2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Burda da haa bi anda soğudu kız eşini gönderdin mi Aaa haberim yoktu gece beslenmesini bırakmak demişsin o işi ne zaman yapacaksak yapsak hemen de derin uyusak artık

QBen de hep duru granül kullanıyorum. Deterjan gözüne direk bırakıyorum. Bir sorun yaşamadım
Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Geçmiş olsun kuzuma yumurta beyazı gibi geldi. Biraz ara ver istersen. Bizde de oldu kızarıklık boyunda değil ama yanaktanolmuştu beyazını vermeyince geçti
Doğum kilosuna göre normal görünüyor. Bir de genetik boyutu var . 10 aylık olacaklar artmıştır yine .
Civcivimi yemledim aldım kümesi e geldim o mışıl mışıl uykuya daldı sobamızda yanıyor bende uzandım yanına Ohh miss@Susam_tanesi foto senin için
Ohhh sefanız olsun.

Ay valla canım burnumda sanki... aglayasim geliyor dokuluyorum sanki
Ama buraya girdim ya birazdan modumu toplarım

Bak damadım neler ediyor nelere benzetiyor utanmadan öyle oda el haraketini çeker sonra vay efendim benim damat haydo

Eşim Rizeli ben Malatyalı-baba tarafımdan
Lüleburgazlıyım-anne tarafımdan.
Bahar sen de Karadenizlisin ya oraların havası bambaşka ya hep yeşil ne güzel
Evet canım güzel ama uzun süre yaşanacak bir yer değil. Beraber gideriz kalabalık oluruz dersen, neden olmasın. Çayıra bayira atarız çocukları. Agaç altında gölgede iceriz çayımızı. Rizelisin en güzel çayida kapar gelirsin.ohhh misss

Camları da sildim iki odanin cok buhu olmustu.icerden iki defa sildim.kar yagdigini görsünler diye geberiyirum ama cam siliyorum..Allahim sana geliyorum..analik ne tuhaf bisey
Hayaaal demek luleburgazlisin hemi de malatyaliii demek..seni bosuna sevmemisim toprağım burgazliyiz biz de malatya da da bulundum..hemseri sayiliriz beaa ☺☺☺

Uyku sorunu hep var biliyorsun bizimkide tükürmeye başladı bişeyler tuzlu şeyleri özellikle tatlıları hep yiyor ah kuzum bilerek vurmadın ya topa stres olmaz mı hep var işte ama ne kadar az içinde kalırsak ruhumuz o kadar az hasarla yırtıyor işin içinden sen çok güzel bir annesin bunu kabullenmesende pek gelir geçer Rabbim aşılmayavak dert vermesin

Evet valla haklisin dünürüm ..annelere hastalanmak lüks
Demek yunurta beyazi dokundu aman diyim ara ver canım..1 yas aşısı yumurta alerjisi olan çocuklara sıkıntı veriyor..bu konuyu bir araştır.yumurta beyazini da kes.

Selam Sonsuz ne oldu hayırdır inşallah
Aman benimki de reklam izliyor arada yemekte değilse sonrasında falan rahat edeyim diye ellemiyorum bende

Kalppare dünürüm geçmiş olsun. Senin damat yeni uyudu. Hacıyatmaz oldu. İlk bebekliğinde de uyumuyordu.bugün tüm gün dairedeydim. Öğlen arası geldim uyutmaya uyumadı babası uyutmuş 40 dakikada uyanmış. Çılgın. Gelin kızımı öperim. Kaçmak vazgeçmek yok şekerim kavilleştik.

Ben direk döküyorum canım sorun olmadı hiç

Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Geçmiş olsun olabilir eğer yumurtadan sonra olduysa bi kaç gün verme sonra az miktar tekrar dene bakalım

Bence çok az değil kilosu dediğin gibi haraketlilrt diş çıkarma derken kilo veriliyor normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…