Diş eti zorlanio kaniyodur canım orda patlayacak diş varsaYa yemek yiyecektk oglumda mama sandalyesindeydi o ara noldu anlamadk bile ben ocagn ordaydm arkam dönüktü aglaynca korktm anlamadk bsey yogurt yedirirdi babasi baktk kan var disin ordaki damaktan yda disten gelen kan var dha da gecmedi eli agzina gittikce kaniyo. Napabilirim acaba cozum var mi?
Tahriş edecek bişey de yok canım anlamadım bi o geldi aklımaAlerji bilemem hiç alerji kızarıklığı görmedim ama sanki tahriş olmuş gibi canım ya sen yine de verme beyazı sonra tekrar dene bakalım ondan mi
Evet kokusunu ben de beğendim makinemin özelliği yok sanırım ben yine eritilmiş halde deterjan gözüne koymaya devam edeceğim teşekkür ederim cevap icinnBen de duru kullanıyorum canım ama hiç suda eritip koymadım aslında benim çamaşır makinemin Eco bubble özelliği var kendi eritip direk kopugunu veriyo çamaşıra çok memnunum o yüzden seviyorum kokusu falan da güzel. Bir de duru Dalin kadar kopurmuyo Dalin fena köpuruyo köpük istiyosan
Geçmiş olsun aklıma mama önlüğünün kenarlari geldi biraz sert olabilir mi acaba o mu tenine değdi?Tahriş edecek bişey de yok canım anlamadım bi o geldi aklıma
Oyyy oyy bileğine kuvvet canımBugun evleri süpürüp cocuklara corba borek tatli yaptim.camasirlari katladim yerlestirdimm.yogurt mayaladım. .evleri topladim.ama hep cocuklar var diye..onlar olmasa butun gun yatardim herhaldesagol canım duaların için biz de hasta olsak gene onlara üzülüyoruz hep onlara kıyamıyoruz
Ben de baştan beri onu kullanıyorum hiç erimeme sıkıntısı yaşamadım. 1 saatlik programda yıkıyorum az oluyor zaten makinayı doldurmadı için çevire çevire eritiyor.Dostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Oyy kıyamam verme bakalım yumurta beyazı bir süre sonra tekrar dene canımYa denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Doğum kilosu kaçtı? O da önemli değerlendirirken.Merhaba hepinize,oğlum 10 nisan doğumlu bu ay 9.ay kontrolü vardı 8300 Gr 71 cm boy hemşire çok düşük kilo dedi yiyor aslında emiyor da neden böyle sizce moralim bozuldu,çokkk hareketli artı di çıkarıyor ondan olabilir mi
3000 Gr dı boyu 52Doğum kilosu kaçtı? O da önemli değerlendirirken.
Saol canım evet sobada var orta kattaki soba güzel ısıtıyor ama biz gelince birde ufak bir soba aldık yatmadan önce yakıyoruz sabaha kadar sıcaklığı koruyor inş güzel günler gelir sizleri de misafir etmek isterimZeyay1420 okudum okudum yazamadım bir türlü. Çok güzel olmuş köy eviniz hayran kaldım. Manzara ayşeciğin kırmızı yanakları harika
Soba da varsa tadından yenmez. Kestaneler pişer ekmekler kızarır. Mımmm mımm
Günlük öğün sayısı ve yeme miktarı nasıl? 3 ana öğünü yiyor mu?3000 Gr dı boyu 52
Saol canım evet sobada var orta kattaki soba güzel ısıtıyor ama biz gelince birde ufak bir soba aldık yatmadan önce yakıyoruz sabaha kadar sıcaklığı koruyor inş güzel günler gelir sizleri de misafir etmek isterim
Cikan disinin orasi kanadi gordm smdi iyi de pek bsey yemedi acıyo galiba uyudu oyleceDiş eti zorlanio kaniyodur canım orda patlayacak diş varsa
Evet 3 öğün yiyor güzel emiyorGünlük öğün sayısı ve yeme miktarı nasıl? 3 ana öğünü yiyor mu?
Geçmiş olsun Kadir ciğe. Dişi etini yarmıştır ufak bir darbe de bahanesi olmuştur.Cikan disinin orasi kanadi gordm smdi iyi de pek bsey yemedi acıyo galiba uyudu oylece
Oyy oyy analık işte hasta halinle bunları yaptıysan tabiki heryerin ağrır canım ama yapmayıpta ne yapacaksın dimi işler hep bir kişiye bakınca zor ben biraz dinlendim şu birkaç günBugun evleri süpürüp cocuklara corba borek tatli yaptim.camasirlari katladim yerlestirdimm.yogurt mayaladım. .evleri topladim.ama hep cocuklar var diye..onlar olmasa butun gun yatardim herhaldesagol canım duaların için biz de hasta olsak gene onlara üzülüyoruz hep onlara kıyamıyoruz
Geçenlerde Burda muhabbet olmuştu çoğu kişi yumurta beyazını veriyoruz deyince bende denedim çok fena pişik yaptı eşim yok ondan değildir dedi ama ben ara verdim dün ve bugün tekrar deneyeyim dedim yine aynı kıpkırmızı popoYa denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
O zaman abartılacak birşey yok bence hareketlendiler iyice kilo alımları azalıyor bir de dişler yoruyor yavrularıEvet 3 öğün yiyor güzel emiyor
ben sana yazacam canim tarifleri müsait bi anda . civan az hasta gibi burnu akıyor huysuz. ama aklimdasin@Susam_tanesiHelinnnnn sağolun kızlar bakalım önüne koyacak şeyler yapayım şu bir hafta . Kendi kendine debelensin napayım . Ben katıyı çıkarıyor geri diye çorbalarla devam etmeye çalıştım . Ağzını da zor açıyor ya kendi önüne de koyamıyorum tabi çorbayı . Önüne koyam da uğraşsın kendi . Neler yapabilirim önüne koymalık sebze dışında ?
@Sonsuzsukurler yok canım tablet , tv işine hiç girmek istemem . Yemezse mama içer deyip kaldırıyoruz yapacak bir şey yok . Alışırsa bir daha zor bırakır en iyisi hiç açmamak
benim makineyi tıkadı. deterjan bölmesine degilndirek içine koyndedinservis. 2 yıl duru kullandım şimdi incia sivi sabun aldım çamaşır deterjanı ama çam kokulu çok sevemedim sadece doğal hiç zararı yokDostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Evet ,bazen diş ağrısı çok oluyor o zaman anlıyorum zorlamıyorum,hemşire persentl değeri çok düşük dedi Dr göründüm dedi o yüzden panik oldumO zaman abartılacak birşey yok bence hareketlendiler iyice kilo alımları azalıyor bir de dişler yoruyor yavruları
Silikon önlük kullanıyorum baştan beri ondan değildir benceEvet kokusunu ben de beğendim makinemin özelliği yok sanırım ben yine eritilmiş halde deterjan gözüne koymaya devam edeceğim teşekkür ederim cevap icinn
Geçmiş olsun aklıma mama önlüğünün kenarlari geldi biraz sert olabilir mi acaba o mu tenine değdi?
Deniycem canım bakalım geçecekmiOyyy oyy bileğine kuvvet canım
Ben de baştan beri onu kullanıyorum hiç erimeme sıkıntısı yaşamadım. 1 saatlik programda yıkıyorum az oluyor zaten makinayı doldurmadı için çevire çevire eritiyor.
Oyy kıyamam verme bakalım yumurta beyazı bir süre sonra tekrar dene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?