hayırlı olsun canim is günün. ilk is günleri benim icin zor geçerdi ama sonrasi dansAynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalım
Sagol canımKalppare gecmis olsun canim, yorgunluktan uykusuzluktan vücudun alarm veriyor olabilir. insallah düşündüğün şeyler değildir.
Sağol canımm güzel duaların için. Valla ben de bugün bile zor geçmedi sohbet muhabbet hızlı geçti. Çok da dramatize etmek istemedim moduma yansız çocuk da hisseder diye. Onlar bizden daha güçlüler daha kolay adapte olabiliyorlar. İnşallah güzel günler bizi bekliyor. Özlem ve dinlenmişlikle akşam çok güzel vakit geçireceğimizi düşünüyorum. Bu beni rahatlatıyor şimdilik. Bakalım..hayırlı olsun canim is günün. ilk is günleri benim icin zor geçerdi ama sonrasi dans
bakiciniz da iyi, gözün arkada degil. kuzum sakin sakin dursun seni hiiic üzmesin. Allah işlerini kolay etsin.
Evet gülüm doğru diorsun. Depresyon gibi oluyor oturdukça agrin oldukça.Canim sonsuzum sağolasın..insanin heryeri agriyinca is yapasi gelmiyor.kendimi depresyonda gibi hissediyorum..ben tembel miyim diye kendime kziiyorum..sirtlarim cok agriyor..dayanmayacagim kremleyecegim ama kizima kıyamıyorum
Kaka durumuna göre genelde yıkıyorum, ama taş gibi yaptıysa yikamiyorum. Gunde 3 veya 4 kez yıkıyorum. Islak mendil bizimkini kizartiyor. Bircok islak mendil denedim aynısı. Pamukta cok zor geliyor tembelim. Yeni doğan ıslak mendili açıyorum duru su ile yıkıyorum, cok sikmadan kavanozda tutuyorum. O şekil kullanıyorum.slepy bizde sızdırdı, Molfix daha iyiydi.Her degismen de yikior musun silior musun bahar.
Ben prima kullaniorum ama pahali ya degistirmek istiyorum aslinda.
4 numara ama sanki lastikleri sıkıyor.
Sleepy ya da molfix mi denesem yani
Anladım canım teşekkür ederim.N Nehir8077 canim dün okudum ama cevap yazamadım. ben üniversiteye giriş sınavına hazırlanırken çok aft oldu. c vitamini eksikliği şu bu bir sürü şey söylediler. ertesi sene hiç bir şeyim kalmadı. demem o ki bendeki sebebi stresti. ilacı da kara dut. yazin kendisi kışın ezmesi reçeli. felaket yakiyor ama ertesi güne birsey kalmıyordu.
Burda basladi karAynen şükürcüm sağol. Sabah yağmur vardı şimdi bişey yok yarın da kar görünüyor bakalım
Aa senindemi çıktı geçmiş olsun canım. Şimdi grup ta 3 afli.Kalppare N Nehir8077 Umudum-
Kızlar hepinize geçmiş olsun. Saydıklarınızın hepsi yorgunluk, stres, üzüntü ve uykusuzluk kaynaklı gibi görünüyor. Öncelikle hepimiz biraz daha kafaları rahat tutabilirsek biraz da dinlenmek için kendimize zaman tanıyabilirsek daha iyi olacağız bence. Benim de ağzımda aft çıktı uzun zamandır çıkmazdı. Karadut özü var akşam ben de ondan içeceğim.
Yok kiz ne tembeliKaka durumuna göre genelde yıkıyorum, ama taş gibi yaptıysa yikamiyorum. Gunde 3 veya 4 kez yıkıyorum. Islak mendil bizimkini kizartiyor. Bircok islak mendil denedim aynısı. Pamukta cok zor geliyor tembelim. Yeni doğan ıslak mendili açıyorum duru su ile yıkıyorum, cok sikmadan kavanozda tutuyorum. O şekil kullanıyorum.slepy bizde sızdırdı, Molfix daha iyiydi.
Ya bence o senle uğraşmayı hobi etmos kendineAnladım canım teşekkür ederim.
Benimde strestendir diye düşünüyorum. Stres olmamak mümkün değilki, 2 küçük çocuk bakımı zor. Birde telde akıl verenlerle, memnun olmayanlarla uğraşıyorum. Dün aksam oglunu da kizinida obez yaptın, hic laf dinlemiyorsun diyor kayinvalide. Kizim 11 ay bitti 8 buçuk, oglum 2 bucuk yaşında 15 kilo. Laf anlatmaya çalışırken insan giriyor strese malesef.
Cocuga cocuk emnaet edilmez diye bosuna demiyorlar denek ki dilzarcim ya.merhabaaa ben de misafir ağırlayanlardan olacağım. memlekete gitmeyi hiiic gözüm almadı. annemler geliyor, şimdi yoldalar, yemekti ev temizliğiydi derken pestilim cikti. biraz da kizlara soylendim. S Sonsuzsukurler senin hesap ben de kizima teslim ettim sözde bakmamış çiçeğin toprağını altüst etmiş. ona bir kizdim, küçüğe 3 kere şu toklarini kaldır dedim kaldırmış ona ayrı kızdım derken. simdi de vicdan azabı duyuyorum.☹
Külot bez sanırım . Ya da kalmamış artık 150 lik
Sağlığı yerinde olsun da tek . Dün geceden beri mız mız. Mama da içmiyor iyi mi . Biberonun ağzını ısırıyor yan taraflarıyla . Üst iki diş iyice patlamış herhalde yanlar zorluyor bu sefer . Çocuğu iyice yordu dişler .Aa senindemi çıktı geçmiş olsun canım. Şimdi grup ta 3 afli.
İnşallah biraz kafalarimiz rahatlar, ne diyim. Ben neysede bir sekilde idare ediyorum. umudum çok stresli, sena yemek yemedi ama, anasını yedi bitirdi.
cok kızdım kayinvalidene..kolaylaştıramiyorsaniz bari zorlastirmayin. yardıma gelince yok, akil vermeye yok.Anladım canım teşekkür ederim.
Benimde strestendir diye düşünüyorum. Stres olmamak mümkün değilki, 2 küçük çocuk bakımı zor. Birde telde akıl verenlerle, memnun olmayanlarla uğraşıyorum. Dün aksam oglunu da kizinida obez yaptın, hic laf dinlemiyorsun diyor kayinvalide. Kizim 11 ay bitti 8 buçuk, oglum 2 bucuk yaşında 15 kilo. Laf anlatmaya çalışırken insan giriyor strese malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?