Amasyadan geldiler canimCocuga cocuk emnaet edilmez diye bosuna demiyorlar denek ki dilzarcim ya.
8 yasinda aslinda ama yine de cocuk bi heyecanla kosuyor gidopr bakiorum bebek koltukta tek.
Olsun alirsin gönüllerini kizlarin.
Kizmayayim diorum ben de hic ama kizmaynca da hic sallamiyorlar beni bilio musun.
Annenler needen gelior dilzaecim memleket demissin ya
Kolay gelsin dilzarım ya ben de kızıyorum kızlara daha doğrusu hepsinemerhabaaa ben de misafir ağırlayanlardan olacağım. memlekete gitmeyi hiiic gözüm almadı. annemler geliyor, şimdi yoldalar, yemekti ev temizliğiydi derken pestilim cikti. biraz da kizlara soylendim. @Sonsuzsukurler senin hesap ben de kizima teslim ettim sözde bakmamış çiçeğin toprağını altüst etmiş. ona bir kizdim, küçüğe 3 kere şu toklarini kaldır dedim kaldırmış ona ayrı kızdım derken. simdi de vicdan azabı duyuyorum.
Eki Görüntüle 2770624
baharcigim sana ve desteksiz bebek büyüten tüm annelere gelsin, bazıları bunu bile yapmıyor.N Nehir8077
Yok canım normal cırt cırtlı bez kampanyalıymış kalmamıştır carfursa varsa orda da uygun oluyor sleppyKülot bez sanırım . Ya da kalmamış artık 150 lik
Sağlığı yerinde olsun da tek . Dün geceden beri mız mız. Mama da içmiyor iyi mi . Biberonun ağzını ısırıyor yan taraflarıyla . Üst iki diş iyice patlamış herhalde yanlar zorluyor bu sefer . Çocuğu iyice yordu dişler .
Denedim pankek canım . Ben de yapıp koyuyorum önüne ama yediği bir küçük tırnağımın üstü kadar ancak oluyor . Tavuk yemliyoruz işte napalımYok canım normal cırt cırtlı bez kampanyalıymış kalmamıştır carfursa varsa orda da uygun oluyor sleppy
Dişte etkiliyordur muhtemelen doktor 1 ay önce üst dişler geliyor dedi Ayşe ye hala damakta duruyor patlamadı bile ama biberonu dişetlerine sıkıştırarak bir çekiştiriyor mama içmiyor hep etrafa saçılıyor ne yapalım geçecek elbet. Pankek falan denedin mi ufak parçalara ayırıyorum ben ordan alıp yiyor kv ona da kusur buldu böyle doymaz çocuk bu ne böyle tavuk yemler gibi diyor
Bugun evleri süpürüp cocuklara corba borek tatli yaptim.camasirlari katladim yerlestirdimm.yogurt mayaladım. .evleri topladim.ama hep cocuklar var diye..onlar olmasa butun gun yatardim herhaldeEvet gülüm doğru diorsun. Depresyon gibi oluyor oturdukça agrin oldukça.
Hic oyle dusunme ama Allahij izniyle rabbim kalbini bedenini rahatlatsin insallah.
Yaki yapiisturabilirsin belki canim'
Yag ile masaj olabilir belki.
Sen hasta olunca hastaluktan cok cocukkara uzuluorsun dimi of off
Canım dis patlarken benim kızin da kanamisti.yine de bakin yara var mi diye.cok mu kanıyor ki?Ya yemek yiyecektk oglumda mama sandalyesindeydi o ara noldu anlamadk bile ben ocagn ordaydm arkam dönüktü aglaynca korktm anlamadk bsey yogurt yedirirdi babasi baktk kan var disin ordaki damaktan yda disten gelen kan var dha da gecmedi eli agzina gittikce kaniyo. Napabilirim acaba cozum var mi?
S Susam_tanesi @Helinnnnn sağolun kızlar bakalım önüne koyacak şeyler yapayım şu bir hafta . Kendi kendine debelensin napayım . Ben katıyı çıkarıyor geri diye çorbalarla devam etmeye çalıştım . Ağzını da zor açıyor ya kendi önüne de koyamıyorum tabi çorbayı . Önüne koyam da uğraşsın kendi . Neler yapabilirim önüne koymalık sebze dışında ?
