Burda da haa bi anda soğuduGünaydınn kızlar dışarıda fırtına var yine ortalık fena kar gelecekmiş yarın bakalım. Gecemiz pek güzel geçmedi uyandı uyandı salladım emzirdim sağ sol derken şükür sabah oldukahvaltısına biberli omlet yaptım yedi. Biraz ortalığı dağıttı banyo yaptırdım şimdi uyudu. Ben de evi bir toplayıp yemek yapıyım uyanınca belki abilere geçeriz. Kızlar ders çalışıyor. Eşim varmış anasıgile dedin uyumadı oğlan horultun olmayınca
@Zeyay1420 tarif ettiğin ev herkesin hayali sanırım bir de yemek yapan birileri varsa offf süper ötesitadını çıkar gerisini boşver
@bharkk arkk bunların hergün bir değişik huyu çıkıyor sorgulamayı bıraktım valla bengece beslenmesini bırakmadan bu eziyet bitmeyecek o belli bakalım hayırlısı.
Kalppare geçmiş olsun canım bence üşütmüşsündür bir ondan arıyordur. Bugün nasılsın?
QBen de hep duru granül kullanıyorum. Deterjan gözüne direk bırakıyorum. Bir sorun yaşamadımQ Dostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Geçmiş olsun kuzuma yumurta beyazı gibi geldi. Biraz ara ver istersen. Bizde de oldu kızarıklık boyunda değil ama yanaktanolmuştu beyazını vermeyince geçtiYa denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Doğum kilosuna göre normal görünüyor. Bir de genetik boyutu var . 10 aylık olacaklar artmıştır yine .Merhaba hepinize,oğlum 10 nisan doğumlu bu ay 9.ay kontrolü vardı 8300 Gr 71 cm boy hemşire çok düşük kilo dedi yiyor aslında emiyor da neden böyle sizce moralim bozuldu,çokkk hareketli artı di çıkarıyor ondan olabilir mi
Ohhh sefanız olsun.Civcivimiyemledim aldım kümesi e geldim o mışıl mışıl uykuya daldı sobamızda yanıyor bende uzandım yanına Ohh miss @Susam_tanesi foto senin için
Ay valla canım burnumda sanki... aglayasim geliyorAhahha beni alsaydı kucağına mıannelik işte be kv kucağına bile gönderiyor ne fedakarlık ama eminim öyle olacak gülerek hatırlıycam ama yaşarken komik değil
Haklısın bende neleri çektim de gitmedim hastaneyeinşallah geçer kuzum ya
Bak damadım neler ediyor nelere benzetiyor utanmadanGunaydiin bu Haydo beni bitirdi ya mutfakta yemek hazırlığı bulaşık vs iş yaparken koala gibi bacağıma sarılıyo yürürken o da yuruyo asla o kollarını bacağımdan ayirmiyo delirtti beni sabah bacağımı azıcık havaya kaldırıp sarstim düşsün ki belki korkar yapmaz artık dedim bacaima nasıl yapismissa mümkün değil dusuremedimşey gibi oldu ayağına böcek konar da sallarsin ya aynı öyle babam da ohhh aslı oh sen bize az mı ettin al şimdi çocuğunda yasiyosun diye takiliyo yine meşhur aslı atasözü ile yazıma son veriyorum:Allah'ım 2 yıl sonrasına ışınlanmak istiyorum
Evet canım güzel ama uzun süre yaşanacak bir yer değil. Beraber gideriz kalabalık oluruz dersen, neden olmasın. Çayıra bayira atarız çocukları. Agaç altında gölgede iceriz çayımızı. Rizelisin en güzel çayida kapar gelirsin.ohhh misssEşim Rizeli ben Malatyalı-baba tarafımdan
Lüleburgazlıyım-anne tarafımdan.
Bahar sen de Karadenizlisin ya oraların havası bambaşka ya hep yeşil ne güzel
Dünür sende al al bitiremedin şu markettekileri. Her hafta aynı enerji, aynı hevesle gidiyorsun. Sanırım benim içim geçmiş yaşlanıyor muyum neKızlar yarın a101 e küçük bebek kartları ve manyetik hayvanlar falan geliyor
Camları da sildim iki odanin cok buhu olmustu.icerden iki defa sildim.kar yagdigini görsünler diyeEşim Rizeli ben Malatyalı-baba tarafımdan
Lüleburgazlıyım-anne tarafımdan.
