2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amasyadan geldiler canim

Kolay gelsin dilzarım ya ben de kızıyorum kızlara daha doğrusu hepsineannem geldi bugün küşük diyor ki bu aralar annem gergin biraz çok kızıyor bize napıyım kızım yoruluyorum yetişemiyorum idare edin biraz beni dedim biz de insanız yetişemiyoruz stres olıyoruz olmasam keşke ama napalm. Annelerimiz bizi hiç kızmadan mı büyüttü oklavayla kovaladı valla ama vurmadı yalan yok.
Eki Görüntüle 2770624

baharcigim sana ve desteksiz bebek büyüten tüm annelere gelsin, bazıları bunu bile yapmıyor. N Nehir8077
Çok güldüm ya çak yapmış bir de

Annem geldi hemen markete gidiyim geleyim dedim göktuğ u uyuttu annem çıktım bir telefon bizimki uyanmış çıldırıyormuş tekrar uyuyamamış. Alacaklarını almıştım koşa koşa geldim. Beni görünce başladı tekrar emiyor da ama nasıl ağlıyor. Gözü de kapalı kaldırayım diyorum daha çok ağlıyor en son yeter sussss dedim sustu biraz mırıldadıkça sus dedim öyle oyle salladım da uyudu tekrar. Sustan anlıyor sanırım bilememişim artık hep derim

Yok canım normal cırt cırtlı bez kampanyalıymış kalmamıştır carfursa varsa orda da uygun oluyor sleppy
Dişte etkiliyordur muhtemelen doktor 1 ay önce üst dişler geliyor dedi Ayşe ye hala damakta duruyor patlamadı bile ama biberonu dişetlerine sıkıştırarak bir çekiştiriyor mama içmiyor hep etrafa saçılıyor ne yapalım geçecek elbet. Pankek falan denedin mi ufak parçalara ayırıyorum ben ordan alıp yiyor kv ona da kusur buldu böyle doymaz çocuk bu ne böyle tavuk yemler gibi diyor

Denedim pankek canım . Ben de yapıp koyuyorum önüne ama yediği bir küçük tırnağımın üstü kadar ancak oluyor . Tavuk yemliyoruz işte napalım

Ya yemek yiyecektk oglumda mama sandalyesindeydi o ara noldu anlamadk bile ben ocagn ordaydm arkam dönüktü aglaynca korktm anlamadk bsey yogurt yedirirdi babasi baktk kan var disin ordaki damaktan yda disten gelen kan var dha da gecmedi eli agzina gittikce kaniyo. Napabilirim acaba cozum var mi?

Bugun evleri süpürüp cocuklara corba borek tatli yaptim.camasirlari katladim yerlestirdimm.yogurt mayaladım. .evleri topladim.ama hep cocuklar var diye..onlar olmasa butun gun yatardim herhalde sagol canım duaların içinbiz de hasta olsak gene onlara üzülüyoruz hep onlara kıyamıyoruz

Canım dis patlarken benim kızin da kanamisti.yine de bakin yara var mi diye.cok mu kanıyor ki?

Kuzu kıyma alıyorum kasaptan çift çekilmiş. 200 Gr aliyorum bunu 8-9 parçaya bölüp buzluğa atıyorum. Bir parçanın içine bir arpacık soğan, bir tutam kuru nane, biraz ekmek içi ve bir çay kaşığı zeytinyağı koyup yoğurup köfte yapıyorum. İki minik köfte oluyor. Buharda pişirme aparatinda pişiriyorum. Çok yumuşak oluyor. Bugün eline verdim kendi yedi. Hepsini yiyemiyor. Mama sandalyesinin altına sofra bezi serdim. Yarısı yere gidiyor ama olsun. En azından deniyor.

Fırında balık yapıyorum.( Levrek, çipura, somon) Balıkçıya fileto yaptırıyorum. Kilciksiz tarafından ona pişiriyorum. Yine de kılçığı olmadığından emin olup önüne veriyorum küçük küçük. Bunu da yiyor.

Ekmek içi her türlü yeniyor.

Bazen havuç, karnabahar, brokoliyi buharda pişirip önüne koyuyorum. Pek yemese de eline alıyor keşfediyor.

Bizim sevdiklerimiz sırayla,
1)Ekmek içi
2)Köfte
3)Balık

Bir buçuk ay önce bende yazmıştım buraya. Ağzını bile açmıyor ne yapmam lazım diye. Hiçbir şey yemiyordu. Önce Kalppare nin dediği gibi ağzının içine koydum en azından tadını alırsa açar diye. Yavaş yavaş 2 ayda anca alıştı. Begenmezse yine yemiyor, keyfi bilir İnşallah siz de halledeceksiniz biraz sabır sadece.

Kek pankek yapabilirsin. Tatlı olduğu için onları sever belki hem de hamur işi seviyorlar. Yumurtalı ekmeği çok seviyor benim kızım. Bu sayede yumurta da yer. Krep yapabilirsin.
Senin en azından kv. Ben kızımın eline koca bir parça tavuk göğsü verdim diş etleriyle ısırarak yedi. Biraz da yere gitti. Kpeder diyor ki doyar mı çocuk öyle sadece etle. En güzel besin protein illa çorba olacak boş su içecek çocuk ekmek olacak içinde boş khidrat o zaman doyar gibi. Hey allahım. Hayır onları da veriyoruz ama tavuk göğüs yedirebilmişim çocuğa laf olsun konuşuyor işte. Benim de kaynana odur. Erkek haliyle. Evliliğin ilk zamanları güç çatışmasına girmişti zaten benimle

Ahahha beni alsaydı kucağına mı annelik işte be kv kucağına bile gönderiyor ne fedakarlık ama eminim öyle olacak gülerek hatırlıycam ama yaşarken komik değil
Haklısın bende neleri çektim de gitmedim hastaneye inşallah geçer kuzum ya

Hadi hayırlı olsun susamcım bende gidenin arkasından ağlıycam artık ay nasıl bunalıma tatile gittim geldim geçmedi

Eşim Sakaryalı ben Kastamonu araç.
İyi fikir tek cekilmez oralar. Sen nerelisin peki.
Eşim Rizeli ben Malatyalı-baba tarafımdan
Lüleburgazlıyım-anne tarafımdan.
Bahar sen de Karadenizlisin ya oraların havası bambaşka ya hep yeşil ne güzel
Biz de her gece 20:00'de yatırıp çıkıyoruz ama 00:30'da başında bekliyorum ki uyanmadan tekrar uyumaya dalsın kokudan mi bilmiyorum ama aynısı oluyor.
Ay kv. den ne kadarla doyacağını nereden biliyormuş yemle civcivi sen de geri durma

Helal sana şekerpaareee...
Hepsini aynı gün içinde yapmaya yetecek gücün var eh işte anne gibi yâr olmaz boşuna dememişler.
Anneler hasta bile olsa çocuklarına karşı şefkati esirgemiyor.
Bebekler hiç hasta olmasa keşke..

Dostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??

Ben de duru kullanıyorum canım ama hiç suda eritip koymadım aslında benim çamaşır makinemin Eco bubble özelliği var kendi eritip direk kopugunu veriyo çamaşıra çok memnunum o yüzden seviyorum kokusu falan da güzel. Bir de duru Dalin kadar kopurmuyo Dalin fena köpuruyo köpük istiyosan

Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Alerji bilemem hiç alerji kızarıklığı görmedim ama sanki tahriş olmuş gibi canım ya sen yine de verme beyazı sonra tekrar dene bakalım ondan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…