Arkadaşım 21. Haftasında hala öğrenemedi arkasın dönükmüş hepPek nazlıçok uğraştırdı
İnşaAllah canım hayırlısı Rabbim den
Benim arkadaşımda 25.ci haftada netleştiArkadaşım 21. Haftasında hala öğrenemedi arkasın dönükmüş hep
Herkes diyo göstermiyorsa kızdır diye ,kendi çok erkek istiyor bakalım merak ediyorum onuda
Ya benimkide salı günü göstermesse oof çok üzülürüm ya
Kızlar bugün izinliydim sabahtan beri öyle çok iş yaptım ki resmen enerjim olmayıp yattığım zamanların acısı çıktı. Mis gibi oldu evim.Duşumu aldım, uzuuuunn zaman sonra ilk defa kendime türk kahvesi yaptım, yazdıklarınızı okuyorum.
Doktor biraz dürtünce takla attırıyorArkadaşım 21. Haftasında hala öğrenemedi arkasın dönükmüş hep
Herkes diyo göstermiyorsa kızdır diye ,kendi çok erkek istiyor bakalım merak ediyorum onuda
Ya benimkide salı günü göstermesse oof çok üzülürüm ya
Beni. Kız üstüne kızdı arkadaşın dediği gibi bu işte matematik yok benimki ikiside çok zordu 4 ay çok zor geçti Bende çok dua ettim ikinci kız olsun diye Kı kardeşi. Yok çok yalnızım kızım yalnız olsun istemedim şükür 3 yaş var ve çok iyiler inşallah bu da erkek olur onlara destek olurKız üstüne kız ya da oğlan üstüne oğlan olunca ikinciler sanırım rahat geçiyor. Şöyle bir baktım genelde öyle yazılmış. Arkadaş çevremden gördüğüm de böyle. Vücut cinsiyete alışıyor ikincisinde tepki pek vermiyor herhaldeben bunda daha kötüyüm. Ama kızım kardeşini kız istiyor duaları tutar gibime geliyor
Olabilir. Bazı doktorlar bekliyor hareket etmeyince bişeyler ye birazdan tekrar bakalım diyor.Doktor biraz dürtünce takla attırıyor21. Hafta çok geç ya doktorun beceriksizliği bence.
Yap kız sende, şöyle karşılıklı içiyor gibi olalım.Ohh mis gibi. Bende aynı şeyleri yaptım bugün sadece türk kahvem eksik.
İkincide çatlayanları duydum canım. Umarım bu ikincide de sen çatlamazsınŞ
Şanslılardansın deseneben çatlayan gruptayım
Kızlar bugün izinliydim sabahtan beri öyle çok iş yaptım ki resmen enerjim olmayıp yattığım zamanların acısı çıktı. Mis gibi oldu evim.Duşumu aldım, uzuuuunn zaman sonra ilk defa kendime türk kahvesi yaptım, yazdıklarınızı okuyorum.
Oyle guzel anlatmissin ki sanki benim evim temizlenmis gibi hissettim
Evet öyle diyenlerde var. Benimki de ultrasonun ucu ile karnıma bastırmıştı birkaç kez ittirip. Kızım resmen takla atmıştı bacaklarını açıpOlabilir. Bazı doktorlar bekliyor hareket etmeyince bişeyler ye birazdan tekrar bakalım diyor.
Baya tecrübeliymiş sizin doktor demek kiEvet öyle diyenlerde var. Benimki de ultrasonun ucu ile karnıma bastırmıştı birkaç kez ittirip. Kızım resmen takla atmıştı bacaklarını açıptabi her dr un yapabileceği birşey değil demekki..
Evet öyleymiş. Şimdi muayenesi çok artmış gidemiyoruzBaya tecrübeliymiş sizin doktor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?