2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kızlar aynıydı kusmalarım aşerme bile ikisinde de kayısı çağlası istedim çok fazla kılo verdim bunu da farklı olunca merak ediyorum canım sürekli dondurma ve meyve istiyor

Gözünüz aydın en önemli şeyi atlatmışsınız test olumlu ne güzelgerisi tatlı heyecan oh rahatlamşsındr darısı bizm başımızaben de test sonucunu beklyorum.
Amin canım, umarım sende ve herkes tabiki olumlu güzel sonuçlar alır. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim kızlar aynıydı kusmalarım aşerme bile ikisinde de kayısı çağlası istedim çok fazla kılo verdim bunu da farklı olunca merak ediyorum canım sürekli dondurma ve meyve istiyor
Benim bunda kusmam yok ama midem boş bulandı hep
Kızımda ilk 3 ayda 3 kilo almıştım bunda daha hiç almadm almamda inşaAllah

Ah bu eşler niye anlayışsızlar anlamıyorum benim eşimde beni çok üzüyor yaşamayan anlamıyor işte
Başkalarının anlatması lazm bizim anlatmamız da işe yaramıyor

Kızlar bir şeyi merak ediyorum. Alışveriş merkezlerinde falan xraylerden geçmenin bir zararı var mıdır? Ben olduğunu düşünmüyorum ama doktoru uyaran var mı bu konuda?
Elektro magnetik alan olduğu için hiç bir zararı yok ama çantalarımızı falan koyduğumuz xr cihazı zararlı ordan da zaten geçemiyoruz

İnan var ya bu işlerde mantık yok. Hiç hem deherkeste farklı.ne olacağını asla tahmn edemiyosun

Arkadaşlar hamilikleri farklı olup cinsiyeti aynı olan var mı aranızda mesele ikiside erkek yada ikiside kız ama hamilelijleri farklı geçen
iki kızım var. ilkinde koku hassasiyetim, mide bulantim tavandı. çok fena geçti. ikinci de coook rahattım. mide bulantısı yok hassasiyet yok. mutlu mesut bir hamileydim. ikisi de kız oldu. bu gebeliğim de ikisi arasında bir yerde henüz cinsiyet belli değil.

Benimde iki oglum var.ilkinde bulantilarim çok fazlaydı 3ay resmen her sabah oguruyordum acı su çıkarıyordum.ikincide çok fazla olmadı.ilk oglumda soğan peynir sut tiksinmistim.gormeye bile tahammülüm yoktu.ikincide çok fazla bişeyden etkilenmedim.ikisinde de yemediğim seçtiğim tüm yemekleri yedim ayrıca bildiğiniz et oburdum.hergun et yiyebilirdim o dereceydi.bu hamileliğim çok tuhaf kokulara karsi çok hassasım.tahammulum yok. Heleki et görmek istemiyorum.meyve sebze ve hafif şeyler çorba makarna tarzı yiyebiliyorum.midemde boş bulanti var ama hiç kusmadim.farkli bir hamilelik gibi düşünüyorum ama kısmet artık ☺

Kız üstüne kız ya da oğlan üstüne oğlan olunca ikinciler sanırım rahat geçiyor. Şöyle bir baktım genelde öyle yazılmış. Arkadaş çevremden gördüğüm de böyle. Vücut cinsiyete alışıyor ikincisinde tepki pek vermiyor herhalde ben bunda daha kötüyüm. Ama kızım kardeşini kız istiyor duaları tutar gibime geliyor

Dün kaşıntı vs oluyor yazmıştım. Doktoru aradım büyük ihtimalle mantar ama idrar tahlili de yaptır dedi. Şikayetlerin artarsa gel randevu tarihinden önce dedi. Bugün idrar tahlili yaptırım temiz çıktı enfeksiyon yokmuş.
Bu arada 14. Haftaya giriyoruz artık bizde Kontrole 4 gün kaldı çok merak ediyorum cinsiyetini.
Mide bulantısı ve yanma baya azaldı. İştahım eskiye göre açık.Kabızlıktan karnım kocaman oldu Herkes toplamışsın karnın çıkmış diyo , şişkinlikten diyorum anlamıyolar ya ne zor şu insanlara laf anlatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…