2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Selam kizlar nasilsiniz.

Bebekleriniz nasil..

Bizim sefer aile apartman olarak iyi dualarinizi istemeye geldim.
Bir musibettir gidiyor rabbim beterinden korusun.gelmis gecmis olsun insallah.

Ne var ne yok.
Bebekler uyuyor mu yiyor mu oynuyor muuu.

Ben Allah affetsin reklamla yedirdim simdi a muz az yogurt.
Umudum- acaba deenesen mi biliorum yanlis ama bir iki bir sey yemis oluyor anca boyle.

Helinin dedigi gibi kacamak da ise yariyor tuzlu seyi yedigini gözlemliyorum

Şimdi de burcak verdim kemirsin diye bakalim ne yapacak.
Kendim yapsam ugrassam yemior cop oluyor ona da ayri uzuluor insan.

Kizlar kizimin pisigo var 1 hafta oluor. Pisik diye saniorum sudocrem kullaniorum 3 gundur ne madar kullanmali bilmiyorum ama.
Cok kotu kizarikti bazi yerleri puturlu gibi. Ama elleyince ağlamadı yikiorum bol bol kremliorum inşallah geçer.

Kiz oldugu icin mi oymak bilmiorum ya dindin yap agzinla oynamaya basliyor.

Dun mutfaktan bi geldim koltuga çıkmış inanamadim saej kablosunu yiyordu.
Koltugun boyu gogsune kadar geliyor.

Dun de anneme ineyim.dedim goz ayriamiorum ki yigenime emnaet ettim cocuga cocuk birakikir mi.
Koltukta tek birakmis kizi. Yerde birakmis sonra bi geldim agzinda kocaman citit leblebi geveliyor. Rabbim korumuş.

Buralar da sogudu yine cok yagiyor kar da gelecekmiş biliorum lasim ama hic de sevmiorum su yagmuru kari ne bileyim ev yuzunden de olabilir.

Yine cok isim var oglan annemde gelmedi gicik. Esim de kaynimla kaynanam geldi onlarin yanina gecti. Ben de islerimi yapsam keske ev de adim atacak yer yok. Camasir odasi agzina kadar camasir.

Siz nasilsiniz gelemedim yine bayadır

Kalppare
Canim sekerparem yoruluorsun o yüzdendir
Kötüyü düşünmeyelim.
Cok zor iki küçük çocuk hele de cidden en iyisini yapmak isteyen biz anneler için.
Insallah rabbim kolaylik ve sabir versin sekerparem.
Gofret makinesi buskuvi makinesi valla supermis param olsa ben de alirdim. Oh icim.rahay sekilde yer yedirirdim
Yemek olmasin onkar olsun bana ne yazıkki üniveriste aliskanliklari kaldi iste.

Her degismen de yikior musun silior musun bahar.
Ben prima kullaniorum ama pahali ya degistirmek istiyorum aslinda.
4 numara ama sanki lastikleri sıkıyor.
Sleepy ya da molfix mi denesem yani

Cocuklar zaten este olunca uyuyorlar dimi nasil oluyorsa anlamıyorum.
Keske uyuyyabilseydin biraz iyi olurdu tabi.
Ne yemek var bebelere bugun ben pratikne yapsam acaba bu kizceme umut bey yok zaten.

Senin ne isin vardi canim hayirdir iyisindimi

S Susam_tanesi
Hayirli olsun susamcim.
Maşallah ipek de ağlamamış' aklin geride kalmamış.
Hemen akşam oluyor zaten yavruna kavuşacaksın senin için de daha iyi olur canim çalışmak
Çok şükür bakiciniz iyi.

Kar var mi oralarda.
Nasil gidiyor ilk is günü

Kalppare N Nehir8077 Umudum-
Kızlar hepinize geçmiş olsun. Saydıklarınızın hepsi yorgunluk, stres, üzüntü ve uykusuzluk kaynaklı gibi görünüyor. Öncelikle hepimiz biraz daha kafaları rahat tutabilirsek biraz da dinlenmek için kendimize zaman tanıyabilirsek daha iyi olacağız bence. Benim de ağzımda aft çıktı uzun zamandır çıkmazdı. Karadut özü var akşam ben de ondan içeceğim.

