- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Her degismen de yikior musun silior musun bahar.Ben baby turco denedim hem 5 hemde 4 numarasını. Beden olarak küçük, baska bezde 4 kullaniyordum bunda küçük geldi. Bez fena değil, sızdırma yapmıyor ama kokuya birsey diyemem. Koku oluyor hatta cisli bezde, kızı enfeksiyonmu oldu, niye kokuyor diye düşündüm. Sonra Molfix taktım koku olmadı. Koku olmasın diyorsan bence alma. Benim icin farketmiyor, çok sık değiştiriyorum nasilsa, hangi bez olursa olsun.
Cocuklar zaten este olunca uyuyorlar dimi nasil oluyorsa anlamıyorum.Yulaf ta vitaminsizlik olmazki, keske hep yulaf yese. Yulafta bir cok vitamin var, hem karbonhidrat hem lif. Bircokta vitamin var keske benim kızda yese, hic sorun etmeden verirdim. Tabi alerji hakkında hiç fikrim yok. Oda biran evvel biter inşallah.
Anladım canım insallah sende yoktur o hastalık. Yorgunluktan oluyordur ağrın, insalalh biran evvel gecer.
Bende sivilce yada ciban o tarz sıkıntılarım hic olmadı. Bakalım daha yeni girdim eve, ac karnına dolaşıyorum. Esimde az once gitti, soyle yatsam 2 saat iyi gelirdi aslinda ama malesef. Cocuklar ben disardayken uyumus, yemek te yok. En iyisi ben işe koyulayim.
Herkes de cıkmış resmen kizlar ya sanki bende de var aciyor bazi yerler.Kalppare N Nehir8077 Umudum-
Kızlar hepinize geçmiş olsun. Saydıklarınızın hepsi yorgunluk, stres, üzüntü ve uykusuzluk kaynaklı gibi görünüyor. Öncelikle hepimiz biraz daha kafaları rahat tutabilirsek biraz da dinlenmek için kendimize zaman tanıyabilirsek daha iyi olacağız bence. Benim de ağzımda aft çıktı uzun zamandır çıkmazdı. Karadut özü var akşam ben de ondan içeceğim.
Ooo işe başladin demek hadı hayırlı uğurlu olsun bakalımKızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdanzaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi
Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
Geçmiş olsun canımcanım şekerparecim ya beni düşündügün içn çok mutlu oldum Allah da seni ve bebeklerini mutlu etsinn
Evdeyiz devamlı bi koşuşturma içindeyiz annem bize geldi on gündür 75yasinda ve hasta olduğundan onunla ilgileniyorum
foruma bakacak vaktim kalmıyor
Siz nasılsınız.
Neler yapıyor Bebişler
Üşutuyorum galiba..ama evde kalın kıyafetle is yapamıyorum ince uzun kolluyla bile is yapamıyorum.terliyorum.hep kısa kollayım ondan bu haldeyim biliyorum.normalde yelekle gezerdim kışları..ama bu sene bir değişikGünaydınn kızlar dışarıda fırtına var yine ortalık fena kar gelecekmiş yarın bakalım. Gecemiz pek güzel geçmedi uyandı uyandı salladım emzirdim sağ sol derken şükür sabah oldukahvaltısına biberli omlet yaptım yedi. Biraz ortalığı dağıttı banyo yaptırdım şimdi uyudu. Ben de evi bir toplayıp yemek yapıyım uyanınca belki abilere geçeriz. Kızlar ders çalışıyor. Eşim varmış anasıgile dedin uyumadı oğlan horultun olmayınca
@Zeyay1420 tarif ettiğin ev herkesin hayali sanırım bir de yemek yapan birileri varsa offf süper ötesitadını çıkar gerisini boşver
BKGK arkk bunların hergün bir değişik huyu çıkıyor sorgulamayı bıraktım valla ben gece beslenmesini bırakmadan bu eziyet bitmeyecek o belli bakalım hayırlısı.
Kalppare geçmiş olsun canım bence üşütmüşsündür bir ondan arıyordur. Bugün nasılsın?
