- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
13. Hafta normal. İyidir tabi ki. Boşver bulantı geçsin de ben bunaldım artık vallaBenim iştahım fena açıldı ya bildiğin eskisi gibi yiyorumbulantı tiksinme ara ara oluyor. Bebek iyidir dimi ?
Böyle giderse çok kilo alırım yaa13. Hafta normal. İyidir tabi ki. Boşver bulantı geçsin de ben bunaldım artık valla
Benim de oğlumu kız zannediyorlar ama kaş arasında burunla alın bağlantısında mor ince damarı görünüyor U şeklinde. İki türk tanımadığım kadın birbirinden ayrı zamanlarda ve yerlerde o damarı gösterip arkası oğlan demişlerdi. Bebek o zaman ve zaten kendi zor oldu ben hiç ihtimal vermiyorum tabii ikinci olacak da bi de oğlan olacak ta. Eşim ikinci kadına tanık oldu ve çok şaşırmıştı. Nereye bakıp söylediniz filan dedi, kadın anlattı, yok böyle damar görünürse alna yakın filan.Birde eskiler hep derki Tabi bu ilk hamile olanlar için değil 2.veya daha fazla çocuğu olanlar için.bir önceki çocuğunun erkek ama siması Kız gibiyse ve kibarsa arkası kız derler.eger Kız çocuğun siması erkek gibiyse arkası erkek derler. Bunu duyan varmı hiç.benim İlk oğlum bildiğiniz erkek Simali doğdugundan beri.arkasi erkek oldu. İkinci oğlum siması aynı kız gibi kibardı ve hep kız sanıyordu etraftakiler.. Aynı şekilde yeğenim var erkek ama simasi Kız simasi gibi kibar kardeşi oldu kiz oldu
Benim iştahımda felaket açık 2 gündür. Sürekli birşeyler yemek istiyorum.Benim iştahım fena açıldı ya bildiğin eskisi gibi yiyorumbulantı tiksinme ara ara oluyor. Bebek iyidir dimi ?
aynı damar bahsettiğiniz yerde aynı sekilde benim ikinci oglumda varBenim de oğlumu kız zannediyorlar ama kaş arasında burunla alın bağlantısında mor ince damarı görünüyor U şeklinde. İki türk tanımadığım kadın birbirinden ayrı zamanlarda ve yerlerde o damarı gösterip arkası oğlan demişlerdi. Bebek o zaman ve zaten kendi zor oldu ben hiç ihtimal vermiyorum tabii ikinci olacak da bi de oğlan olacak ta. Eşim ikinci kadına tanık oldu ve çok şaşırmıştı. Nereye bakıp söylediniz filan dedi, kadın anlattı, yok böyle damar görünürse alna yakın filan.
Sizin cinsiyet bellimi suanBenim de oğlumu kız zannediyorlar ama kaş arasında burunla alın bağlantısında mor ince damarı görünüyor U şeklinde. İki türk tanımadığım kadın birbirinden ayrı zamanlarda ve yerlerde o damarı gösterip arkası oğlan demişlerdi. Bebek o zaman ve zaten kendi zor oldu ben hiç ihtimal vermiyorum tabii ikinci olacak da bi de oğlan olacak ta. Eşim ikinci kadına tanık oldu ve çok şaşırmıştı. Nereye bakıp söylediniz filan dedi, kadın anlattı, yok böyle damar görünürse alna yakın filan.
Canım siz kız istiyorsunuz normal olarak iki oğlandan sonra inşallah istediğiniz gibi, gönlünüze göre oluraynı damar bahsettiğiniz yerde aynı sekilde benim ikinci oglumda var
Ben ne yaptıysam fayda göremedim en son doktor probiyotik verdi. Toz halinde suya karıştırıp içiyorum çok faydasını gördüm. İki-üç gün içiyorum beni bir hafta on gün idare ediyor.Ayyy kızlar , bugun öğlen okuldan geldiğimden beri ecel terleri döktüm . Ağlaya ağlaya bir oldum . Kendimi o kadar sıktım ki elim ayağım hala titriyor. Resmen halim kalmadı yataktan kalkamıyorum şuan dizlerimin bağı çözüldü o derece . Kabız lık zaten vardı ama bir şekilde zor da olsa yapıyordum ama bugun olmadı . Bir de sancılandım . Hemen eşimi okuldan çağırdım . Doktorumu aradık önce magnesie calcine önerdi . Aldım ancak hemen etki göremeyince dayanamadım tekrar sorduk bu sefer de başka bir ilaç önerdi çok şükür oldu . Umarım bebeğe zarar vermemiştirilacın reçetesinde hamileler kullanmasın yazıyor Ancak doktor öneriyor . Ben bu kabızlık için ne yaptıysam olmadı . Kayısı suda bekletip sabahları yedim suyunu içtim , erik denedim , bol su içtim . Daha yolun başındayız ne olacak bu böyle ? Sizler neler yapıyorsunuz ?
Benim yegenimdede vardı o damar aynı şekilde arkası kız olduCanım siz kız istiyorsunuz normal olarak iki oğlandan sonra inşallah istediğiniz gibi, gönlünüze göre olurHiç takılmayın bu örneklere. Belirtileriniz de farklıymış Aynı yerde damara şaşırdım yalnız
İnşallah çok kilo almayızBenim iştahımda felaket açık 2 gündür. Sürekli birşeyler yemek istiyorum.
Belli değil, genetik test için klinik cevap vermeyince vazgeçtik 2'li yaptırdık. O nedenle bilemiyoruz net. Benim de hiç tahminim yok malesef ve meraktan ölüyorum.Sizin cinsiyet bellimi suan
sağlıklı hayırlı gönlünüzden geçen olsun inşallahBelli değil, genetik test için klinik cevap vermeyince vazgeçtik 2'li yaptırdık. O nedenle bilemiyoruz net. Benim de hiç tahminim yok malesef ve meraktan ölüyorum.
Bakalım bizde ne çıkacak. Kız çıkmış bakın birinin arkasından. Demek bazı insanlar biliyormuş bu damar izini. Ben çok şaşırmıstım ilk duyduğumdaBizde de eskiler o damardan hemen söylerler “iki kaşının arası göö duruyor , arkası erkek” ablamın ilk çocuğunda vardı , arkası erkek oldu . Merak ettim acaba bilimsel bir açıklaması olabilir mi
Çok sevindim cinsiyeti de öğrenmenize ve tabii sağlıklı sonuca. Hangi markaydı acaba genetik testiniz? Türkiye'de nifty de cinsiyet söylemeyi yasaklamışlar da... Çok sıkıntı yaşamış bazı anne adayları. Tekrar tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBir cinsiyet haberi de benden gelsin. Erkek dedi doktorumuz. Genetik test yapılmıştı testin sonucunda söylediler. Henüz görmedik ama net çıkıyormuş sonuç. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin her birimize.
Teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre sağlıkla olsun inşallahsağlıklı hayırlı gönlünüzden geçen olsun inşallah
İsminizin baş harfi "H" ye tıklayıp hesap detaylarına girin aşağı inince "bebeğinizin tahmini doğum tarihi" kısmına girin.Mesajların altındaki hamilelik haftasını gösteren bölümü nasıl ayarlıyorsunuz? Epeydir yapmak istiyorum sormayı unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?