Bahar sen de Karadenizlisin ya oraların havası bambaşka ya hep yeşil ne güzel
Biz de her gece 20:00'de yatırıp çıkıyoruz ama 00:30'da başında bekliyorum ki uyanmadan tekrar uyumaya dalsın kokudan mi bilmiyorum ama aynısı oluyor.
Ay kv. den ne kadarla doyacağını nereden biliyormuş yemle civcivi sen de geri durma
Helal sana şekerpaareee...
Hepsini aynı gün içinde yapmaya yetecek gücün var eh işte anne gibi yâr olmaz boşuna dememişler.
Anneler hasta bile olsa çocuklarına karşı şefkati esirgemiyor.
Bebekler hiç hasta olmasa keşke..
Uyku sorunu hep var biliyorsun bizimkide tükürmeye başladı bişeyler tuzlu şeyleri özellikle tatlıları hep yiyorStres sıkıntı fazlasıyla var, uyku cok yok. Kiza her yemek saati stres. Umut'un duru'yu dovmesi stres. Stresten bol birşey yok. Dün duru'yu peteğe çaktım. Ortalıkta plates topu duruyordu, sürekli ayağıma dolaniyordu. Umut getiriyordu sürekli. Bir tekme attım topa, önümü açayım diye tabi kizarak vurdum. Ama vurdugum top yan gitti, koltuk kenarinda sıralayan kızı petege yapıştırdım. Kafası az şişti. Al sana stres.
Evet valla haklisin dünürümOyy oyy analık işte hasta halinle bunları yaptıysan tabiki heryerin ağrır canım ama yapmayıpta ne yapacaksın dimi işler hep bir kişiye bakınca zor ben biraz dinlendim şu birkaç gün
Geçenlerde Burda muhabbet olmuştu çoğu kişi yumurta beyazını veriyoruz deyince bende denedim çok fena pişik yaptı eşim yok ondan değildir dedi ama ben ara verdim dün ve bugün tekrar deneyeyim dedim yine aynı kıpkırmızı popobir daha denemem 1 yaşı beklerim artık
Selam Sonsuz ne oldu hayırdır inşallahSelam kizlar nasilsiniz.
Bebekleriniz nasil..
Bizim sefer aile apartman olarak iyi dualarinizi istemeye geldim.
Bir musibettir gidiyor rabbim beterinden korusun.gelmis gecmis olsun insallah.
Ne var ne yok.
Bebekler uyuyor mu yiyor mu oynuyor muuu.
Ben Allah affetsin reklamla yedirdim simdi a muz az yogurt.
@Umudum- acaba deenesen mi biliorum yanlis ama bir iki bir sey yemis oluyor anca boyle.
Helinin dedigi gibi kacamak da ise yariyor tuzlu seyi yedigini gözlemliyorum
Şimdi de burcak verdim kemirsin diye bakalim ne yapacak.
Kendim yapsam ugrassam yemior cop oluyor ona da ayri uzuluor insan.
Ataklar gibi afthaftası mı ki bende de yeni geçtiAa senindemi çıktı geçmiş olsun canım. Şimdi grup ta 3 afli.
İnşallah biraz kafalarimiz rahatlar, ne diyim. Ben neysede bir sekilde idare ediyorum. umudum çok stresli, sena yemek yemedi ama, anasını yedi bitirdi.
Ohhh boş eğlenceler hasret gidermeler canıöcımAmasyadan geldiler canim
Ben direk döküyorum canım sorun olmadı hiçDostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Geçmiş olsun olabilir eğer yumurtadan sonra olduysa bi kaç gün verme sonra az miktar tekrar dene bakalımYa denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Bence çok az değil kilosu dediğin gibi haraketlilrt diş çıkarma derken kilo veriliyor normalMerhaba hepinize,oğlum 10 nisan doğumlu bu ay 9.ay kontrolü vardı 8300 Gr 71 cm boy hemşire çok düşük kilo dedi yiyor aslında emiyor da neden böyle sizce moralim bozuldu,çokkk hareketli artı di çıkarıyor ondan olabilir mi
Ah kıyamam geçer ibşallah hemencik kendi kendimize kalacağımız 1 saatimiz olsa bişeyciğimiz kalmayacak ama nerdeeAy valla canım burnumda sanki... aglayasim geliyordokuluyorum sanki
Ama buraya girdim ya birazdan modumu toplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?