2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Diş eti zorlanio kaniyodur canım orda patlayacak diş varsa

Evet kokusunu ben de beğendim makinemin özelliği yok sanırım ben yine eritilmiş halde deterjan gözüne koymaya devam edeceğim teşekkür ederim cevap icinn
Tahriş edecek bişey de yok canım anlamadım bi o geldi aklıma
Geçmiş olsun aklıma mama önlüğünün kenarlari geldi biraz sert olabilir mi acaba o mu tenine değdi?

Merhaba hepinize,oğlum 10 nisan doğumlu bu ay 9.ay kontrolü vardı 8300 Gr 71 cm boy hemşire çok düşük kilo dedi yiyor aslında emiyor da neden böyle sizce moralim bozuldu,çokkk hareketli artı di çıkarıyor ondan olabilir mi

Oyyy oyy bileğine kuvvet canım
Ben de baştan beri onu kullanıyorum hiç erimeme sıkıntısı yaşamadım. 1 saatlik programda yıkıyorum az oluyor zaten makinayı doldurmadı için çevire çevire eritiyor.
Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Oyy kıyamam verme bakalım yumurta beyazı bir süre sonra tekrar dene canım

Doğum kilosu kaçtı? O da önemli değerlendirirken.

Saol canım evet sobada var orta kattaki soba güzel ısıtıyor ama biz gelince birde ufak bir soba aldık yatmadan önce yakıyoruz sabaha kadar sıcaklığı koruyor inş güzel günler gelir sizleri de misafir etmek isterim

Oyy oyy analık işte hasta halinle bunları yaptıysan tabiki heryerin ağrır canım ama yapmayıpta ne yapacaksın dimi işler hep bir kişiye bakınca zor ben biraz dinlendim şu birkaç gün
Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Geçenlerde Burda muhabbet olmuştu çoğu kişi yumurta beyazını veriyoruz deyince bende denedim çok fena pişik yaptı eşim yok ondan değildir dedi ama ben ara verdim dün ve bugün tekrar deneyeyim dedim yine aynı kıpkırmızı popobir daha denemem 1 yaşı beklerim artık

ben sana yazacam canim tarifleri müsait bi anda . civan az hasta gibi burnu akıyor huysuz. ama aklimdasin
benim makineyi tıkadı. deterjan bölmesine degilndirek içine koyndedinservis. 2 yıl duru kullandım şimdi incia sivi sabun aldım çamaşır deterjanı ama çam kokulu çok sevemedim sadece doğal hiç zararı yok

Silikon önlük kullanıyorum baştan beri ondan değildir bence

Deniycem canım bakalım geçecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…