- 29 Ağustos 2019
- 362
- 837
- 18
Benim ilk gebeligimde hiç çatlarım olmadı karnımda.ikinci gebeligimde sadece 2-3yerimde çatlama oldu oda küçük Küçük.bundada ne olur bilemedimÇatlaklar alt deri tabakasında olur, yani hangi kremi kullanırsanız kullanın engelleyemezsiniz. Tek çözüm bol su içip hücrelerin esnekliğini arttırmak ve hızlı kilo almamaya çalışmak. Kremler sadece karnınızda tüylenmeye neden olur. Ha tabi bir de vücut yapısı bünye meselesi. Çatlayacaksa çatlıyor zaten yani genetik ;(
Benim iki oglumdada oldu sabah işe gitmeden ve öğlene doğru olurdu.o acı su muhakkak çıkacaktı.yoksa rahatlayamiyordum.ama bunda sadece midem bulanıyor Hiç kusmadim acı suda cikarmadimKızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Çok geçmiş olsun. Allah eşine vicdan versin canım. Halden anlamamak böyle bir sey işte. Kendileri çekseler böyle bulantı kusmalari ne ise giderler ne evde ellerini bir şeye sürerler. Hamilelik hastalık değildir diyorlar ama bazı kadınlar bildiğin hastalık gibi geçiriyor işte hamileliğini. Allah sabır ve kolaylık versin sana dualarım seninle umarım kısa sürede biter sıkıntılarınKızlar pazartesi günü hastaneye gittim ikili tarama testi yapıldı, şükür bişey çıkmadı. Akşamına çok kötü oldum mide yanması ile ağlaya ağlaya hastaneye gittim doktor serum verelim geçmezse yatıralım seni dedi, serum sonrası ilaç yazdı çıktık eve gelene kadar defalarca kustum.bir de beni ağlama krizleri tutuyor, midemle ilgili bütün sıkıntıları yaşıyorum. Eşimin anlayışsız beni umursamaz tavrını gördükçe çocuk yaptığım için çok pişman oluyorum. Dün bana sen en iyisi psikoloğa görün dedi dünden beri konuşmuyoruz, beni hastaneye götür dediğimde suratının aldığı ifadeyi görmelisiniz sanki bu bebek onun değil sanki ben rahatsız değilim keyfiyen gidiyorum hastaneye. Her gün ağlıyorum hamilelik beni mahvetti
Bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu merak ettimBenim ilk gebeligimde hiç çatlarım olmadı karnımda.ikinci gebeligimde sadece 2-3yerimde çatlama oldu oda küçük Küçük.bundada ne olur bilemedim
Evet canım benimde kanama alanım var progestan kullanıyorum doktorum çok ayakta kalmıycaksın dedi aynı haftadayız seninle benim 5 haftalıktan beri var geçiyor ve tekrarlıyorİyi akşamlar biz 11+3 olduk ama 15 Eylül’de kanama olmustı sonra progestan o bırakabilirsin kanama alanı yok olmuş dedi bıraktığım hafta yine oldu yani bu Pazar günü kusma vs yok ama sürekli yorgunluk bulantı var ve de bu kanamaların sürekli ayakta olmak ile ilgisi var mıdır ? Öğretmenim ve sayısal branş olduğu için sürekli ayakta ders anlatıyorum oturduğum yerden anlatma şansım yok.. müdürüm anlayışlı çıktı ve nöbette yardımcı oldu ama yine de doktor dinlen yorulma dedi nasıl olacaksa.. kızımda böyle seyler yaşamadığım için tedirgin oluyorum.. haftaya ikili teste gideceğim.. kanamalar en son kahverengi idi Doğuma kadar da devam edebilir korkulacak bişi yok dedi var mı bu durumda olan ?
Kızlar pazartesi günü hastaneye gittim ikili tarama testi yapıldı, şükür bişey çıkmadı. Akşamına çok kötü oldum mide yanması ile ağlaya ağlaya hastaneye gittim doktor serum verelim geçmezse yatıralım seni dedi, serum sonrası ilaç yazdı çıktık eve gelene kadar defalarca kustum.bir de beni ağlama krizleri tutuyor, midemle ilgili bütün sıkıntıları yaşıyorum. Eşimin anlayışsız beni umursamaz tavrını gördükçe çocuk yaptığım için çok pişman oluyorum. Dün bana sen en iyisi psikoloğa görün dedi dünden beri konuşmuyoruz, beni hastaneye götür dediğimde suratının aldığı ifadeyi görmelisiniz sanki bu bebek onun değil sanki ben rahatsız değilim keyfiyen gidiyorum hastaneye. Her gün ağlıyorum hamilelik beni mahvetti
kızlar tek bebeğin kalbi durduktan sonra doktorum kan sulandırıcı iğne verdi 10 adet clexane. ayrıca magnorm 365 mg, gynoferon ve coledan-d vitaminleri yazdı. kullanan var m aranızda bunları ? bende inanılmaz mide bulantısı yaptı da.
Ben sabahları iyi oluyorum. Öğleden sonra başlıyor bulantılarım ama hiç çıkartmadım. Seninki daha iyi ben tüm gün kötüyüm.Kızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Aç karnına olan demir ilacı, diğerlerini tok alıyorum ama çok fena oldum. 10 hafta bir gün bile kusmayan ben lavabodan beri gelemiyorumMerhaba. Eşinizi karşınıza alıp konuşsanız sakin bir dille. Daha önce yaptıysanız bile tekrar deneyebilirsiniz. Aksi halde hamileliğiniz çok zor geçecek. Psikilog da bir seçenek olabilir. Ama eşinizle beraber gidin terapi gibi. Oda katılsın. En çok onun ihtiyacı var gibi.
İlaçları aç karnına mı alıyorsunuz? Demir ilacı bulantı yapıyor olabilir. D vitamini kullanıyorum. Kan sulandırıcıyı da hap şeklinde alıyorum bende bu ikisi bulantı yapmıyor. Ama demir ilacının öyle bir huyu var
1ayi geçti henüz daha dr.a gitmedim.9ekim gideceğim.ikili test ve kontrol için inşaallah tahminde bulunur cinsiyet icinBebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu merak ettim
11+6ydı canım etmedi ya
Üstelik 2li için ayrıntılıda baktı ama tahmin etmedi şuan erken dedi
Bizim için önemli olan şuan sağlığı dedi bende ısrar etmek istemedim
[/QUOTE
Hımmm bazı doktotlar tedbirli oluyor demek sizikknki öyle. Neyse öğrenrsiniz yakında onun heyecanını yaşamak da çok güzel yatadını çıkar bu tatlı heyecanın
Büyük ihtimalle erkek dedi canımne tahmin etmişti ben kaçırdım galiba. benim dr da bakti biraz ama galiba göremedi ki söylemedi.
Şanslılardansın deseneHiç birşey kullanmadım diyebilirim. Hem bilinçsizdim hem de bu kadar kurumamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?