Herkes de cıkmış resmen kizlar ya sanki bende de var aciyor bazi yerler.
Kafayi rahat tutmayali benim baya oldu o kadar ki ooo.
Doğru diyorsunuz
Onun bi asitli ilaci vardi yakiyor orayi kulak cubugu gibi

Ooo işe başladin demek hadı hayırlı uğurlu olsun bakalım ikiniz için de güzel günler diliyorum
Geçmiş olsun canım muhabbeti hoş bir arkadaşsın haber alamayınca bir sorayım dedimannenle ilgilenmen ne hoş.Allah yardimcin olsun canım biz de iyiyiyiz ne olsun bebiş buyutmece
Üşutuyorum galiba..ama evde kalın kıyafetle is yapamıyorum ince uzun kolluyla bile is yapamıyorum.terliyorum.hep kısa kollayım ondan bu haldeyim biliyorum.normalde yelekle gezerdim kışları..ama bu sene bir değişik kısa kolluyla bie terliyorum hep koşturdugum için
Kızlar bu arada bez stoğumuz azaldı var mı indirimli kampanya lı Bi yerler aldığınız deyin hele
Biz de indirimi netten takip ediyoruz.geceleri saatlik ciddi indirimelr oluyor.biz de fazla 4 numara almışız.ama olmuyor dar geliyor bacak kısmı.kırmizi oluyor ama ne yapayim simdi 170 civari bezi cope mi atayim ustunde ki kiloaya gore daha giyebilmesi lazim ama olmuyor.ben de geceleri 5 numara takiyorum.gunduzleri 4
Ohh ne güzel olmus sefan olsun dinlen arada canım..bizimki de can..sadece uyumak değil, kendi kendine oturup bi cay kahve icmek bile super iyi geliyor
Bu da yeni moda herhalde kankalar anlaşmış herhalde bizimki de ayni modda bugün

Kizim kendi kendine oturuyor oynuor ben is yapacagima ben de oturuyorum telefon bakiorum.
Allah allah bu kiz nasil oynuor anlamadim.
Abisinin boya kalemink bulmus onu yiyormus simdi gordum ve de esnior ise baslamadan uyutma seansi baslar simdi

Canim sonsuzum sağolasın..insanin heryeri agriyinca is yapasi gelmiyor.kendimi depresyonda gibi hissediyorum..ben tembel miyim diye kendime kziiyorum..sirtlarim cok agriyor..dayanmayacagim kremleyecegim ama kizima kıyamıyorum

S Sonsuzsukurler günes aynı abisi masAllah kuzumaa

S Susam_tanesi susam canim o kadar haklısın ki ama iste ne ara dinleneyim..firsat yok.keske gun yetse..gun bile yetmiyor stres yaptın ise baslayacagim diye ya ondan firtlamıştır aft

N Nehir8077 canım aman olmasin behcet sivilce falan Allah korusun yorgunsun yorgunum yorgunlar diyorum☺ ve kolaylıklar diliyorum bebeğim

Helinnnnn tesekkur ederim canim.haklisin muhtemelen üşüttüm ben de..avuc icim.yanmiyor agriyor..o da usudu demek.o gun buzlu camasir asip topladim.belki ondan.teskkur ederim helinim..

Aynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalım

Demek hepsi aynı sadece bazısı daha yapışkan

İyi bişeyde anlaşmazlar hep zulüm
Sıpalarda organizasyonda eksik yok annelere zulümm Allah Allah bugun ki planimiz bacaklara sarilmaca anneleri dusurmece o yana bu yana tirmanmaca kablo aramaca yemek yerken dokmece..uykudan ziplamaca liste uzuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…