- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Evet ben de cesaret alıp vereyim dedim ama ondan belkide ya bi süre vermeyecem bakalım geçecek miOyy oyy analık işte hasta halinle bunları yaptıysan tabiki heryerin ağrır canım ama yapmayıpta ne yapacaksın dimi işler hep bir kişiye bakınca zor ben biraz dinlendim şu birkaç gün
Geçenlerde Burda muhabbet olmuştu çoğu kişi yumurta beyazını veriyoruz deyince bende denedim çok fena pişik yaptı eşim yok ondan değildir dedi ama ben ara verdim dün ve bugün tekrar deneyeyim dedim yine aynı kıpkırmızı popobir daha denemem 1 yaşı beklerim artık
Benim kızım da 2900 doğdu 9. Ayda 7650 ydik. İlk ay az almıştı onun dışında minimum da olsa gerekli kiloyu aldı. Senin oğlun bizimkinden epey fazla, doğum kilosu çok yakın. Önemli olan 6. Ayda 2 ye, 1 yaşında da 3 e katlaması. Sizin 3 e katlamasına çok az kalmış yaşını bile beklemez. İyi de yiyor diyorsun daha ne olsun. Bence hemşireniz biraz abartmış..Merhaba hepinize,oğlum 10 nisan doğumlu bu ay 9.ay kontrolü vardı 8300 Gr 71 cm boy hemşire çok düşük kilo dedi yiyor aslında emiyor da neden böyle sizce moralim bozuldu,çokkk hareketli artı di çıkarıyor ondan olabilir mi
Gecmezse eger napabilirim peki ya. Cok cani yandi yavrumunGeçmiş olsun Kadir ciğe. Dişi etini yarmıştır ufak bir darbe de bahanesi olmuştur.
Sağol canım valla ben de ağlamak üzereydim iyi geldiHadi hayırlı olsun susamcım bende gidenin arkasından ağlıycam artık ay nasıl bunalıma tatile gittim geldim geçmedi
Çok tatlısınSaol canım evet sobada var orta kattaki soba güzel ısıtıyor ama biz gelince birde ufak bir soba aldık yatmadan önce yakıyoruz sabaha kadar sıcaklığı koruyor inş güzel günler gelir sizleri de misafir etmek isterim
Ohh sefanız olsun sıcacık yatın odanızdaCivcivimiyemledim aldım kümesi e geldim o mışıl mışıl uykuya daldı sobamızda yanıyor bende uzandım yanına Ohh miss @Susam_tanesi foto senin için
Persentili hep gittiği çizgide ise sorun yok birden düştü ise neyse..Evet ,bazen diş ağrısı çok oluyor o zaman anlıyorum zorlamıyorum,hemşire persentl değeri çok düşük dedi Dr göründüm dedi o yüzden panik oldum
Helincim cevabına teşekkürler makine tıkanması çok fena olur. Duru guzel şimdilik benim başıma iş çıkacak ama en iyisi yine kopurtene kadar suda cozdureyimben sana yazacam canim tarifleri müsait bi anda . civan az hasta gibi burnu akıyor huysuz. ama aklimdasin
benim makineyi tıkadı. deterjan bölmesine degilndirek içine koyndedinservis. 2 yıl duru kullandım şimdi incia sivi sabun aldım çamaşır deterjanı ama çam kokulu çok sevemedim sadece doğal hiç zararı yok
Ondan değilse bilemedim sen kuzuyu gözlemle yumurta beyazına tepki olmuş olabilir yaniSilikon önlük kullanıyorum baştan beri ondan değildir bence
Külot bezin kullanımı zor gibi geliyor bana. Bilmem yanlış mı düşünüyorum komple altını çıkarıp giydir falan. Yazın belki kullanışlı olur da şimdi sıkıntı gibikızlar bez konusunu konusmustuk. trendyolda dolaptan alışverişi ilk defa olanlara yüzde 40 indirim vardı. 320 6 numara külot bezi 228e aldik
Öyle yapcam canımHelincim cevabına teşekkürler makine tıkanması çok fena olur. Duru guzel şimdilik benim başıma iş çıkacak ama en iyisi yine kopurtene kadar suda cozdureyim
Ondan değilse bilemedim sen kuzuyu gözlemle yumurta beyazına tepki olmuş olabilir yani
Aktüel ürünler bildirimimiz geldi haaanımKızlar yarın a101 e küçük bebek kartları ve manyetik hayvanlar falan geliyor
Kaç derecede yıkıyorsunuz ben 60Oyyy oyy bileğine kuvvet canım
Ben de baştan beri onu kullanıyorum hiç erimeme sıkıntısı yaşamadım. 1 saatlik programda yıkıyorum az oluyor zaten makinayı doldurmadı için çevire çevire eritiyor.