@Sonsuzsukurler yok canım tablet , tv işine hiç girmek istemem . Yemezse mama içer deyip kaldırıyoruz yapacak bir şey yok . Alışırsa bir daha zor bırakır en iyisi hiç açmamak
Fzla degl ama bi gecio snra yine basliyo eliyle dokundugnda. Vurdugu icin oldu bi anlkCanım dis patlarken benim kızin da kanamisti.yine de bakin yara var mi diye.cok mu kanıyor ki?
Kek pankek yapabilirsin. Tatlı olduğu için onları sever belki hem de hamur işi seviyorlar. Yumurtalı ekmeği çok seviyor benim kızım. Bu sayede yumurta da yer. Krep yapabilirsin.S Susam_tanesi @Helinnnnn sağolun kızlar bakalım önüne koyacak şeyler yapayım şu bir hafta . Kendi kendine debelensin napayım . Ben katıyı çıkarıyor geri diye çorbalarla devam etmeye çalıştım . Ağzını da zor açıyor ya kendi önüne de koyamıyorum tabi çorbayı . Önüne koyam da uğraşsın kendi . Neler yapabilirim önüne koymalık sebze dışında ?
@Sonsuzsukurler yok canım tablet , tv işine hiç girmek istemem . Yemezse mama içer deyip kaldırıyoruz yapacak bir şey yok . Alışırsa bir daha zor bırakır en iyisi hiç açmamak
Senin en azından kv. Ben kızımın eline koca bir parça tavuk göğsü verdim diş etleriyle ısırarak yedi. Biraz da yere gitti. Kpeder diyor ki doyar mı çocuk öyle sadece etle. En güzel besin protein illa çorba olacak boş su içecek çocuk ekmek olacak içinde boş khidrat o zaman doyar gibi. Hey allahım. Hayır onları da veriyoruz ama tavuk göğüs yedirebilmişim çocuğa laf olsun konuşuyor işte. Benim de kaynana odur. Erkek haliyle. Evliliğin ilk zamanları güç çatışmasına girmişti zaten benimleYok canım normal cırt cırtlı bez kampanyalıymış kalmamıştır carfursa varsa orda da uygun oluyor sleppy
Dişte etkiliyordur muhtemelen doktor 1 ay önce üst dişler geliyor dedi Ayşe ye hala damakta duruyor patlamadı bile ama biberonu dişetlerine sıkıştırarak bir çekiştiriyor mama içmiyor hep etrafa saçılıyor ne yapalım geçecek elbet. Pankek falan denedin mi ufak parçalara ayırıyorum ben ordan alıp yiyor kv ona da kusur buldu böyle doymaz çocuk bu ne böyle tavuk yemler gibi diyor
Ahahha beni alsaydı kucağına mıBurada biraz kv anlattın ya sinirlerin depreşti herhalde canım..çünkü ben de de üzülünce çıkıyornar suyu öneririm epey rahatlatıyor.narların tanelerini robottan gecir suzgecten suz veya haziri da var alabilirsin.gecmis olsun
Umudum- sen de nar dene bi canım
Yaa muhtesem olmuş canım..güle gule oturun bahcesinde koşussun iki kuzucuközendik valla hepimiz
Acaba üşüttüm mu diyorumbalkomda çamaşır asarken o hafta epey soğuktu hatta topladigim camasirlar buzluydu ve ben ince çıkmıştım elif canımı yedi valla bu aksam gene.uyuttum saatinde ne güzel.biraktiigm gibi bi basladi hem agliyor hem gaz atiyor..bu saat oldu hala salliyorum artik calpol verdim.21.30dan beri sanci cekiyor dayanamadim artık
Allah yardımcın olsun canim.misafir iyidir eve bereket getirir...Ata da mi basladi gece mesaisineüzüm üzüme baka baka kararır derler dünür istersen yol yakınken kaç
Kalpler karsilikli canim Yesimim..sarilalim sıkı sıkı
