- 12 Ekim 2009
- 18.677
- 24.172
- 798
ben de çok merak ediyorum. 1 ayim var diğer kontrole bakalım ne çıkacak minnak. annemin 4 kızı olduğu için kız gibi doğuyor içime ama bakalim doğru mu hislerim?Büyük ihtimalle erkek dedi canımama kesin değl diye de ekledi bidahaki geldiğinde net görürüz dedi
Bende 65.5 kg ile başladım hamileliğe şuan 62.5kgSelam kızlar, bu sabah kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda gidiyormuş2 kilo vermişim bu arada.. Sonraki kontrolümüz 3 hafta sonraya, ikili test yapılacakmış.
Benim de 53tü, hayatımda ilk kez 53 olmuştum kısa sürdüBende 65.5 kg ile başladım hamileliğe şuan 62.5kg
ben de dört kilo vermiştim ama üç haftada bir kiloyu almışım. -3 ile devam şimdilik.Bende 65.5 kg ile başladım hamileliğe şuan 62.5kg
Bende aksine yedikten sonra çok rahatsız oluyorum. 9. Haftamdan itibaren her ana öğünden sonra çıkarıyorum. Geçecek inşallahKızlar sabah kalkınca midemde ki acı suyu çıkartmadan rahatlamıyırum gün boyu iyiyim yiyorum ama sabah illa ki o yeşil su çıkacak sizde de oluyor mu
Ben de ikili taramanın sonucunu bekkyorum merakla bir hafta kaldı. Daha net değl cinsiyeti de pek umutlanmak istemyrum o yüzdenÇok heyecan amadayanamıyorum günler geçmiyor
O hiiiç belli olmazben de çok merak ediyorum. 1 ayim var diğer kontrole bakalım ne çıkacak minnak. annemin 4 kızı olduğu için kız gibi doğuyor içime ama bakalim doğru mu hislerim?
13+1 iz ama burası 14 gösteriyorBen de ikili taramanın sonucunu bekkyorum merakla bir hafta kaldı. Daha net değl cinsiyeti de pek umutlanmak istemyrum o yüzdenbi hafta sonra net öğrenrm ben de belki. Sen de yakında öğrenrsin az kalmş haftan ilerlemş artık
2 haftaya kessiiinn öğrenrsin tabi bebişin gösterirse13
13+1 iz ama burası 14 gösteriyor
2 hafta sonra gidecem inşaAllah
13 doldu artık 14ten gün aldığın için buradaki takvim 14. hafta içinde gösteriyor canım..13
Çok heyecan amadayanamıyorum günler geçmiyor
Yediğini çıkarmak çook kötü iki kızımda da ağlayarak kusuyorum yeter artık diye çok şükür bunda sadece sabah oluyor yemek rahatBende aksine yedikten sonra çok rahatsız oluyorum. 9. Haftamdan itibaren her ana öğünden sonra çıkarıyorum. Geçecek inşallah
Gecmis olsun. esinizle biraz konusun duygularini hislerini anlamaya calisin. Erkekler malesef cok dusunmuyorlar oturup konusmadikca. Algilari kadinlar kadar acik degil. Bebek olduktan sonra da goreceksiniz. Birseyleri surekli sizin soylemeniz hatirlatmaniz yonlendirmeniz gerekiyor. iki isi ayni anda yapabilmek erkek icin cok zor. Aranizda ki bu gerginlikten dolayi belki mideniz agriyor. mide yanmalari icin zararsiz ilaclar var ve cok cabuk etki ediyorlar.Kızlar pazartesi günü hastaneye gittim ikili tarama testi yapıldı, şükür bişey çıkmadı. Akşamına çok kötü oldum mide yanması ile ağlaya ağlaya hastaneye gittim doktor serum verelim geçmezse yatıralım seni dedi, serum sonrası ilaç yazdı çıktık eve gelene kadar defalarca kustum.bir de beni ağlama krizleri tutuyor, midemle ilgili bütün sıkıntıları yaşıyorum. Eşimin anlayışsız beni umursamaz tavrını gördükçe çocuk yaptığım için çok pişman oluyorum. Dün bana sen en iyisi psikoloğa görün dedi dünden beri konuşmuyoruz, beni hastaneye götür dediğimde suratının aldığı ifadeyi görmelisiniz sanki bu bebek onun değil sanki ben rahatsız değilim keyfiyen gidiyorum hastaneye. Her gün ağlıyorum hamilelik beni mahvetti
Bende tersi oldu. Hamileliklerim aynı cinsiyet farklı. Sen niye yazdın o zamn diyeblrsinArkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
Gözünüz aydın en önemli şeyi atlatmışsınız test olumlu ne güzelKızlar bende cumartesi gidicem hem cinsiyet öğrenmek için hemde ikili testin sonucunu göstermek için, doğrusu ikili testi bugün sordum telefonda normal çıkmış çok şükür ama ben cinsiyet için gidicem 14+1 olmuş olucak bakalım öğrenebilicezmi. geçmiyor günler :)
Burası 14 göstermiyor. 14. Hafta içerisinde olduğunu gösteriyor. Yani 13 hafta bitmiş. 14 e başlamışsın13
Benim ark ın öyleydi. İkisi de kız ama ikincisinde bulantı olmadı hiç ilkinde mahvolmuştu. Ben henüz öğrenmedim küçüğüz dahaArkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?