Bende tersi oldu. Hamileliklerim aynı cinsiyet farklı. Sen niye yazdın o zamn diyeblrsinşu yüzden yazyrum bu mümknse o da mümkün
Amin canım, umarım sende ve herkes tabiki olumlu güzel sonuçlar alır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGözünüz aydın en önemli şeyi atlatmışsınız test olumlu ne güzelgerisi tatlı heyecan oh rahatlamşsındr darısı bizm başımıza ben de test sonucunu beklyorum.
Evet aslında öyle biliyorum canımBurası 14 göstermiyor. 14. Hafta içerisinde olduğunu gösteriyor. Yani 13 hafta bitmiş. 14 e başlamışsın
Benim bunda kusmam yok ama midem boş bulandı hepBenim kızlar aynıydı kusmalarım aşerme bile ikisinde de kayısı çağlası istedim çok fazla kılo verdim bunu da farklı olunca merak ediyorum canım sürekli dondurma ve meyve istiyor
Ah bu eşlerKızlar pazartesi günü hastaneye gittim ikili tarama testi yapıldı, şükür bişey çıkmadı. Akşamına çok kötü oldum mide yanması ile ağlaya ağlaya hastaneye gittim doktor serum verelim geçmezse yatıralım seni dedi, serum sonrası ilaç yazdı çıktık eve gelene kadar defalarca kustum.bir de beni ağlama krizleri tutuyor, midemle ilgili bütün sıkıntıları yaşıyorum. Eşimin anlayışsız beni umursamaz tavrını gördükçe çocuk yaptığım için çok pişman oluyorum. Dün bana sen en iyisi psikoloğa görün dedi dünden beri konuşmuyoruz, beni hastaneye götür dediğimde suratının aldığı ifadeyi görmelisiniz sanki bu bebek onun değil sanki ben rahatsız değilim keyfiyen gidiyorum hastaneye. Her gün ağlıyorum hamilelik beni mahvetti
Ay bunu bende merak ediyorumArkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
Ayyy kızım 19 haftaya kadar göstermemişti çatlamıştım2 haftaya kessiiinn öğrenrsin tabi bebişin gösterirse
Gerçkten mi yaaa çok geeççAyyy kızım 19 haftaya kadar göstermemişti çatlamıştıminşaAllah bu gösterirrrr
Amin canım inşallhAmin canım, umarım sende ve herkes tabiki olumlu güzel sonuçlar alır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Elektro magnetik alan olduğu için hiç bir zararı yok ama çantalarımızı falan koyduğumuz xr cihazı zararlı ordan da zaten geçemiyoruzKızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
İnan var ya bu işlerde mantık yok. Hiç hem deBenim kızlar aynıydı kusmalarım aşerme bile ikisinde de kayısı çağlası istedim çok fazla kılo verdim bunu da farklı olunca merak ediyorum canım sürekli dondurma ve meyve istiyor
Evet sırf cinsiyet için 4 defa gitmiştim Dr aGerçkten mi yaaa çok geeççinlallh bu öyle olmaz. Benm kızım da hemn göstermşti 12.haftada
Çok uğraştrmş seni nazlı bi kızın var sanırımEvet sırf cinsiyet için 4 defa gitmiştim Dr abundada zor tutuyorum kendimi haftaya gitmem inşaAllah
iki kızım var. ilkinde koku hassasiyetim, mide bulantim tavandı. çok fena geçti. ikinci de coook rahattım. mide bulantısı yok hassasiyet yok. mutlu mesut bir hamileydim. ikisi de kız oldu. bu gebeliğim de ikisi arasında bir yerde henüz cinsiyet belli değil.Arkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
Pek nazlıÇok uğraştrmş seni nazlı bi kızın var sanırımkızlar geç gösterir derler belki bu erkektr hemn gösterir. Allah gönlüne göre versin canım
O doktorun ultrason kalitesine bağlı. ben kızımı 11. Haftada öğrenmiştimÇok uğraştrmş seni nazlı bi kızın var sanırımkızlar geç gösterir derler belki bu erkektr hemn gösterir. Allah gönlüne göre versin canım
Kız üstüne kız ya da oğlan üstüne oğlan olunca ikinciler sanırım rahat geçiyor. Şöyle bir baktım genelde öyle yazılmış. Arkadaş çevremden gördüğüm de böyle. Vücut cinsiyete alışıyor ikincisinde tepki pek vermiyor herhaldeiki kızım var. ilkinde koku hassasiyetim, mide bulantim tavandı. çok fena geçti. ikinci de coook rahattım. mide bulantısı yok hassasiyet yok. mutlu mesut bir hamileydim. ikisi de kız oldu. bu gebeliğim de ikisi arasında bir yerde henüz cinsiyet belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?