2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Büyük ihtimalle erkek dedi canımama kesin değl diye de ekledi bidahaki geldiğinde net görürüz dedi
ben de çok merak ediyorum. 1 ayim var diğer kontrole bakalım ne çıkacak minnak. annemin 4 kızı olduğu için kız gibi doğuyor içime ama bakalim doğru mu hislerim?

Kızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Bende aksine yedikten sonra çok rahatsız oluyorum. 9. Haftamdan itibaren her ana öğünden sonra çıkarıyorum. Geçecek inşallah

Çok heyecan ama dayanamıyorum günler geçmiyor
Ben de ikili taramanın sonucunu bekkyorum merakla bir hafta kaldı. Daha net değl cinsiyeti de pek umutlanmak istemyrum o yüzdenbi hafta sonra net öğrenrm ben de belki. Sen de yakında öğrenrsin az kalmş haftan ilerlemş artık

ben de çok merak ediyorum. 1 ayim var diğer kontrole bakalım ne çıkacak minnak. annemin 4 kızı olduğu için kız gibi doğuyor içime ama bakalim doğru mu hislerim?
O hiiiç belli olmazben de kız hissedyodum aynıydı hamileliğim kızımla erkek deynce şaşrdım

13
13+1 iz ama burası 14 gösteriyor
2 hafta sonra gidecem inşaAllah

Gecmis olsun. esinizle biraz konusun duygularini hislerini anlamaya calisin. Erkekler malesef cok dusunmuyorlar oturup konusmadikca. Algilari kadinlar kadar acik degil. Bebek olduktan sonra da goreceksiniz. Birseyleri surekli sizin soylemeniz hatirlatmaniz yonlendirmeniz gerekiyor. iki isi ayni anda yapabilmek erkek icin cok zor. Aranizda ki bu gerginlikten dolayi belki mideniz agriyor. mide yanmalari icin zararsiz ilaclar var ve cok cabuk etki ediyorlar.

Arkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
Bende tersi oldu. Hamileliklerim aynı cinsiyet farklı. Sen niye yazdın o zamn diyeblrsinşu yüzden yazyrum bu mümknse o da mümkün

Kızlar bende cumartesi gidicem hem cinsiyet öğrenmek için hemde ikili testin sonucunu göstermek için, doğrusu ikili testi bugün sordum telefonda normal çıkmış çok şükür ama ben cinsiyet için gidicem 14+1 olmuş olucak bakalım öğrenebilicezmi. geçmiyor günler :)

Gözünüz aydın en önemli şeyi atlatmışsınız test olumlu ne güzelgerisi tatlı heyecan oh rahatlamşsındr darısı bizm başımızaben de test sonucunu beklyorum.

Arkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
Benim ark ın öyleydi. İkisi de kız ama ikincisinde bulantı olmadı hiç ilkinde mahvolmuştu. Ben henüz öğrenmedim küçüğüz daha ama çok farklı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…