Bu aksam Ankara da ki kuzimle konsutuk.kv gelmiş.tam bebek uyumusken gelmis.bizimki de kv pek sevmiyor.abla uyuyan cocugu kucakladı diyor.yapma demis ama yapmiş.dedim kiz yapma deyince yapmayan kv icat edildi mitakılma bosver dedim.abla keske beni kucağima alsaydi da bebegimi almasaydi dedi ben yerlere yattim gülmekten kv sevmiyor ya.. bebegi icin onun kucagina bile binermis dedim ne güzel bir kafa abla lohusa kafasi bu diyor ilk 3 ayda yasadigin duruma simdi gülüyorsun ya cok degil 3 ay sonra da bugunlere gulecegiz hatta bir bakmişsin gelin olmuş
Gofret makinasi fikri iyiymisben de ozenmiyorum valla turtaya ama ozenenlere hayranım
Hastalik cok burada.korkuyorum inan ki..sürekli selalar ambulans sesleribana bisey olmasi umrumda degil de cocuklarima bisi olurasa diye korkuyorum.kaldi ki bu virus b ve ab gruplari cok olumsuz etkiliyormus.elif ve benim gruplarimiz bunlar
Hadi hayırlı olsun susamcım bende gidenin arkasından ağlıycam artık ay nasıl bunalıma tatile gittim geldim geçmediKızlar şu an iş yeri servisimdeyim. Sabah kızın da tam uyanmayacağı tuttu 7 ye doğru aldım emzirdim kucakladım uyandırdım. Biraz oynadık. 7.15 de evden çıktım. Ağlamadı arkamdanzaten gidenin arkasından ben de gideceğim diye ağlıyor, neden gidiyor diye değil. Çocuk bile sabahın köründe ne işim var dedi herhalde çıkmak bile istemedi
Bugün öyle böyle geçer de bakayım yarın öbür gün nasıl olacak..
Eşim Rizeli ben Malatyalı-baba tarafımdanEşim Sakaryalı ben Kastamonu araç.
İyi fikir tek cekilmez oralar. Sen nerelisin peki.
Biz de her gece 20:00'de yatırıp çıkıyoruz ama 00:30'da başında bekliyorum ki uyanmadan tekrar uyumaya dalsın kokudan mi bilmiyorum ama aynısı oluyor.Bilmem ki canım yav kokumu bilmem de sabrımı aldığı kesinyaşayıp görece bakalım nasıl olacak bu minnoş büyüdükçe
Kapağını kaydırınca pipet çıkıyor canım. Havaya dikmeden kolayca içiyor wee ninkini almıştım migrostan. Eşim de ne aldın bundan nasıl içsin dddi hatta 1-2 ay ara ara denedim beceremedi geçen hafta bir daha verdim hüüüüpp çekti şimdi çok güzel içiyor. Merak etme öyle bir sulukla bozulmaz artık damak yapısı. Emziği ben bırakırdım dişler çok çıkmadan bıraktırmakta fayda var bence
Ya benimki uyuyor mesela 9 da ben çıkıyorum çayımı içip biraz TV izleyip 11-12 gibi yatıyorum ya kaçta yatarsam yatayım ben gidince 5 dk içinde mıkırdanmaya başlıyor. Dün 12 buçuk gibiydi yine aynısı oldu kokumu alıyor sanırım
Ay kv. den ne kadarla doyacağını nereden biliyormuş yemle civcivi sen de geri durmaYok canım normal cırt cırtlı bez kampanyalıymış kalmamıştır carfursa varsa orda da uygun oluyor sleppy
Helal sana şekerpaareee...Bugun evleri süpürüp cocuklara corba borek tatli yaptim.camasirlari katladim yerlestirdimm.yogurt mayaladım. .evleri topladim.ama hep cocuklar var diye..onlar olmasa butun gun yatardim herhaldesagol canım duaların için biz de hasta olsak gene onlara üzülüyoruz hep onlara kıyamıyoruz
Ben de duru kullanıyorum canım ama hiç suda eritip koymadım aslında benim çamaşır makinemin Eco bubble özelliği var kendi eritip direk kopugunu veriyo çamaşıra çok memnunum o yüzden seviyorum kokusu falan da güzel. Bir de duru Dalin kadar kopurmuyo Dalin fena köpuruyo köpük istiyosanDostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Alerji bilemem hiç alerji kızarıklığı görmedim ama sanki tahriş olmuş gibi canım ya sen yine de verme beyazı sonra tekrar dene bakalım ondan miYa denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?