2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Pek nazlı çok uğraştırdı
İnşaAllah canım hayırlısı Rabbim den
Arkadaşım 21. Haftasında hala öğrenemedi arkasın dönükmüş hep
Herkes diyo göstermiyorsa kızdır diye ,kendi çok erkek istiyor bakalım merak ediyorum onuda
Ya benimkide salı günü göstermesse oof çok üzülürüm ya

Birde eskiler hep derki Tabi bu ilk hamile olanlar için değil 2.veya daha fazla çocuğu olanlar için.bir önceki çocuğunun erkek ama siması Kız gibiyse ve kibarsa arkası kız derler.eger Kız çocuğun siması erkek gibiyse arkası erkek derler. Bunu duyan varmı hiç.benim İlk oğlum bildiğiniz erkek Simali doğdugundan beri.arkasi erkek oldu. İkinci oğlum siması aynı kız gibi kibardı ve hep kız sanıyordu etraftakiler.. Aynı şekilde yeğenim var erkek ama simasi Kız simasi gibi kibar kardeşi oldu kiz oldu

Benim arkadaşımda 25.ci haftada netleşti
İnşaAllah gösterir canım ya insan çok merak ediyo

Kızlar bugün izinliydim sabahtan beri öyle çok iş yaptım ki resmen enerjim olmayıp yattığım zamanların acısı çıktı. Mis gibi oldu evim. Duşumu aldım, uzuuuunn zaman sonra ilk defa kendime türk kahvesi yaptım, yazdıklarınızı okuyorum.

Ohh mis gibi. Bende aynı şeyleri yaptım bugün sadece türk kahvem eksik.

Doktor biraz dürtünce takla attırıyor 21. Hafta çok geç ya doktorun beceriksizliği bence.

Beni. Kız üstüne kızdı arkadaşın dediği gibi bu işte matematik yok benimki ikiside çok zordu 4 ay çok zor geçti Bende çok dua ettim ikinci kız olsun diye Kı kardeşi. Yok çok yalnızım kızım yalnız olsun istemedim şükür 3 yaş var ve çok iyiler inşallah bu da erkek olur onlara destek olur

Ohh mis gibi. Bende aynı şeyleri yaptım bugün sadece türk kahvem eksik.
Yap kız sende, şöyle karşılıklı içiyor gibi olalım. Ardından da bir kahve falı patlatırız. Ben anlamam ama uygulamaya göndeririz.

Oyle guzel anlatmissin ki sanki benim evim temizlenmis gibi hissettim

Dün uyku arasında başka bir konuda şöyle okudum, doğru mu acaba; "nifty test sonucunu söylerken cinsiyeti söylemiyorlarmış", devlet el koymuş , yasal kürtaj süresi dolmuşsa söylüyorlarmış, zira erkek olmadığı öğrenildiğinde bebeği istemiyorlarmış (doğuda) Bu doğru olabilir mi!

Yani nifty test yaptırıp 2500 TL ödeyip, cinsiyet öğrenememiş olanınız var mı?

Olabilir. Bazı doktorlar bekliyor hareket etmeyince bişeyler ye birazdan tekrar bakalım diyor.
Evet öyle diyenlerde var. Benimki de ultrasonun ucu ile karnıma bastırmıştı birkaç kez ittirip. Kızım resmen takla atmıştı bacaklarını açıp tabi her dr un yapabileceği birşey değil demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…