Oyy kıyamam verme bakalım yumurta beyazı bir süre sonra tekrar dene canım
misss kampanya herşey icn geçerli sen istediğini al. büyük için külot çok çok iyi oldu civanda da alıştım daha kolayıma geliyorKülot bezin kullanımı zor gibi geliyor bana. Bilmem yanlış mı düşünüyorum komple altını çıkarıp giydir falan. Yazın belki kullanışlı olur da şimdi sıkıntı gibi
40 da yıkıyorum benKaç derecede yıkıyorsunuz ben 60
17 Nisan doğumlu kızım 9 ay kontrolünde 7.500 kilo 69 cm ama başından beri hep öyle kilo alımı az olduğu için genel durumuna bakıp değerlendiriliyor bence endişelenme sağlıklı olsunEvet ,bazen diş ağrısı çok oluyor o zaman anlıyorum zorlamıyorum,hemşire persentl değeri çok düşük dedi Dr göründüm dedi o yüzden panik oldum
Burda ilçe merkezinde 1 tane a101 var tam senlik aksiyonu çok olur kalırsa bende almak istiyorum bulamazsam abimlere söyledim siz bakında alın erkenden diyeKızlar yarın a101 e küçük bebek kartları ve manyetik hayvanlar falan geliyor
Tekrar hoşgeldin kuzumJadecim Asya'ya maşaallahh.
Supersiniz ana-kız neşeli ve yerinde durmayangiller...
Bahar, sen nereliydin çocukla köye gitme fikrim var ama benim de köyümde kimse yok acaba senle birlikte mi gitsek
Benim kızım da 10 nisan doğumlu . 3025 gr doğdu . 9 ay 12 günlükken 8 kiloyu görebildik . Bizimkinin yemesi de sıkıntı. Ama doktor kilosuna az filan demedi . Yemesi iyiyse sıkıntı etmeyin. Az alıyorlar bir de hareketlendiler zaten.3000 Gr dı boyu 52
Bayıldım valla keyfini çıkarınCivcivimiyemledim aldım kümesi e geldim o mışıl mışıl uykuya daldı sobamızda yanıyor bende uzandım yanına Ohh miss @Susam_tanesi foto senin için
Olabiliyor her çocuk farklı, kimisi kilolu oluyor kimisi zayıf. Hareketlendikçe zayifliyorlar. Ama inan ikiside kilolu değil, kaynanam hariç herkes zayıf diyor. Hem kilolu olsalar ne olacak. Ne yiyorlar sanki, her ne versem zararlı. Gunde en az 5 kere görüntülü arıyor. Cocugunda yemek saatine denk geliyor. Birde goster ne yiyorlar bakiyim diyor. Sayıyorda sayıyor, bir kere doğru birşey yapsam, bir kere iyi bir şey yapsam keşke. Çocuklar çok yemek yemez, her gün hergun ne veriyosun diyor. Sanki onlar insan değil, bizler 3 gunde bir besleniyormuşuz gibi. Bu ara taktı bana bakalım hadi hayırlısı.cok kızdım kayinvalidene..kolaylaştıramiyorsaniz bari zorlastirmayin. yardıma gelince yok, akil vermeye yok.
kiloları da gayet yerinde, diyelim ki kilolu diyet yapılacak zamanda değiller ki bizimkiler. Asim 11 kilo ben bir iki takıldım, kilosu cok mu diye, doktor yürüyünce verir dedi, umursamadı bile. kilo isi de yapısal onu anladım. ayni ana babanın çocuğu kucuk kizim 7 yaşında 18 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?