2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Catlaklar icin yakin zamanda dniledigim bir doktor ne kullanirsaniz kullanin farketmez diyordu. Cunku kremler sekonder deri tabakasina ulasamiyormus. O yuzden catlayacaginiz varsa carliyorsunuz. Daha once soylemistim ben nerdeyse son zamanlara yaklasildiginda 1 gecede catladim krem kullanmama ragmen. O zaman lierac, burt’s bee ve biooil markalarinin yaglarini kullanmistim. Goguslerime surmemistim ama neyseki orda hic catlagim olmadi. Badem yagini hic duymamistim daha once catlak icin. Ben deri ayakkabilarimin bakiminda kullaniyordum badem yagini Zeytinyagi bebeklerde kullaniliyor bildigim kadariyla konak pisik vs icin. Ama zeytinyagini da surmeden once biraz isitilmasi gerekiyor diye biliyorum oksidasyona ugrayip asitliginin dusurulmesi icin. Ama bu konuda hep aklimi kurcalamistir kac dk ne kadar ısı gerek. Bir suru parametre var. Turnusol kagidi alip olcmek lazim

Çatlaklar alt deri tabakasında olur, yani hangi kremi kullanırsanız kullanın engelleyemezsiniz. Tek çözüm bol su içip hücrelerin esnekliğini arttırmak ve hızlı kilo almamaya çalışmak. Kremler sadece karnınızda tüylenmeye neden olur. Ha tabi bir de vücut yapısı bünye meselesi. Çatlayacaksa çatlıyor zaten yani genetik ;(

Benim ilk gebeligimde hiç çatlarım olmadı karnımda.ikinci gebeligimde sadece 2-3yerimde çatlama oldu oda küçük Küçük.bundada ne olur bilemedim

Kızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Benim iki oglumdada oldu sabah işe gitmeden ve öğlene doğru olurdu.o acı su muhakkak çıkacaktı.yoksa rahatlayamiyordum.ama bunda sadece midem bulanıyor Hiç kusmadim acı suda cikarmadim

Kızlar pazartesi günü hastaneye gittim ikili tarama testi yapıldı, şükür bişey çıkmadı. Akşamına çok kötü oldum mide yanması ile ağlaya ağlaya hastaneye gittim doktor serum verelim geçmezse yatıralım seni dedi, serum sonrası ilaç yazdı çıktık eve gelene kadar defalarca kustum.bir de beni ağlama krizleri tutuyor, midemle ilgili bütün sıkıntıları yaşıyorum. Eşimin anlayışsız beni umursamaz tavrını gördükçe çocuk yaptığım için çok pişman oluyorum . Dün bana sen en iyisi psikoloğa görün dedi dünden beri konuşmuyoruz, beni hastaneye götür dediğimde suratının aldığı ifadeyi görmelisiniz sanki bu bebek onun değil sanki ben rahatsız değilim keyfiyen gidiyorum hastaneye. Her gün ağlıyorum hamilelik beni mahvetti

Çok geçmiş olsun. Allah eşine vicdan versin canım. Halden anlamamak böyle bir sey işte. Kendileri çekseler böyle bulantı kusmalari ne ise giderler ne evde ellerini bir şeye sürerler. Hamilelik hastalık değildir diyorlar ama bazı kadınlar bildiğin hastalık gibi geçiriyor işte hamileliğini. Allah sabır ve kolaylık versin sana dualarım seninle umarım kısa sürede biter sıkıntıların

Bu aylardan sonra gecer diyorlar benim sabahlari midem bulaniyor. Bir sey yemekten cekinir oldum sabahlari umarim sizde olmaz

Evet canım benimde kanama alanım var progestan kullanıyorum doktorum çok ayakta kalmıycaksın dedi aynı haftadayız seninle benim 5 haftalıktan beri var geçiyor ve tekrarlıyor

kızlar tek bebeğin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandırıcı iğne verdi 10 adet clexane. ayrıca magnorm 365 mg, gynoferon ve coledan-d vitaminleri yazdı. kullanan var m aranızda bunları ? bende inanılmaz mide bulantısı yaptı da.

Merhaba. Eşinizi karşınıza alıp konuşsanız sakin bir dille. Daha önce yaptıysanız bile tekrar deneyebilirsiniz. Aksi halde hamileliğiniz çok zor geçecek. Psikilog da bir seçenek olabilir. Ama eşinizle beraber gidin terapi gibi. Oda katılsın. En çok onun ihtiyacı var gibi.

İlaçları aç karnına mı alıyorsunuz? Demir ilacı bulantı yapıyor olabilir. D vitamini kullanıyorum. Kan sulandırıcıyı da hap şeklinde alıyorum bende bu ikisi bulantı yapmıyor. Ama demir ilacının öyle bir huyu var

Kızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Ben sabahları iyi oluyorum. Öğleden sonra başlıyor bulantılarım ama hiç çıkartmadım. Seninki daha iyi ben tüm gün kötüyüm.

Aç karnına olan demir ilacı, diğerlerini tok alıyorum ama çok fena oldum. 10 hafta bir gün bile kusmayan ben lavabodan beri gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…