Bende progesteron fitil kullaniyordum bir de iğne verdi ben baya yattım 14. Haftaya geldim şuan bi tehlike yok plesantam da yukarıya çıkmaya başladı. Fırsatınız varsa yatsanız iyi olur sanki ama korkmayın çok fazla bu durumu yaşayan ve sağlıklı gebelik geçiren var biri de benim.İyi akşamlar biz 11+3 olduk ama 15 Eylül’de kanama olmustı sonra progestan o bırakabilirsin kanama alanı yok olmuş dedi bıraktığım hafta yine oldu yani bu Pazar günü kusma vs yok ama sürekli yorgunluk bulantı var ve de bu kanamaların sürekli ayakta olmak ile ilgisi var mıdır ? Öğretmenim ve sayısal branş olduğu için sürekli ayakta ders anlatıyorum oturduğum yerden anlatma şansım yok.. müdürüm anlayışlı çıktı ve nöbette yardımcı oldu ama yine de doktor dinlen yorulma dedi nasıl olacaksa.. kızımda böyle seyler yaşamadığım için tedirgin oluyorum.. haftaya ikili teste gideceğim.. kanamalar en son kahverengi idi Doğuma kadar da devam edebilir korkulacak bişi yok dedi var mı bu durumda olan ?
İki gittiğim dr da özel hastaneydi.simdi bu gidecegim dr.da özel hastanede.devletten randevu alayım Eylül'ün başında aradım Ekimin 16na kadar randevu yok dediler.16dan sonraki randevuda tarihi Nezamana verecekleride belli değildi.o yüzden devleti eledim.aslinda eleme sebebimden biride eğer dr mesai saatleri dışında doğumun gerçekleşirse nobetci dr yapıyor ameliyatı.benim Sezeryan Ama ikinci sezeryanimda sancım geldi akşam doğum yaptım.biraz riskli devlet bu açıdanKotu yorumlri hic aldrma bence. Daha cok erkn bole seyler icin. Ben de ozele gittm bi kere memnun kaldm. Onmli testler olmdikca dewlte gidicm
Hiç birşey kullanmadım diyebilirim. Hem bilinçsizdim hem de bu kadar kurumamıştım.İlkinde ne kullandın peki? Bence de hakiki zeytinyağı daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?