Biz de indirimi netten takip ediyoruz.geceleri saatlik ciddi indirimelr oluyor.biz de fazla 4 numara almışız.ama olmuyor dar geliyor bacak kısmı.kırmizi oluyorKızlar bu arada bez stoğumuz azaldı var mı indirimli kampanya lı Bi yerler aldığınız deyin hele
Ohh ne güzel olmusKalppare teşekkür ederim . Sabırsız davranıyorum Sena konusunda maalesef . Emzirmede yaşadıklarımdan dolayı sanırım bu da olmayacak gibi bir psikoloji benimki . Sabretmem lazım ama aceleci davranıyorum . Elbette alışır ama bakalım . Annemlere gitseydik bir en azından biraz nefes alırdım . Gece düzgün uyumadık sabah da erken kalktık . Gün içinde eşim gerginsin demeyi biliyor dedim . Attım kucağına çocuğu . 11 di kalktığımda nasıl iyi geldi uzun zamandır . Kalktığımda kahvaltı da hazırdı
Benim bağışıklık düşüktür tabi , akşamları eşim meyve koyar ortaya sen de ye diye , Sena dan vakit bulup da oturma odasına geçemem . Halbuki al eline mandalina ye işte sanki ikisi bir arada olmuyor gibi . Yok yok hiç bakmıyorum kendime. Dikkat etmem lazım. Özellikle doğumdan sonra saldım iyice . Söylediklerini dikkate alacağım , teşekkür ederim tekrar
Bu da yeni moda herhaldeGunaydiin bu Haydo beni bitirdi ya mutfakta yemek hazırlığı bulaşık vs iş yaparken koala gibi bacağıma sarılıyo yürürken o da yuruyo asla o kollarını bacağımdan ayirmiyo delirtti beni sabah bacağımı azıcık havaya kaldırıp sarstim düşsün ki belki korkar yapmaz artık dedim bacaima nasıl yapismissa mümkün değil dusuremedimşey gibi oldu ayağına böcek konar da sallarsin ya aynı öyle babam da ohhh aslı oh sen bize az mı ettin al şimdi çocuğunda yasiyosun diye takiliyo yine meşhur aslı atasözü ile yazıma son veriyorum:Allah'ım 2 yıl sonrasına ışınlanmak istiyorum
Evet öyle oldu sonradan düzenledim. Tek mesaja cevap verip hemen cevapla demişimAlıntı yaptın doldurmayimi unuttun yoksa benmi okuyamıyorum
Canim sonsuzum sağolasın..insanin heryeri agriyinca is yapasi gelmiyor.kendimi depresyonda gibi hissediyorum..ben tembel miyim diye kendime kziiyorum..sirtlarim cok agriyor..dayanmayacagim kremleyecegim ama kizima kıyamıyorumKalppare
Canim sekerparem yoruluorsun o yüzdendir
Kötüyü düşünmeyelim.
Cok zor iki küçük çocuk hele de cidden en iyisini yapmak isteyen biz anneler için.
Insallah rabbim kolaylik ve sabir versin sekerparem.
Gofret makinesi buskuvi makinesi valla supermis param olsa ben de alirdim. Oh icim.rahay sekilde yer yedirirdim
Yemek olmasin onkar olsun bana ne yazıkki üniveriste aliskanliklari kaldi iste.
Demek hepsi aynı sadece bazısı daha yapışkanYaa allahım haydoo gözümün önüne geldi çok tatlı. İpek de yapıyor ama ayağımı çekince çıkıyor yavrum. Haydo nasıl yapışıyorsa artık düşmüyor bacaktan
İyi bişeyde anlaşmazlar hep zulümBu da yeni moda herhaldekankalar anlaşmış herhalde bizimki de ayni modda bugün
Aynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalımS Susam_tanesi
Hayirli olsun susamcim.
Maşallah ipek de ağlamamış' aklin geride kalmamış.
Hemen akşam oluyor zaten yavruna kavuşacaksın senin için de daha iyi olur canim çalışmak
Çok şükür bakiciniz iyi.
Kar var mi oralarda.
Nasil gidiyor ilk is günü
Sıpalarda organizasyonda eksik yokDemek hepsi aynı sadece bazısı daha yapışkan
İyi bişeyde anlaşmazlar hep zulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?